Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
γ)Η Emirates πουλαει σε εξοργηστικα μεγαλες τιμες,πανω απο 1000αρικο,για να βγαλει τη περσινη χασουρα,με τη προσφορα των 425 ευρω...

Για 17 Ιουλίου με 8 Σεπτεμβρίου που κοίταξα Emirates, μου το έδινε 790 μέσα από το που είναι ένα καλό ψαχτήρι για φθηνές πτήσεις.
Όχι ότι είναι φθηνά, αλλά κουβέντα να γίνεται. :rolleyes:
780 Βρήκα με Gulf και Ethiad

Η Ιαπωνία, είναι εμπειρία ζωής. Ακόμα κι αν δεν πηδήξεις ούτε μια γκόμενα.
Όποιος μπορεί να πάει, πηγαίνει χωρίς να το σκεφθεί.

sc520

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους.
Ευχαριστώ όλους σας για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας δίνετε.Τέλος Ιουνίου κατεβαίνω στον παράδεισο (Πουκε) για 15 μέρες.Θέλω να ρωτήσω αν ,όπως μου είπαν,θα βρέχει συνέχεια ή όχι?και αν εκείνη την περίοδο εκτελούνται δρομολόγια προς τα νησάκια φι φι ή η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη????
Ολοι μου προτείνουν το Cristins για body to body.Yπάρχει και κάτι άλλο ή είναι μονόδρομος για την απόλαυση????
Θα ήθελα τη βοήθεια σας αλλά και τις οδηγίες - προτάσεις σας.Σας ευχαριστώ πολύ.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τέλος Ιουνίου κατεβαίνω στον παράδεισο

Εγώ ήξερα ότι ο παράδεισος είναι πάνω.... :think:

Πλάκα κάνω τυχερούλη :dancing:, μην ανησυχείς όλα είναι ανοιχτά κάτω, οι Ταιλανδοί δουλεύουν δωδεκάμηνο και με βροχή,ε θα δεις και τον καιρό πριν πας στα νησάκια, κι αν βρέχει θα κλειστείς στο δωμάτιο με ένα δυό μωρά και από τη βαρεμάδα θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο  :headbang:
Αν θέλεις να μείνεις στο Hallo Patong 1+2 (Ελληνικό μάνατζμεντ) κάνει απίστευτες προσφορές και δίνει κάποια καλά μπόνους. Αντε και μη μας ξεχάσεις όταν πας κάτω θέλουμε νέα και ανταποκρίσεις  :rockon: :rockon:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εγω παντως που εψαξα να το βρω στην Μπανγκοκ (ειχα δει την φωτο που ειχες στειλει) μπας και εκανα τιποτα παρομοιο εδω στο νησι δεν το βρηκα.Μεταξυ Σιλομ και Πρατουναμ  συχναζα.
εεε καλα βρε αδερφε δεν ειπα κιολας οτι θα ειναι το επομενο Μcdonald's εξαλλου ακομα δεν εχουν ανοιξει τοσα πολλα
συνηθως δεν το βλεπεις στο δρομο αλλα μεσα σε εμπορικα κοντα στα φαγαδικα
το εχω δει και σε πλανοδιες αγορες
οσα εχω δεν παντως κανενα δεν εχει κλεισει μεχρι τωρα

ενα αλλο που τραβαει ειναι τα σουβλακια ταυλανδικου/κινεζικου στυλ
κατι σαν αυτο στη φωτο αλλα φραντσαιζ καλυτερα με πιο τραβηχτικη εμφανιση
ολα αυτα ειναι φτηνες επενδυσεις με ικανοποιητικο εισοδημα αν γινουν σωστα...αλλα δεν ειναι δουλειες για εμας αλλα για τα τιρακ...εκει κολλουσε και το εργατικος που ειπα πριν  ;)

τωρα σχετικα με τις αναταραχες με αφορμη τις διαδηλωσεις, σε διαφορα σχολια που διαβαζω γινεται αμεση συγκριση μεταξυ Ελλαδας και Ταυλανδης
στην Ελλαδα οπως και σε αλλες δυτικες χωρες οταν οι διαδηλωσεις πανε να βγουν εκτος ελεγχου πεφτει η αστυνομια και επιβαλλει το νομο οπως εγινε πριν μερικες μερες
στην Ταυλανδη οι οχλοι ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις
δε σου αρεσει η κυβερνηση κυριε? κατελαβε καναδυο αεροδρομια, κλεισε μερικες λεωφορους, μπλοκαρε κανενα αυτοκινητοδρομο και κανε ελεγχο στα διερχομενα αυτοκινητα, ριχε μερικες χειροβομβιδες, κατελαβε κανα κυβερνητικο κτιριο, κανε και κανα ντου σε κανα νοσοκομειο και επεσε η κυβερνηση
οσο περισσοτερη αναρχια τοσο καλυτερα
αυτο το μηνυμα εχει περασει στον Ταυλανδικο λαο απο τοτε που ξεκινησαν οι διαδηλωσεις το 2006
τωρα αν καποιος αισθανεται ασφαλεια να παει να επενδυσει 30000 ευρω υπο αυτες τις συνθηκες εεε τοτε τι να πω ο θεος μαζι του

Συνημμένα

• bkk3.jpg
    bkk3.jpg
    68,9 KB · Εμφανίσεις: 51

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μμμμμμμμμμ νοστιμότατο....το τιλάκ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους.
Ευχαριστώ όλους σας για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας δίνετε.Τέλος Ιουνίου κατεβαίνω στον παράδεισο (Πουκε) για 15 μέρες.Θέλω να ρωτήσω αν ,όπως μου είπαν,θα βρέχει συνέχεια ή όχι?και αν εκείνη την περίοδο εκτελούνται δρομολόγια προς τα νησάκια φι φι ή η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη????
Ολοι μου προτείνουν το Cristins για body to body.Yπάρχει και κάτι άλλο ή είναι μονόδρομος για την απόλαυση????
Θα ήθελα τη βοήθεια σας αλλά και τις οδηγίες - προτάσεις σας.Σας ευχαριστώ πολύ.

φιλε αυτη η περιοδος που πας ειναι low season για το γεγονος οτι παιζει πολυ βροχη καθε μερα..υπαρχει ομως και η περιπτωση να εχει ηλιο μεχρι τις 3-4 το απογευμα και μετα να μαυριζει ο ουρανος και να ριχνει καρεκλες..αρα ενα μπανακι το προλαβαινεις..δεν στο εγγυωμαι ομως..ειναι πιο πιθανο να βρεχει πρωι-βραδι..

..το θετικο ομως ειναι οτι δεν εχει πολυ τουρισμο τοτε και θα εισαι μονος σου..εσυ και εκατονταδες χιλιαδες μωρακια που θα σε περιμενουν.. ;)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αυτο το μηνυμα εχει περασει στον Ταυλανδικο λαο απο τοτε που ξεκινησαν οι διαδηλωσεις το 2006
τωρα αν καποιος αισθανεται ασφαλεια να παει να επενδυσει 30000 ευρω υπο αυτες τις συνθηκες εεε τοτε τι να πω ο θεος μαζι του
Δηλαδη ρε φιλε αισθανεσαι ασφαλεια οταν επενδυεις 100 και 200 χιλιαρικα στην διεφθαρμενη Ελλαδα,οπου θα πρεπει να τα σκασεις στον πολεοδομο-εφορειακο-δημοτικο υπαλληλο-ΣΔΟΕ-και καθε  :jerking: νταβατζη του Ελληνικου Δημοσιου και οχι 2000 η 3000 στην Ταιλανδη λογο μιας πολιτικης ασταθειας η οποια αργα η γρηγορα θα καταλαγιασει?
Και στο κατω κατω η πολιτικη κατασταση στην Ελλαδα ειναι καλυτερη?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δηλαδη ρε φιλε αισθανεσαι ασφαλεια οταν επενδυεις 100 και 200 χιλιαρικα στην διεφθαρμενη Ελλαδα,οπου θα πρεπει να τα σκασεις στον πολεοδομο-εφορειακο-δημοτικο υπαλληλο-ΣΔΟΕ-και καθε  :jerking: νταβατζη του Ελληνικου Δημοσιου και οχι 2000 η 3000 στην Ταιλανδη λογο μιας πολιτικης ασταθειας η οποια αργα η γρηγορα θα καταλαγιασει?
πες τα ρε φιλε

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ενα σχολιακι για τους υποψηφιους επενδυτες στην Ταιλανδη.
Κατ'αρχας το να σκεπτεσε τι μπορει να κανεις για να τα κονομισεις στην Ταιλανδη τη
στιγμη που δεν γνωριζεις καν το κρατος παρα μονο απο ενα δεκαημερο αντε δυο που εχεις ερθει στη ζωη σου σαν σεκσοτουριστας, αυτο ειναι το μεγιστο λαθος.
Εγω εχω ενα χρονο περιπου εδω, εκτος απο καμποσα ταξιδεια την τελευταια 5ετια και ακομη μαθαινω κατι καινουργιο καθεμερα.
Η προσωπικη μου αποψη ειναι, αν καποιος θελησει να μεταναστευση εδω, πρεπει πρωτιστως να αγορασει μια στεγη ας ειναι ενα δωματιο, μια γκαρσονιερα, δεν χρειαζεται μεγαλυτερο.
Υπαρχουν στουντιο στην περιοχη Nirum κοντα στο Carefourμε 12,000 ευρο δεκαπενταετιας,
μια χαρα ειναικαι ενα σωρο expat πολλων εθνικοτητων εχουν δικα τους εκει.
Γιατι αν αγορασεις ενα διαμερισματακι, αυτη ειναι μια καλη επενδυση σαν αρχη και δεν χανει την αξια του ποτε (το δικο μου σε μια δυετια πηρε 3,500 ευρω πανω).
Επειτα αφου εγκατασταθεις αρχιζεις στο τριμηνο και την ψαχνεις τη δουλεια, σε αυτο θα συμφωνησω με τον φαντομα στο οτι ειναι ρισκο να επανδυσεις πολλα χρηματα τη στιγμη που δεν θα σου δωσουν παρα το ιδιο κερδος που θα σου εδεινε μια μικρη δουλιτσα της ταξης των 2,000 ευρω.
Μην ξεχνατε οτι αργοτερα και εδω ακομη στην Ταιλανδη ,πιθανον να αλλαξουν τα δεδομενα
και να μην μπορεις ουτε κιοσκι να παρεις.
Ο Καθενας ας κανει το κουμαντο του, οσο ειναι καιρος.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
μου φαινεται φιλε μου δε διαβαζεις τι γραφω γιατι μπερδεψες τα μηδενικα
καταρχας συγκρινεις αγγουρια με ντοματες
συγκρινεις επενδυση 100-200000 στην ελλαδα με 2-3000 στην Ταυλανδη
παμε παρακατω
ειπα πολλες φορες οτι να επενδυσεις 2-3000 στην Ταυλανδη για να κανεις κατι δεν το βλεπω τρομερο
ισα-ισα που δινω και ιδεες μαλλον κακως κανω οποτε σταματω εδω γιατι μαλλον δινω την εντυπωση γραφικου
σου ξεφυγε ενα μηδενικο, μαλακια θεωρουσα να πας να επενδυσεις 3 0, 0 0 0 οχι 3 0 0 0

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
εεε καλα βρε αδερφε δεν ειπα κιολας οτι θα ειναι το επομενο Μcdonald's εξαλλου ακομα δεν εχουν ανοιξει τοσα πολλα
συνηθως δεν το βλεπεις στο δρομο αλλα μεσα σε εμπορικα κοντα στα φαγαδικα
το εχω δει και σε πλανοδιες αγορες
οσα εχω δεν παντως κανενα δεν εχει κλεισει μεχρι τωρα

ενα αλλο που τραβαει ειναι τα σουβλακια ταυλανδικου/κινεζικου στυλ
κατι σαν αυτο στη φωτο αλλα φραντσαιζ καλυτερα με πιο τραβηχτικη εμφανιση
ολα αυτα ειναι φτηνες επενδυσεις με ικανοποιητικο εισοδημα αν γινουν σωστα...αλλα δεν ειναι δουλειες για εμας αλλα για τα τιρακ...εκει κολλουσε και το εργατικος που ειπα πριν   ;)

τωρα σχετικα με τις αναταραχες με αφορμη τις διαδηλωσεις, σε διαφορα σχολια που διαβαζω γινεται αμεση συγκριση μεταξυ Ελλαδας και Ταυλανδης
στην Ελλαδα οπως και σε αλλες δυτικες χωρες οταν οι διαδηλωσεις πανε να βγουν εκτος ελεγχου πεφτει η αστυνομια και επιβαλλει το νομο οπως εγινε πριν μερικες μερες
στην Ταυλανδη οι οχλοι ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις
δε σου αρεσει η κυβερνηση κυριε? κατελαβε καναδυο αεροδρομια, κλεισε μερικες λεωφορους, μπλοκαρε κανενα αυτοκινητοδρομο και κανε ελεγχο στα διερχομενα αυτοκινητα, ριχε μερικες χειροβομβιδες, κατελαβε κανα κυβερνητικο κτιριο, κανε και κανα ντου σε κανα νοσοκομειο και επεσε η κυβερνηση
οσο περισσοτερη αναρχια τοσο καλυτερα
Φίλε Φαντομά σίγουρα δεν μπορεί να αισθάνεσαι την ίδια ασφάλεια που έχεις στην πατρίδα σου σε μια άλλη χώρα οποιαδήποτε χώρα πόσο μάλλον μή δυτική, στην πατρίδα ότι και να ναι ξέρεις ότι έχεις δικού σου ανθρώπους και κάπως θα την βγάλεις (δε λέω φυσικά να ζεις εις βάρος τους) αλλά εγώ προσωπικά για μένα πάντα λέω αν είχα στην μπάντα 30000 πιθανότατα να την έκανα την κίνηση να κατέβω και να προσπαθήσω να κάνω κάτι και αν πιάσει έπιασε, αν πάλι όχι το πολύ θα είχα στην καβάτζα λεφτά για εισιτήρια και να επιστρέψω στο ρδέλο μας για μια νέα αρχή, στο κάτω κάτω είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και με την αβεβαιότητα που υπάρχει εδώ (όπωτε καπνίσει του εργοδότη μπορεί να σε σουτάρει) με 30 χιλιάρικα εδώ δεν κάνεις τίποτα οπώτε από το να καθόμουν εδώ και να τα έτρωγα κάποια στιγμή καλύτερα να έκανα την προσπάθειά μου στην Ταιλάνδη και αν κάτσει έκατσε αν πάλι όχι θα έχανα αυτά τα λεφτά, από τη στιγμή που ρισκάρεις όλα στο παιχνίδι είναι
Για το θέμα της ασφάλειας σίγουρα δεν είναι το ίδιο με την Ελλάδα βέβαια δεν ξέρω αν και οι υπόλοιπες επαρχίες και σε αυτό ας μας βοηθήσει ο αγαπητός Cristobal καταλάβανε τις ταραχές στην bkk πχ στην Πατάγια είχαμε τα ίδια φαινόμενα?
Φυσικά δεν μπορεί να στηρίζομαι στο ότι κακό μπορεί να γίνει θα γίνεται μόνο στην πρωτεύουσα και ότι δεν μπορεί να γενικευτεί μια αναταραχή σε όλη χώρα αλλά και αυτά είναι μεσα στα ρίσκα που παίρνεις όπως έχετε πάρει και οι συμπατριώτες που έχετε κατέβει εκεί
Οπως λέω αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη χωρίς να θέλω να τα παρουσιάσω όλα ειδιλιακά και τέλεια (δεν θα μπορούσα άλλωστε με 20 μέρες συνολικά στην Ταιλάνδη ως σεξοτουρίστας όπως σωστά λέει και ο Cristobal) χωρίς να θέλω να πάρω κανένα στο λαιμό μου, μεγάλα παιδιά είμαστε στο κάτω κάτω και ο καθένας παίρνει τις ευθύνες των πράξεών του, σίγουρα όμως φίλε μου οι συμβουλές όλων εσάς που ζήτε εκεί είναι χρήσιμες ακόμα και αν είναι αποτρεπτικές για μεγαλοεπενδύσεις πχ αυτά που λες για τα σουβλάκια ή τα άλλα με την σοκολάτα είναι πάρα πολύ καλά και με μικρό κόστος, είμαι σίγουρος ότι πολλοί συναγωνιστές εδώ μέσα θα το σκεφτήκανε, αν κάποιος συναγωνιστής κάνει την κίνηση να κατέβει θα του είνα πολύτιμες αυτές οι συμβουλές

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
:offtopic:
ειδα αυτο το σχολιο καπου και το βρηκα αστειο...οποιος καταλαβε καταλαβε

Bend over and take it Germany, here come the Greeks, and you know how they like to do it!
:2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δηλαδη ρε φιλε αισθανεσαι ασφαλεια οταν επενδυεις 100 και 200 χιλιαρικα στην διεφθαρμενη Ελλαδα,οπου θα πρεπει να τα σκασεις στον πολεοδομο-εφορειακο-δημοτικο υπαλληλο-ΣΔΟΕ-και καθε   νταβατζη του Ελληνικου Δημοσιου και οχι 2000 η 3000 στην Ταιλανδη λογο μιας πολιτικης ασταθειας η οποια αργα η γρηγορα θα καταλαγιασει?
Αν την ψάξεις καλύτερα θα διαπιστώσεις ότι τα ίδια φαινόμενα (λαδώματα, μίζες κλπ) υπάρχουν και στην Ταϋλάνδη και ίσως σε εντονότερο βαθμό από δώ , ιδιαίτερα αν είσαι φαρανγκ.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
νομιζω πως υπαρχει ζητημα και με την ιδιοκτησια εκει κατω, κατι εχω ακουσει οτι το μεγαλυτερο ποσοστο μιας επιχειρησης πχ πρεπει να το εχει ντοπιος. ας μας πει ο φαντομας γι' αυτο αν γνωριζει-που γνωριζει..

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μου φαινεται φιλε μου δε διαβαζεις τι γραφω γιατι μπερδεψες τα μηδενικα
καταρχας συγκρινεις αγγουρια με ντοματες
συγκρινεις επενδυση 100-200000 στην ελλαδα με 2-3000 στην Ταυλανδη
παμε παρακατω
ειπα πολλες φορες οτι να επενδυσεις 2-3000 στην Ταυλανδη για να κανεις κατι δεν το βλεπω τρομερο
ισα-ισα που δινω και ιδεες μαλλον κακως κανω οποτε σταματω εδω γιατι μαλλον δινω την εντυπωση γραφικου
σου ξεφυγε ενα μηδενικο, μαλακια θεωρουσα να πας να επενδυσεις 3 0, 0 0 0 οχι 3 0 0 0
Οντως μπερδεψα τα μηδενικα,αλλα το να φυγω απο την Ελλαδα που περνω 1300 ευρω και να παω Ταιλανδη για να πουλαω σουβλακια σαν πλανοδιος πωλητης εγω προσωπικα δεν το κανω!!
Δευτερον οσον αφορα τα αγγουρια με τις ντοματες..... πες μου εσυ επιχειρηση που μπορεις να ανοιξεις στην Ελλαδα  με λιγοτερα απο 100000 με προοπτικη κερδους να την κανω και εγω...
Τριτον συμφωνα με παγκοσμια ερευνα η διαφθορα στην Ελλαδα σιγκρινεται μονο με τριτοκοσμικης χωρας....και η Ταιλανδη εδω και καιρο σταματησε να ειναι τριτοκοσμικη....
Και τεταρτον μην αρπαζεσαι τοσο ευκολα...ανταλαγη αποψεων κανουμε...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Οντως μπερδεψα τα μηδενικα,αλλα το να φυγω απο την Ελλαδα που περνω 1300 ευρω και να παω Ταιλανδη για να πουλαω σουβλακια σαν πλανοδιος πωλητης εγω προσωπικα δεν το κανω!!

ναι αλλα αν εχεις περισσοτερα απο 5 κιοσκια εκει κατω βγαζεις καλο μεροκαματο. και δεν προκεται να πουλας εσυ.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ναι αλλα αν εχεις περισσοτερα απο 5 κιοσκια εκει κατω βγαζεις καλο μεροκαματο. και δεν προκεται να πουλας εσυ.
Μαζι σου και εγω rokos αλλα θεωρεις ευκολη υποθεση να πας εσυ ο ξενος σε μια κλειστη πιατσα ,να αραδιασεις 5 κιοσκια και να κονομας?Αν μπορεις να το κανεις και να επιβιωσεις μαγκια σου...
Προσωπικα η πιο ενδιαφερουσα προταση που εχω ακουσει ειναι τα super-market που εχουν αναφερει αρκετοι εδω μεσα....αργα η γρηγορα θα κανεις αποσβεση,και ειναι επενδυση με βαθος χρονου!!!

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες το Baht έφτασε σχεδον 40...για την ακρίβεια σημερα είναι 41.81... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom