Εγω παντως που εψαξα να το βρω στην Μπανγκοκ (ειχα δει την φωτο που ειχες στειλει) μπας και εκανα τιποτα παρομοιο εδω στο νησι δεν το βρηκα.Μεταξυ Σιλομ και Πρατουναμ συχναζα.
εεε καλα βρε αδερφε δεν ειπα κιολας οτι θα ειναι το επομενο Μcdonald's εξαλλου ακομα δεν εχουν ανοιξει τοσα πολλα
συνηθως δεν το βλεπεις στο δρομο αλλα μεσα σε εμπορικα κοντα στα φαγαδικα
το εχω δει και σε πλανοδιες αγορες
οσα εχω δεν παντως κανενα δεν εχει κλεισει μεχρι τωρα
ενα αλλο που τραβαει ειναι τα σουβλακια ταυλανδικου/κινεζικου στυλ
κατι σαν αυτο στη φωτο αλλα φραντσαιζ καλυτερα με πιο τραβηχτικη εμφανιση
ολα αυτα ειναι φτηνες επενδυσεις με ικανοποιητικο εισοδημα αν γινουν σωστα...αλλα δεν ειναι δουλειες για εμας αλλα για τα τιρακ...εκει κολλουσε και το εργατικος που ειπα πριν ;)
τωρα σχετικα με τις αναταραχες με αφορμη τις διαδηλωσεις, σε διαφορα σχολια που διαβαζω γινεται αμεση συγκριση μεταξυ Ελλαδας και Ταυλανδης
στην Ελλαδα οπως και σε αλλες δυτικες χωρες οταν οι διαδηλωσεις πανε να βγουν εκτος ελεγχου πεφτει η αστυνομια και επιβαλλει το νομο οπως εγινε πριν μερικες μερες
στην Ταυλανδη οι οχλοι ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις
δε σου αρεσει η κυβερνηση κυριε? κατελαβε καναδυο αεροδρομια, κλεισε μερικες λεωφορους, μπλοκαρε κανενα αυτοκινητοδρομο και κανε ελεγχο στα διερχομενα αυτοκινητα, ριχε μερικες χειροβομβιδες, κατελαβε κανα κυβερνητικο κτιριο, κανε και κανα ντου σε κανα νοσοκομειο και επεσε η κυβερνηση
οσο περισσοτερη αναρχια τοσο καλυτερα
αυτο το μηνυμα εχει περασει στον Ταυλανδικο λαο απο τοτε που ξεκινησαν οι διαδηλωσεις το 2006
τωρα αν καποιος αισθανεται ασφαλεια να παει να επενδυσει 30000 ευρω υπο αυτες τις συνθηκες εεε τοτε τι να πω ο θεος μαζι του