Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
648
Πόντοι
4.255
Πολύ Ινδία και Κίνα ρε παιδιά!!!!Λες και είμαι στο Νέο Δελχί και στο Πεκίνο ταυτόχρονα!!!και ξέρετε τι φραγκοφονιαδες είναι αυτές οι ράτσες !! Ο Θεός να σε φυλάει!!

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
215
Πόντοι
21
Δεν έχω λόγο να λεω ψέματα. Αυτή ή πήγαινε για να βρει χορηγό ή κορόιδο για επένδυση και καλά...

Σε πιστεύω, φίλε, για επιβεβαίωση ρώτησα.
Πολύ Ινδία και Κίνα ρε παιδιά!!!!Λες και είμαι στο Νέο Δελχί και στο Πεκίνο ταυτόχρονα!!!και ξέρετε τι φραγκοφονιαδες είναι αυτές οι ράτσες !! Ο Θεός να σε φυλάει!!

Περάσατε κι απέναντι, στο Koh Larn, είδα σε βίντεο. Πολύς κόσμος, όμως, γεμάτες οι παραλίες και πολύ σαβούρα μαζεμένη. Κρίμα.
Όπως και να'χει, καλά να περάσετε.

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
903
Πόντοι
81
H Πατάγια έχει ξεφτιλιστει τελείως.
Και αλλού παίζουν τυπισες που ψάχνουν να εκμεταλλευτούν αλλά εκεί έχει ξεφύγει η φάση.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.640
Πόντοι
456
H Πατάγια έχει ξεφτιλιστει τελείως.
Και αλλού παίζουν τυπισες που ψάχνουν να εκμεταλλευτούν αλλά εκεί έχει ξεφύγει η φάση.
πω πω καταντια εκει ηταν η πολη του σεξ, αφου απο,θαλασσα δεν ηταν και οτι το καλυτερο .Πουκετ για εμενα πολλες παραλιες να κανω τα μπανια μου οταν εδω εχει κρυο ,οσο γινεται καμμια μονιμη στυλ κατασταση να ερχεται για ολο το μηνα ,και ας το ανεβασουν , εγω εχω ενα συγκεκριμενι μπατζετ που δεν το ξεπερναω , αν το παραγ@μησουν με τις τιμες θα τους γυρισει μπουμεραγκ .Ωηνω μια 40ν αρα κορμαρα ψηλη ,αλλα εχει μκαι κορη ,αυτο σημαινει πως ψαχνει και σπονσοραν,οχι επαγγελματια ,αλλα οσο ναναι αν δεν σταξεις και βοηθεια ε δεν ......

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
648
Πόντοι
4.255
ναι φιλε R Factor...Πηγαμε και Κο λαν.....στην Taewaen beach....300 Mpat το ατομο με speedboat πανε-ελα....20 λεπτακια απο Πατταγια...Υπαρχει και το Ferry to oποιοι κοστιζει 30 μπατ και κανει 45 λεπτα.....Βασικως απο Παταγια για Κο Λαν εχει 2 σταθμους(στο Κο Λαν)......ο πρωτος ειναι το Na Baan(που ειναι το κεντρικο σημειο...ας πουμε η πρωτευουσα του νησιου) και το αλλο σημει οειναι η Taewaen beach........εκει πηγαμε εμεις......Καλη θαλασσα.....η ξαπλωστρα 100 Μπατ και μετα οτι φας εκει...ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες στο Κο Λαν αλλα εχει (προς το τελος της παραλιας 7-11 στο οποιο μπορεις να παρεις σνακς και διαφορα αλλα σε φτηνες τιμες)....εχει και μερικα δωματια αν θελετε να μεινετε εκει....καποια που ρωτησα ειναι στα 1200-1500 μπατ την βραδυα

ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ Taewaen Beach στο ΚΟ ΛΑΝ

pinkjag

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Like
4
Πόντοι
0
μάγκες ειμαι ήδη Πουκέτ (2ή φορά) και αύριο κατεβαίνω Πατάγια.
Οποιο αλάνι ειναι στην πόλη ας μου στείλει ΠΜ να πιούμε κανά μπυρόνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom