Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
201
Πόντοι
21
Μερικά από τα κανονισμένα κορίτσια για Chiang Mai μέσω Thai Friendly.

Κάποιες βιζιτες, κάποιες για φαγητό και βλέπουμε.

Αυτές που έχεις βάλει σε φωτογραφίες είναι βίζιτες κανονικές, δεν είναι οι "απλές κοπέλες" που έλεγες. Εκτός κι αν κατάλαβα εγώ λάθος :coffee:

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
801
Πόντοι
81
Αυτές που έχεις βάλει σε φωτογραφίες είναι βίζιτες κανονικές, δεν είναι οι "απλές κοπέλες" που έλεγες. Εκτός κι αν κατάλαβα εγώ λάθος :coffee:
Σαφώς και κατάλαβες λάθος.
Εκτός και αν ξέρεις προσωπικά τις κοπέλες, οι 2 τελευταίες φωτογραφίες είναι από την ίδια κοπέλα και την οποία ψήνω για συνάντηση για ποτό εδώ και μερικές μέρες.
Καμία σχέση με βίζιτα.

Οι 2 πρώτες είναι 2 διαφορετικές κοπέλες και σαφώς είναι βίζιτες.

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
540
Πόντοι
4.180
Καλησπέρα. Φίλε επειδή δεν έχω πάει ακόμα κάρα εκεί αλλά το ψήνω για το 2025. Στο βίντεο το οποίο δείχνεις οι κοπέλες περιμένουν να πας να τις μιλήσεις και να παζαρεψετε μια τιμή; Ή σε ζαλιζουνε και κολλάνε μαζί σου όλη νύχτα;

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
801
Πόντοι
81
Ποιος πήγε πρόσφατα στην Ταϊλάνδη να ρωτήσω κάτι για τη βίζα;
Ξέρω ότι για Ελληνικά διαβατήρια δε τη ζητάνε πια.
Στο αεροδρόμιο τσεκαρουν μόνο το διαβατήριο πλέον;

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
2
Like
288
Πόντοι
21
Πρέπει να είναι σαν το Bali που ειχα Πάει , βγάζεις visa on arrival στο αεροδρόμιο με ένα μικρό κόστος 15-20 δολάρια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.628
Πόντοι
19.795
Πρέπει να είναι σαν το Bali που ειχα Πάει , βγάζεις visa on arrival στο αεροδρόμιο με ένα μικρό κόστος 15-20 δολάρια
Στην Ταυλανδη ποτέ δεν πληρώναμε για βίζα. Τουλάχιστον μέχρι πέρσι τον Μάρτιο που πήγα τελευταία φορά. Περνάς μόνο από τον έλεγχο διαβατηρίων.

rene131

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2020
Like
28
Πόντοι
0
Με ελληνικό διαβατήριο παίρνεις κατευθείαν σφραγίδα για 2 μήνες δωρεάν. Τυπικά θα σε ρωτήσουν για εισιτήριο επιστροφής κ πού θα μείνεις στη χώρα. Και πέρυσι κ φέτος δεν με ρώτησε τπτ απλώς σφράγισε κ γειά σας.

Kadom

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
426
Πόντοι
280
Όποιος έχει πάει η θέλει να πάει Ταϊλάνδη ας μου στείλει μήνυμα.Εχουμε πολλά να πούμε
Καλημερα φιλε μου,θα πάω τον Δεκέμβριο στις 20 για 2 περιπου εβδομαδες.Μπανγκοκ είναι η πτήση.Σκεφτομαι 2-3 μερες να μεινω στην Μπανγκοκ και μετα pattaya,chiang mai,koh samui.
Πάω με ένα φίλο μόνο για fun.
Πως το βλέπεις?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.628
Πόντοι
19.795
Καλημερα φιλε μου,θα πάω τον Δεκέμβριο στις 20 για 2 περιπου εβδομαδες.Μπανγκοκ είναι η πτήση.Σκεφτομαι 2-3 μερες να μεινω στην Μπανγκοκ και μετα pattaya,chiang mai,koh samui.
Πάω με ένα φίλο μόνο για fun.
Πως το βλέπεις?
Για 2 εβδομάδες αν πας για πρώτη φορά, και μόνο για fun, διάλεξε το πολύ μέχρι 2 προορισμούς, δεν θα προλάβεις να εγκλιματιστείς σε περισσότερους.

Kadom

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
426
Πόντοι
280

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
801
Πόντοι
81
Ποιος έχει εμπειρία από κανονισμα με ντόπια για μερικές μέρες παρέα;
Δε μιλάω για βίζιτες.

Έχω γνωρίσει μια κοπέλα 30 χρονών , 600χλμ μακριά από Chiang Mai με παιδί 9 χρονών και ψάχνει χρήματα. Θα μου πείτε όλες αυτό κάνουν.
Όμως είναι ωραίο μουνί και δε ζήτησε στα ίσια χρήματα, άρα δεν την κόβω επαγγελματία. Μάλιστα μου είπε να πάω εγώ σε εκείνη αλλά βαριέμαι.

Για 2 μέρες να τη σπιτωσω, να την έχω για κρεβάτι, μεταφράστρια και παρέα, πόσα να της δώσω;
Πέρα από το αεροπλάνο που οκ θα της το πληρώσω εγώ, γιατί δεν εμπιστεύομαι να στείλω χρήματα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.543
Πόντοι
1.706
Καλησπέρα. Φίλε επειδή δεν έχω πάει ακόμα κάρα εκεί αλλά το ψήνω για το 2025. Στο βίντεο το οποίο δείχνεις οι κοπέλες περιμένουν να πας να τις μιλήσεις και να παζαρεψετε μια τιμή; Ή σε ζαλιζουνε και κολλάνε μαζί σου όλη νύχτα;
Οχι, αυτες βγαινουν καπου καπου εξω από το κλαμπ για προμοσιον

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.543
Πόντοι
1.706
Σπεύσατε

Συνημμένα

• IMG_20241031_211048.jpg
    IMG_20241031_211048.jpg
    2,9 MB · Εμφανίσεις: 5

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Στην 3 road πηγαιναμε στο γυμναστηριο του τονυ ..αλυσιδα προφανως..στην παταγια ...250 μπατ το 2011 ...για εισοδο ..και ηταν μια χαρα ..ειχε πολλα μεσα εκτος απο οργανα..πισινα σαουνα μπαρακι με χυμους ..γηπεδο τενις ..ξαπλωστρες για χαλαρωμα μετα κατω απο φοινικες ....και μασαζ....εδινες αλλα 100 μπατ σε αυτην που σου εκανε μασσαζ εφοσον ειχες πληρωσει εισοδο...εκει γνωρισα την μασατζου ..που την πηρα το βραδυ για εξτρα υπηρεσιες στο δωματιο..με 1000 μπατ τοτε εκατσε ολο το βραδυ ..χαμος ωραιες εποχες...το μπατ τοτε στα 43 ..τωρα βλεπω 36 αρια....
.σχεδιαζω παλι του χρονου τετοια εποχη ..αν δεν προκυψει κατι συνταρακτικο ..να ξανακανω την βολτα ...
Ποτε βγαζουν προσφορες οι αεροπορικες φλεβαρη μαρτη ..μπας και παιξει τιποτα ...γιατι βλεπω 850-1000 τιμες
Υπαρχει ακομα οποιος γνωριζει ..η το κλεισανε και επενδυσανε αλλου βασει της παραπανω φωτο ..καλα να περνατε

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Και κατι αλλο το buffalo bar ..υπαρχει ακομα....εκει ειχα φορτωσει την ωραιοτερη ταυλανδεζα ...στα ματια τα δικα μου βεβαιως ...που ειδα στην παταγια ..700 μπαρφαιν και 1200 τοτε σε αυτην για ολονυχτια ...εκτος απο ομορφια ηταν και θανατος στο κρεβατι ....χαχαχα..παροτι ηταν πισω απο μπουακαο και εκτος "αγορας" ειχε πολυ καλο ροστερ ......και επισης στο μεγαλο εμπορικο πανω στον παραλιακο σεντραλ ..σεντρουμ ...καπως ετσι το λεγανε ...ειχε στην μερια που βλεπει θαλασσα ενα βραζιλιανικο εστιατοριο το ζικος ...υπαρχει ακομα ...φοβερο φαγητο .....και σε ενα καθετο στην σοι μπουακαο δεν θυμαμαι ακριβως που ..υπηρχε το dreem teen massage ...κατ'εμε το καλυτερο και απο ροστερ και απο υπηρεσιες ...
Αυτα που περιγραφω θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να ενημερωσει αν υπαρχουν ακομα και σημερα ...ευχαριστω

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.361
Πόντοι
506
35 ειναι
Για Ταυλανδη ειναι ενα ποσο 300BHT πληρωτεο κατα την άφιξη αλλα απο 1/1/25
Ενδέχεται να συμπεριληφθει και στο εισητηριο

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom