Νέο σκαμ είναι αυτό με τις οικονομικές επενδύσεις στο Thai Friendly ;
Δεύτερη περίπτωση που μου συνέβη τον τελευταίο καιρό και μάλιστα με γκόμενα που μιλούσα τακτικα.
Μιλάγαμε έτσι γενικά, τι κάνει στην Ταυλανδη, πού δουλεύει κλπ και είχαμε επαφή για καμία 7-10μερες. Φωτογραφίες να στέλνει και να φαίνεται μια χαρά κοπέλα.
Και ξαφνικά σκάει ένα μήνυμα χτες να μου λέει για τις επιτυχίες της στις επενδύσεις και ότι έχει καλή στρατηγική και μαλακίες.
Εκεί σταμάτησα να απαντάω.
Καλά τώρα περιμένουν ότι ο άλλος θα μασήσει και θα επενδύσει πάνω τους;
Γι'αυτό είπα ότι θέλει προσοχή, εκεί μέσα πλέον ΜΟΝΟ αρπακτικά θα βρείς, άντε το 1% να είναι "αγνών προθέσεων". Μου έτυχε κι εμένα δύο φορές αυτό, και μάλιστα με όμορφες κοπέλες -νεαρές κιόλας- που είχαμε κάνει ήδη video call αρκετές φορές, μετά μου πέταξαν το παραμύθι για επενδύσεις (η μία μάλιστα επέμενε ότι πρέπει να μου δείξει πώς επενδύει στα CRYPTO ήμαρτον εμάς βρήκε με είχε πιάσει νευρικό γέλιο)...
Μία άλλη, 40αρα, μου έφτιαξε ολόκληρο παραμύθι ότι ενδιαφέρεται για σοβαρό άτομο με σταθερή δουλειά γιατί είναι έτοιμη να δεσμευθεί κλπ κι αγόρασε δικό της σπίτι και οδηγεί και καλά BMW (τελευταίο μοντέλο κιόλας αν κρίνω από τις ψευτο-φωτο που έστελνε που όντως την έδειχναν μέσα) κι ότι ετοιμάζει εταιρεία Real Estate κι αν θέλω να μπω μέτοχος κλπ, μέχρι που σχετικά γρήγορα παρατήρησα σε ορισμένες φωτο ότι η θέση οδήγησης ήταν αντίθετη, κι όταν την ρώτησα μου λέει
"μα πάω συχνά ταξίδια στην Κίνα", ε εντάξει block έφαγε με συνοπτικές διαδικασίες. Οι άλλες οι τσουλίτσες οι νεαρές τουλάχιστον πιο πιστευτές ήταν.
Όλα αυτά τα... success stories παλιότερα δεν υπήρχαν... Μιλάμε έχουν εξελιχθεί σε αρπακτικά, σκεφτείτε απλά σε ΠΟΣΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ πουλάνε τέτοιο παραμύθι, στατιστικά ένας-δύο την ημέρα θα τσιμπάνε. Θα το επαναλάβω, για όσους δεν το είχαν διαβάσει παλιότερα που το είχα γράψει: Όταν ανοίξουν αυτές το Line τους, βλέπεις μέσα 1000+ νέα μηνύματα (δεν υπερβάλλω καθόλου γιατί το έχω δει πλείστες φορές αυτό το πράγμα), ακόμη κι αν πρόκειται για γκόμενα κάτω του μετρίου. Οπότε, εύκολα αντιλαμβάνεστε τί συμβαίνει και πώς την έχουν δει, πλέον, τη δουλειά.