κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Αν βρεις μιλφακι του παλιου, καλου καιρου, οχι μονο αφεντης, βασιλιας εισαι, μαχαραγιας.Είσαι ο αφέντης με λίγα λόγια
Αν βρεις μιλφακι του παλιου, καλου καιρου, οχι μονο αφεντης, βασιλιας εισαι, μαχαραγιας.Είσαι ο αφέντης με λίγα λόγια
Τα περισσότερα πιάτα με ρύζι είναι. Εμένα το αγαπημένο μου είναι το παντ-ται με νουντλς και γαρίδες.Οι παραλίες πως είναι εκεί; Με μέδουσες και παρατράγουδα ή κολυμπάς άνετα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάρχουν συγκεκριμένα πιάτα που προτείνεις; Έχουν κάτι με ρύζι
Τι περίεργο τυπε άκουσες;Ακούω ότι το φαγητό σε αυτά τα μέρη είναι περίεργο ή τρώγεται;
Μιλάς στα Εγγλέζικα με αυτές ή έχεις μάθει την γλώσσα τους;Αν βρεις μιλφακι του παλιου, καλου καιρου, οχι μονο αφεντης, βασιλιας εισαι, μαχαραγιας.
Αν δεν θέλεις μην απαντάς, δεν χρειάζεται το κήρυγμαΤι περίεργο τυπε άκουσες;
Το Ται φουντ είναι από τις πιο γνωστά ασιατικές κουζίνες στον πλανήτη.
Καλά έχετε κάνει κάποια στοιχειώδη έρευνα για κάποιες χώρες πριν γράψετε τέτοια πράγματα;
Σαν να ρωτάει κάποιος αν έχει κανένα ναό να δεις στην Ταϊλάνδη.
Αγγλικα, με προφορα Ισααν.Μιλάς στα Εγγλέζικα με αυτές ή έχεις μάθει την γλώσσα τους;
Αν δεν θέλεις μην απαντάς, δεν χρειάζεται το κήρυγμα
Ευχαριστώ φίλε, να περνάς καλά με υγείαΑγγλικα, με προφορα Ισααν.
Νιώθεις νεότερος και μέσα στην ενέργεια ε ; Και εγώ φίλεΟταν βγαινω απο το αεροπλανο και τρεχω να παω απο τους πρωτους στον ελεγχο διαβατηριων, ενα συναισθημα που δεν περιγραφεται.
τωρα με τις εφαρμογες γνωριμιων αν το ψαξει καποιος και λιγο πριν παει βρισκει πολυ καλες περιπτωσεις ,φετος στο Πυκετ που πηγα 4Δεκεμβριου με 22 Ιανουαριου , το παιζαν φιρμες γεματο Ρωσιδες που πολυ δυσκολα θα ετρωγες ,αλλα ειχα ενα σουπερ 34 χρονων και ηταν τελεια ,για σορτ ταιμ στη Πτογκ οι φθηνότερες ζηταγανε 1.500 ,και ακριβότερα, δεν λεει ετσι οπως παει θα εχω τη μονιμη ,για οσο ειμαι εκει ,ε εμεις οι μεγαλυτερη θελουμε και τη συμβιωση και το γουτσου γουτσου ,κατι λατνα τσιλατ κλπ κλπΔε συμφωνώ με όλα τα παραπάνω που διάβασα , αλλά ο καθένας έχει το στυλ του. Για μένα ,αμαρτία να μην πας στις παραλίες τους.
Όσο για τη Μπανγκοκ, εμένα με το που φτάνω μου σηκώνεται για κάποιο λόγο. Τη βρίσκω πολύ καβλιαρικη πόλη και για πλάκα θα εμένα εκεί μόνιμα. Τέτοια vibes τα έχω νιώσει μόνο στα χρυσά χρόνια του μπλοκ
Ούτε στη Λατινική Αμερική έτσι , γιατί εκεί παίζεις το νεφρό σου στοίχημα αν βγεις Μεντεγιν
αυτά διαβάζω σε αυτό το γαμονημα και θέλω να κοιτάξω εισιτήρια
χα χα χα ετσι ηρθε η αλλη Πουκετ απο Που κιαο κοντα στο ΚΟ ΚΑΕΝ και την αλλη μερα εβαζε μπουγαδα σφουγγαριζε ,πληρες σερβις οχι μονο σεξΑν βρεις μιλφακι του παλιου, καλου καιρου, οχι μονο αφεντης, βασιλιας εισαι, μαχαραγιας.
Φίλε και τις δυο φορές που έχω πάει βρήκα κοπέλα και έβγαινα ραντεβουδακια.τωρα με τις εφαρμογες γνωριμιων αν το ψαξει καποιος και λιγο πριν παει βρισκει πολυ καλες περιπτωσεις ,φετος στο Πυκετ που πηγα 4Δεκεμβριου με 22 Ιανουαριου , το παιζαν φιρμες γεματο Ρωσιδες που πολυ δυσκολα θα ετρωγες ,αλλα ειχα ενα σουπερ 34 χρονων και ηταν τελεια ,για σορτ ταιμ στη Πτογκ οι φθηνότερες ζηταγανε 1.500 ,και ακριβότερα, δεν λεει ετσι οπως παει θα εχω τη μονιμη ,για οσο ειμαι εκει ,ε εμεις οι μεγαλυτερη θελουμε και τη συμβιωση και το γουτσου γουτσου ,κατι λατνα τσιλατ κλπ κλπ
Μορτη μου επειδη εισαι μαλλον απο τους ελαχιστους που καταλαβαινουν τι εστι Ταιλανδη, σε προσκαλω στο Πουκετ, στο Πατονγκ συγκεκριμενα που μενω μονιμα πλεον, να σε κυκλοφορησω εκει και να μιλησουμε για την ωραια αλλα αχανη πρωτευουσα οπου δραστηριοποιεισαι εσυ !!!Η Μπανγκοκ ειναι μια πολη που η, θατην αγαπησεις, οπως εγω, η, θα την μισησεις.
ελπιζω απο δεκεμβριο που θα μπορω πιθανοτατα να μενω και εγω εκει Πατογκ , οχι μονιμα αλλα 3-4 μηνες, το χρονο , να γνωριστουμε ,ειχα να παω απο το 2109 ,και αλαξαν καποια πραγματα εκει ,εγω μενω πριν τη Πατογκ στα γκρην βιλλας κατεβαινοντας απο το Πατογκ μαουνταιν,θελω ησυχια οταν κοιμαμαι και με το μηχανακιο σε 5 λεπτα ειμαι και στη φασαρίαΜορτη μου επειδη εισαι μαλλον απο τους ελαχιστους που καταλαβαινουν τι εστι Ταιλανδη, σε προσκαλω στο Πουκετ, στο Πατονγκ συγκεκριμενα που μενω μονιμα πλεον, να σε κυκλοφορησω εκει και να μιλησουμε για την ωραια αλλα αχανη πρωτευουσα οπου δραστηριοποιεισαι εσυ !!!
Με αγαπη απο το μεγαλυτερο αντρικο λουνα παρκ του κοσμου ..... Ταιλανδη !!!
Γίνεται, αλλά γιατί να το κάνει κάποιος αυτό όταν δεν ξέρει με ποια κοπέλα ταιλανδή να βγει και με ποια να πρωτοπάει;Με κοπέλες τουρίστριες γίνεται κατάσταση σε αυτά τα μέρη;
Έτρεξε κατά πάνω μου μόλις περνούσα, μάλλον μεθυσμένη πανέμορφη Ρωσίδα, στην Πατάγια στην Jomtien beach, από γκρουπ Ρώσων κυρίως Ρωσιδων που χόρευαν σε μαγαζί κάτι σε καντίνα. Η Ταιλανδή φίλη όμως ήταν λίγο πιο δίπλα και τα πράγματα έμειναν εκεί. Πόσα να προλάβεις και τι να πρωτοκάνεις είναι η φάση εκεί.Τα σέβη μου μέγα παίκτη. Ακούω επίσης πολλά για γυναίκες που έρχονται να ξεσπάσουν από χώρες πρώην Σοβιετικής Ένωσης
Το φαγητό είναι ακόμα ένας λόγος να πάει κάποιος. Προσωπικά πολλά βράδια έφαγα ψάρι λαυράκι στα κάρβουνα 700-800 γρ. 6€ και ψητές γαρίδες τεράστιες 5€ η μερίδα. Και πολλά ακόμα καλούδια της ταιλανδεζικης κουζίνας.Ακούω ότι το φαγητό σε αυτά τα μέρη είναι περίεργο ή τρώγεται;
Ψάρια με 2,20μπεριπου ετοιμα ψημένα πεντανοστιμαΤο φαγητό είναι ακόμα ένας λόγος να πάει κάποιος. Προσωπικά πολλά βράδια έφαγα ψάρι λαυράκι στα κάρβουνα 700-800 γρ. 6€ και ψητές γαρίδες τεράστιες 5€ η μερίδα. Και πολλά ακόμα καλούδια της ταιλανδεζικης κουζίνας.