Καλα που μας τα ειπες αυτα για το Μπαλι,και πανω στην ωρα.
Εχω εναν τυπο στη πολυκατοικια,65αρης αλλα καλοστεκουμενος,που του εκατσε μια καλη κληρονομια και με ρωταγε που να παει για γυναικες."Θα τα φαω ολα στα πιπινια" μου ελεγε.
Εγω του απαντησα πως μονο απο Ταυλανδη και Φιλιππινες γνωριζω,αλλα ευτυχως βρεθηκες εσυ τωρα και θα του δωσουμε και μια εξτρα εναλλακτικη.
Αφου στο Μπαλι θα πηδαει καθε μερα και τζαμπα,ποιος ο λογος να παει Ταυλανδη να πληρωνει?
Για κανε ενα πιο λεπτομερες review για να του παω τη προταση πιο εμπεριστατωμενη.
Καλησπερα γυρισα πριν μια βδομαδα απο πουκετ και δεν νπορω να πω οτι περασα καλα !!εχουνε αλλαξει πολυ τα πραγματα με τις γυναικες ,δεν κοιτανε τοσο εχουνε ανεβασει τις τιμες παρα πολυ και δεν παρακαλανε κιολας και σκεφτομαι να παω παταγια για 10 μερες ξερετε τι παιζει παταγια με τις γκομενες;;στο πουκετ μου ζητουσανε εξωπραγνατικες τιμες σχεση με το παρελθον και ειχανε και τουπε ,προς το παρον χαλασε αυτο το κομματι του πουκετ και εχει γεμισει ολο coffee shop οπου πινουνε μαυρο με στον δρομο!!
καλησπερα παιδες. Εχω ερωτηση. Εχει ταξιδεψει καποιος με air China να μας πει εντυπωσεις για την ετερεια?βρισκω αρκετα οικονομικα απο φρανκφουρτη για Μπανγκογκ μεσω Πεκινου
καλησπερα παιδες. Εχω ερωτηση. Εχει ταξιδεψει καποιος με air China να μας πει εντυπωσεις για την ετερεια?βρισκω αρκετα οικονομικα απο φρανκφουρτη για Μπανγκογκ μεσω Πεκινου
Παίζει και η περίοδος. Ψάχνω 1 με 18 Νοεμβρίου. Γερμανία είμαι και η πιο φθηνή είναι μέσω Πεκίνου. Το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως υπάρχουν περιορισμοί γι αυτούς που πετάνε από ή μέσω Κίνας
Παίζει και η περίοδος. Ψάχνω 1 με 18 Νοεμβρίου. Γερμανία είμαι και η πιο φθηνή είναι μέσω Πεκίνου. Το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως υπάρχουν περιορισμοί γι αυτούς που πετάνε από ή μέσω Κίνας
Δεν νομίζω. Βέβαια καλό είναι να ενημερωθείς κατευθείαν από την εταιρεία, ακόμα καί αν έχεις βρει το εισιτήριο μέσω γραφείου. Στείλε e-mail, πιστεύω να σου απαντήσουν.
μολις εκλεισα 470 ε απο θεσσαλονικη αλλα μπορουσα να παρω την αδεια οποτε ηθελα εγω οποτε βρηκα τα φθηνοτερα εισητηρια και μετα κανονισα και την αδεια με austrian
μολις εκλεισα 470 ε απο θεσσαλονικη αλλα μπορουσα να παρω την αδεια οποτε ηθελα εγω οποτε βρηκα τα φθηνοτερα εισητηρια και μετα κανονισα και την αδεια με austrian
Κάτι δε μας λέει καλά ο φίλος.
Κοίταξα από τη σελίδα της Austrian και για Οκτώβρη η χαμηλότερη τιμή είναι 736€, για Νοέμβρη 744€, Δεκέμβρη 697€.
Υπόψιν άλλες τιμές βγαίνουν όταν πραγματικά κλείνεις τις πτήσεις.
Οπότε δεν πιστεύω ότι όντως έκλεισε αυτές τις τιμές που λέει.
Αν μπορεί ας ανεβάσει το εμαιλ αν έχει κλεισμένη τέτοια πτήση.
Κάτι δε μας λέει καλά ο φίλος.
Κοίταξα από τη σελίδα της Austrian και για Οκτώβρη η χαμηλότερη τιμή είναι 736€, για Νοέμβρη 744€, Δεκέμβρη 697€.
Υπόψιν άλλες τιμές βγαίνουν όταν πραγματικά κλείνεις τις πτήσεις.
Οπότε δεν πιστεύω ότι όντως έκλεισε αυτές τις τιμές που λέει.
Αν μπορεί ας ανεβάσει το εμαιλ αν έχει κλεισμένη τέτοια πτήση.
Από Διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος προς Σουβαρναμπούμι ΔιεθνέςΗμερομηνία αναχώρησης: Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:45Ημερομηνία άφιξης: Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:55Αυτή η πτήση έχει μία στάση.
Διάρκεια 18h 10min18 ώρες and 10 λεπτά
Πτήση με Aegean Airlines,Lufthansa
Δείτε τις λεπτομέρειες του δρομολογίου
Economy Basic Εμφάνιση λεπτομερειών πτήσης
Εμφάνιση λεπτομερειών πτήσης
Πτήση επιστροφής
Μπανγκόκ προς Αθήνα
Τρίτη 5 Μαρτίου 2024
13:20
BKK
1
στάση
14:55
ATH
+1 ημέρα
Από Σουβαρναμπούμι Διεθνές προς Διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. ΒενιζέλοςΗμερομηνία αναχώρησης: Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 στις 13:20Ημερομηνία άφιξης: Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 στις 14:55Αυτή η πτήση έχει μία στάση.
Διάρκεια 30h 35min30 ώρες and 35 λεπτά
Πτήση με Swiss International Air Lines,Aegean Airlines
Δείτε τις λεπτομέρειες του δρομολογίου
Economy Basic Εμφάνιση λεπτομερειών πτήσης
Εμφάνιση λεπτομερειών πτήσης