Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η pataya τι σας αρεσει ηθελα να ξερα;εκτος απο πουτανες δεν εχει τποτα αλλο...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
χοντρη και ψηλη ε πιπι?
καλα την ειχα καταλαβει λοιπον.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγώ την Lolly την γουστάρω άσχετα με το φύλο της ή την εμφάνιση της οπτικά ενοωω.
Τα γραφομενά της με εμπνέουν δημιουργηκά και πνευματικά έχει αρχές και παιδία νομίζω, φέρνει πάντος εναν άνεμο ανδροπρεπή οφείλω να ομολογήσω βεβαίως-βεβαίως.
Παρόλα ταύτα ασχετο ώς προς το θέμα του θρέντ.

Ρε εσεις συναγωνιστές  που έχετε εμπειρίες με τις (Ασιάτισες) Ταιλάνδη κλπ.
Παρατηρώ τις φωτογραφίες που ποστάρετε και όλλες μά όλλες μου φέρνουν οι φατσούλες τους πολύ προς το παιδικό παρά σα γυναίκες  :think: :think: :think: ¨ετσι είναι όλλες εκεί???
Μπορούν νε σε εξιτάρουν τόσο όσο τα  CG ή οι διάφορες εμπειρίες που τυχόν έχουμε με γυναίκες από Ευρώπη και ανατολικό μπλόκ ??????
Μήπως εγώ στραβά αρμενίζω ή ο γυαλός ??????

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ρε εσεις συναγωνιστές  που έχετε εμπειρίες με τις (Ασιάτισες) Ταιλάνδη κλπ.
Παρατηρώ τις φωτογραφίες που ποστάρετε και όλλες μά όλλες μου φέρνουν οι φατσούλες τους πολύ προς το παιδικό παρά σα γυναίκες  :think: :think: :think: ¨ετσι είναι όλλες εκεί???
Μπορούν νε σε εξιτάρουν τόσο όσο τα  CG ή οι διάφορες εμπειρίες που τυχόν έχουμε με γυναίκες από Ευρώπη και ανατολικό μπλόκ ??????
Μήπως εγώ στραβά αρμενίζω ή ο γυαλός ??????
Ο καθε αντρας εχει τα γουστα του και "περι ορεξεως κολοκυθοπιτα",οποτε ουτε ο γυαλος ειναι στραβος,ουτε εσυ στραβα αρμενιζεις.
Για τα ΤΗΑΙ μωρα εχεις δικιο...Ειναι συνηθως μικροσκοπικα,με "παιδικες" φατσουλες,γι αυτο και δε μπορεις να προσδιορισεις την ηλικια τους.
Αν εισαι απο τους αντρες που εχουν σαν προτυπα ομορφιας,γυναικες οπως η Μονικα Μπελουτσι,η Βανα Μπαρμπα στα νιατα της,η Μενεγακη η τα διμετρα CG απο το πρωην ανατολικο μπλοκ,τοτε Η Ταυλανδη ΔΕΝ κανει για εσενα.
Η Ταυλανδη ειναι κατα βασην παραδεισος για τους λατρεις των petite και teeny look γυναικων...
Αν βεβαια δεν στεκεσαι αποκλειστικα στα εξωτερικα χαρακτηριστικα και δεν σε νοιαζει τοσο ο σωματοτυπος,το υψος και το μεγεθος του βυζιου,αλλα η γενικοτερη συμπεριφορα της γκομενας στο κρεββατι,τοτε ΝΑΙ,οχι μονο "σε φτιαχνουν",αλλα σε κανουν και ΠΥΡΑΥΛΟ.
Εγω προσωπικα βεβαια στεκομαι αποκλειστικα στα εξωτερικα χαρακτηριστικα και τα ταυλανδεζακια δεν τα αλλαζω,γιατι για τα δικα μου γουστα,η Μονικα Μπελουτσι ειναι πατσαβουρα,οπως και ολα αυτα τα διμετρα που κυκλοφορουν στα στριπτιτζαδικα.
Η γυναικα πρεπει να ειναι ΜΑΞΙΜΟΥΜ 1.70 υψος,55 κιλα βαρος και μεχρι ΤΟ ΠΟΛΥ 2 νουμερο βυζι,για να ασχοληθω μαζι της.Οσο κοντυτερη,αδυνατη και με μικρο βυζι "προτιμαται"...Καλυτερα αβυζη εντελως,παρα αγελαδα με 3-4 νουμερο βυζι...Για αυτο βρηκα το παραδεισο μου στη Ταυλανδη...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
pipi , ναξερες, σιγουρα ξερεις βεβαια, ποσοι φανατικοι των διμετρων του αν. μπλοκ και της λατ. αμερικης μολις πρωτοπηγαν κατω εκοψαν αμεσως τις κακες συνηθειες και εγιναν φαν των μπιμπελο.
ξερω πενηνταρη με πολυχρονη πειρα στα σεξοταξιδια σε ρωσιες κουβες κτλ, και μολις πηγε πουκετ εκανε προταση γαμου στην ισαανεζα..
αστραπιαια μιλαμε.
γι αυτο εχω πει και παλαιοτερα, το υψος δεν ειναι λογος να μην παει καποιος κατω, απλα , "δεν θα γυρισει πισω ποτε".-
thai the end of the road

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ο καθε αντρας εχει τα γουστα του και "περι ορεξεως κολοκυθοπιτα",οποτε ουτε ο γυαλος ειναι στραβος,ουτε εσυ στραβα αρμενιζεις.
Για τα ΤΗΑΙ μωρα εχεις δικιο...Ειναι συνηθως μικροσκοπικα,με "παιδικες" φατσουλες,γι αυτο και δε μπορεις να προσδιορισεις την ηλικια τους.
Αν εισαι απο τους αντρες που εχουν σαν προτυπα ομορφιας,γυναικες οπως η Μονικα Μπελουτσι,η Βανα Μπαρμπα στα νιατα της,η Μενεγακη η τα διμετρα CG απο το πρωην ανατολικο μπλοκ,τοτε Η Ταυλανδη ΔΕΝ κανει για εσενα.
Η Ταυλανδη ειναι κατα βασην παραδεισος για τους λατρεις των petite και teeny look γυναικων...
Αν βεβαια δεν στεκεσαι αποκλειστικα στα εξωτερικα χαρακτηριστικα και δεν σε νοιαζει τοσο ο σωματοτυπος,το υψος και το μεγεθος του βυζιου,αλλα η γενικοτερη συμπεριφορα της γκομενας στο κρεββατι,τοτε ΝΑΙ,οχι μονο "σε φτιαχνουν",αλλα σε κανουν και ΠΥΡΑΥΛΟ.
Εγω προσωπικα βεβαια στεκομαι αποκλειστικα στα εξωτερικα χαρακτηριστικα και τα ταυλανδεζακια δεν τα αλλαζω,γιατι για τα δικα μου γουστα,η Μονικα Μπελουτσι ειναι πατσαβουρα,οπως και ολα αυτα τα διμετρα που κυκλοφορουν στα στριπτιτζαδικα.
Η γυναικα πρεπει να ειναι ΜΑΞΙΜΟΥΜ 1.70 υψος,55 κιλα βαρος και μεχρι ΤΟ ΠΟΛΥ 2 νουμερο βυζι,για να ασχοληθω μαζι της.Οσο κοντυτερη,αδυνατη και με μικρο βυζι "προτιμαται"...Καλυτερα αβυζη εντελως,παρα αγελαδα με 3-4 νουμερο βυζι...Για αυτο βρηκα το παραδεισο μου στη Ταυλανδη...

ακριβώς φιλε μου ετσι:
Αν εισαι απο τους αντρες που εχουν σαν προτυπα ομορφιας,γυναικες οπως η Μονικα Μπελουτσι,η Βανα Μπαρμπα στα νιατα της,(η Μενεγακη αυτή οχι) η τα διμετρα CG απο το πρωην ανατολικο μπλοκ,τοτε Η Ταυλανδη ΔΕΝ κανει για εσενα.

Είμαι το αντίθετο απο σένα στα γούστα,
αλλά παρόλλα αυτά έχω την περιέργια και την διαθεση να διαθέσω κανα δύο εβδομάδες καθαρά για εμπειρικούς λόγους και δέν το κρίβω ότι είστε η αιτία με τα γραφόμενα σας να θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία  και ισως να μου αρέσει ίσως όχι πιστεύω ότι και η παρέα (συνταξιδιώτες) παίζει σημαντικό ρόλο εκεί και μάλιστα άν καποιος έχει εμπειρία απο πρίν.
Νομίζω απο την αναγνωση αρκετων δεκάδων σελίδων ότι 2000 ευρώ θα είναι υπερ αρκετά για 15 μέρες εκεί ή κάνω λάθος στο κόστος εκδρομής???? (Ενοώ ξενοδοχεία φαγητα ποτα γυναίκες)
εισητήρια εκτός κόστους.

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις γύρισα χτες το βράδυ, μετά από 20 μέρες Bangkok... Όταν μαζέψω τα κομμάτια μου, που δεν προβλέπεται σύντομα, θα επιστρέψω με λεπτομέρειες.
Για τον φίλο που ανέφερε κάτι για ηλικίες, να σας πω ότι εγώ τον Ιούλιο θα μπω στα 24. Πήγα μόνος μου, και ήταν το πρώτο μου ταξίδι, όχι στη Ταυλάνδη αλλά οπουδήποτε εκτός Ελλάδος!
Καλή συνέχεια, και όσα διαβάζετε, όσο γλαφυρά κι αν είναι, είναι λίγα... δεν φτάνουν οι λέξεις για να περιγράψεις την Ταϊλάνδη.

Απλά... amazing Thailand

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μόλις γύρισα χτες το βράδυ, μετά από 20 μέρες Bangkok... Όταν μαζέψω τα κομμάτια μου, που δεν προβλέπεται σύντομα, θα επιστρέψω με λεπτομέρειες.
Για τον φίλο που ανέφερε κάτι για ηλικίες, να σας πω ότι εγώ τον Ιούλιο θα μπω στα 24. Πήγα μόνος μου, και ήταν το πρώτο μου ταξίδι, όχι στη Ταυλάνδη αλλά οπουδήποτε εκτός Ελλάδος!
Καλή συνέχεια, και όσα διαβάζετε, όσο γλαφυρά κι αν είναι, είναι λίγα... δεν φτάνουν οι λέξεις για να περιγράψεις την Ταϊλάνδη.

Απλά... amazing Thailand

Καλως ήρθες πίσω,
Μιά και εισαι ο ποιό πρόσφατος άν θέλεις και έχεις διάθεση και αφού μαζέψεις τα κομάτια σου,κάνε μας μια αναλυτική ξενάγηση (οχι τις γυναικοδουλειές) δηλαδή Πώς ξεκίνησες το ταξίδι σου,Εισητήρια,βίζες,αεροδρόμια χρόνος αναμονής ενδειάμεση στάση, ξενοδοχεία, κόστος συνολικό της εκδρομής σου φαγητά ποτά γυναίκες κλπ.
Αλήθεια πώς και αποφάσισες να πάς μόνος σου???? Βρήκες δικούς μας εκεί???? Κάνατε παρέα ???? ή δέν ήταν στα ενδειαφεροντά σου???.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Απ'ότι είδα είσαι και πατριώτης μου το μόνο διαφορετικό η ηλικία μας έχω τα διπλά σου χρόνια.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Νομίζω απο την αναγνωση αρκετων δεκάδων σελίδων ότι 2000 ευρώ θα είναι υπερ αρκετά για 15 μέρες εκεί ή κάνω λάθος στο κόστος εκδρομής???? (Ενοώ ξενοδοχεία φαγητα ποτα γυναίκες)
εισητήρια εκτός κόστους.
Η εμπειρια μου απο τη Ταυλανδη λεει πως ΔΕΝ υπαρχει καποιο ποσο που να θεωρειται ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ...
Παντως για να κανεις "τα βασικα" και να περνεις γυναικες "απο το σωρο",φτανουν...
ΟΧΙ ομως για Μπανγκοκ...
Για Πατταγια και Πουκετ ειναι ΟΚ...

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Η εμπειρια μου απο τη Ταυλανδη λεει πως ΔΕΝ υπαρχει καποιο ποσο που να θεωρειται ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ...
Παντως για να κανεις "τα βασικα" και να περνεις γυναικες "απο το σωρο",φτανουν...
ΟΧΙ ομως για Μπανγκοκ...
Για Πατταγια και Πουκετ ειναι ΟΚ...

Μην ξεχνάμε ότι παίζει ρόλο και το πότε πας...Αναφέρομαι ημερολογιακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom