Royal Thai Trepanator
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
Ευχαριστώ , 10 χρόνια σερί Thai και φέτος ελπίζω ξανά πάλι . Απλά βλέπω καλή φάση μια βίλα σε καμία καμαλα κάπου γύρω από πα Τονγκ να έχει πισίνα και να έχεις μέσα κανα 2-3 μόνιμες για λιγότερο ρίσκο , θα πάω με ένα φιλο έτσι το βλέπω τώρα αν κάτσει έχει καλός αλλιώς Βουλγαρία , ΠολωνίαΟι "μόνιμες" μου στη LOS έχουν λυσάξει να επιστρέψω.
Μου τα περιγράφουν πάντως πολύ ψόφια τα πράγματα απο πλευράς διασκέδασης.
Μάλλον κατα Νοέμβρη με βλέπω με τα υπόλοιπα αδείας.
Δεν με ενδιαφέρει το κομμάτι της διασκεδάσεις , το μόνο που μου αρέσει είναι γυναίκες και ο τρόπος που σε περιποιούνται όταν θέλουν , τα μασάζ και φυσικά το φοβερό φαγητό .Πολύ δύσκολα για φέτος, δύσκολα να ανοίξουν απο Οκτώβριο όπως ήταν το πλάνο. Τα κρούσματα ανεβαίνουν συνέχεια, εμβόλια κάνουν μόνο οι πλούσιοι, κι απο νύχτα τίποτα απολύτως. Ακόμη κι αν ανοίξει η διασκέδαση σε 1η φάση ούτε το 50% δεν θα μπορεί να ξανα-ανοίξει...
Ναι, στο 39.25 το έχει το xe.com, έχει πέσει τρελά.Σχεδον 40 το μπατ?
Στάνταρ θα ξανανοίξουν, δεν τους παίρνει να μείνουν κλειστοί πολύ παραπάνω. Προφανώς μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση με COVID-19 και αρχίσουμε να το ξεχνάμε, θα ανοίξουν όλα τα πράγματα και θα λειτουργήσουν όπως παλιά.ελπιζω να μπορεσω να ξαναπαω καποια στιγμη απο το καλυτερα ταξιδια που εχω κανει ειναι η thai πραγματικος παραδεισος
λες να ξαναγυρίσουμε στις εποχές που μας καθάριζαν το δωμάτιο φεύγοντας για να μη μας χάσουν από πελάτες?Σήμερα 1η φορά πάνω απο 20000 cases η Thai (σύμφωνα με την καθόλου αξιοπιστη πια κυβέρνηση). Το μπατ ξεπέρασε το 39.2 μετά απο το `17 και η Πατάγια έκλεισε πάλι την παραλία της....Η κυβέρνηση δέχεται πολύ μεγάλη πίεση γιατί ο κόσμος πεινάει! Ο εμβολιασμός προχωρά με ρυθμούς πιό αργούς απο χελώνα 5.4% πλήρως και 19% με 1 δόση, πάντα με στατιστικά που δίνουν απο τη κυβέρνηση. Άλλωστε με τις 20 εκατομμύρια δόσεις που λεχουν χορηγηθεί δεν καλύπτεται ούτε το 1/6 του πληθυσμού και απέχει πολύ απο το 50% που είναι ένα σοβαρό τοίχος ανοσίας.
Καλημέρα έχω μια απορία ; Το γαμω μπατ πως ανεβαίνει έτσι σε μια οικονομία που πάει χάλια χωρίς τουρισμό ; Πως στο πουτσο θα προσελκύσουν κόσμο ;