Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.837
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Markhsie, το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι??? Υπάρχει εδώ κ δεκαετίες η προκατάληψη γ αυτά τα μέρη που όσο όμορφα κ αν είναι, ότι ιστορία κ αν έχουν, στο μυαλό της πλειοψηφίας δεν είναι τπτ άλλο παρά μόνο απέραντα πορνεία που μαστίζονται μ ένα σωρό αρρώστιες, ανώμαλους κλπ. Εαν μετά από τόσα χρόνια ερχεται ένας συμπαθής -σε πολλούς- δημοσιογράφος κ κάνει ένα τέτοιο ρεπορτάζ, τότε γαμησέτα, αυτές οι προκαταλήψεις δεν θα πάψουν να υπάρχουν ποτέ κ προσωπικά για εμένα το σπουδαιότερο εμπόδιο για να κάνω αυτό το ταξίδι είναι αυτοί οι λόγοι, θα είμαι δακτυλοδεικτούμενος πλέον.

Υ.Γ. Το ότι ο Δούσης είχε "δάσκαλο" τον Τριανταφυλλόπουλο, λέτε να είχε σχέση μ αυτό που παρουσίασε???
 

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Μηνύματα
289
Like
0
Πόντοι
1
εγω παντως προτιμω τις "ανατποκρισεις" απο τα παιδια που μενουν εκει η εχουν παει παρα απο την τηλεοραση που λεει βλακειες και ασκει προπαγανδα.ας κανει και ενα αφιερωμα για την ελλαδα οπως εκανε και ο ευαγγελατος.στην τελικη χιλιες φορες να φαω ακριδες απο τον δρομο παρα κομποστα με μουχλα σε ξενοδοχειο 5 αστερων.
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Παιδια Ηρεμα!!
Δεν ειδα την εκπομπη αλλα. ΝΑΙ πανε οπως εγραψα σε πιο πανω ποστ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ιδιαιτερα κεντροευρωπαιοι μεγαλοι σε ηλικια για να βρουν παρεα/συντροφια/γυναικα.
Γιατι επιμενετε οτι οποιος παει Ταυλανδη δεν παει για να πηδηξει οταν αρκετοι απο δω μεσα πανε μονο Πατταγια ή Πουκε ή Μπανκοκ συνεχομενα μονο και μονο για αυτο το λογο.
Γιατι δεν πανε 1 φορα εκει και 1 στη Καμποτζη/Λαος ή οπουδηποτε αλλου;
Και δεν το λεω για να τους κριτικαρω γουστο τους και μαγκια τους αν μπορουνε να το κανουν αλλα λυπαμαι που το λεω εαν απο τους επιβατες ενος αεροπλανου της THAI πχ εξαιρεσεις τα γκρουπ οι μεμονομενοι κατα 99,5% πανε για αυτο το λογο.
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
εγω παντως προτιμω τις "ανατποκρισεις" απο τα παιδια που μενουν εκει η εχουν παει παρα απο την τηλεοραση που λεει βλακειες και ασκει προπαγανδα.ας κανει και ενα αφιερωμα για την ελλαδα οπως εκανε και ο ευαγγελατος.στην τελικη χιλιες φορες να φαω ακριδες απο τον δρομο παρα κομποστα με μουχλα σε ξενοδοχειο 5 αστερων.
Δικιο με 1.000 Τουλαχιστον εκει βλεπεις τι τρως :grin:
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.210
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
β. Φαγητό. Οσον αφορά τα φαγητά προσωπικά δεν είχα ποτέ στομαχικό πρόβλημα καίτοι έτρωγα κατά κόρον στο δρόμο. Μετά όμως από όσα έγραψε ο φίλος φαντομάς θα είμαι πιο προσεκτικός.  Φυσικά το να κουβαλήσουμε κονσέρβες κτλ το θεωρώ μεγάλη ανοησία. Διαφωνώ και με τον φίλο Κώσταφ16 να τρώμε σε τουριστικά μαγαζιά. Η ποιότητα των φαγητών είναι άθλια και άλλωστε με τα διαθέσιμα προϊόντα τα φαγητά της ευρωπαίκής κουζίνας γίνονται άθλια (έχετε φάει τηγανιτές πατάτες σε φοινικέλαιο ?). Η ταϋλανδέζικη κουζίνα είναι μια από τις καλύτερες και υγιεινότερες κουζίνες διεθνώς. Αφήστε τις προκαταλε'ίψεις κατά μέρος , ξεχαστε τα σουβλάκια και τα παστίτσια και αφεθήτε στις πλούσιες γεύσεις της.
Όσον αφορά τα ποτά οι τοπικές μπύρες (από ρύζι είναι ωραιότατες). Συνιστώ την μπύρα Shingha, αλλά και η Chang είναι εξίσου καλή. Η leo δεν με ενθουσιάζει. Το εμφιαλωμένο νερό υπάρχει παντού και είναι πάμφτηνο. Πάντως και νερό από την βρύση που έχω πιεί δεν με πειραξε, αν και δεν το συνιστώ. Μην φοβάστε τα παγάκια. Αξέχαστη εμπειρεία και οι πορτoκαλάδες στην Khaosan str.
  θα επανέλθω
sa wat dee-khrap  :sunglasses:

Ακόμη ένας εδώ που επεβίωσε του φαγητού του δρόμου στην Ταϋλάνδη. Και όταν λέμε του δρόμου, εννοούμε ότι σταματούσα κάποια χωριά του Νότου και οι ντόπιοι με κοιτούσανε περίεργα. Του στυλ, τι κάνει αυτός εδώ......

Επίσης εξαιρετικά εστιατόρια στην Μπανγκόκ (πχ Baan Kanitha). Αλλά τίποτε δεν φθάνει την νοστιμιά και γοητεία μιάς νυκτερινής αγοράς σε μία μικρή πόλη ή έστω και στο Κράμπι. Και η Shinga λέει με τα καυτερά.


Τωρα τα τηγανητα ειναι βαρια για ορισμενα στομαχια και ισως το φοινικελαιο να ειναι βρυ αλλα για τους σουβλακοφαγους Ελληνες μαλλον δεν υπαρχει προβλημα.
Μα έχω γνωρίσει έναν Κρητικό που έχει γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων στο Ηράκλειο και ένα σουβλατζίδικο στο Πουκετ. Αλλά σιγά να μην πήγαινα για σουβλάκια στο Πουκετ.


Τωρα τα καφτερα!!! Ta extra hot πιατα της Ασιας εχουν φτιαχτει για ενα λογο: To καφτερο φαγητο δεν χαλαει ευκολα απο την ζεστη και το tsili σκοτωνει τα βακτηρια στο στομαχι και στο εντερο που προκαλουν παθησεις στα υγρα Ασιατικα κλιματα. Επισης λογω του καυτερου το φαγητο δεν μενει πολυ στο στομαχι και αποβαλλεται εγκαιρα.
Αν και μου αρέσουν πάρα πολύ τα καυτερά και αν και είμαι σκληρός άντρας  :rolleyes: :rolleyes:(όλα τα τρώμε, όλα τα δοκιμάζουμε) ομολογώ ότι ορισμένες φορές δυσκολεύτηκα στην Ταϋλάνδη. Μού ήρθαν δάκρυα στα μάτια......

Αλλα οταν εισαι σε μια ειδυλιακη παραλια στα Adaman ενα προβληματακι αστειο μπορει να σου χαλασει τις διακοπες.
Μακρύ ταξείδι κάνατε Κύριε Κόμη για να φτάσετε στα Adaman.......

Και ενα τελευταιο Οι ακριδες ειναι της ιδιας οικογενειας με τις γαριδες. Και οσο αηδιαστικο φενεται σε εσας να φατε μια ακριδουλα τοσο αηδιαστικο φενεται σε εναν Ασιατη το κοκκινιστο σαλιγκαρι η κοχλιος απο την Κρητη
Στην Οαχάκα (Μεξικό) οι ακριδούλες αποτελούν εξαιρετικό συνοδευτικό για το Μεσκάλ (κάτι σαν ξηροκάρπια δηλαδή). Αλλά και ως συστατικά άλλων φαγητών. Και τα δύο όμως εξαιρετικά, οι ακριδούλες (chapulines) και οι χοχλιοί - ιδιαίτερα μπουμπουριστοί.
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Παρολο που δεν ειδα την εκπομπη απο τη συντομη περιγραφη που εκανες συμπεραινω οτι προκειται για την γνωστη δημοσιογραφια φαστ-φουντ που μονο σκοπο εχει την τηλεθεαση και τον εντυπωσιασμο παρα την ενημερωση. Να δω ποσες φορες θα πρεπει να το πουμε οτι η παιδεραστια/παιδοφιλια/παιδο-και-εγω-δεν-ξερω-τι εχει κοπει μαχαιρι στην Ταυλανδη. Ακομη να το καταλαβουν αυτο μερικοι δημοσιογραφισκοι της κακης ωρας και συνεχιζουν με τις "επιμορφωτικες" εκπομπες τους να αμαυρωνουν την εικονα μιας ολοκληρης χωρας. Το χειροτερο ειναι οτι τα βλεπουν αυτα στην Ελλαδα και οι περισσοτεροι τα πιστευουν. Που να ξεραν οτι τα λιγα περιστατικα που γινονται τωρα πια τιμωρουνται πολυ αυστηρα.  Το σημαντικο ειναι οτι τα λιγα περιστατικα που συμβαινουν ερχονται πια στην επιφανεια σε αντιθεση με οτι γινοταν στο παρελθον.
Καλα θα κανουν αυτοι οι καραγκιοζηδες να πανε να κανουν τα ρεπορταζ τους στις χωρες που εχουν το πραγματικο προβλημα (βλεπε Καμποτζη) οπως κανουν αληθινοι δημοσιογραφοι οπως ο Αυγεροπουλος του Εξαντα.
Επισης ρε παιδια το εχουμε ξαναπει αυτο δεν τρωνε κατσαριδες οι ανθρωποι. Η κατσαριδα ειναι οτι πιο βρωμερο ελεος. Ακριδες ναι, σκορπιους ναι και αλλες τετοιες λιχουδιες αλλα αυτα ειναι πεντακαθαρα και κυριλε εντομα!! Μην αμελησετε να τα δοκιμασετε οταν ερθετε. Εχουν και πολλες πρωτεινες που τις χρειαζεστε πολυ για τις "νυχτερινες" σας δραστηριοτητες!
Σύντροφοι,
          συμφωνώ απόλυτα με τις θέσεις του συντρόφου. Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα πόστ μου η παιδική πορνεία είναι αυστηρότατα απαγορευμένη στην χώρα και η αστυνομία, που πολές φορές κλείνει τα μάτια και τα παίρνει σε κάποιες περιπτώσεις (πχ μικροποσότητες ναρκωτικών, τροχαίες παραβάσεις κλπ) σε αυτά τα θέματα είναι ανηλέητη.
  Όμως στο θέμα κατσαρίδων θα διαφωνήσω με το σύντροφο γιατί όντως πωλόυνται από πλανόδιους στις αγορές και σε κάποια μέρη του βορρά τρώγονται. Ειδικότερα στην Soi rambutri στο πλάι του Chanasongkram Temple υπάρχει ένας πλανόδιος πωλητής (ladyboy)μετακινούμενος με τον πάγκο του μέχρι της αρχές της khaosan rd, ο οποίος πέραν από ακρίδες, σκουλήκια, μεταξοσκώληκες και σκορπιούς πουλάει και μαύρες κατσαρίδες (εκτροφείου από ότι μας είπε). Επίσης άλλος ένας υπάρχει στην είσοδο του Nana entr.center με παρόμοιο πάγκο, ό οποίος μάλιστα έχει και επιγραφή που απαγορεύει τις φωτογραφίες , άνευ κάποιου αντιτίμου. Υποθέτω βέβαια ότι μάλλον πουλούνται για τουριστικούς λόγους, αλλά πάντως υπάρχουν. Φίλε φαντομά, αν είναι ο δρόμος σου από εκεί ρίξε μια ματία να επιβεβαιώσεις τα γραφόμενά μου.
Φυσικά δεν έχω φάει και΄ούτε το συνιστώ. Μόνο μια φορά δοκίμασα τηγανιτά σκουλήκάκια , αλλά δεν μ' αρεσαν (σαν πολυκαιριασμένα αράπικα φυστίκια ήταν).  :idiot:
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε κόμη (Vronsky). Πάρα πολύ καλό και ενημερωτικό το πόστ σου σχετικά με την υγιεινή και την διατροφή. συμφωνούμε απόλυτα.
Σύντροφε λόρδε (jim), έχεις δίκαιο μεν όταν λες ότι πάρα πολλοί πάνε αποκλειστικά και μόνο για σεξοτουρισμό στην Ταύλάνδη, αλλά ...δεν είναι ακριβώς έτσι. Ξέρω πάρα πολύ κόσμο που πάει για δεκαετίας σ΄αυτή την χώρα γιατί είναι ερωτευμένοι με τις φυσικές ομορφιές της, την κουλτούρα, τον πολιτισμό της και την ευγένεια των κατοίκων της. Φυσικά υπάρχει και το σεξ στη μέση, αλλά για πολύ κόσμο δεν είναι μόνο αυτό. Προσωπικά (φανατικός λάτρης και θαμώνας των διαφόρων ευαγών "ιδρυμάτων" ), ακόμη και αν δεν υπήρχαν στην χώρα αυτή και πάλι τρέχοντας θα πήγαινα και θα ξαναπήγαινα σε κάθε ευκαιρία.
Και φυσικά θα συμφωνήσω απόλυτα με τον κώσταbmw, στο ότι ταύλάνδη δεν είναι μόνο του πούκετ και η Παττάγια (και ας με κράξει ο έτερος σ.Κώστας)  :cool2:
Και κάτι τελευταίο προς όλους τους συντρόφους που επιθυμούν να πάνε στην χώρα αυτή. Όπως έγραψε και ο σ. πρέβης μας στην χώρα (Φαντομάς)ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. Είναι η χειρότερη εποχή. Καλύτερα να τον περάσετε δουλεύοντας στην Ελλάδα (δεν έχει και πολύ δουλειά άλλωστε αυτή την εποχή) και μεταθέστε το ταξίδι σας για το χειμώνα. Και φυλάξτε μέρες. Ένα (ή έστω πολλά διακεκομμένα) δεκαήμερο δεν φτάνει. Αναλώστε ΟΛΗ την άδεια σας (αν είναι βέβαια δυνατόν) εκεί. Αξίζει τον κόπο.
sa wat dee-khrap  :sunglasses:





 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ας κανουμε μια ψηφοφορια ,για ποιο λογο παμε στην ταυλανδη,ξεκιναω
1) εμφανιση γυναικων  2) συμπεριφορα gfe. 3) τιμες  4) φυσικες ομορφιες, τις οποιες θα δω καποια στιγμη. 5) οργανωση τουριστικη.

ΠΡΩΤΑ ομως οι γυναικες, τις θεωρω top.
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Φιλε Λορδε δε διαφωνω σε οτι λες, αν διαβασεις το ποστ μου η ενσταση μου αναφεροταν καθαρα στο θεμα της παιδοφιλιας. Παντως το ποσοστο 99.5% παραειναι τραβηγμενο και σιγουρα δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. Πολλοι ερχονται εδω για απειρους λογους. Πολλοι ερχονται εδω και δεν εχουν ιδεα του τι παιζει απο σεξ μεχρι να τους παει καποιος παλιος μεχρι τη Νανα. Δεν αντιλεγω οτι σε αυτην τη γωνια του κοσμου μαζευτηκε αρκετη "αφροκρεμα" που δυστυχως δινει ασχημη εικονα για τους ξενους στους ντοπιους. Παρολα αυτα ακομη και αυτοι οι "εκλεκτοι" κυριοι (οι μονιμοι τουλαχιστον γιατι πολυ μεταναστευσανε μονιμα εδω για να ειναι διπλα στα σεξομαγαζα) αραιωσανε αρκετα τωρα τελευταια μετα τους περιορισμους στις βιζες και το γενικο σφιξιμο απο τις τοπικες αρχες. Ευτυχως που αρχισε να ξεβρωμιζει καπως αυτος ο τοπος. Το χρειαζοτανε...
Ολα εδω πληρωνονται ομως φιλοι. Δεν ειναι μονο η Ταυλανδη που εχει ασχημη φημη στο εξωτερικο. Ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των Ταυλανδων απεχθανεται τους ξενους (αντιθετως απο το τι σας δειχνουν προς τα εξω) και ο λογος ειναι ακριβως αυτοι οι "κυριοι" που ερχονται εδω και δε σεβονται τιποτα. Γιατι απο το να ειναι καποιος σεξοτουριστας διακριτικος και κυριλε μεχρι να σκαει μυτη ο 60ρης με τα τατουαζ, τις σαγιοναρες και το φανελλακι  με τις κοιλιες απεξω σε ενα ναο (για να μην περιγραψω και τιποτα χειροτερο που εχω δει) υπαρχει νομιζω διαφορα. Εχει μπολικους τετοιους στην Παταγια και οχι μονο. Πιστεψτε με μερικες φορες ειναι καλυτερα να μην καταλαβαινεις Ταυλανδικα ωστε να μην παιρνεις πρεφα το τι λενε πολλοι ντοπιοι για τους farangs.
Φιλε vonmakoulis με εβαλλες σε αμφιβολιες με αυτο που ειπες αλλα για να μη δημιουργουνται εσφαλμενες εντυπωσεις το εψαξα λιγο. Οχι δεν πηγα στη Νανα να τσεκαρω (δεν πηγαινω πια εκει αλλα το εχω υποψη μου αυτο το food stall που λες). Καταρχας να πω οτι παντα με τραβαει το θεαμα των συγκεκριμενων food stalls και παντα πλησιαζω πιο κοντα για να παρω "ματι" γιατι δε χορταινω να τα βλεπω (δεν τα τρωω παντως απλως τα εχω δοκιμασει, πλακα εκανα πριν για οσους δεν το καταλαβαν αλλα οι τολμηροι μπορουν να τα δοκιμασουν) αλλα ποτε μου μεχρι τωρα δεν ειδα κατι που να μοιαζει εστω με κατσαριδα. Παρολα αυτα ρωτησα και τη γυναικα μου η οποια ειναι απο το Ισααν (τις λιχουδιες αυτες τις τρωνε κατα κυριο λογο οι κατοικοι του Ισααν) και μου ειπε τα εξης.
Αυτα που ειδες που εμοιαζαν με κατσαριδες ειναι εντομα που βρισκονται στο νερο (ποταμια η λιμνες αλλα τωρα εχουν φταξει και ειδικες "εντομοκαλιεργειες"!). Γενικα ολα τα εντομα που βλεπετε τα μαζευουν απο φαρμες, λιμνες κτλ δηλαδη μεσα απο τη φυση και δεν εχουν καμια σχεση με τις κατσαριδες της Μπανγκοκ. Μου περιεγραψε και τον τροπο που το κανουν για τα περισσοτερα απο αυτα. Πηγαινουν το βραδυ με ενα ειδικο φως που τα ζαλιζει γιατι τα περισσοτερα πετανε κιολας και τα παγιδευουν με αυτον τον τροπο. Αμα πατε στο Ισααν θα δειτε οτι τρωνε ακομη και αρουραιους αλλα απο αυτους που ζουνε μεσα σε τρυπες στο χωμα δηλαδη καθαρους και ουδεμια σχεση εχουν με τους σιχαμερους αρουραιους που "βολταρουν" τους δρομους της Μπανγκοκ.
Ουφ!! καιρος να ξεκινησω το λεμονατο μου κοτοπουλο στο φουρνο γιατι οπως προειπα εγω τα βλεπω αυτα που τρωνε μονο απο κοινωνιολογικο ενδιαφερον.
Ελπιζω να σας ανοιξα την ορεξη!
 

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Μηνύματα
219
Like
0
Πόντοι
1
καλημεριζω την ομορφη παρεα σας
βρηκε κανεις την εκπομπη εικονες του δουση σε καποιο torrent?
αν και δεν τον εκτιμουσα ετσι και αλλιως τον τυπο θα ηθελα να δω λιγο απο ταυλανδη μιας που για την ωρα δεν μπορω να την επισκεφτω.
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Δεστε τα λινκς παρακατω να δειτε εναν απο τους κυριους αυτους που ομως δεν περνανε απαρατηρητοι πλεον
Το παρακατω λινκ για να παρετε μια γευση μερικων καθηστερημενων που δυστυχως δινουν κακο ονομα σε ολους τους ξενους εδω.
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
εν ολιγοις αγνοηστε τετοιες εκπομπες.δεν δινουν απολυτως τιποτα

Ο μαμαλακης μιας και αναφερθηκε εκανε τα παντα για να αναδειξει και μερικα πραγματα που εχουν ενδιαφερον και οταν εφτασε η στιγμη να πει και κατι παραπανω το ειπε τοσο ωραια μαλλον περασε στα ψιλα.
λορδε δεν εχεις αδικο για Βιετναμ οπου ειχα 3 φανταστικες μερες
και αν ριξει μια ματια κανεις στο περιοδικο που εχουν στις ρεσεψιον των ξενοδοχειων θα βρει καλες προσφορες για 3μερα στο βιετναμ και λαος.Οποιος εχει ορεξη ας αφησει ενα κενο μεσα στη διαμονη του στο μπανκονγκ και κανει τη βολτα.
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Φιλοι μου
Και ιδιαιτερα Φαντομα. Συμφωνω απολυτα μαζι σου καθως και με το Φον Μακη . :grin:
Επειδη πηγαινω σε αυτη τη χωρα και στην υπολοιπη περιοχη για δουλειες και διακοπες απο το 1985, εχοντας συμπληρωσει καποια χρονια παραμονης εκει, οχι συνεχομενα να διευκρινισω τα εξης.
Ναι οι Ταυλανδοι ειναι λογω θρησκειας ανεκτικοι και ηρεμοι εν σχεση με εμας οπως και οι υπολοιποι Ασιατες, Αλλα αυτο που λεει ο Φαντομας ειναι σωστο ΜΙΣΟΥΝ τους ξενους (FARANG) που δεν σεβονται τιποτα.
Και εμεις σαν Ελληνες δεν κανουμε και οτι το καλλυτερο να δειξουμε καποιο αλλο προσωπο. Δυο παραδειγματα.
1. Παω με φιλο να του δειξω το Ναο της Αυγης στη Μπανκοκ, παιρνω τα στικακια απο το μοναχο, βγαζω τα παπουτσια μου , μπαινω μεσα τα αναβω κανω μια τυπικη υποκλιση (σε ναο ημουν) και βγαινω, το σχολιο του Ελληνα "ρε μαλακα βουδιστης εγινες τοσα χρονια που ερχεσαι εδω;" Οχι του λεω απλα σεβομαι τη θρησκεια τους , το ιδιο θα εκανα και σε τζαμι.
2. Χρονια τωρα που πεταω με THAI φρικαρω με την εικονα που παρουσιαζουν οι Ελληνες τουριστες, σε γκρουπ ή μεμονομενοι. Αξυριστοι, σορτακια, μακω ξεχειλωμενα, σαγιοναρες αναμαλιασμενοι και καποια υποψια απλησιας, λες; :idiot: Δεν λεω να βαλεις κουστουμι αλλα ημαρτον μια πιο αξιοπρεπη εμφανιση δεν γινεται; Καλο εναι αυτο το ντυσιμο οταν εισαι διακοπες στη Πατταγια/Koh samui/Bali κλπ αλλα σε καποια μερη, αεροδρομια, ναους, καλα ξενοδοχεια κατι πιο μαζεμενο ρε γαμωτο.
Και επειδη λογω δουλειας ειμαι σε θεση να γνωριζω ουτε στη Καμποτζη πλεον ουτε πουθενα αλλου υπαρχει παιδεραστια οπως ακουγεται απο τους ασχετους τουλαχιστον.
Και κατι ακομη που μαλλον μονο ο Φαντομας ειναι σε θεση να επιβεβαιωσει. Προσεχτε τους Ταυλανδους και ολους τους Ασιατες γενικα μη σας ξεγελαει η ανεκτικοτητα που δειχνουν ειναι απο τους πιο σκληρους ανθρωπους στον κοσμο. Τα παραδειγματα παμπολλα.
Και για οποιον θελει να δει μια μερια της Ασιας σχεδον απειραχτη ακομη καντε μια βολτα στο ΛΑΟΣ, αξιζει.
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Φαντομά. Καλύφτηκα. ʼλλωστε και ο πωλητής μου είχε πει ότι τα έντομα τα μαζεύει από ειδικές "φαρμες".
Σύντροφε lordjim. Έχεις δικαιο, έτσι έχουν τα πράγματα, όσον αφορά τον εσωστραφή και απροσδόκητα εκρηκτικό χαρακτήρα των Ασιατών .
Προς όλους τους συντόφους. Όπως πολύ σωστα παρατήρησε ο Λόρδος, πρέπει να προσέχουμε τη συμπεριφορά μας και την εμφανισή μας, ειδικά αν πρόκειται να επισκευτούμε κάποια ιερά ή ιστορικά μέρη. Ενα λινό παντελόνι και ένα πουκάμισο είναι οκ. Προσοχή στους ναούς.Μπαίνουμε ΠΑΝΤΑ ανυπόδητοι και ΠΑΝΤΑ με μακρύ παντελόνι. Οι δε κυρίες καλό είναι να αποφεύγουν τις προκλητικές εμφανίσεις οπουδήποτε. Ιδιαίτερη προσοχή συνίσταται στο να μην αναφέρεστε δημόσια υβριστικά ή περιφρονητικά στο πρόσωπο του Βασιλιά τους (και στον θεσμό της βασιλείας ειδικότερα). Και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μην αμελήσετε να σηκωθείτε (αν κάθεστε) και να σταθείτε προσοχή κατά την ανάκρουση του Εθνικού τους Ύμνου (ακούγεται 2 φορές την ημέρα -στις 08.00 και στις 19.00?- από μεγάφωνα σε κεντρικά σημεία των πόλεων). θα δείτε μετά πόσο θα το εκτιμήσουν οι Ταύλανδοί που συναναστρέφεστε.
sa wat dee-khrap  :sunglasses:
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε παληκαρια, συγνωμη κιολας, δεν ξερω αν θα πρεπει να το κανω αυτο το ποσταρισμα, αλλα αν σας ενοχλει πειτε μου και το σβηνω..

μου εχει κανει τρομερη εντυπωση το επιπεδο που διατηρειτε στο θρεντ σας (και λεω το θρεντ σας διοτι εγω ειμαι απλα αναγνωστης του), που απλα ηθελα να το επισημανω, να σας πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ (αν δυναμαι να το κανω, γιατι το να πεις μπραβο καμια φορα ισως να εκληφθει απο καποιον ως επαρση), και να πω οτι ισως ολοι οι υπολοιποι που συμμετεχουμε στο φορουμ θα πρεπει πριν αρχισουμε να το κανουμε αυτο, να διαβασουμε πρωτα το συγκεκριμενο θρεντ και να το εχουμε ως ''οδηγο'' για τα υπολοιπα..
δεν χρειαζεται να πω τους λογους που το πιστευω αυτο, νομιζω ειναι περαν του δεοντος εμφανεις..

και παλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ειστε απολαυστικοι..!!!!
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Και κατι ακομη που μαλλον μονο ο Φαντομας ειναι σε θεση να επιβεβαιωσει. Προσεχτε τους Ταυλανδους και ολους τους Ασιατες γενικα μη σας ξεγελαει η ανεκτικοτητα που δειχνουν ειναι απο τους πιο σκληρους ανθρωπους στον κοσμο. Τα παραδειγματα παμπολλα.
Ναι Φιλε Λορδε επιβεβαιωνω αυτο που λες. Η λεξη σκληρος με καλυπτει απολυτα και να επισημανω επισης οτι ειναι ιδιοτητα που χαρακτηριζει περισσοτερο τους Ταυλανδο-κινεζους οι οποιοι ειναι και αυτοι που κινουν τα νηματα σ'αυτην τη χωρα. Επειδη ομως ανοιγεις αλλο κεφαλαιο το οποιο τραβαει εις μακρος ασε να το αναλυσουμε αλλη φορα.
Οσον αφορα τον εθνικο υμνο ετσι οπως τα λεει ο vonmakoulis ειναι αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην το παρετε πρεφα αν βρισκεστε στους δρομους. Βεβαια καλο ειναι να το ξερετε αλλα μαλλον κανεις δε θα σας παρεξηγησει. Μεγαφωνα υπαρχουν σε πολυ λιγα σημεια και πολυ κεντρικα αλλα αν βρισκεστε στο skytrain θα τον ακουσετε στις 8 το πρωι και στις 6 το βραδυ. Σ'αυτην την περιπτωση ξερετε τι να κανετε. Ο Υμνος ακουγεται αυτες τις ωρες και απο το ραδιοφωνο η τηλεοραση. Επισης αν τυχει και πατε σινεμα μην ξαφνιαστειτε. Υποχρεωτικα παντα ακουγεται το τραγουδι του Βασιλια πριν την ταινια. Θα το καταλαβετε γιατι θα σηκωθει ολος ο κοσμος και θα βλεπετε φωτογραφιες του Βασιλια στην οθονη. Ειναι πολυ σημαντικο να σηκωθειτε εκει γιατι αν δεν το κανετε θα ειστε οι μοναδικοι. Μονο μια φορα μου ετυχε να ειμαι στο σινεμα και την ωρα του τραγουδιου μια οικογενεια ξενων που καθοταν πρωτη σειρα δεν ειχαν παρει χαμπαρι τι συμβαινει και συνεχιζαν να ειναι καθημενοι. Παραξεψε πολυ κοσμο και εμενα φυσικα αλλα τελικα μαλλον κανεις δεν τους παρεξηγησε γιατι φαινοντουσαν οτι ηταν τελειως ξεμπαρκοι. Καθοντουσαν και μπροστα οποτε δεν ειχαν συνηδειτοποιησει οτι ολο το υπολοιπο σινεμα ηταν ορθιο. Ειχε πλακα γιατι περισσοτερα υποτιμητικα σχολια για τη σταση τους ακουσα απο αλλους ξενους παρα απο τους Ταυλανδους τους ιδιους. Παντως απολαυστε την εμπειρια γιατι το τραγουδι που τιμαει τον Βασιλια ειναι πανεμορφο.
Φιλε giorgospapa καλα εκανες και ποσταρες η αληθεια ειναι οτι επισκεπτομαι μονο αυτο το θρεντ και δεν ξερω τι συμβαινει στα αλλα. Δεν ειναι ετσι στα αλλα?!
 

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Μηνύματα
289
Like
0
Πόντοι
1
να συνεχισω λιγο στο θεμα του φαγητου.πιστευω πως αν δωσουμε σε εναν Ταυλανδο να φαει οτιδηποτε απο κοκορετσι-σπληναντερο-γαρδουμπα-λουκανικα-παριζακια κλπ και δει πως φτιαχνονται θα αηδιασει! :dancing: καπως ετσι κανουμε και εμεις που ακουμε για ακριδες ποντικακια και τα σχετικα.ολα ειναι θεμα συνηθειας τελικα. :grin:
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
ρε παληκαρια, συγνωμη κιολας, δεν ξερω αν θα πρεπει να το κανω αυτο το ποσταρισμα, αλλα αν σας ενοχλει πειτε μου και το σβηνω..

μου εχει κανει τρομερη εντυπωση το επιπεδο που διατηρειτε στο θρεντ σας (και λεω το θρεντ σας διοτι εγω ειμαι απλα αναγνωστης του), που απλα ηθελα να το επισημανω, να σας πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ (αν δυναμαι να το κανω, γιατι το να πεις μπραβο καμια φορα ισως να εκληφθει απο καποιον ως επαρση), και να πω οτι ισως ολοι οι υπολοιποι που συμμετεχουμε στο φορουμ θα πρεπει πριν αρχισουμε να το κανουμε αυτο, να διαβασουμε πρωτα το συγκεκριμενο θρεντ και να το εχουμε ως ''οδηγο'' για τα υπολοιπα..
δεν χρειαζεται να πω τους λογους που το πιστευω αυτο, νομιζω ειναι περαν του δεοντος εμφανεις..

και παλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ειστε απολαυστικοι..!!!!

το θρεντ αυτο σε ταξιδευει, δε σου αφηνει περιθωρια να σκεφτεις αρνητικα ουτε για 1 sec.
εγω προσωπικα θελω να ευχαριστησω τους συναγωνιστες που με τις περιγραφες τους και το φοβερο επιπεδο που κρατανε στο θρεντ ( μακης, κωσταςφ16, φαντομας και ολα τα υπολοιπα παιδια ) κανουν ολους εμας τους υπολοιπους σοφοτερους για την υπεροχη αυτη χωρα!..
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Και εμεις σαν Ελληνες δεν κανουμε και οτι το καλλυτερο να δειξουμε καποιο αλλο προσωπο. Δυο παραδειγματα.
1. Παω με φιλο να του δειξω το Ναο της Αυγης στη Μπανκοκ, παιρνω τα στικακια απο το μοναχο, βγαζω τα παπουτσια μου , μπαινω μεσα τα αναβω κανω μια τυπικη υποκλιση (σε ναο ημουν) και βγαινω, το σχολιο του Ελληνα "ρε μαλακα βουδιστης εγινες τοσα χρονια που ερχεσαι εδω;" Οχι του λεω απλα σεβομαι τη θρησκεια τους , το ιδιο θα εκανα και σε τζαμι.
2. Χρονια τωρα που πεταω με THAI φρικαρω με την εικονα που παρουσιαζουν οι Ελληνες τουριστες, σε γκρουπ ή μεμονομενοι. Αξυριστοι, σορτακια, μακω ξεχειλωμενα, σαγιοναρες αναμαλιασμενοι και καποια υποψια απλησιας, λες; :idiot: Δεν λεω να βαλεις κουστουμι αλλα ημαρτον μια πιο αξιοπρεπη εμφανιση δεν γινεται; Καλο εναι αυτο το ντυσιμο οταν εισαι διακοπες στη Πατταγια/Koh samui/Bali κλπ αλλα σε καποια μερη, αεροδρομια, ναους, καλα ξενοδοχεια κατι πιο μαζεμενο ρε γαμωτο.

Πολύ σωστή η αναφορά σου στην προβληματική παρουσία των ελληνων στην ταυλάνδη. Εχω παρατηρήσει αντίστοιχες θλιβερές συμπεριφορές από έλληνες όταν επισκέπτονται χώρα την οποία θεωρούν (για άγνωστο λόγο ομολογώ) "κατώτερη" από την ελλάδα.

Δυστυχώς ο έλληνας όπως ακριβώς μετέφερε το χωριό του στην αθήνα, θέλει να το μεταφέρει και εκτός ελλάδος. Χωρίς τρόπους και σεβασμό, πορεύεται βασιζόμενος στη "μαγκιά" και στην "ανωτερότητα" που του δίνει το ευρώ στην τσέπη, σα γνήσιος νεόπλουτος. Αμορφωσιά, ασχετοσύνη, χωριατιά και ασέβεια.

Χαίρομαι που η πλειοψηφία των παιδιών που γράφουν εδώ έχουν ένα άλλο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Αυτό εξηγεί και το επιπεδο του θρεντ, κάτι που έχω σχολιάσει ήδη στη σελίδα 63 αν θυμάμαι καλα.

 

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Μηνύματα
289
Like
0
Πόντοι
1
επισης οταν ακουγεται οτι πας εκει για να μαμησεις μονο ειναι λιγο ακυρο.δεν κανεις 11 ωρες ταξιδι να πας στην υγρασια και την ζεστη (εποχη μουσωνων) και να χαλασεις ενα υπερογκο ποσο-αναλογικα με εδω-μονο και μονο γιαυτο τον λογο...πρεπει να υπαρχει και κατι αλλο.οι πληροφοριες απο τα παιδια εδω σου αφηνουν μια αισθηση,επιδερμικα,και αυτη και μονο ειναι ικανη στο να πας και να το ζησεις!να πεις καποτε οτι ημουνα και εγω εκει,το ειδα,το ενιωσα,το εζησα!(οεεε πως τα λεω ετσι σημερα!!!)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom