Φιλοι μου
Και ιδιαιτερα Φαντομα. Συμφωνω απολυτα μαζι σου καθως και με το Φον Μακη .
Επειδη πηγαινω σε αυτη τη χωρα και στην υπολοιπη περιοχη για δουλειες και διακοπες απο το 1985, εχοντας συμπληρωσει καποια χρονια παραμονης εκει, οχι συνεχομενα να διευκρινισω τα εξης.
Ναι οι Ταυλανδοι ειναι λογω θρησκειας ανεκτικοι και ηρεμοι εν σχεση με εμας οπως και οι υπολοιποι Ασιατες, Αλλα αυτο που λεει ο Φαντομας ειναι σωστο ΜΙΣΟΥΝ τους ξενους (FARANG) που δεν σεβονται τιποτα.
Και εμεις σαν Ελληνες δεν κανουμε και οτι το καλλυτερο να δειξουμε καποιο αλλο προσωπο. Δυο παραδειγματα.
1. Παω με φιλο να του δειξω το Ναο της Αυγης στη Μπανκοκ, παιρνω τα στικακια απο το μοναχο, βγαζω τα παπουτσια μου , μπαινω μεσα τα αναβω κανω μια τυπικη υποκλιση (σε ναο ημουν) και βγαινω, το σχολιο του Ελληνα "ρε μαλακα βουδιστης εγινες τοσα χρονια που ερχεσαι εδω;" Οχι του λεω απλα σεβομαι τη θρησκεια τους , το ιδιο θα εκανα και σε τζαμι.
2. Χρονια τωρα που πεταω με THAI φρικαρω με την εικονα που παρουσιαζουν οι Ελληνες τουριστες, σε γκρουπ ή μεμονομενοι. Αξυριστοι, σορτακια, μακω ξεχειλωμενα, σαγιοναρες αναμαλιασμενοι και καποια υποψια απλησιας, λες;
Δεν λεω να βαλεις κουστουμι αλλα ημαρτον μια πιο αξιοπρεπη εμφανιση δεν γινεται; Καλο εναι αυτο το ντυσιμο οταν εισαι διακοπες στη Πατταγια/Koh samui/Bali κλπ αλλα σε καποια μερη, αεροδρομια, ναους, καλα ξενοδοχεια κατι πιο μαζεμενο ρε γαμωτο.
Και επειδη λογω δουλειας ειμαι σε θεση να γνωριζω ουτε στη Καμποτζη πλεον ουτε πουθενα αλλου υπαρχει παιδεραστια οπως ακουγεται απο τους ασχετους τουλαχιστον.
Και κατι ακομη που μαλλον μονο ο Φαντομας ειναι σε θεση να επιβεβαιωσει. Προσεχτε τους Ταυλανδους και ολους τους Ασιατες γενικα μη σας ξεγελαει η ανεκτικοτητα που δειχνουν ειναι απο τους πιο σκληρους ανθρωπους στον κοσμο. Τα παραδειγματα παμπολλα.
Και για οποιον θελει να δει μια μερια της Ασιας σχεδον απειραχτη ακομη καντε μια βολτα στο ΛΑΟΣ, αξιζει.