Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Μόλις επέστρεψα από το Ταϋλανδέζικο.
Απόλυτα πετυχημένη η βραδιά με πολλά και εκλεκτά μέλη , παλαιούς και νέους (Flynow, mind, mgreek. Akis30, george777, tas67), αλλά το κλού της βραδιάς ήταν η συνάντηση Μιμίκου με το Τζώνη 666.  Μιλάμε για τρελλό γέλιο.
Νάστε καλά παιδιά, πάντα τέτοια.

ναι ναι υπεροχη συναντηση...

βρε βρε τον γιαννακη...

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ειμασταν μια πολυ ωραια παρεα, ειμασταν.. Το φαι για αλλη μια φορα super αν και λιγο πιο πικαντικο απ'οτι συνηθως (μιμικο δεν παει για σενα αυτο!).. Η εκπληξη της βραδιας ηταν ο john666, που ηρθε ιγκοκνιτο!!  :grin: Η ερωτησεις ηταν περισοτερες απο τους κοκκους ρυζιου στο τραπεζι.. ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!

Στα δικα μου τωρα.. River Kwai Railway – Kanchanaburi, Lopburi, Erawan Waterfals – Ban Mong Lai Bon, Sai Yok Noi Waterfall, Hell of fire pass – Ban Dua Rai, Mae Klang – Ban Pae, Sukhothai, Wat Pra That - Lampang, Chiang Mai, Pai, Lahu Tribe, Akha Tribe...απο την βορειοδυτικη πλευρα της χωρας που μου εχουν κινησει το ενδιαφερον για διαφορετικους λογους. Οποιος εχει καμμια ιδεα, συμβουλη, γνωμη για τα παραπανω ή θελει να προτεινει κατι ...ακουω!! fantoma που εισαι? σε χρειαζομαι.. ;)

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Στα δικα μου τωρα.. River Kwai Railway – Kanchanaburi, Lopburi, Erawan Waterfals – Ban Mong Lai Bon, Sai Yok Noi Waterfall, Hell of fire pass – Ban Dua Rai, Mae Klang – Ban Pae, Sukhothai, Wat Pra That - Lampang, Chiang Mai, Pai, Lahu Tribe, Akha Tribe...απο την βορειοδυτικη πλευρα της χωρας που μου εχουν κινησει το ενδιαφερον για διαφορετικους λογους. 

κάτι τέτοιο λέω και εγώ να κάνω..

SakisRouvas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις γαμιαδες των 20 ευρω τι γνωμη εχεται  για τους ψωλαραδες που γαμανε εδω.
Πατε εκει κατω στις μαιμουδες γιατι δεν εχεται τ αρχιδια να βγειται παρα ωξο.
Φτου σας κανετε και συζητηση για το μουνι. καλυτερα να το κοιταξτε στα σκελια σας

SakisRouvas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και να πω και το τελος.
Αλοιμονο σε οποιον με προκαλεσει.
Εδω δημοσια θα τα ... δειξω και να δω ποιος τα εχει για να ακολουθησει.
Μαγκες αν αυτες εκει κατω νομιζεται οτι γαμιουνται απο σας μεγαλο ψεμα.
Αυτες σας γαμανε. σσσσσσ

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κοίτα όρεξη ο τύπος μεσημεριάτικα..  και ακόμα έχουμε μόνο 29c που να πιάσουμε και τους 40c !!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τι εγινε ρε μαγκες? εχω και σωσια και δεν το ξερω?! χαχαχα
το ξερω οτι με θαψατε ****παιδα αλλα εχε χαρη που δε μπορουσα να ερθω
να δω ποιος ψαρακας (μιμικοοοοοοο) θα μπορουσε να με αντιμετωπισει!
(οχι σε ελληνορομαικη!)  αλλα σε λεγειν...
και δε μπορουσα να ερθω λογο αποστασης με θαλασσα που θελει αεροπλανο...
αν ηθελε κανα λεοφορειο τα γελια θα ειχαν κοπει απο νωρις!

χαιρομαι που περασατε ωραια και μιλησατε και για μενα,καποια στιγμη
θα βρεθω και εγω εκει...be sure!

αυριο παω να ψωνισω σωστη βαλιτσα... (με κωδικο για να ανοιγει κτλ !)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ρε σεις γαμιαδες των 20 ευρω τι γνωμη εχεται  για τους ψωλαραδες που γαμανε εδω.
Φτου σας κανετε και συζητηση για το μουνι. καλυτερα να το κοιταξτε στα σκελια σας
και να πω και το τελος.
Αλοιμονο σε οποιον με προκαλεσει.
Εδω δημοσια θα τα ... δειξω και να δω ποιος τα εχει για να ακολουθησει.
Μαγκες αν αυτες εκει κατω νομιζεται οτι γαμιουνται απο σας μεγαλο ψεμα.
Αυτες σας γαμανε. σσσσσσ

δεν σου δινει λεφτα η μαμακα σου να πας κατω? ή φοβασε το αεροπλανο? ή δεν σε πληρωσαν αυτοι που σε γαμανε για να εχεις λεφτα να κατεβεις κατω?

SakisRouvas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν σου δινει λεφτα η μαμακα σου να πας κατω? ή φοβασε το αεροπλανο? ή δεν σε πληρωσαν αυτοι που σε γαμανε για να εχεις λεφτα να κατεβεις κατω?

Κρυβεσε πισω απ την ανωνυμια σου μ ι μι κ οοο.
Εαξν θελεις να το διαπιστωσεις σεε προκαλω δημοσια στειλε προσωπικο μηνυμα να ορισουμε συναντηση.
Εαν δεν το κανεις δεν εχεις τα  αρχιδια που διαφημιζεις στην τα υ λα νδη.
μαλακακαο

SakisRouvas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
περιμενω μιμικοο.και θα περιμενω οπως σε περμενει και η δικια σου στο μπαρ στο πουκετ...

SakisRouvas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μουγκαθηκαμε.
ο.κ.
θα στειλω ολη τη συζητηση μεταφρασμενη στα ταυλανδικα σε forum των c.g. της Ταυλανδης . Εχει πολλα.
Καποιες θα σας αναγνωρισουν

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Κρυβεσε πισω απ την ανωνυμια σου μ ι μι κ οοο.
Εαξν θελεις να το διαπιστωσεις σεε προκαλω δημοσια στειλε προσωπικο μηνυμα να ορισουμε συναντηση.
Εαν δεν το κανεις δεν εχεις τα  αρχιδια που διαφημιζεις στην τα υ λα νδη.
μαλακακαο

εγω να σου δωσω ραντεβου οπου θελεις
και δεν κρυβομαι πισω απο ανωνυμια ΟΛΟΙ με ξερουν εδω.

εσυ εισαι αυτος που χρησιμοποιεις ονομα καλλιτεχνη για να βγεις εδω περα και να πεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και τα ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μόλις έκανα login. Λοιπόν ωραία συνάντηση και τα παιδιά όλα πολύ καλά. Εμειna με τις καλύτερες εντυπώσεις. Επίσης το φαγητό πολύ καλό. Και αυτή η Τομ Γιαμ άλλο πράγμα. Η Δήμτρα τη λέει "για τα μωρά" (χωρίς τον απαραίτητο βαθμό καψίματος δηλαδή) αλλά εμένα μου άρεσε πολύ έτσι. Βάλαμε απουσία στο Λόρδο και στον f16. Αν δεν έρθετε και την αλλη φορά κόβεστε  :grin:

Σάκη μάλλον όλοι καταλαβαίνουμε ποιος είσαι. Δε μπορώ μόνο να καταλάβω το εξής: με αυτή την τακτική πιστεύεις ότι θα τραβήξεις πελατεία από δω μέσα;  :S

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
περιμενω μιμικοο.και θα περιμενω οπως σε περμενει και η δικια σου στο μπαρ στο πουκετ...

την δικια μου θα την αφησεις ησυχη. η κοπελα κανει μια δουλεια εκει χωρις να ενοχλει κανεναν.
και μην με απειλεις χρησιμοποιωντας την πρωην κοπελα μου. επειδη δεν μπορεις να αντιμετωπισεις εμενα.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
μιμικο αστον μην ασχολεισαι εχει λεφτακια απο τον μπαμπα του απο οτι φαινεται και δεν εχει με τη να παιξει.ασε να ασχολειται με τις ελλεηνιδες και εμεις με τα μωρα κατω ενας λιγοτερος εξαλλου

SakisRouvas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις έκανα login. Λοιπόν ωραία συνάντηση και τα παιδιά όλα πολύ καλά. Εμειna με τις καλύτερες εντυπώσεις. Επίσης το φαγητό πολύ καλό. Και αυτή η Τομ Γιαμ άλλο πράγμα. Η Δήμτρα τη λέει "για τα μωρά" (χωρίς τον απαραίτητο βαθμό καψίματος δηλαδή) αλλά εμένα μου άρεσε πολύ έτσι. Βάλαμε απουσία στο Λόρδο και στον f16. Αν δεν έρθετε και την αλλη φορά κόβεστε  :grin:

Σάκη μάλλον όλοι καταλαβαίνουμε ποιος είσαι. Δε μπορώ μόνο να καταλάβω το εξής: με αυτή την τακτική πιστεύεις ότι θα τραβήξεις πελατεία από δω μέσα;  :S

Αυτο κι αν δε το πριμενα...
τι πιστευεις οτι προσπαθω να πουλησω μαγκια , δισκους η τι ?

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω να πω οτι η πρωτη μου γνωριμια με υπολοιπους ταυλανδοπλητους καθως επισης κ η πρωτη επαφη με το ταυλανδεζικο φαγητο ηταν μια ηταν μια πολη ευχαριστη εμπειρια.βεβαια σαν καινουργοι εγω κ ο τζωννυ κουρασαμε λιγο με τις ερωτησεις μας ,ειδικα ο τζωννυ θα ελεγα οτι το παρακανε λιγο αλλα εγω τον καταννοω απολυτα.αντε κ παντα τετοια μαγκες :dancing:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
καλησπέρα σας από μύκονο όπως πάντα δηλαδή .... μήπως παραφέρεστε και έχετε ξεπεράσει κάποια όρια  :think: :think:
εδώ έχουμε να κάνουμε με καλοδιάθετη ανταλλαγή απόψεων ...προς τι όλα αυτά  :think: :think:
[size=10pt]θα σας παρακαλέσω να ανακαλέσετε[/size]  :cheesy:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
κάτι τέτοιο λέω και εγώ να κάνω..

Να το κανεις συντροφε! Ειναι μια υπεροχη χωρα με τοσα πολλα να δεις. Ειναι αστοχο το να περιοριστουμε σε συγκεκριμενα σημεια και καταστασεις.. ;)

φιλε Σακη..
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι σου χρειαζονται γερες δοσεις απο Pattaya. O Doctor ειχε αναφερει μαλιστα ενα μερος στο οποιο οι γυναικες μαστιγωνουν τους πελατες τους. Σιγουρα με ενα καλο δωρο στη mama-san θα φροντισει να φερει και μαιμουδες να κανουν την ιδια δουλεια. Το να λες φιλε "SakisRouvas" στο Μιμικο οτι κρυβεται πισω απο την ανωνυμια του εχει πολυ πλακα. Οσο εσυ ενα πραμα! Αυριο μπορουμε να κανονισουμε συναντηση στην πλατεια Συνταγματος για να τα δειξουμε δημοσια. Βεβαια ειναι ο φαλος στραβος (απο την χειρονακτικη εργασια, αλλα εχω πολυ γυμνασμενο δεξι!) αλλα δε γαμιεται αφου και στραβα αρμενιζουμε..
Πολλα φιλια στην Κατια..!!

Στα CG σου το 'πες? Η συζητηση λυνει πολλα θεματα. Βγαζεις οξω αυτα που εχεις μεσα σου (οπως τα σκουπιδια το βραδυ). Ενημερωτικα εγω παω και για τους κροκοδειλους, στην τρελα μου επανω και για ελεφαντες. Φτου σου μη σε ματιασω...
ใจเย็น ๆ เด็กขายตัว (φιλικα παντα :sunglasses: )

(Πολυ μ'αρεσει οταν μπαινει καποιος εδω και βγαζει τ'απωθημενα του..  :rockon:
..και μια προταση προς τους mods..τους τυπους σαν τον Σακη θα επρεπε να τους χρεωνετε 20ευρω το καθε ποσταρισμα. Ειναι αδικο να ερχονται να γαμησουν στο τσαμπα! )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom