Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
θα τεσταρεις τις καποτες για ασιατες?  :2funny: :2funny:
αν δεις τις φοράω και όλας  :grin:
SV101451.jpg

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κυκλαδες ετσι γαμας?  καλα ειναι,  safe sex

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ν αβάλει και γάντια για σιγουριά.

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καλημέρα σύντροφε και καλώς ήρθες !
Ήρθες μάλιστα πάνω στην κατάλληλη στιγμή αφού αύριο στις 21.00 έχουμε συνάντηση στη Δήμητρα στον Πειραιά (είναι οριστικό και ισχύει ως ανακοίνωση για τους υπόλοιπους Ταϋλανδόπληκτους).
Όποιος δεν ξέρει που και πως ας στείλει πμ

όσοι πιστοί προσέλθετε.......    :priest:

τα  λέμε

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
kyklades εχω ενα καλο ψαροντουφεκο νομιζω σου χρειαζεται... :grin:
george777 να πας αγορι μου να πας...και να ρωτας... :think:
στεγνωσα απο ερωτησεις...καποιος πρεπει να συνεχισει να ρωταει... :2funny: :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
στεγνωσα απο ερωτησεις...καποιος πρεπει να συνεχισει να ρωταει... :2funny: :rockon:

οχι βρε γιαννακη οτι στεγνωσες απο ερωτησεις εσυ...

ντροπη αυτο που λες... ο μιστερ ρωταω χωρις ερωτησεις? χιιχιχιχ

λοιπον αυριο στις 9 για το γευμα μας :) ... να θυμηθουμε εμεις οι παλιοι και να μαθουν και οι νεοι :)

θα πρεπει να κανουμε τελετη εισαγωγης νεων ταυλανδοπληκτων... θα προτεινω οτι τα νεα επιδοξα ταυλανδοπληκτα μελοι πρεπει να παιρνανε την δοκιμασια της πιπεριτσας  :grin: :grin: :grin: :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ασε, σε ειδαμε και εσένα με τα καυτερά την προηγούμενη φορά. Ρεζίλι γίναμε. Φτου σου ρε  :tickedoff:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Επιστρέφω είμαι αεροδρόμιο και αύριο φτάνω δεν θέλω κανέναν να με πάρει τηλεφωνώ, να μην επικηνονησει, να μου μιλήσει , να μην με ψάξει, και να με αφήσει υσηχω στην διστιχηα μου. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ .Εξερεση ο george31 για να μου πει τη ώρα θα συναντηθούμε στο αεροδρόμιο στης 14-6.  :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ασε, σε ειδαμε και εσένα με τα καυτερά την προηγούμενη φορά. Ρεζίλι γίναμε. Φτου σου ρε  :tickedoff:

Ναι οντως την προηγουμενη φορα την πατησα με τα καυτερα... χαχααχα

σημερα ομως... :)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
gia na min me rotate synexeia sas leo oti ksanadiabazo to thread
tha na eimai apolyta etimos gia taylandh se ligo kairo.bebea de tha diabaso kai tis 681 selides alla tis protes 200...pros to paron exo diabasei
ksana tis protes 50...opote o Mr Rotao exei ginei o Mr Diabazo. :grin:

* mhn klaite tha sas steilo mantilakia... :2funny:
* Doctor ego de tha se paro thlefono mono kai mono epeidh den to exo! :uglystupid:
kalosirthes piso file...kai kalos na figis :) :headbang:

*** Stis gynaikes prepei na mh leme to klasiko "bre ai sto diaolo" :tickedoff:

alla to tropopoihmeno pleon "bre ai ston paradeiso" mpas kai ksypnhsoun!!! :grin:

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μπραβο ρε john666 -διαβασε να μας πεις τιποτε γιατι εγω βαριεμαι να διαβαζω καλοκαιριατικα...-αλλωστε εχουμε ακομα 62 για να στρωθουμε...-οσο για τους  ταυλανδεζοπληκτους της ταβερνας σημερα-καλη μασα και περιμενουμε καμια πληροφορια και απο εδω...-οχι ολα στο τραπεζι...!!!καλη μασα παλικαριααα

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Φον, κάνε μου ένα pm αν έχεις χρόνο.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λοιπον.
Η αναφορα μου σχετικα με το πως περασα ειναι γενικη και δεν αφορα γυναικες μια και δεν γουσταρω τις μαυρες, και φοβαμαι το AIDS εκει κατω ουτε αφορα τις γαζελλες αφου δεν θελω να προσβαλλω τα φιλοζωα αισθηματα του φορουμ, αυτα για τον Κωστα Φ16.
Γενικα περασα πολυ καλα, πολυ περπατημα και περιπετεια, εχασα κιλα, το Johanessburg κλασσικη μεγαλουπολη με παρα πολλους Ελληνες, Η Ναμιμπια αρκετα ωραια και ησυχη.
Και ναι για οσους ενδιαφερονται πετυχα τον στοχο μου να κτυπησω τα ζωα που με ενδιεφεραν.
Για οσους συναντηθουνε αποψε η σκεψη μου μαζι τους αλλα θα τα πουμε στην αλλη συναντηση μαζι.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μόλις επέστρεψα από το Ταϋλανδέζικο.
Απόλυτα πετυχημένη η βραδιά με πολλά και εκλεκτά μέλη , παλαιούς και νέους (Flynow, mind, mgreek. Akis30, george777, tas67), αλλά το κλού της βραδιάς ήταν η συνάντηση Μιμίκου με το Τζώνη 666.  Μιλάμε για τρελλό γέλιο.
Νάστε καλά παιδιά, πάντα τέτοια.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Μόλις επέστρεψα από το Ταϋλανδέζικο.
Απόλυτα πετυχημένη η βραδιά με πολλά και εκλεκτά μέλη , παλαιούς και νέους (Flynow, mind, mgreek. Akis30, george777, tas67), αλλά το κλού της βραδιάς ήταν η συνάντηση Μιμίκου με το Τζώνη 666.  Μιλάμε για τρελλό γέλιο.
Νάστε καλά παιδιά, πάντα τέτοια.
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Το κλού της βραδιάς είχε πολύ μα πολύ γέλιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom