You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πες καλύτερα 2 ώρες στο πήγαινε και μια (1) ΜΕΡΑ (και βάλε) στο έλα.ΑΤΗ-ΒΚΚ ΒΚΚ-ΑΤΗ 650 με Καταρ. Χωρις πολυ καθηστερηση (2 ωρες στο πηγενε 1 στο έλα).
Αν και δεν πειράζει γιατί η Ντόχα φημίζεται για τη σεξ σκηνή της !~
Για ΤΗΑΙ καλα ειναι ......(αν και μπορεις να το βρεις 100 ευρω περιπου ποιο φτηνα) αλλα αλλες αεροπορικες εταιρειες εψαξες????
εγω εκλησα απο Νοέμβρη για τον Απριλη ΑΤΗ-ΒΚΚ ΒΚΚ-ΑΤΗ 650 με Καταρ. Χωρις πολυ καθηστερηση (2 ωρες στο πηγενε 1 στο έλα). Νομιζω αξιζει η ταλαιπωρια το να αλλαζεις αεροπλάνο μειων 400 ευρω
δεν νομιζω να ειναι -400 αφου αν ειναι 650 οπως λες,βαλε και 200
το Χ -->αθηνα και αντιστροφα (ειμαι επαρχια ειπαμε!),αρα απο 1050 ειναι περιπου 200
ευρω να γλυτωσεις αλλα ρισκαρεις πολυ,χανεις και χρονο...
Δεν ειμαι για ρισκα λογω του οτι αν ρισκαρω πρεπει να αλλαζω 3 αεροπλανα!!! μια στραβη να γινει με οτιδηποτε,πτηση,βαλιτσα την εκατσα!!!
Ισως με παρεα και να το εκανα βεβαια αν ειχα και περισσοτερο χρονο.
Ισως παλι να πληρωσω στο τελος λιγοτερα απο 1050 και η διαφορα μας
να ειναι ασημαντη! anyway τα λεφτα εχουν μικροτερη σημασια απο
αυτο που θα ζησουμε...
Κοστας 11 και 20 η επιστροφη ε? γιατι ομως πιλοτε μου?! χεχε
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Απο τον ντοκτορ ουτε φωνη ουτε ακροαση. Μας ξεχασε τελειως. Οι αναμνησεις του στην Ελλαδα πρεπει να εχουν βυθιστει στην Ταυλανδη μεσα σε μια θαλασσα σπερματος...
llllllllll
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η θρυλικη γεφυρα του river kwai
Ειχα δει ρεπορταζ καποτε και απο οτι θυμαμαι δεν ειναι αυτη η αληθινη γεφυρα :oαυτη κτιστηκε αργοτερα καπου πιο διπλα απο την πραγματικη γεφυρα για να αποτελεσει τουριστικο κραχτη ;)
Έχεις δίκιο. Το ρεπορτάζ ήταν από την Εμπόλεμη Ζώνη του Δανέζη και το έχω σε CD. Ο δημοσιογράφος είναι σοβαρός και το ρεπορτάζ είναι απόλυτα τεκμηριωμένο, με αφηγήσεις επιζώντων. Συμφώνα με αυτό, το ποτάμι που σήμερα ονομάζεται Κβάι λεγόταν Μάε Κλόνγκ. Μετά τη προβολή της ταινίας ‘Η γέφυρα του ποταμού Κβάι’ (8 όσκαρ), ο κόσμος συνέρεε στο Κοτσαναμπούρι, όπου σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, υπήρχε η περίφημη γέφυρα. Γέφυρα όμως στον ποταμό Κβάι δεν υπήρχε.
Έκαναν λοιπόν το εξής: Στην όχθη του ποταμού Μάε Κλονγκ υπήρχε μια παλιά γέφυρα, την επισκεύασαν, άλλαξαν και το όνομα του ποταμού από Μάε Κλονγκ σε Κβάι και άφησαν τους τουρίστες να ζήσουν την ιστορία όπως τη διδάχτηκαν από τη μεγάλη οθόνη.
Το πρόβλημα όμως ήταν ότι υπήρχε ήδη ποταμός Κβάι, όποτε αποφάσισαν ότι οι Κβάι ήταν δυο: ο μικρός Κβάι και ο μεγάλος Κβάι.
Στην κατασκευή της γέφυρας του ποταμού Κβάι μόνο 4 αιχμάλωτοι έχασαν τη ζωή τους. Οι άλλοι πέθαναν κατά τη διάρκεια της κατασκευής της ‘σιδηροδρομικής γραμμής του θανάτου’, στα στρατόπεδα εργασίας στα βάθη της ζούγκλας.
Η πραγματική γέφυρα του πραγματικού ποταμού Κβάι ανατινάχτηκε από βρετανικό αεροσκάφος το 1945.
Η ιστορία παραχαράχθηκε για σκοπιμότητες και για να προσελκύσει τα δολάρια και τα ευρώ των τουριστών.
Έχω πει στο παρελθόν ότι θεωρώ τους ταϊλανδούς ως κορυφαία λαμόγια ή επιχειρηματικά μυαλά, αν προτιμάτε – τέτοια δεν κάνουν ούτε οι έλληνες. Η απάτη έχει βαρύνουσα σημασία, δεδομένου ότι τα περισσότερα θύματα ήταν συμπατριώτες τους, οι οποίοι πέθαναν κάτω από τις απάνθρωπες συνθήκες αιχμαλωσίας των ιαπώνων. Η γνώμη μου είναι ότι αν έχουμε στοιχειώδη σεβασμό στις 100.000 ζωές που χάθηκαν στη κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής και γνωρίζουμε την απάτη – ο Φ16 μάλλον δεν ήξερε - δεν θα πρέπει να επισκεφτούμε το μέρος αυτό.
Έχεις δίκιο. Το ρεπορτάζ ήταν από την Εμπόλεμη Ζώνη του Δανέζη και το έχω σε CD.
Δεν το ανεβάζεις σε torrent ή rapidshare να το δούμε και εμείς
llllllllll
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Έχεις δίκιο. Το ρεπορτάζ ήταν από την Εμπόλεμη Ζώνη του Δανέζη και το έχω σε CD. Ο δημοσιογράφος είναι σοβαρός και το ρεπορτάζ είναι απόλυτα τεκμηριωμένο, με αφηγήσεις επιζώντων. Συμφώνα με αυτό, το ποτάμι που σήμερα ονομάζεται Κβάι λεγόταν Μάε Κλόνγκ. Μετά τη προβολή της ταινίας ‘Η γέφυρα του ποταμού Κβάι’ (8 όσκαρ), ο κόσμος συνέρεε στο Κοτσαναμπούρι, όπου σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, υπήρχε η περίφημη γέφυρα. Γέφυρα όμως στον ποταμό Κβάι δεν υπήρχε.
Έκαναν λοιπόν το εξής: Στην όχθη του ποταμού Μάε Κλονγκ υπήρχε μια παλιά γέφυρα, την επισκεύασαν, άλλαξαν και το όνομα του ποταμού από Μάε Κλονγκ σε Κβάι και άφησαν τους τουρίστες να ζήσουν την ιστορία όπως τη διδάχτηκαν από τη μεγάλη οθόνη.
Το πρόβλημα όμως ήταν ότι υπήρχε ήδη ποταμός Κβάι, όποτε αποφάσισαν ότι οι Κβάι ήταν δυο: ο μικρός Κβάι και ο μεγάλος Κβάι.
Στην κατασκευή της γέφυρας του ποταμού Κβάι μόνο 4 αιχμάλωτοι έχασαν τη ζωή τους. Οι άλλοι πέθαναν κατά τη διάρκεια της κατασκευής της ‘σιδηροδρομικής γραμμής του θανάτου’, στα στρατόπεδα εργασίας στα βάθη της ζούγκλας.
Η πραγματική γέφυρα του πραγματικού ποταμού Κβάι ανατινάχτηκε από βρετανικό αεροσκάφος το 1945.
Η ιστορία παραχαράχθηκε για σκοπιμότητες και για να προσελκύσει τα δολάρια και τα ευρώ των τουριστών.
Έχω πει στο παρελθόν ότι θεωρώ τους ταϊλανδούς ως κορυφαία λαμόγια ή επιχειρηματικά μυαλά, αν προτιμάτε – τέτοια δεν κάνουν ούτε οι έλληνες. Η απάτη έχει βαρύνουσα σημασία, δεδομένου ότι τα περισσότερα θύματα ήταν συμπατριώτες τους, οι οποίοι πέθαναν κάτω από τις απάνθρωπες συνθήκες αιχμαλωσίας των ιαπώνων. Η γνώμη μου είναι ότι αν έχουμε στοιχειώδη σεβασμό στις 100.000 ζωές που χάθηκαν στη κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής και γνωρίζουμε την απάτη – ο Φ16 μάλλον δεν ήξερε - δεν θα πρέπει να επισκεφτούμε το μέρος αυτό.
Απο την πολη ερχομαι, και στην κορφη παστιτσιο...
Δεν καταλαβα πολλα πραγματα απο το ποστ σου. Λοιπον, να τα παρουμε τα πραμματα ενα ενα. Η γεφυρα εν καιρω πολεμου κατασκευαστηκε στον ποταμο Κβαι, στον μεγαλο υποθετω. Οι Ταυλανδοι ονομασαν τον Μαε Κλονγκ μικρο Κβαι, σωστα? Εκει κατασκευασαν και την μουφα γεφυρα που παρουσιαζουν σημερα για αττραξιον στους ευκολοπιστους τουριστες, οπου πηγε και Φ16, η οποια ειναι κοντα στο Κοτασαναμπουρι? Η το Κοτσαναμπουρι ηταν μονο η τοποθεσια που αναφεροταν στο σεναριο της ταινιας? Και τι εγινε με την αυθεντικη γεφυρα μετα τον βομβαρδισμο? Γκρεμιστηκε? εξαφανιστηκε? Κατι αλλο? Υπαρχουν απομειναρια της? Γιατι πεθαναν 100.000 συμπατριωτες των Ταυλανδων, αφου η Ταυλανδη ετρεφε (αρχικα τουλαχιστον) συμπαθειες για τους Ιαπωνες? Βοηθα λιγο την κατασταση να κατανοησουμε το ποστ σου...
llllllllll
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απο την πολη ερχομαι, και στην κορφη παστιτσιο...
Δεν καταλαβα πολλα πραγματα απο το ποστ σου. Λοιπον, να τα παρουμε τα πραμματα ενα ενα. Η γεφυρα εν καιρω πολεμου κατασκευαστηκε στον ποταμο Κβαι, στον μεγαλο υποθετω. Οι Ταυλανδοι ονομασαν τον Μαε Κλονγκ μικρο Κβαι, σωστα? Εκει κατασκευασαν και την μουφα γεφυρα που παρουσιαζουν σημερα για αττραξιον στους ευκολοπιστους τουριστες, οπου πηγε και Φ16, η οποια ειναι κοντα στο Κοτασαναμπουρι? Η το Κοτσαναμπουρι ηταν μονο η τοποθεσια που αναφεροταν στο σεναριο της ταινιας? Και τι εγινε με την αυθεντικη γεφυρα μετα τον βομβαρδισμο? Γκρεμιστηκε? εξαφανιστηκε? Κατι αλλο? Υπαρχουν απομειναρια της? Γιατι πεθαναν 100.000 συμπατριωτες των Ταυλανδων, αφου η Ταυλανδη ετρεφε (αρχικα τουλαχιστον) συμπαθειες για τους Ιαπωνες? Βοηθα λιγο την κατασταση να κατανοησουμε το ποστ σου...
Μάλλον θα πρέπει να δεις τη ταινία για να σου λυθούν οι απορίες.
Εγώ πρέπει να έχω πρόβλημα έκφρασης.
Ξαναδιάβασα αυτά που έγραψα και τα κατάλαβα.
PS. Τα link τα βρήκα από greek-fun.com (emcpn)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
φυσικα και ηξερα.και γνωρίζουμε την απάτη – ο Φ16 μάλλον δεν ήξερε -
εδω και 20χρονια διαβαζω στρατιωτικη ιστορια φανατικα.
οι ταιλανδοι εχουν στησει μια πολυ καλη (οχι μονο σεξ) τουριστικη βιομηχανια.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η φωτογραφία 4 που ανέβασα είναι η κανονική γέφυρα η οποία δεν σώζεται δυστυχώς όπως απεικονίζεται
Ευχαριστούμε
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
......
[youtube=425,350]mnuDc6sFdqk&feature[/youtube]
να μην γελάω μόνος μου ...