Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
και μάλιστα πολλές :tickedoff:
επί τις ευκαιρία θα πω κάτι που το θεωρώ σημαντικό  ;)
να γιατί λέω , και επιμένω να μην δίνουμε και πολλές πληροφορίες...
να τις φιλτράρουμε πολύ ...γιατί δεν ξέρεις πως τις διαχειρίζονται ο κάθε ένας ,
is βάρος του φτωχού thailandou

βάλτε και λίγο σάλτσα στα λεγόμενα μου ...δεν θέλω να τα πω έξω από τα δόντια :)

[sub]αυτή που ξέρουν θα καταλάβουν[/sub]

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
υπεροχες ταιλανδεζες ,εκτος βιομηχανιας, στη σιλομ

Συνημμένα

• 100_2082.jpg
    100_2082.jpg
    207,6 KB · Εμφανίσεις: 45
  • 100_2092.jpg
    100_2092.jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 100_2091.jpg
    100_2091.jpg
    121,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 100_2092.jpg
    100_2092.jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 27

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε kostas μολις σε κραξανε λιγο σταματησες τις καλιτεχνικες photo απο το ποταμι

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μεσιε fantomas τα φωτα σας please. Ενα τιλακ μου ειπε οτι δουλευει στην amway company. Τι ειδους company ειναι?

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μεσιε fantomas τα φωτα σας please. Ενα τιλακ μου ειπε οτι δουλευει στην amway company. Τι ειδους company ειναι?
Επειδή ο φίλτατος Φαντομάς κάνει τις βουτιές του στα ταυλανδέζικα νερά άκου:

H AMWAY βασίζεται στο Multi Level Marketing, ή αλλιώς Network Marketing. Ενα σύστημα που έχει εισάγει στην ελληνική και παγκόσμια αγορά σε παραπάνω από 80 χώρες και περιοχές, η εταιρία Amway Corporation, εδώ και 42 χρόνια, δηλαδή από το 1959.

- Η ΑΜWΑΥ είναι η μόνη μέχρι και σήμερα εταιρία MLM που επιτρέπει η Κινέζικη κυβέρνηση να λειτουργεί στην Κίνα!!

- Η Amway έχει βραβευθεί από τον Ο.Η.Ε. δύο φορές για την οικολογική της συνείδηση, αφού όλα της τα προϊόντα είναι φιλικά προς το περιβάλλον, βιοδασπούνται και αφομοιώνονται, χωρίς να βλάπτουν, το πολύ σε 180 ώρες, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τις συσκευασίες των προϊόντων που δεν είναι από πλαστικό, αλλά από υλικά που επίσης βιοδιασπούνται σε 180 περίπου ημέρες, σε αντίθεση με τα κοινά πλαστικά που χρησιμοποιούν οι υπόλοιπες εταιρίες, που χρειάζονται περίπου 400 χρόνια για να αφομοιωθούν. Σημειώστε δε ότι το συγκεκριμένο βραβείο έχει δοθεί εις διπλούν, δηλαδή από τις τρεις απονομές που έχουν γίνει, τις δύο τις έλαβε η Amway!!

- Aν ρωτήσετε το Διεθνές Πιστοληπτικό Οργανισμό για το πόσο αξιόπιστη είναι η «γιαγιά» του MLM, Amway, η οποία κατατάσσεται στην πρώτη κλίμακα αξιοπιστίας που λέγεται ΑΑΑ+ μαζί με άλλες 6 εταιρίες, ενώ την ίδια στιγμή το αμερικάνικο κράτος είναι στην 3η κλίμακα και η Ελλάδα μας στην 8η? Δηλαδή πιο πιθανό είναι να χρεοκοπήσουν οι Η.Π.Α. και η Ελλάδα από ότι η Amway!!

Και στον αντίποδα:

"Re: Zeig! Heil!by evris on Tuesday, August 14 @05:57PM
Στα meetings της AMWAY βεβαια, κλαινε και απο συγκινηση, εκστασιαζονται και νομιζω πως βλεπουν _ΑΛΗΘΙΝΑ_ και το Θεο (στο προσωπο του εκαστοτε territorial πρωταθλητη πωλησεων που ηρθε να κανει επισκεψη στην τοπικη οργανωση). Στην AMWAY πιανονται χερι χερι και τραγουδανε/ψελνουν. Στην ΑΜWAY (εχω δει με τα ιδια μου τα ματια την βιντεοκασσετα-ντοκουμεντο της ντροπης), εκστασιασμενος νεαρος, με κατι σαν χλαμυδα ανεβαινει στην σκηνη με τα ιερα τερατα-μεγαλοπωλητες-υψηλοβαθμους στην πυραμιδα και αρχιζει να παιζει Ουτι καθως απο κατω γινεται Ο αλαλαγμος. Αυτοι στην microsoft δεν ειναι τοσο original. Μπορει και να ειναι, αλλα σιγουρα δεν εχουν τον ιδιο ενθουσιασμο. Να αποφευγονται παρακαλω τετοιες συγκρισεις! (Ισως η νεα προωθηση/χρεωση των Windows XP, να ακολουθει το αποτελεσματικοτατο κυκλωμα διακινησης της AMWAY?)"

"Η AMWAY χρησιμοποιεί τεχνικές πλύσης εγκεφάλου και άλλες τακτικές "λατρειών" για τη στρατολόγηση στελεχών, και από πολλούς μελετητές του αποκρυφισμού κατατάσσεται στις λατρείες."

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ουτοπικος περασα μαζι της σχεδον 2 εβδομαδες,δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ψωνισμενη. Δεν μου ζητησε ποτε χρηματα,το προβλημα της (οπως οι περισσοτερες ειναι η ζηλια)

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ουτοπικος περασα μαζι της σχεδον 2 εβδομαδες,δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ψωνισμενη. Δεν μου ζητησε ποτε χρηματα,το προβλημα της (οπως οι περισσοτερες ειναι η ζηλια)
Καλά και εγώ ξέρω Έλληνα πωλητή και είναι οκ.Απλά ειναι κωλοεταιρία για αυτο το πόσταρα...

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
το όνειρο του έλληνα  :2funny: :2funny:
μαύρο χιούμορ  :headbang:

Συνημμένα

• etsi gia na mathete.jpg
    etsi gia na mathete.jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 18

zafkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
35
Πόντοι
1
με την τρατα την κυκλαδιτικη το επιασες το ψαρι;

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και για τους λατρεις του ποδοσφαιρου σημερα κερδισαμε. Chonburi 3 - melburne victory 1
Και στο πρωτάθλημα καλά πάτε βρωμογαλέοι, αλλά στο τέλος θα την πατήσετε πάλι.
Forza BBFC  :rockon:

Συνημμένα

• Bangkok_Bank_FC.jpg
    Bangkok_Bank_FC.jpg
    13,4 KB · Εμφανίσεις: 18

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
DSC00241.jpg

Μπαρ στη Walking street...απαγορευεται στα ladyboy να καθησουν :think:

Αφηστε τα ladyboy να δημιουργησουν,
                                  στην Πατταγια ειμαστε ;)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μπαρ στη Walking street...απαγορευεται στα ladyboy να καθησουν :think:

στην Πατταγια ειμαστε ;)
δες και τα χειρότερα στην [size=10pt]διπλανή χώρα[/size]

[youtube=425,350]pZ4wYnQn5MY[/youtube]

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
                                  στην Πατταγια ειμαστε ;)
ευτυχως στην πατταγια τα εχουν περιορισμενα, δεν τα αφηνουν στις ντισκο κτλ.
στην μπανγκοκ ειναι το προβλημα. ανεξελενγκτα και πανεμορφα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom