Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Δεν έχει νόημα να ευχηθούμε στον Κώστα να περάσει καλά. Λες και υπάρχει περίπτωση να μην περάσει.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
γυρισε προ ημερων φιλος απο Ταυλανδη οι τυπισες ειναι Αφροασιατισες ειναι οι πιο ομορφες και καυλιαρες της Ασιας το κατι αλλο. με 20 ντολαρς ερχονται μουναρες και σου κανουν οτι θες. με 12 ντολαρς τρως αστακο ζωντανο λεμε!!!! η πολη της αμαρτιας παπαγια και μετα η μπαγκονγκ

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Είσ' αμαρτωληηηηή, δε σε θέλω πιαααααααά

Τι άσμα,που το θυμήθηκα

Πάντως κυκλάδες ανάλογα με το χρόνο που έκατσες εκεί κάτω δε μας είπες τίποτα. Ολα για τον ευατό σου τα κρατάς;

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οι τυπισες ειναι Αφροασιατισες  με 20 ντολαρς ερχονται μουναρες και σου κανουν οτι θες
Rotterdam004.jpg

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως κυκλάδες ανάλογα με το χρόνο που έκατσες εκεί κάτω δε μας είπες τίποτα. Ολα για τον ευατό σου τα κρατάς;
πραγματικά δεν ξέρω τι να πω  :think:
αυτή η ψιλή τα φταίει όλα ... :2funny:  :2funny:
και μερικές κοντές ... όχι του F16 η κοντές ... άλλες , ο F16 είναι φίλος ,
δεν μπερδεύομαι στα πόδια του  :2funny:

;)

Συνημμένα

• sc.jpg
    sc.jpg
    31,6 KB · Εμφανίσεις: 17
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν καταλαβες οτι κανεις δε λεει? ολοι πανε για καταδυσεις και σφυριζουν κλεφτικα..
εγω που τα λεω ειμαι σεξοτουριστας και "εθισμενος της πατταγια"
γι αυτο και γω θα παω στη rayong την επομενη φορα ,και αν θελουν ας ξαναμιλησουν για τον f16.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Και εγω πηγαινω Παταγια, τοσον καιρο σας δουλευω ψιλο γαζι δεν το πηρατε χαμπαρι?
Δε σας μιλαω για ερημικα νησακια και ζουγκλες γιατι ειναι ολα μουφα αλλα και να πω καμια εμπειρια μη με πιστεψετε...ολα μουσσια θα ειναι για να καλυψουν τις αμαρτιες μου στην παΠαγια οπως εγραψε και ο Βαλεντινος! Να...λεω μαλιστα σημερα που εχω ελευθερο χρονο να πεταχτω μεχρι εκει να μαμησω μουναρα με ποσα ειπε καποιος...ααα ναι 20 ντολλαρς  :jerking: :headbang: :2funny:

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εκδηλώθηκες επιτέλους. Βέβαια σε είχαμε καταλάβει. Έλληνας στη Μπανγκόκ που τον ελεύθερο χρόνο του τρέχει στα βουνά και τα λαγκάδια. Σχήμα οξύμωρων. Και μη ξεχάσεις, μιας και πας Παττάγια, τα καλά μαγαζιά είναι στη view talay που είναι διπλά στο maik πολυκατάστημα το οποίο θα το βρεις στρίβοντας από την soi buakhao η οποία είναι πίσω από το welcome plaza. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Fantoma μην πας pattaya είναι όλα κλειστά  έχουν εκλογές σήμερα αστό για άλλη φορά. :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά σήμερα έχουν εκλογές στην pattaya και αν κερδίσει ο δήμαρχος που υποστηρίζω οικονομικά  θα μου κάνη ένα άγαλμα μπαίνοντας στην walking street φυσικά θα κανονίσω να Βάλη δίπλα μου και τον Κώστα f16 και τον George31. άντε για να δούμε θα πιάσουν τόπο τα λεφτά μου.  :rockon:

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τι ειναι αυτο το ΠΑΠΑΓΙΑ?  Πειραζει που εχω euro και οχι dollars?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
θα μου κάνη ένα άγαλμα μπαίνοντας στην walking street φυσικά θα κανονίσω να Βάλη δίπλα μου και τον Κώστα f16 και τον George31.
τι θα γραφει στα αγαλματα?
"ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ" ? :2funny:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε Κώσταf16 δεν πιστεύω να έγινες σαν τον soy7 και αντί να γα… είσαι στα internet café. :helpplea:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Στο άγαλμα θα γραφεί εδώ τα ακουμπάνε 3 λεβέντες. :priest: :priest:

Stories

Νέο!

Stories