KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
δεν χανεις και τιποτα, ολοι οι ταιλανδοπληκτοι την ιδια φατσα εχουμε, σαν τα γουρουνιατον KOSTASF16 αν και δεν τον εχω γνωρισει προσωπικα
δεν χανεις και τιποτα, ολοι οι ταιλανδοπληκτοι την ιδια φατσα εχουμε, σαν τα γουρουνιατον KOSTASF16 αν και δεν τον εχω γνωρισει προσωπικα
δεν την φτανω, 1.70 ταιλανδεζα, ημαρτον,;) να μου φιλήσεις την "ΕΙ"
[size=10pt]ναι[/size] το ξέρω ...αλλά δεν βοηθά και κανείς όμωςδεν την φτανω, 1.70 ταιλανδεζα, ημαρτον,
εχεις ανωμαλεψει πολυ, το ξερεις?
[size=10pt]KOSTASF16[/size] να μην πας εκεί υπάρχουν αμαρτωλή , το είπε και το παιδί πιο πάνω καιρό είχα να γελάσω τόσοη πολη της αμαρτιας παπαγια
οι τυπισες ειναι Αφροασιατισες με 20 ντολαρς ερχονται μουναρες και σου κανουν οτι θες
πραγματικά δεν ξέρω τι να πωΠάντως κυκλάδες ανάλογα με το χρόνο που έκατσες εκεί κάτω δε μας είπες τίποτα. Ολα για τον ευατό σου τα κρατάς;
δεν καταλαβες οτι κανεις δε λεει? ολοι πανε για καταδυσεις και σφυριζουν κλεφτικα..Πάντως κυκλάδες ανάλογα με το χρόνο που έκατσες εκεί κάτω δε μας είπες τίποτα. Ολα για τον ευατό σου τα κρατάς;
τι θα γραφει στα αγαλματα?θα μου κάνη ένα άγαλμα μπαίνοντας στην walking street φυσικά θα κανονίσω να Βάλη δίπλα μου και τον Κώστα f16 και τον George31.
φιλε το παπαγια ειναι φρουτο πολυ ωρεο ολοι μας εχουμε ευρω.Τι ειναι αυτο το ΠΑΠΑΓΙΑ? Πειραζει που εχω euro και οχι dollars?