kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αν διαβάσεις τον λόγο του στην προεκλογική εκστρατεία .... θα ανησυχήσεις και εσύ ....θα δούμεγια πειτε λεπτομερειες
;)
αν διαβάσεις τον λόγο του στην προεκλογική εκστρατεία .... θα ανησυχήσεις και εσύ ....θα δούμεγια πειτε λεπτομερειες
Καντω να ερχωμασται να στα ακουμπάμεΑτιμο σχιστοματικο θηλυκο προσπαθει να με πεισει να νοικιασουμε μαζι μπαρακι. Βρισκετε στο soi buakhao καπου κοντα στη made in thailand area. Η επενδυση δεν ειναι μεγαλη και ειμαι ετοιμος να την κανω την μαλακια. Τωρα πηγαινοερχομαι, τοτε θα εχω λογο να μενω μονιμα. Πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι
Ατιμο σχιστοματικο θηλυκο προσπαθει να με πεισει να νοικιασουμε μαζι μπαρακι. Βρισκετε στο soi buakhao καπου κοντα στη made in thailand area. Η επενδυση δεν ειναι μεγαλη και ειμαι ετοιμος να την κανω την μαλακια. Τωρα πηγαινοερχομαι, τοτε θα εχω λογο να μενω μονιμα. Πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι
Άντε πάλι τυχερε έπεσε και το μπατπολυ λιγες μεινανε
καλα που επεσε, αλλιως δεν θα πηγαιναΆντε πάλι τυχερε έπεσε και το μπατ
Φιλε Κωστα διαθετεις απιστεφτο χιουμορ
ΠΟΛΥ θα χαρω μια φορα να κατεβουμαι ΤΑΗ παρεα με
ΝΤΟΚΤΟΡ Κ φιλαρακια
Ατιμο σχιστοματικο θηλυκο προσπαθει να με πεισει να νοικιασουμε μαζι μπαρακι. Βρισκετε στο soi buakhao καπου κοντα στη made in thailand area. Η επενδυση δεν ειναι μεγαλη και ειμαι ετοιμος να την κανω την μαλακια. Τωρα πηγαινοερχομαι, τοτε θα εχω λογο να μενω μονιμα. Πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι
ΓΙΑ ΣΟΥ " Oυτοπικός " ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΆΚΙΑ ΣΟΥ
Kykladesgr thanks αλλα υπαρχουν και αλλα που δεν ξερεις