Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
Εμένα με πήρανε με αγροτικό τζιπ. Βουκολικές φάσεις. Στην ίδια πόλη. Ποτε πηγες ;
6-7 χρόνια πίσω
Πώς δεν ήρθε να μας πάρει κανένας ελέφαντας τελικά;

Εντάξει έχω ζήσει κ χειρότερα ..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.936
Πόντοι
3.506
6-7 χρόνια πίσω
Πώς δεν ήρθε να μας πάρει κανένας ελέφαντας τελικά;

Εντάξει έχω ζήσει κ χειρότερα ..
Δε ρωτάω ξέρω ότι ήταν Αφρική

Καλά πέρασα Καμπότζη. Οι πιο πολλές μπάζα αλλα κάτι μουναρες που γνώρισα θα μ μείνουν αξέχαστες

Εκεί ψιλό αποφάσισα να πάω Ασία κάποια στιγμή στα ηντα μου

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
Δε ρωτάω ξέρω ότι ήταν Αφρική

Καλά πέρασα Καμπότζη. Οι πιο πολλές μπάζα αλλα κάτι μουναρες που γνώρισα θα μ μείνουν αξέχαστες

Εκεί ψιλό αποφάσισα να πάω Ασία κάποια στιγμή στα ηντα μου
K όμως δεν ήταν Αφρική ..
Κάπου στις ζούγκλες της Βενεζουέλας από το ξενοδοχείο μέχρι το αεροδρόμιο πας με τα πόδια διότι το χωριό είναι κολητα στο τέρμιναλ του αεροδρομίου κ το τέρμιναλ είναι σαν μας ώσεις πέντε ψάθινες ομπρέλες θαλάσσης :confused:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.596
Πόντοι
506
Ω ρε μαλακά τι μου θύμησες ...πετάω από Μανίλα για σιεμ Ρεπ κ κλείνω ξενοδοχείο σιεμ Ρεάλ με ταξί να έρθει να με πάρει ..φτάνω αεροδρόμιο κάνω έλεγχο διαβατηρίων βγαίνω στο χώρου αναμονής κ περίμενα μια ώρα το ταξί του ξενοδοχείου ...πουθενά ταξι ,,,,αριστερά δεξιά τίποτα για ταξί κ μετά από ώρα αντιλαμβάνομαι ότι τα ταξί τους ήταν κάτι συρόμενες μπαγκαζθερες ξύλινες από μηχανάκι σσ κάτι σαν τουκ τουκ συρομενο:headbang:
Αυτά τα λέγανε ταξί :confused:
Eγω στη Μαλαισια ειχα πάρει Grab και έσκασε ενας 20χρονος με ενα τέτοιο
hennessey-velociraptor-6x6-gen3.jpg

Με 40 λεπτά τη βενζινη λογικο

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
215
Πόντοι
21
όσον αφορά το Αεροδρόμιο, την πάτησα ο ίδιος. Χάλασα 50€ κι ήταν πολύ άσχημη ισοτιμία, όταν έφτασα στην Πόλη. Όσο για το Βούδα, αυτό ενημερώθηκα. Όποιος θέλει, ας δοκιμάσει, εγώ δεν το διακινδύνευσα

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι πάντοτε κατεβαίνουμε κάτω στο B FLOOR (underground floor δηλαδή δύο ορόφους κάτω από τον χώρο αφίξεων), στο SuperRich, για την καλύτερη ισοτιμία της πόλης. Πραγματικά, μέχρι κάνα χρόνο πριν τουλάχιστον, είχε πάντα φοβερές ισοτιμίες, το συγκεκριμένο. Ίσως ψιλο-χάλασε τώρα τελευταία.

Για τους "ταρίφες", εγώ ακολουθώ πάντα την ίδια τακτική (εκτός κι αν είναι βράδυ μετά από έξοδο με κορασίδα και δεν έχω όρεξη να περιμένω). Από το άνοιγμα της πόρτας, τους λέω "meter please", τουλάχιστον δυο-τρεις φορές, αν δω ότι δεν τον εκκινούν, κλείνω πόρτα και περιμένω άλλο, αυτό το κάνω μέχρι και στο αεροδρόμιο, κι άμα γουστάρουν... Έχει τύχει δηλαδή να κλείσω πόρτα και να φύγω, ακόμα κι εκεί που είναι όλα στη σειρά, και να με καλούν πίσω παρακαλώντας (προφανώς επειδή διαφορετικά θα έχαναν τη σειρά τους).

Αν δω, μάλιστα, ότι μετά από αυτό είναι σε όλα τους σωστοί και τυπικοί, δίνω πάντα και πουρμπουάρ στο τέλος.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.596
Πόντοι
506
Στην Μπαγκονκ υπαρχουν ακομα παλια λεωφορεια χωρίς κλιματισμό?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι πάντοτε κατεβαίνουμε κάτω στο B FLOOR (underground floor δηλαδή δύο ορόφους κάτω από τον χώρο αφίξεων), στο SuperRich, για την καλύτερη ισοτιμία της πόλης. Πραγματικά, μέχρι κάνα χρόνο πριν τουλάχιστον, είχε πάντα φοβερές ισοτιμίες, το συγκεκριμένο. Ίσως ψιλο-χάλασε τώρα τελευταία.

Για τους "ταρίφες", εγώ ακολουθώ πάντα την ίδια τακτική (εκτός κι αν είναι βράδυ μετά από έξοδο με κορασίδα και δεν έχω όρεξη να περιμένω). Από το άνοιγμα της πόρτας, τους λέω "meter please", τουλάχιστον δυο-τρεις φορές, αν δω ότι δεν τον εκκινούν, κλείνω πόρτα και περιμένω άλλο, αυτό το κάνω μέχρι και στο αεροδρόμιο, κι άμα γουστάρουν... Έχει τύχει δηλαδή να κλείσω πόρτα και να φύγω, ακόμα κι εκεί που είναι όλα στη σειρά, και να με καλούν πίσω παρακαλώντας (προφανώς επειδή διαφορετικά θα έχαναν τη σειρά τους).

Αν δω, μάλιστα, ότι μετά από αυτό είναι σε όλα τους σωστοί και τυπικοί, δίνω πάντα και πουρμπουάρ στο τέλος.
Το σουπερ ριτς το πρασινο (υπαρχει και πορτοκαλι) δινει τις καλυτερες ισοτιμιες.
Οσον αφορα την μετακινηση απο το αεροδρομιο στο κεντρο της πολης κσι εφοσον το ξενοδοχειο που εχουμε κλεισει δεν ειναι μακρυα απο τον BTS, ωστε να κουβαλαμε βαλιτσες, η καλυτερη λυση ειναι το μετρο. Με 50 μπατ, σε παει οπου θες, πολυ πιο συντομα απο το ταξι, που αν ειναι ωρα αιχμης θα ταλαιπωρηθεις.

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
903
Πόντοι
81
Εγώ πάντα βγάζω χρήματα με κάρτα Revolut από οποιοδήποτε τοπικό ΑΤΜ.
Και βολικό και δε νομίζω να έχει χειρότερη ισοτιμία από τα επίσημα exchange offices.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.640
Πόντοι
456

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Θέλω να πάω Φιλιππίνες η ταυλανδη και να τις γαμαω όλες ακαποτα να κάνω 10 παιδιά και να ξαναγυρίσω Ελλάδα. Θέλω να έχω παιδί φικιπινεζακι. Έχω δει ότι είναι ευκολες

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
καλο το Grab το πηρα πρωτη φορα απο Πατογκ για αεροδρομιο για να φυγω 5.30 το πρωι , και οργανωμενοι σωστα ειναι και ολα σωστα
Και εγω την ημερα της επιστροφης επειδη ειμαι φορτωμενος με 2 γεματες βαλιτσες, για την διαδρομη Σουκχουμβιτ- Αεροδρομιο χρησιμοποιω το Grab. Επειδη φευγω συνηθως βραδυνη ωρα, δηλ. την ωρα αιχμης στην Μπανγκοκ, παντοτε 3,5- 4 ωρες πριν την αναχωρηση της πτησης.
Περσι ειχαμε αποκλειστει στο σοι 21 της Σουκχουμβιτ, για πανω απο 1,5 ωρα.
Οταν πηγαινω ομως, επειδη η μεγαλη βαλιτσα ειναι αδεια και εχω βαλει μεσα την μικρη και δεν κουβαλαω βαρος, πηγαινω με το τραινο. Μιση ωρα- σαραντα λεπτα το πολυ και εισαι απο το αεροδρομιο στη Σουκχουμβιτ.

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
105
Πόντοι
1
Και εγω την ημερα της επιστροφης επειδη ειμαι φορτωμενος με 2 γεματες βαλιτσες, για την διαδρομη Σουκχουμβιτ- Αεροδρομιο χρησιμοποιω το Grab. Επειδη φευγω συνηθως βραδυνη ωρα, δηλ. την ωρα αιχμης στην Μπανγκοκ, παντοτε 3,5- 4 ωρες πριν την αναχωρηση της πτησης.
Περσι ειχαμε αποκλειστει στο σοι 21 της Σουκχουμβιτ, για πανω απο 1,5 ωρα.
Οταν πηγαινω ομως, επειδη η μεγαλη βαλιτσα ειναι αδεια και εχω βαλει μεσα την μικρη και δεν κουβαλαω βαρος, πηγαινω με το τραινο. Μιση ωρα- σαραντα λεπτα το πολυ και εισαι απο το αεροδρομιο στη Σουκχουμβιτ.
Αν μένεις κοντά στο soi 21 καλύτερα να χρησιμοποιείς bts και mrt. Στη Sukhumvit εχει φουλ κίνηση συνέχεια. Ωραία περιοχή εκεί, πας εύκολα παντού

rene131

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2020
Like
30
Πόντοι
0
Εκτός του Grab υπάρχει το Bolt που είναι φθηνότερο. Όσο για ανάληψη από ΑΤΜ πάντα να ξέρεις ότι σου κρατάνε όλα τα ΑΤΜ στην Ταϊλάνδη περίπου 5 ευρώ την ανάληψη. Αν έχεις κάρτα κ διαβατήριο μπορείς να μπεις στον γκισέ εργάσιμες ώρες κ δεν έχει χρέωση.

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
903
Πόντοι
81
Εκτός του Grab υπάρχει το Bolt που είναι φθηνότερο. Όσο για ανάληψη από ΑΤΜ πάντα να ξέρεις ότι σου κρατάνε όλα τα ΑΤΜ στην Ταϊλάνδη περίπου 5 ευρώ την ανάληψη. Αν έχεις κάρτα κ διαβατήριο μπορείς να μπεις στον γκισέ εργάσιμες ώρες κ δεν έχει χρέωση.
Δεν ισχύει.
Ποτέ δεν μου τσίμπησαν τόσα με Revolut.

Επίσης υπάρχει και το Indrive στην Ταϊλάνδη.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Αν μένεις κοντά στο soi 21 καλύτερα να χρησιμοποιείς bts και mrt. Στη Sukhumvit εχει φουλ κίνηση συνέχεια. Ωραία περιοχή εκεί, πας εύκολα παντού
Tα τελευταια 3 χρονια μενω στο Trendy condominium στο σοι 13, 300 μετρα απο τον σταθμο Νανα. MRT απο το Ασοκ χρησιμοποιω για να παω Τσαινα ταουν, οταν εχω δουλειες προς τα εκει.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
200, η 250 μπατ νομιζω οτι ειναι η προμηθεια για αναληψη σε ΑΤΜ της Ταιλανδης. Εχω και εγω Ρεβολουτ, σπανια την χρησιμοποιω, μονο για αγορες σε μικροπραγματα, ποτε αναληψη, η ισοτιμια της ειναι η καλυτερη.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.936
Πόντοι
3.506
200, η 250 μπατ νομιζω οτι ειναι η προμηθεια για αναληψη σε ΑΤΜ της Ταιλανδης. Εχω και εγω Ρεβολουτ, σπανια την χρησιμοποιω, μονο για αγορες σε μικροπραγματα, ποτε αναληψη, η ισοτιμια της ειναι η καλυτερη.
250 μπατ μου κράταγαν στη πατονγκ στο ΑΤΜ δίπλα στο 7/11 που είναι στη θάλασσα

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
105
Πόντοι
1
Tα τελευταια 3 χρονια μενω στο Trendy condominium στο σοι 13, 300 μετρα απο τον σταθμο Νανα. MRT απο το Ασοκ χρησιμοποιω για να παω Τσαινα ταουν, οταν εχω δουλειες προς τα εκει.
Περίπου πόσο πάει το μήνα εκεί; Γενικά κοντά στο Ασόκ είναι ακριβά, αλλά ωραία περιοχή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom