κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Σαν του Ιονίου όμως δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.
Εσύ δυσκολεύοσουν να πας Ουκρανία και τώρα σκέφτεσαι για Ταϋλάνδη που έχει πολύ πιο ακριβά εισιτήρια και θέλει πόση χαρτουρα για να μπεις στη χώρα;ΠΩΩΩΩΩΩΩ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΠΑΝΥΓΥΡΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑ........ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΝΑ..... ΠΡΩΤΟΓ@ΜΗΣΕΙΣ....!!!!!
Πόσο έχει πάει το Short Time;Πουκετ. Παράδεισος του κώλου; Η, του κώλου παράδεισος;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προβολή συνημμένου 796109
Από 1000ρικο τα αξιόλογα μιλφακια. Πιο νέες δεν ξέρω, άκουγα μια πιτσιρίκα που ζηταγε από έναν κωλογερο 4000. Τα μασσατζιδικα παρακαλάνε με 200 Μπατ να μπεις μέσα, και μετά στο χιλιάρικο το κυρίως πιάτο.Πόσο έχει πάει το Short Time;
ευχαριστώ πολύΑπό 1000ρικο τα αξιόλογα μιλφακια. Πιο νέες δεν ξέρω, άκουγα μια πιτσιρίκα που ζηταγε από έναν κωλογερο 4000. Τα μασσατζιδικα παρακαλάνε με 200 Μπατ να μπεις μέσα, και μετά στο χιλιάρικο το κυρίως πιάτο.
Έχω τώρα στο δωμάτιο (είναι στο μπάνιο εδώ και μισή ωρα-αν δεν με πάρει ο ύπνος καλά θα είναι) μιλφακι από μασσατζιδικο, 1500 για δίωρο. Μου είπε βέβαια να κοιμηθεί εδώ, αλλά όχι σεξ το πρωί για να είναι ξεκούραστη στη δουλειά.ευχαριστώ πολύ
αντε καλο βολιΈχω τώρα στο δωμάτιο (είναι στο μπάνιο εδώ και μισή ωρα-αν δεν με πάρει ο ύπνος καλά θα είναι) μιλφακι από μασσατζιδικο, 1500 για δίωρο. Μου είπε βέβαια να κοιμηθεί εδώ, αλλά όχι σεξ το πρωί για να είναι ξεκούραστη στη δουλειά.
καλές τιμές. Αν θυμάμαι καλά δεν είναι Low Season, έτσι δεν είναι;Έχω τώρα στο δωμάτιο (είναι στο μπάνιο εδώ και μισή ωρα-αν δεν με πάρει ο ύπνος καλά θα είναι) μιλφακι από μασσατζιδικο, 1500 για δίωρο. Μου είπε βέβαια να κοιμηθεί εδώ, αλλά όχι σεξ το πρωί για να είναι ξεκούραστη στη δουλειά.
Μια χαρά γράφουνε.ΡΕ ΚΛΩΝΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...!!!!
Με τι σκατα κινητο πηγες εκει κατω, νοκια εχεις ακομαΠουκετ. Παράδεισος του κώλου; Η, του κώλου παράδεισος;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προβολή συνημμένου 796109
Για δείξε μου κανενα κωλο με το δικό σου, να έχω να κάνω σύγκριση, αδερφέ.Με τι σκατα κινητο πηγες εκει κατω, νοκια εχεις ακομα