10 μερες στην ταυλανδη και συνεχιζουμε για μερικες μερες ακομη. Οι εντυπωσεις ειναι αναμικτες, το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν πας ταυλανδη δεν υπαρχει γυρισμός! Ισως του χρονου να κανονισω ταξιδακι για πουκετ να κανουμε και τα μπανακια μας.
Απο θεμα εξοδων τωρα, τα πραγματα δεν ειναι και τοσο ευκολα οσο τα περιμενα απο τις περιγραφες. Τί περιμενα? Με ενα 100αρι τη μερα και ξεχωριστα το χοτελι, να την περνας ανετα. Ε λοιπον οχι, με ενα 100αρι την ημερα δεν την περνας.
Να εξηγηθω. Οποιοδηποτε κοριτσακι εδω, ψαχνει τον φαραγκ της για να κανει την ωραια ζωη.
1ο παραδειγμα μου στελνει κοριτσακι απο ται φρεντλι, συναντιομαστε και η βραδυα εκλεισε με 2500 χωρις πολυτελειες σε ρουφ τοπ πανεμορφο μπαρακι και άλλα 2500 συνεχεια σε κλαμπακι για μερικα ποτακια, τα μερη τα διαλεξε το κοριτσι χαχα. Ενα 5χιλιαρο λοιπον για ολονυχτιο σκοραρισμα. Το αλλο πρωι, 1200 μπατ φαγητο και καφες. Οταν μου ζητησε και ψωνια, πληρωσει φαραγκ, εκανα τον κινεζο. Οποτε εδωσα 300 μπατακια για ταξι(με το τρενο πηγε ομως χαχα) και τελειωσε η ιστορια απο μέρους μου. Τωρα μονος μπορεις να την βγαλεις οικονομικα, σου βγαινει πολυ πιο φτηνα σορτ ταιμ ή λονγκταιμ μια και εξω και μετα να τη διωχνεις.
Αλλο παραδειγμα, μοντελακι κανονικο, πραγματικα απιστευτης ομορφιάς κοπελα, πηγαμε για μπυρονια και αφου μεθυσαμε συμφωνησαμε σε 2500 για ολη τη νυχτα. Αφου της εριξα 2 πιστολιες, στο 2ωρο αρχισε να τσιναει με δικαιολογιες οτι να ναι γιατι μαλλον βρηκε κι αλλο σορτακι και την εκανε. Το 2500αρι της το εδωσα βεβαια, γιατι ηταν τοπ. Ελλαδα θελεις πολυ χρημα να γαμησεις τετοιο μουνι. Θα βαλω φωτο τις επομενες μερες.
Τωρα λοιπον άραξα με την αγαπητικια μου. Εχει αμαξι και με πηγαινει εκδρομες, οποτε οι επομενες μερες αν δεν εχουμε καμια ζηλοτυπια, κατασταλαξα. Και βεβαια παλι με 100αρι δεν πολυβγαινει η υποθεση για του λογου το αληθες, αλλα ενταξει τουλαχιστον περναμε καλα.
Απο ξενοδοχεια δοκιμασα μερικα λιγες μερες το καθένα. Κατω απο 50αρικο τη μερα, ειναι για τον πουτσο αυτα που ειδα εγω. 4αστερων(και καλα μαλλον) με κανα 50αρικο και πανω ψιλοπαλευονται. Αυτα γιατί το μωρο δεν με αφηνει αλλο με το κινητο χαχα.