Αυτά το 2109
Σκεφτηκα να γραψω εντυπωσεις απο το φετινο ταξιδι μιας και μολις γυρισα..
Στη πορεια συνειδητοποιησα πως δε χρειαζεται.Ο φιλος Suadam ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ σε αυτο το ποστ.
ΑΥΤΗ ειναι η Πατταγια 2019..Και τα πραγματα καθε χρονο και χειροτερα.
Να συμπληρωσω τα περι insomnia και ibar...Η αληθεια ειναι πως βρισκεις να φορτωσεις.
Εγω δεν εχω παραπονο.Χτυπησα πολυ καλα πιπινακια 21-23 χρονων.Ομως οι τιμες εχουν παρει την ανηφορα.Το στανταρ ειναι 3χιλιαρο αν θες πιπινι απο το πανω ραφι,αν και σε καποιες περιπτωσεις η δουλεια γινεται και με 2-2.5 χιλιαρικα.
Σε αυτα ομως πρεπει να προσθεσεις και τα "εξοδα παραστασεως"..Το οτι πρεπει να εισαι μπουκαλατος σε τραπεζι για να παιξεις καλυτερη μπαλα,καθως και να κερασεις και το γκομενακι οτι πινει.
Με αυτα και με αυτα,καταληγω στο ιδιο συμπερασμα με Suadam.
Το πιο value for money πηδημα,ειναι στα μασατζιδικα και στα δωματιακια πανω απο τα μπαρ του soi 6...(Παρεπιμπτοντως,φετος το soi 6,ειχε το καλυτερο line up που εχω δει οσα χρονια παω Ταυλανδη.Τοσα καλα μωρα μαζεμενα δε θυμαμαι ξανα.)
Υ.Γ:Αυτο το Pin Up agogo στη walking,εχει μαζεψει ολη την αφροκρεμα.Συνισταται χωρις δευτερη κουβεντα στους απανταχου πιπινολατρες..Κολαση μεσα..Ο απολυτος ΑΦΡΟΣ.
Ομως μπαρφαιν 1500,το σορτ 3000 και το λονγκ 5000..Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΕΝ φορτωνονται ολες..Ενα απιστευτα θεικο πλασμα που σταμπαρα και θα εδινα οσα-οσα ζηταγε,δεν εκανε μπαρφαιν.Μονο ποτα δουλευε..Και δεν ηταν και το μονο που δε φορτωνοταν.
Το μαγαζι βεβαια τιγκα στους γιαπωνεζους..Που απο οτι εβλεπα,δεν ειχαν κανενα προβλημα να τα σκασουν για να φορτωσουν.
Αυτά το 2007 από το συναγωνιστή ΚώσταΦ16.
ενημερωνω μετα απο 8 μερες στην pattaya , στο αεροδρομιο ολες κοντες και μελαχροινες και αδυνατες παραδεισος δηλαδη, βρηκαμε ξενοδοχειο μ 3αστερο με 24 ευρο το δικλινο, πισινες κτλ. λοιπον το παιχνιδι γινεται στην walking street το βραδυ, εχειπολλα κλαμπ με απειρα μουνακια ελαχιστους αντρες και ειναι δυσκολο να επιλεξεις γιατι ειναι ολα ωραια, εκει ψωνιζονται ολα αλλα αμα δε σε γουσταρει δεν ερχεται μαζι σου, ενα χαμογελο αρκει για το πλησιασμα, αν πατε να θυμασται οτι πρεπαι να χαμογελατε, εκει γελουν ολοι, ειναι ολα περιποιημενα αψογα και κοντα, σχιστα ματακια φουσκωτα χειλακια, και μερικα εχουν και βυζακι μεγαλουτσικο για το μεγεθος τους, απο 20 ως 30 ευρο το πολυ τις παιρνεις στο δωματιο γαμας οσο θες και αν εισαι λιγο καλος μαζι της και γουσταρεις την κρατας ολη μερα, την ταιζεις τρωνε ελαχιστα λιγο ρυζι και βλαστους ολα πικαντικα, δεν εχουν ιχνος λιπους πανω τους η κυταριτιδα σταματαει στα συνορα... συνεχιζω γαμιουνται τρελλα σε ολες τις στασεις χυνουν εχουν πολυ μικρα μουνια με απολυτη εφαρμογη, οταν πας να βγεις το κεφαλι φρακαρει στην ακρη, τελεια αισθηση, κ@λο δεν ζητησα, δε μαρεσει, παντως κ@λοτρυπιδα δεν μπορεις καν να τη δεις(φορουσα παντα φακους επαφης} τα κορμακια τους ειναι πολυ μικρα . υπαρχουν και τα a gogo bars ειναι πασαρελα με μπαρα καθετη και το καθε μουνακι χορευει γυμνο, στεγνο παντα και καυλιαρικο, σε ενα που πηγα με μια ταυλανδεζα gfe to dollhousepattaya.com βρηκαμε ενα πιπινι απο την ιδια πολη με τη δικια μου 17 χρονων σκετη καυλα, πανο τρεμανε τα ποδια μου οταν εκατσε διπλα μου και της επιασα τη μεση, poui τη λεγανε, εκει εδινες 10 ευρο στο μαγαζι και 50 στην κοπελα και την επαιρνες για .... κρατηθειτε 24 ωρες, ειχε και μεγαλα μπαρ με μικροτερα μεσα στα οποια ειχε πολλα κοριτσια που φωναζανε να πλησιασεις ολα πολυ καλα, εκει εδινες 7 ευρο στο μαγαζι και 15 στην κοπελα και την επαιρνες, η καλυτερη φαση ηταν ομως τα κλαμπ, χαλαρη αισθησε gfe συνεχιζω...
συνεχιζω, ειχε μπαρ με τα γνωστα lady boys εγχειρισμενα εμφανισημα που λενε οτι κανουν καλες πιπες και sex, δεν θα παρω... ειχε και gay boys κατι κοιλαραδες αμερικανοι τα τιμουσαν δεοντως,
καθε ωρα εβρισκες να γαμησεις παντου ακομα και το πρωι ηταν ομως κατωτερες εμφανισιακα χωριατισες κακοντυμενες, μου αρεσαν ηταν κοντες, με 10 ευρο τη γαμαγες 3 ωρες, δεν πηρα, το βραδυ στα κλαμπ χαζευες... σε ενα κλαμπ ειδαμε μαναδες με τις κορες τους, μαλλον τις πασαρανε, 14 με 15 χρονων, οι μαναδες μας χαμογελουσαν, ελεος... στους δρομους ειχε πινακιδες οτι απαγορευεται το sex με παιδια, βεβαια αν εψαχνες εβρισκες και παρθενα με 1000 ευρο εστω και απο 4η παρθενοραφη, συνεχιζω...
ξεχασα να αναφερω 10 μερες με το ταξιδι, 1400 ευρο, αεροπορικα μεσα , ανετα ομως περναγες πολυ καλα και με 300 ευρο λιγοτερα, αν κλεισεις ξεν. θα ειναι ποιο φθηνο, εμεις δεν θελαμε τσιγγουνιες και τα γαμησαμε γενικως, αστακους πολλα κερασματα, αφου πηγαιναμε με τις ταυλ. για φαγητο και συναντουσαν φιλες τους στο δρομο και τις παιρναμε και αυτες μαζι για φαγητο, ψυχικο κανεις ομως, μονο που σου γελανε γλυκα και σου λενε ευχαριστω με υποκλιση και τις παλαμες ενωμενες στο σαγονι, ειναι ολα τα λεφτα, μην ξεχνατε οτι ζουμε σε χωρα που δεν υπαρχει χαμογελο και ευχαριστω
Πως αλλάζουν οι καιροί.Μήπως πια είναι καλύτερα Φιλιππίνες , Ινδονησία και Βιετνάμ και για κορίτσια και για πιο οικονομικά;