Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
με τετοιο μπατζετ απλως καταπιεζεσε ! για παραδειγμα δεν εχεις καθε μερα διασκεδασεις ή ξεφευγεις και μετα ψαχνεις ή για δανεικα ή καθεσε τελευταιες μερες και κανεις τον φυσιολατρη χαχαχαχαχ !

Ή απλά ρε συ καλ δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Εγώ μπορεί να τη βγάζω με δύο μπύρες ολο το βράδυ και να είμαι ευχαριστημένος παίρνοντας 2 μωρά για λονγκ με 3000 και συ να θες να κατεβασεις 2 μπουκάλια ουίσκι κ αυτά να μην σου φτάνουν. Εγω να προτιμώ στριτ φουντ κ μετα βόλτες μπανακι κ βόλτες και συ να θες αστακούς γαρίδες και παρτουζες ολη μέρα και πάλι να μην σου φτάνουν. Το εσύ μην το παίρνεις προσωπικά,αλλα καταλαβαίνεις οτι κάθε άνθρωπος έχει δικούς του ρυθμούς,δικο του τρόπο να ικανοποιείται και εξαρτάται απο το πως έχει μάθει να κινείται γενικά στη ζωη του. Δεν αντιλέγω οτι αν είχα μεγαλύτερη άνεση οικονομική οτι μπορεί να σκεφτόμουν το ίδιο με σένα μην σου πω και χειρότερα αλλά στην τελική πολλοί εδω μέσα εχουν μαθει όσο φτάνει το πάπλωμα

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Και παλι ειναι θέμα επιλογών και γούστων. Εγώ για παραδειγμα βρήκα κ έκλεισα ξενοδοχείο με σπα και πισινα 3αστερο με 16 ευρώ τη βραδυα αξιοπρεπεστατο δοκιμασμένο απο φιλο. Σίγουρα αν ειχα μπατζετ πολλαπλάσιο θα εκλεινα κατι αλλο,αλλα δεν παύει και δεν προκαταβαλει αυτο το γεγονος οτι δεν θα περασω καλα

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Φιλαράκια που πηγαν πέρσυ Ταϋλάνδη ο ενας αλκοολικος ο αλλος νορμαλ ο ενας εφαγε 1500 με κόπο οπως μ ειπε κ ο αλλος πηρε δανεικά γιατί δεν του φτάσανε τα 2500 που είχε πάρει διοτι ενα μπουκάλι τη βραδυά δεν του φτάνει στην καθισιά του. Ολα σχετικά είναι

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Ή απλά ρε συ καλ δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Εγώ μπορεί να τη βγάζω με δύο μπύρες ολο το βράδυ και να είμαι ευχαριστημένος παίρνοντας 2 μωρά για λονγκ με 3000 και συ να θες να κατεβασεις 2 μπουκάλια ουίσκι κ αυτά να μην σου φτάνουν. Εγω να προτιμώ στριτ φουντ κ μετα βόλτες μπανακι κ βόλτες και συ να θες αστακούς γαρίδες και παρτουζες ολη μέρα και πάλι να μην σου φτάνουν. Το εσύ μην το παίρνεις προσωπικά,αλλα καταλαβαίνεις οτι κάθε άνθρωπος έχει δικούς του ρυθμούς,δικο του τρόπο να ικανοποιείται και εξαρτάται απο το πως έχει μάθει να κινείται γενικά στη ζωη του. Δεν αντιλέγω οτι αν είχα μεγαλύτερη άνεση οικονομική οτι μπορεί να σκεφτόμουν το ίδιο με σένα μην σου πω και χειρότερα αλλά στην τελική πολλοί εδω μέσα εχουν μαθει όσο φτάνει το πάπλωμα

τις δυο γκομενες για λονγκ μπορεις τις παρεις και με 2000μπατ αλλα δεν θα τις βρεις ευκολα σε τετοιο νουμερο !(μολις πας θα καταλαβεις πως ειναι το παιχνιδι και γιατι κανω ολες αυτες τις συζητησεις και τα ποστ)!

ναι σιγουρα αλλα ο κοσμος νομιζει οτι μπορει να παει με τα λιγα και να τα κανει ΩΠΑ εκει !
δεν ειναι ομως ακριβως ετσι !

μολις προσαρμοστεις και μπεις στο νοημα και με 60 ευρω τη μερα τη βγαζεις και νιωθεις ομορφα ! αλλα πρεπει να προσαρμοστεις να εχεις το γνωθι σε αυτον και να σου τυχουν και οι σωστες παρτενερ !

ακολουθει μικρη αναλυση του 60 ευρω !
*2160 μπατ

1000 το λονγκ
500 για 2 γευματα παρεα με τη συντροφια
200 για δυο μπυριτσες σε ενα μπαρ
300 ενα μασαζακι χωρις σεξ
160 λοιπα εξοδα (κανα καφεδακι μικροψωνια απο μινι μαρκετ *μην την βγαζουμε ξεροσφυρι στο δωματιο)

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Δεν είπαμε και σε τέτοιο σημείο αλλα πιστεύω με 4000 μπατ τη μέρα προσωπικά θα ειμαι οκ

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Και παλι ειναι θέμα επιλογών και γούστων. Εγώ για παραδειγμα βρήκα κ έκλεισα ξενοδοχείο με σπα και πισινα 3αστερο με 16 ευρώ τη βραδυα αξιοπρεπεστατο δοκιμασμένο απο φιλο. Σίγουρα αν ειχα μπατζετ πολλαπλάσιο θα εκλεινα κατι αλλο,αλλα δεν παύει και δεν προκαταβαλει αυτο το γεγονος οτι δεν θα περασω καλα

ναι και μια χαρα θα ειναι ! αυτο με 16ευρω τη βραδια αλλα δεν ειναι το resort που πολλοι φανταζονται !

Φιλαράκια που πηγαν πέρσυ Ταϋλάνδη ο ενας αλκοολικος ο αλλος νορμαλ ο ενας εφαγε 1500 με κόπο οπως μ ειπε κ ο αλλος πηρε δανεικά γιατί δεν του φτάσανε τα 2500 που είχε πάρει διοτι ενα μπουκάλι τη βραδυά δεν του φτάνει στην καθισιά του. Ολα σχετικά είναι

ΑΚΡΙΒΩΣ ! κατι τετοια θελω να εξηγησω !

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Δεν είπαμε και σε τέτοιο σημείο αλλα πιστεύω με 4000 μπατ τη μέρα προσωπικά θα ειμαι οκ

ναι μια χαρα θα εισαι !

λιγο τις πρωτες μια δυο μερες ξεφυγεις λιγο σιγουρα αλλα μετα θα ειναι οκ !

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Βρε σε καταλαβαίνω τι θες να πεις. Ο καθένας με ότι έχει πορεύεται

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
για παραδειγμα παρμενιων να σου πω και το αλλο

προσωπικα την εχω βγαλει με κατω απο 700ευρω για ολοκληρο μηνα περνωντας γαματα !
αλλα αυτο δεν ειναι κανονας ομως ! και ειναι και το τι ζητας!

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
αλλα πιστεψε με στα πρωτα ταξιδια τα 100ευρω τη μερα δεν μου φταναν  ! και μιλαμε χωρις καθολου ποτα !

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Πρώτα ο Θεός θα σ ενημερώνω οσο θα είμαι εκει και θα σπαω πω τη γνώμη μου. Δεν διαφωνώ σου ξαναλέω με τα λεγόμενα σου. Ομως ολα σχετικα ειναι

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
ναι αναμενουμε ρεπορταζ ! μια χαρα θα τα πας εισαι συγκροτημενος !  :respect:

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Προσπαθώ,μην νομίζεις. Θα θελα να εχω 3πλασιο μπάτζετ να τα κάνω ολα γιαχμα  :happy: :happy: :happy:

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Του χρόνου γεροί να είμαστε θα ετοιμαστώ καλυτερα  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Και σ αυτο συμφωνω. Τα μισα να ειναι οπως τα σκέφτομαι

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.