Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Δεν ταιριάζουν τα προγράμματα μας ρε φίλε !!

Που θα πάει θα ταιριάξουν σε κάποια φάση. Μάλλον Μπανγκόκ !!
Παρατησες και τα ελαιοτριβεία και άρχισες τις γκλαμουριες, οπότε δεν συμπιπτουμε ούτε στην Αθηνά. :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Παρατησες και τα ελαιοτριβεία και άρχισες τις γκλαμουριες, οπότε δεν συμπιπτουμε ούτε στην Αθηνά. :grin:

Φίλε πάντα ήμουν "πολυσυλλεκτικός" !! :grin: :grin:

Πέραν του ότι οταν δεν παω εγώ στα ελαιοτριβεία έρχονται αυτά σε μένα !! :grin: :grin:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Και οχι τίποτα άλλο πρέπει να αλλάζεις και τις πετσέτες στο ξενοδοχείο !! :grin: :grin:
Μόνο πετσέτες? Ολοκληρη βαλίτσα φτιάχνω καθε μέρα για λέω στην επόμενη ότι μόλις έφτασα....
Έτσι μου έρχεται από την κούραση να αφήσω τα thaifriendly κορίτσια και να ξαναπέσω στις freelancers.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το μπατζετ που χρειαζεται για ενα τετοιο ταξιδι ειναι καθαρα υποκειμενικο.
Ο καθενας αναλογα με την οικονομικη δυνατοτητα που εχει και τα γουστα του,το προσαρμοζει.

Και αυτο δεν ισχυει μονο στις διακοπες η γενικα στα ταξιδια εκτος Ελλαδας,αλλα και στην εδω ζωη του.

Εχω πχ ενα φιλο που με τη κριση καταστραφηκε σχεδον ολοκληρωτικα.Μιλαμε για παρα πολυ χρημα και τωρα ζει με ενα μισθο του 1000αρικου.
Και ενω παλια σχεδον καθε εβδομαδα ηταν στα μπουζουκια,τωρα δε περναει ουτε απεξω.

Του ειπα τις προαλλες να παμε με αλλους 2 φιλους να ανοιξουμε ενα μπουκαλακι και αρνηθηκε..Ελα ρε του λεω.Θα δωσουμε απο 30-40 ευρω ο καθενας και ειμαστε οκ!

Και η απαντηση του ηταν "Τι λες ρε?Και θα τη βγαλουμε με ενα μπουκαλακι?..Εγω αν δεν ειμαι πρωτο τραπεζι πιστα,να φαω τα φουα γκρα μου και το ριμπαι στεικ,να ριξω και 100-200 πανερια λουλουδια και να ανοιξω 2-3 μπουκαλια Τζιβας (Chivas Regal) και σαμπανιες,δεν το ευχαριστιεμαι.Καλυτερα να μη παω καθολου.Απορω πως διασκεδαζουν καποιοι στα μπουζουκια με τραπεζι στις πισω σειρες με ξηροκαρπια και ενα μπουκαλι μονο για 4 ατομα!!!".

Καπως ετσι,μαλλον ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ειναι και το ταξιδι στη Ταυλανδη.
Εξαρταται τι ζωη θες να κανεις.

Και παντα και παντου,ισχυει ο κανονας πως ξοδευοντας περισσοτερα,δε σημαινει περναω καλυτερα.Αρκει να κανεις εξυπνες και στοχευμενες επιλογες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.764
Πόντοι
3.656
Μόνο πετσέτες? Ολοκληρη βαλίτσα φτιάχνω καθε μέρα για λέω στην επόμενη ότι μόλις έφτασα....
Έτσι μου έρχεται από την κούραση να αφήσω τα thaifriendly κορίτσια και να ξαναπέσω στις freelancers.

Μας χρωστάς τη συνέχεια του Αχιλλέα από το Φάληρο. Τι συνέβη με το LADYBOY που νόμισε για αγοροκόριτσο;

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Το μπατζετ που χρειαζεται για ενα τετοιο ταξιδι ειναι καθαρα υποκειμενικο.
Ο καθενας αναλογα με την οικονομικη δυνατοτητα που εχει και τα γουστα του,το προσαρμοζει.

Και αυτο δεν ισχυει μονο στις διακοπες η γενικα στα ταξιδια εκτος Ελλαδας,αλλα και στην εδω ζωη του.

Εχω πχ ενα φιλο που με τη κριση καταστραφηκε σχεδον ολοκληρωτικα.Μιλαμε για παρα πολυ χρημα και τωρα ζει με ενα μισθο του 1000αρικου.
Και ενω παλια σχεδον καθε εβδομαδα ηταν στα μπουζουκια,τωρα δε περναει ουτε απεξω.

Του ειπα τις προαλλες να παμε με αλλους 2 φιλους να ανοιξουμε ενα μπουκαλακι και αρνηθηκε..Ελα ρε του λεω.Θα δωσουμε απο 30-40 ευρω ο καθενας και ειμαστε οκ!

Και η απαντηση του ηταν "Τι λες ρε?Και θα τη βγαλουμε με ενα μπουκαλακι?..Εγω αν δεν ειμαι πρωτο τραπεζι πιστα,να φαω τα φουα γκρα μου και το ριμπαι στεικ,να ριξω και 100-200 πανερια λουλουδια και να ανοιξω 2-3 μπουκαλια Τζιβας (Chivas Regal) και σαμπανιες,δεν το ευχαριστιεμαι.Καλυτερα να μη παω καθολου.Απορω πως διασκεδαζουν καποιοι στα μπουζουκια με τραπεζι στις πισω σειρες με ξηροκαρπια και ενα μπουκαλι μονο για 4 ατομα!!!".

Καπως ετσι,μαλλον ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ειναι και το ταξιδι στη Ταυλανδη.
Εξαρταται τι ζωη θες να κανεις.

Και παντα και παντου,ισχυει ο κανονας πως ξοδευοντας περισσοτερα,δε σημαινει περναω καλυτερα.Αρκει να κανεις εξυπνες και στοχευμενες επιλογες.

ναι σωστα ! αλλα οπως και να εχει αυτα που υπολογιζω σε 300αρι , 400αρι , 500αρι συν τη μερα ! δεν απεχει και πολυ με το κοστος που φανταζετε καποιος πως θα ηθελε κινηθει κατω ! απλα δεν ξερει το κοστος ! χαχαχαχαχα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
100€ τη μέρα για ένα νέο μέλος στην Ταϊλάνδη είναι υπεραρκετά με φουλ γούστα,τόσα τρώω εγώ εδώ και 2 χρόνια αλλά πίνω και τρώω σαν κροκόδειλος,κάθε μέρα 1-2 πουτανες.Στα αγκογκο δεν ψωνίζω γιατί τα θεωρώ κοροϊδία,το σόι 6 είναι μια χαρά  ;)

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
100€ τη μέρα για ένα νέο μέλος στην Ταϊλάνδη είναι υπεραρκετά με φουλ γούστα,τόσα τρώω εγώ εδώ και 2 χρόνια αλλά πίνω και τρώω σαν κροκόδειλος,κάθε μέρα 1-2 πουτανες.Στα αγκογκο δεν ψωνίζω γιατί τα θεωρώ κοροϊδία,το σόι 6 είναι μια χαρά  ;)

καταπιεσμενα ειναι !

αναλυσε το 100αρικο που αναφερεις πως φτανει ?

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
επειδη ολοι λετε ενα νουμερο χωρις να το εξηγειτε!

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
ο οποιοσδηποτε που θα ξεκινησε παει πρωτη φορα εχωντας ακουσει ιστοριες οι οποιες πολλες φορες ειναι φουσκωμενες ! πιστευει οτι με κανα 100αρικο την μερα που λετε (και οτι θα εχει και ρεστα γιατι ειναι υπεραρκετα)! θα μπορει να εχει ξενοδοχειο με πισινα , τρωει αστακους , ψαρια , γαριδες και να βρισκει και μια δυο γυναικες του γουστου του για ολο το βραδυ συν να βγαινει και βολτες στα μπαρ και στις ντισκο !

εμ αυτο δεν γινετε με τιποτα με τετοιο μπατζετ !

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
με τετοιο μπατζετ απλως καταπιεζεσε ! για παραδειγμα δεν εχεις καθε μερα διασκεδασεις ή ξεφευγεις και μετα ψαχνεις ή για δανεικα ή καθεσε τελευταιες μερες και κανεις τον φυσιολατρη χαχαχαχαχ !

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
να δωσω και ενα αλλο παραδειγμα !

πες για παραδειγμα οτι ξεκινας μονος να πας σε ενα ελληνικο νησι!
για παραδειγμα την παρο!

κανεις μπατζετ 150 ευρω μερα για 10 μερες !

πληρωσεις δωματιο , ξαπλωστρα , ενα καφε πρωι , ενα καφε παραλια , ενα γευμα απλο και μετα κανα δυο ποτακια !
μεχρι εκει εισαι !

δεν θα μπορεσεις με τετοιο μπατζετ ουτε απολαυσεις θαλασσινα , ουτε να μεινεις σε ξενοδοχειο με πισινα , ουτε να κυκλοφορεις ολη νυχτα απο μπαρ σε μπαρ κλπ κλπ κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom