Το μπατζετ που χρειαζεται για ενα τετοιο ταξιδι ειναι καθαρα υποκειμενικο.
Ο καθενας αναλογα με την οικονομικη δυνατοτητα που εχει και τα γουστα του,το προσαρμοζει.
Και αυτο δεν ισχυει μονο στις διακοπες η γενικα στα ταξιδια εκτος Ελλαδας,αλλα και στην εδω ζωη του.
Εχω πχ ενα φιλο που με τη κριση καταστραφηκε σχεδον ολοκληρωτικα.Μιλαμε για παρα πολυ χρημα και τωρα ζει με ενα μισθο του 1000αρικου.
Και ενω παλια σχεδον καθε εβδομαδα ηταν στα μπουζουκια,τωρα δε περναει ουτε απεξω.
Του ειπα τις προαλλες να παμε με αλλους 2 φιλους να ανοιξουμε ενα μπουκαλακι και αρνηθηκε..Ελα ρε του λεω.Θα δωσουμε απο 30-40 ευρω ο καθενας και ειμαστε οκ!
Και η απαντηση του ηταν "Τι λες ρε?Και θα τη βγαλουμε με ενα μπουκαλακι?..Εγω αν δεν ειμαι πρωτο τραπεζι πιστα,να φαω τα φουα γκρα μου και το ριμπαι στεικ,να ριξω και 100-200 πανερια λουλουδια και να ανοιξω 2-3 μπουκαλια Τζιβας (Chivas Regal) και σαμπανιες,δεν το ευχαριστιεμαι.Καλυτερα να μη παω καθολου.Απορω πως διασκεδαζουν καποιοι στα μπουζουκια με τραπεζι στις πισω σειρες με ξηροκαρπια και ενα μπουκαλι μονο για 4 ατομα!!!".
Καπως ετσι,μαλλον ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ειναι και το ταξιδι στη Ταυλανδη.
Εξαρταται τι ζωη θες να κανεις.
Και παντα και παντου,ισχυει ο κανονας πως ξοδευοντας περισσοτερα,δε σημαινει περναω καλυτερα.Αρκει να κανεις εξυπνες και στοχευμενες επιλογες.