giannos69
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 2.151
- Πόντοι
- 4.642
Σου το επιτρέπω τύπεπωωωω θελω να τον παιξω με τις θηλες της ειλικρινα.....
Εγώ τις έγλυφα 3 μέρες, πρωί - μεσημέρι - βράδυ...
Σου το επιτρέπω τύπεπωωωω θελω να τον παιξω με τις θηλες της ειλικρινα.....
ωχ παναγια...μου γαλα θα κατεβασουν το βλεπω!!!!Σου το επιτρέπω τύπε
Εγώ τις έγλυφα 3 μέρες, πρωί - μεσημέρι - βράδυ...
Ναι έχει...σκούρο έξω, κόκκινο του Ολυμπιακού μέσαωχ παναγια...μου γαλα θα κατεβασουν το βλεπω!!!!
φανταζομαι θα εχει και σκουροχρωμα μουνοχειλακια
Χαχαχαχα...κλαιω!
και τι γευση ειχαν τα μουνοχυματακια της ?
Συνοπτικά λοιπόν με βάση αυτά που έχω επισκευτεί εγώ (εννοείται ότι θα υπάρχουν και άλλες δυνατότητες)
υπάρχουν τα εξής:
Αυτά και άλλα πολλά αν έχεις διάθεση και χρόνο για εξερεύνηση και ελπίζουμε να γράψεις κάτι από την εμπειρία σου όταν επιστρέψεις.
Μιας και ο προδότης φίλος Μind ξεσαλλώνει με την Μαλαισία ποστάροντας φώτο μεχρι με Μογγόλικα βρώμικα και βιτρίνες παπουτσιών εγώ σαν πιο σταλινικός της Ταϊλάνδης να ποστάρω κανα φρέσκο γκομενάκι της προηγούμενης βδομάδας.....
Κεράσι.
Καλύτερα να πεις τι διαθέτεις για την ζωάρα για να σου πούμε τι παίρνεις.Καλησπερα τρελοπαρεα!! Θελω την βοήθεια σας όσοι έχετε επισκεφτεί την Ταϊλάνδη.. Περα απο εισιτήρια ξενοδοχεια ποσο πιστεύεται οτι χρειαζεσαι την μερα σε φράγκα για να κανεις ζωαρα εκει; δλδ ν εχεις καθε μερα ενα πουτανακι τουλάχιστον.. κ αν κτλβα καλα μπορεις ν βρεις κ πολλα γκομενακια ευκολα και χωρις φραγκα; Σε μερος τι προτείνεται Μπανγκόκ Πουκετ ή Πατταγια; ευχαριστώ πολυ καλή σας μερα
Με 100 κανεις ζωη, με 200 ζωαρα.....Θα κατσω κανενα δεκαήμερο αν παω δυστυχώς που δν ειναι πολυ οποτε ας πουμε 100 ευρο την μερα για ολα μου τα έξοδα εκει..
καιε 500πας στο διάστημα...Με 100 κανεις ζωη, με 200 ζωαρα.....
Αφού αναφέρεις ξενοδοχείο πληρωμένο, με 100Ε (περίπου 3,800 Μπατ) είσαι πασάς σε Πουκέτ-Πατάγια σε Low season. Μπάνγκοκ πιο σφιχτά.Θα κατσω κανενα δεκαήμερο αν παω δυστυχώς που δν ειναι πολυ οποτε ας πουμε 100 ευρο την μερα για ολα μου τα έξοδα εκει..
Με 100 ευρω εισαι ενταξει, αρκει να συγκρατηθεις τις πρωτες 2-3 μερες, μεχρι να μαθεις τα κολπα. Εξαρταται βεβαια και απο το τι εννοεις ζωαρα.Καλησπερα τρελοπαρεα!! Θελω την βοήθεια σας όσοι έχετε επισκεφτεί την Ταϊλάνδη.. Περα απο εισιτήρια ξενοδοχεια ποσο πιστεύεται οτι χρειαζεσαι την μερα σε φράγκα για να κανεις ζωαρα εκει; δλδ ν εχεις καθε μερα ενα πουτανακι τουλάχιστον.. κ αν κτλβα καλα μπορεις ν βρεις κ πολλα γκομενακια ευκολα και χωρις φραγκα; Σε μερος τι προτείνεται Μπανγκόκ Πουκετ ή Πατταγια; ευχαριστώ πολυ καλή σας μερα
Συγκεκριμένα θελω να παω αρχες Νοεμβρίου.. δν ξερω αν θεωρείτε τότε high season ή low να σας πω την αληθεια.. Οποτε παιδια με 100 ευρο την μερα για πειτε πιο συγκεκριμενα τι καλυβω; φαγητο μεταφορες και τα γκομενακια με το ποσο πανε; γτ παιζουν διαφορα κ δν εχω ιδεα ... να δω αν με πέρνει να παω!! Πουκετ παταγια δλδ ειναι πιο φθηνά απο Μπανγκόκ ε;
Θυμαμαι παλια, που εγραφε εδω ενας μιστερ Καμαγκρα, αν δεν κανω λαθος. Αυτος με τους υπολογισμους που εκανε εφευγε και με λεφτα απο την ΤαιλανδηΣτα γρήγορα λοιπόν τα 100 ευρώ σου την μέρα ειναι 3800 μπατ.
Με αυτά εχεις:
2000 μπατ γυναίκα όλο το βραδυ (θα σου ζητάνε 3000 εύκολα πέφτουν στα 2000)
800 μπατ φαγητο
500 μπατ 2 ποτά στην ντισκο
300 μπατ ένα μασαζακι
200 μπαράκια 2 καφεδάκια.
Είναι αρκετά? Τσίμα τσίμα τα βλέπω.
Ούτε εκδρομες, ούτε έκτακτα, ούτε κεράσματα σε ποτά κτλ
Αυτά αγοράζεις στο Πόυκετ σήμερα.
Πολλά λίγα αυτά είναι.