Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.156
Πόντοι
216
Και μερικές φώτο ακόμα.
 

Συνημμένα

  • 20180215_201905_resized.jpg
    20180215_201905_resized.jpg
    288,3 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 20180215_203253_resized.jpg
    20180215_203253_resized.jpg
    430 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 20180215_212418_resized.jpg
    20180215_212418_resized.jpg
    363,9 KB · Εμφανίσεις: 69

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Μηνύματα
7.677
Κριτικές
12
Like
6.891
Πόντοι
2.646
Καμιά πενηνταριά μέτρα στον κεντρικό δρόμο πίσω από το Jungceylon  εχει ανοίξει ένα νέο food market.To όνομα του είναι Da Hood και φαίνεται πολύ ωραίο και καθαρό. Τίγκα σε Ρώσους και Κινέζους είχε καμιά εκατοστή πάγκους και τραπέζια να καθήσεις στις δύο άκρες.Ψαρούκλα στα κάρβουνα σχεδον ένα κιλό 120-200μπατάκια, μεγάλα σουβλάκια με  χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο, πάπια ακόμα και ελάφι ή κροκόδειλο από 50 μπατ, μικρά αστακουδάκια στα 500 μπατ και οτιδήποτε απο seafood σε πολύ χαμηλές τιμές. Τα παράγγελνες και στα ψήναν εκείνη τη στιγμή. Επίσης εξωτικά φρούτα που τα κάναν χυμό ή fruit shake με 20-40 μπατ. Το κλου ήταν μικρό γουρουνόπουλο στη σούβλα, στο έκοβε εκείνη την στιγμή, μια γεμάτη πιατάρα με λίγες πατάτες και σαλάτα 200 μπατ. Προσκύνημα.... Έκει έκανα Τσικνοπέμπτη μάζι με φίλους και τα thai γκομενάκια. Το τίμησα πολλές φορές και έσκασα στο φαί.
καλύτερα από μαλιν είναι λυστ?
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.156
Πόντοι
216
καλύτερα από μαλιν είναι λυστ?
Ναι μακράν καλύτερο, πολύ καθαρό, καμιά εκατοστή τραπέζια που τα καθάριζαν από τους προηγούμενους για  να κάτσεις,εννοείται κοντά, και παιζει και live μπάντα. Πάντως να γουρουνιάζεις στο φαϊ και η μπάντα να παίζει το My way του Σινάτρα ήταν κάπως......
 

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Μηνύματα
7.677
Κριτικές
12
Like
6.891
Πόντοι
2.646
Ναι μακράν καλύτερο, πολύ καθαρό, καμιά εκατοστή τραπέζια που τα καθάριζαν από τους προηγούμενους για  να κάτσεις,εννοείται κοντά, και παιζει και live μπάντα. Πάντως να γουρουνιάζεις στο φαϊ και η μπάντα να παίζει το My way του Σινάτρα ήταν κάπως......
χαχα.οκ.θα το δω από κοντα σε καμία βδομάδα.ποτε φεύγεις?
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.156
Πόντοι
216
Επίσης στην Kamala beach του Phuket στον δρόμο ακριβώς δίπλα από το Phuket Fantasy υπάρχει εδώ και 4 χρόνια ενά πολύ ωραιο και καθαρό ελληνικό εστιατόριο. Το έχει ένα ζευγάρι από την Θεσσαλονική που αφού τον ήπιαν στην Ελλάδα της κρίσης είπαν να δοκιμάσουν την τύχη τους εκεί. Καμία σχέση με τα ρετάλια που κατοικοεδρεύουν στο νησί. Πολύ καλό ελληνικό φαγητό μαγειρευτό αλλά και σχάρα. Τα τιλακ της παρέας δεν χόρταιναν το παραδοσιακό τζατζικάκι. Για το φινάλε ραβανί ή γαλακτομπούρεκο. Μια χαρά. Αξίζει την επίσκεψη όταν βαρεθεί κάποιος την thai κουζίνα και τα seafood, τόσο για το φαγητό, όσο και για την στήριξη στους συμπατριώτες.
Και οι κριτικές στο trip advisor από όπου το βρήκα τον Αύγουστο άψογες.

 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.464
Κριτικές
36
Like
38.105
Πόντοι
18.565
Με κάνετε κάποιοι  να  επαναλαμβάνω χιλιοειπωμένα πράγματα.
Η ενασχόληση μια κυρίας  σε   αυτήν την  μορφή επαγγέλματος  για την Ταϊλανδική  κουλτούρα την κάνει αυτομάτως  μη αποδεκτό  άτομο  από  την κλειστή κοινωνία ενός  χωριού του Ισσάν.
Τα περισσότερα από τα κορίτσια αυτά  γνωρίζουν εκ προοιμίου   και κρύβουν με   κάθε τρόπο την ενασχόληση τους  με το αντικείμενο αυτό.
Γνωρίζοντας  ότι θα αντιμετωπίσουν  κλειστές πόρτες  από την τοπική κοινωνία και   το  οποιοδήποτε  μέλλον μετα τον στιγματισμό  επαφίεται στον αδαή αλλοδαπό που  θα κουβαλήσουν στα ριζοχώραφα του  χωριού τους.
Υπάρχουν  πολλά κορίτσια που με την ενασχόληση τους με το επάγγελμα αυτό  έπαψαν να  είναι μέλη των  οικογενειακών και  κοινωνικών εκδηλώσεων παρόλο το χρήμα που μπορεί να στέλνουν.
Στιγμάτισαν  την οικογένεια που  μέσα από την ανέχεια  μπορεί να αποδέχεται το χρήμα   που στέλνουν αλλά όχι τις ίδιες.
Ακόμα  και στην πόλη που διαβιούν  η μόνη κοινωνική συναναστροφή  με   Ταϊλανδούς εναπόκειται  στους  λεγόμενους παρίες που  εξασκούν  τα όποια επαγγέλματα   γύρω από την σεξ σκηνή  αλλά και με αυτούς με το αζημίωτο.
Πολλά η  μέρος  των χρήματων που  λαμβάνουν  από εσάς  καταναλώνεται σε επίπλαστες σχέσεις που δημιουργούν με αυτούς στην προσπάθεια  να  γεμίσουν το συναισθηματικό τους  κενό.
Με λίγα λόγια τα κορίτσια που αποδέχονται την συντροφιά σας είναι εκείνα τα πλάσματα που  η συναναστροφή μαζί σας  είναι μονόδρομος για αυτές   από  οικονομικής η κοινωνικής  η  ακόμη  και   συναισθηματικής   συνδιαλλαγής.
Το  ότι κάποιες  αποδέχονται  η ακόμη και επιζητούν την μετανάστευση στην χώρα προέλευσης σας γίνεται  λόγο της ανάγκης  δημιουργίας  μια νέας ζωής μακριά   από μια χώρα  όπου είναι στιγματισμένες και μη  κοινωνικά και ηθικά αποδεκτές.
Στα  65 εκατομμύρια της  χώρας  αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό.
Μην βλέπεται το δέντρο και χάνεται το δάσος  στα 6 εκατομμύρια της  Μπανγκόκ  πόσα κορίτσια μπορούν να δουλέψουν στο επάγγελμα αυτό  στην περιοχή πέριξ της Σούκουμβιτ  στην ΝΑΝΑ στο Σοι Καουμπόι, η την Πατπόνγκ;
Η προσπαθείτε να με  πείσετε  η να πείσετε  τους φίλους ότι  συμμετέχουν σε αυτό το επάγγελμα  τα  3 εκατομμύρια αναλογικά  γυναικών ανδρών  των   κατοίκων της Μπανγκόκ;
Η Παττάγια  δεν είναι παρα ένας παραμορφωτικός  καθρέπτης  της  χώρας  μην βγάζετε άκριτα συμπεράσματα.
Αναζητήστε  άλλους χώρους διασκέδασης στην Μπανγκόκ  και εκεί  θα δείτε πραγματικά  πως κτυπά  ο παλμός της πόλης.
 Αλλά αφήστε  εκεί στην άκρη την νοοτροπία που διακατέχει κάποιους με εσφαλμένη  γνώση.
 Οι Ταϊλανδοί  δεν αστειεύονται.
9.500.000 οι κατοικοι της Μπανγκοκ συμφωνα με τη τελευταια απογραφη, αν θυμαμαι καλα. Και εγω λεω οτι σε Νανα σοι καουμποι, και Πατποπονγκ, βρισκεις 2000 κοπελες. Σου βαzω και αλλες 2000 στην υπολοιπη Μπανγκοκ. Ποσοστο μηδαμηνο σε σχεση με τον πληθυσμο.
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
26.709
Κριτικές
184
Like
43.897
Πόντοι
21.896
Αγαπητέ  κύριε    νομίζω ότι είχα απαντήσει σε  όλα μέσα από το  κείμενο μου εάν δεν το κατάλαβες  έχει καλώς.
Η  ερώτηση  και τα σχόλια  μετα ελήφθησαν σαν ειρωνικά.
Εάν έκανα  λάθος  mea  culpa.
Το ότι έχω βαπτίσει  κάποια  παιδάκια  και έχω παντρέψει κάποιους  φίλους  ανά  την ελληνική επικράτεια δεν με κάνει ούτε γνώστη  ούτε ειδήμων των περιοχών που διαμένουν και μάλιστα  όπως  έχω  δηλώσει παρόλη την καθημερινή μου ενημέρωση δεν μπορώ να πω  λόγο της μακρόχρονης απουσίας μου ότι  γνωρίζω την  ελληνική  καθημερινότητα πολιτική  η οικονομική κατάσταση  όπως εσείς που  διαβιείτε εκεί.
Εργολαβικά  και  με την  αιτιολογία  ότι  βγάζω το ψωμί μου εδώ  δεν έχω  αναλάβει την υπεράσπιση  καμίας  χώρας.
Εσείς προσωπικά  έχετε μήπως αναλάβει την συκοφάντηση της;
Καμία εμμονή άλλωστε  έχω καυτηριάσει  στα κείμενα μου πολλά από αυτά που συμβαίνουν εδώ  και με ενοχλούν η δεν μου αρέσουν.
«Οι βουδιστές τι γαμησι το έχουν στην κουλτούρα τους σαν το κατουρημανα κ λογικό είναι να θέλουν να το εκμεταλλευτούν βλέποντας τουρίστες να έρχονται για να βγάλουν κανένα εξτραδακι αρα εν.μέρει γίνονται πανευκολα ιερόδουλες»
Τα συμπεράσματα  Αυτά  από που τα βγάζεις; 
Είναι βουδιστές στις Φιλιππίνες στην Ινδονησια;
Έχετε  διαβάσει  και είστε γνωστής  των αρχών του βουδισμού
Τελικά  δεν μας λέτε από που αντλούνται οι γνώσεις σας για την ποιότητα μόρφωσης  ντυσίματος κομψότητας μεταξύ  Βιετνάμ και Ταϊλάνδης;
Να  είστε σίγουρος ότι πάντα τεκμηρίωνα  τα οποιαδήποτε γραπτά μου  όσο για τα προσωπικά μηνύματα  έχω πάντα το θάρρος της  γνώμης μου και δεν την μεταβάλω  γράφοντας άλλα εδώ και άλλα εκεί.
Ζώντας  λοιπόν εδώ και γνωρίζοντας  και τα καλά  και τα κακά της  χώρας με  ενοχλεί η  ενοχοποίηση της στο βαθμό που αυτό γίνεται άκριτα και άνευ της σχετικής  γνώσης.

Κατά τα άλλα συντάσσομαι με την τελευταία  απάντηση του LYST
εχω παει και στις δυο χωρες αυτες απο τις 38 ή 39 χωρες στη ζωη μου  και ειδικα στις πρωτευουσες και μου αρεσει και η μοδα -σε καλυψα για το θεμα ?
εμπαθεια για την ταυλανδη??????????????????????????????????????εγω????????????????? ημουν αυτος που εγραψα στο νημα της κουβας οτι η ταυλανδη φανταζει ελβετια μπροστα στην κουβα και ασφαλως το προτερημα της ειναι η ασφαλεια το καλυτερο φαγυτο απο ασια και αλλατινικη αμερικη ενω και ο δυτικος τροπος ζωης τους μοιαζει πιο πολυ απο την λατινικη αμερικη
επισης ημουν αυτος που ειπα οτι η πληθωρα ιεροδουλων εινια μεγαλυτερη στην ταυλανδη αλλα το δυσαρεστο με συγκριση αφρικη ειναι οτι στην ταυλ λογω τουρισμου εχουν ξυπνησει και ζηταν πολλα

αλλα εινμαι  αυτος που εω οτι η ποσοστητα που βλεπω σε γυναικες ιεροδουλες στην ταυ δεν τις εχω δει πουθενα απο τις 39-39 χωρες του κοσμου

συκοφαντης της ταυλανδης?????????????????????????????μαλλον δεν διαβαζεις περα απο αυτο το θρεντ αλλα νηματα μας

οσο για να εκδιδουν οι γονεις ανηλικα οπως εγραψε ο κωλο γερος --κανεις δεν εχει γραψει κατι τετοιο απλα κανοντας οι γονεις τα στραβα ματια στις ιεροδουλες κορες τους ειναι σαν να συνενουνε στην πορνεια τους--το χρημα εινια παντου γλυκο για τις πιο φτωχες χωρες
επισης η μπανγκοκ ειναι 86-8 εκατ και η επαρχια 50-55 αρα μεγαλη δεξαμενη ιεροδουλων αφουν στην πρωτευοθσα η μισθοι εινια μεγαλυτερη

τωρα ν καποιος πιστευει και εχει αλλη γνωμη οτι δλδ η ταυλανδη δεν εχει αναλογικα και αριθμητικα τοσες πορνες οπως αλλες χωρες δικαιωμα του  οπως και εμενα δικαιωμα μου να ην ξερω αφυ δεν ζω μονιμα εκει αλλα και εκει να εμενα ειναι λεππτο το θεμα και δεν υπαρχει eurotat ekei

 

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Μηνύματα
695
Like
92
Πόντοι
6
9.500.000 οι κατοικοι της Μπανγκοκ συμφωνα με τη τελευταια απογραφη, αν θυμαμαι καλα. Και εγω λεω οτι σε Νανα σοι καουμποι, και Πατποπονγκ, βρισκεις 2000 κοπελες. Σου βαzω και αλλες 2000 στην υπολοιπη Μπανγκοκ. Ποσοστο μηδαμηνο σε σχεση με τον πληθυσμο.

Μιλάω για το μητροπολιτικό κέντρο οχι την περιφερειακή
 

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Μηνύματα
695
Like
92
Πόντοι
6
ΧΑ ΧΑ,,,,,Τυπε οι ίδιοι οι γονεις εκδίδουν τα κορίτσια κ τα στέλνουν στα τουριστικά μέρη για να βγάλουν μεροκάματο. Lol


οσο για να εκδιδουν οι γονεις ανηλικα οπως εγραψε ο κωλο γερος --κανεις δεν εχει γραψει κατι τετοιο απλα κανοντας οι γονεις τα στραβα ματια στις ιεροδουλες κορες τους ειναι σαν να συνενουνε στην πορνεια τους--το χρημα εινια παντου γλυκο για τις πιο φτωχες χωρες
επισης η μπανγκοκ ειναι 86-8 εκατ και η επαρχια 50-55 αρα μεγαλη δεξαμενη ιεροδουλων αφουν στην πρωτευοθσα η μισθοι εινια μεγαλυτερη

τωρα ν καποιος πιστευει και εχει αλλη γνωμη οτι δλδ η ταυλανδη δεν εχει αναλογικα και αριθμητικα τοσες πορνες οπως αλλες χωρες δικαιωμα του  οπως και εμενα δικαιωμα μου να ην ξερω αφυ δεν ζω μονιμα εκει αλλα και εκει να εμενα ειναι λεππτο το θεμα και δεν υπαρχει eurotat ekei


Δεν  διαβάζω σωστά η ξέχασα τα  ελληνικά μου;
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
26.709
Κριτικές
184
Like
43.897
Πόντοι
21.896
Δεν  διαβάζω σωστά η ξέχασα τα  ελληνικά μου;
ΑΝΗΛΙΚΑ λεει και μαλλον ξεχασες τα ελληνικα σου διοτι ο κωλογερος λεει για ανηλικα και εγω ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ,,,,,,,,ασφαλως και δεν πιστευω οτι οσο και φτωχος να εισαι ανηλικο δεν το στελνεις --ενω οταν ειναι ενηλικο και κανεις τουμπεκι οταν σου φερνει τα χρηματα η κορη σου τοτε εισαι συνενοχος ...
να διαβαζουμε πιο προσεκτικα τα κειμενα διοτι η ελληνικη γλωσσα αν και δεν την κατεχω ειναι η πιο πλουσια γραμματικως και λεξιολογικα απο ολες τις γλωσσες του κοσμου και μια καταληξη αλλα ενα επιθετο αλλαζουν ολο το νοημα
 

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Μηνύματα
108
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
Ναι μακράν καλύτερο, πολύ καθαρό, καμιά εκατοστή τραπέζια που τα καθάριζαν από τους προηγούμενους για  να κάτσεις,εννοείται κοντά, και παιζει και live μπάντα. Πάντως να γουρουνιάζεις στο φαϊ και η μπάντα να παίζει το My way του Σινάτρα ήταν κάπως......

πηγα κ εγω κανα δυο φορες ενα μηνα που εκατσα..
καλυτερα απο malin plaza.
 

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Μηνύματα
108
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
Επίσης στην Kamala beach του Phuket στον δρόμο ακριβώς δίπλα από το Phuket Fantasy υπάρχει εδώ και 4 χρόνια ενά πολύ ωραιο και καθαρό ελληνικό εστιατόριο. Το έχει ένα ζευγάρι από την Θεσσαλονική που αφού τον ήπιαν στην Ελλάδα της κρίσης είπαν να δοκιμάσουν την τύχη τους εκεί. Καμία σχέση με τα ρετάλια που κατοικοεδρεύουν στο νησί. Πολύ καλό ελληνικό φαγητό μαγειρευτό αλλά και σχάρα. Τα τιλακ της παρέας δεν χόρταιναν το παραδοσιακό τζατζικάκι. Για το φινάλε ραβανί ή γαλακτομπούρεκο. Μια χαρά. Αξίζει την επίσκεψη όταν βαρεθεί κάποιος την thai κουζίνα και τα seafood, τόσο για το φαγητό, όσο και για την στήριξη στους συμπατριώτες.
Και οι κριτικές στο trip advisor από όπου το βρήκα τον Αύγουστο άψογες.

αυτο δεν το ηξερα κ παω χρονια...
που ακριβως..? στη στροφη ειναι το fantasy κ αυτο διπλα απο την ιδια πλευρα του δρομου?
θα ηθελα να παω...
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.156
Πόντοι
216
αυτο δεν το ηξερα κ παω χρονια...
που ακριβως..? στη στροφη ειναι το fantasy κ αυτο διπλα απο την ιδια πλευρα του δρομου?
θα ηθελα να παω...
Ειναι στο κολλητό δρόμο του Phuket Fantasy από ην μεριά της Πατονγκ από τον κεντρικό δρόμο ερχόμενος από Πατονγκ κάνεις δεξιά στα 200 μέτρα.
 

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Μηνύματα
108
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
Ειναι στο κολλητό δρόμο του Phuket Fantasy από ην μεριά της Πατονγκ από τον κεντρικό δρόμο ερχόμενος από Πατονγκ κάνεις δεξιά στα 200 μέτρα.
μετα τα φαναρια ερχομενος απο patong?
ειδα κ τις photo στο tripadvisor.....θα το βρω την επομενη φορα...Αυγουστο αν τα καταφερω με τη δουλεια...
απορια εχω πως πηραν αδεια κ visa...κ οι μπατσοι δεν τους την πεφτουν?
ενα τετοιο αν μπορεσω με την thai φιλη μου θα ηθελα στη Kata....
 

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Μηνύματα
695
Like
92
Πόντοι
6
Το έγραψα  το είπα  αλλά μάλλον δεν θέλετε να καταλάβετε.
Οι γονείς συνήθως είναι από τους τελευταίους που το μαθαίνουν αρά  δεν εκδίδουν τα κορίτσια.
Δεν το έχετε γράψει εσείς για ανήλικα αλλά έχει γραφτεί επανειλημμένα από ανίδεους εδώ.
Ο  κωλογερος  απάντησε και αυτός, 
θέλετε  να είναι 2000  ,3000  5000 τα κορίτσια  στις  σεξ σκηνές  της Μπανγκόκ; Θέλετε  10.000 που σίγουρα δεν είναι;
Κάντε  λοιπόν τη αντιστοίχιση 
Την θέλετε  στα  6 εκατ.  μητροπολιτικού κέντρου;
Την θέλετε στα  γύρω στα 10 εκατ.  της περιφέρειας  της Μπανγκόκ;
Ας πούμε  λοιπόν ότι είναι 10.000 στα 10 εκατομμύρια  ποιο είναι το  ποσοστό 0,1%.

 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Επι του τελευταίου θέματος !!!

Το ποσοστό της πορνείας επι του γενικού γυναικείου πληθυσμού μιας χώρας σχετίζεται με διάφορους παράγοντες οι σημαντικότεροι απο τους οποίους είναι το βιωτικό επίπεδο και η κοινωνική ανοχή που εμέσως σχετίζεται με το θρήσκευμα.

Οσο και αν φαίνεται παράξενο. Τα ποσοστά στην Ταιλάνδη είναι μεν υψηλά αλλα δεν είναι ιδιαίτερα υψηλά !!



Τα στοιχεία παρακάτω απο εδώ



Numbers of prostitutes

Country  Number of prostitutes Population[45] Prevalence(prostitutes per 10,000 population)
Afghanistan 13,000[note 1] 34,656,032 4
Albania 5,000 - 30,000[46] 2,926,348 17 - 103
Algeria No data 40,606,052 -
Angola 33,000[note 2] 28,813,463 12
Antigua and Barbuda 755[note 3] 100,963 75
Argentina 75,000[note 4] 43,847,430 18
Armenia 5,600[note 5] 2,924,816 17
Australia 21,000[note 4] 24,125,848 9
Austria   30,000[47] 8,712,137 34
Azerbaijan 25,000[note 6] 9,725,376 26
Bahamas 3035[note 4] 391,232 78
Bahrain 13,500[48] 1,425,171 95
Bangladesh 140,000[note 7] 162,951,560 9
Belarus 22,000[note 8] 9,480,042 23
Belgium 10,479[49] 11,358,379 9
Benin 15,000[note 3] 10,872,298 14
Bhutan 400 - 500[50] 797,765 5 - 6
Bolivia 31,000[note 4] 10,887,882 29
Bosnia and Herzegovina 4,000[note 9] 3,516,816 11
Botswana 4,200[note 10] 2,250,260 19
Brazil 550,000[note 11] 207,652,865 26
Bulgaria 10,000[note 4] 7,131,494 14
Burkina Faso 31,000[note 3] 18,646,433 17
Burundi 51,000[note 4] 10,524,117 49
Cambodia 34,000[note 12] 15,762,370 22
Cameroon 110,000[note 13] 23,439,189 47
Canada No data 36,289,822 -
Cape Verde 1,400[note 14] 539,560 26
Central African Republic 782[note 15] 4,594,621 2
Chad 1200[note 4] 14,452,543 1
Chile No data 17,909,754 -
China 2,800,000 - 4,500,000[51] 1,403,500,365 14 - 32
Colombia 7,200[note 16] 48,653,419 2
Comoros 200[note 4] 795,601 3
Congo No data 5,125,821 -
Costa Rica 15,000[52] 4,857,274 31
Croatia 21,066 4,213,265 50[53]
Cuba 89,000[note 17] 11,475,982 78
Cyprus No data 1,170,125 -
Czech Republic 13,000[note 4] 10,610,947 12
Democratic Republic of the Congo 2,900,000[note 18] 78,736,153 368
Denmark 6,000[54] 5,711,870 11
Djibouti 2,900[note 4] 942,333 31
Dominican Republic 60,000 - 100,000[55] 10,648,791 56 - 94
East Timor 1,700[note 4] 1,268,671 13
Ecuador 34,000[note 19] 16,385,068 21
Egypt 23,000[note 20] 95,688,681 2
El Salvador 20,000[note 4] 6,344,722 32
Equatorial Guinea 5,800[note 4] 1,221,490 41
Eritrea 1,600[note 4] 4,954,645 3
Estonia 1,000[note 21] 1,312,442 7
Ethiopia 19,000[note 22] 102,403,196 2
Federated States of Micronesia 290[note 23] 104,937 29
Fiji 857[note 20] 898,760 10
Finland 4,000[54] 5,503,132 7
France   20,000-30,000[56] 64,720,690 3 - 5
Gabon 368[note 24] 1,979,786 2
Gambia 3,100[note 4] 2,038,501 15
Georgia 6,500[note 20] 3,925,405 17
Germany 300,000[54] 81,914,672 37
Ghana 52,000[note 4] 28,206,728 18
Greece 10,500 –15,000[54] 11,183,716 9 - 13
Guatemala 26,000[note 25] 16,582,469 16
Guinea 8,400[note 26] 12,395,924 7
Guinea-Bissau 3,100[note 4] 1,815,698 17
Guyana 5,300[note 5] 773,303 69
Haiti 70,000[note 27] 10,847,334 65
Honduras 23,000[note 28] 9,112,867 25
Hungary 20,000 - 25,000[57] 9,753,281 21 - 26
India 660,000[note 29] 1,324,171,354 5
Indonesia 230,000[note 30] 261,115,456 9
Iran 91,500[58] 80,277,428 11
Iraq No data 37,202,572 -
Ireland 1,000[note 31] 4,726,078 2
Israel 12,000[59] 8,191,828 15
Italy 60,000[54] 59,429,938 10
Ivory Coast 9,200[note 32] 23,695,919 4
Jamaica 19,000[note 20] 2,881,355 66
Japan No data 127,748,513 -
Jordan No data 9,455,802 -
Kazakhstan 19,000[note 4] 17,987,736 11
Kenya 130,000[note 33] 48,461,567 27
Kiribati 114[note 34] 114,395 10
Kuwait No data 4,052,584 -
Kyrgyzstan 7,100[note 4] 5,955,734 12
Laos 13,000[note 5] 6,758,353 19
Latvia 29,558 1,970,530 150[53]
Lebanon 4,200[note 4] 6,006,668 7
Lesotho 6,300[note 35] 2,203,821 29
Liberia 1,800[note 4] 4,613,823 2
Libya No data 6,293,253 -
Lithuania 1,000 – 3,000[60] 2,908,249 3 - 10
Luxembourg 300[54] 575,747 5
Macedonia 3,600[note 4] 2,081,206 17
Madagascar 170,000[note 36] 24,894,551 68
Malawi 9,300[note 4] 18,091,575 5
Malaysia 21,000[note 20] 31,187,265 7
Maldives 1,139[61] 427,756 27
Mali 36,000[note 37] 17,994,837 20
Marshall Islands 250[note 38] 53,066 47
Mauritania 315[note 39] 4,301,018 1
Mauritius 6,200[note 4] 1,262,132 49
Mexico 240,000[note 40] 127,540,423 19
Moldova 12,000[note 41] 4,059,608 30
Mongolia 1,300[note 42] 3,027,398 4
Morocco 75,000[note 5] 35,276,786 21
Mozambique 14,000[note 43] 28,829,476 5
Myanmar 66,000[note 13] 52,885,223 13
Namibia 8,100[note 44] 2,479,713 33
Nepal 67,000[note 5] 28,982,771 23
Netherlands 25,000[note 4] 16,987,330 15
New Zealand 5,932[62] 4,660,833 13
Nicaragua 18,000[note 4] 6,149,928 29
Niger 47,000[note 5] 20,672,987 23
Nigeria 100,000[note 45] 185,989,640 5
North Korea 25,000[63] 25,368,620 10
Norway 3,000[54] 5,254,694 6
Oman No data 4,424,762 -
Pakistan 230,000[note 46] 193,203,476 12
Palestine No data 4,790,705 -
Panama 5,200[note 47] 4,034,119 13
Papua New Guinea No data 8,084,991 -
Paraguay 3,400[note 20] 6,725,308 5
Peru 67,000[note 5] 31,773,839 21
Philippines 150,000[note 13] 103,320,222 15
Poland 19,000[52] 38,224,410 5
Portugal   28,000[64] 10,371,627 27
Qatar No data 2,569,804 -
Romania 15,8225 19,778,083 80[53]
Russia 1,000,000 - 3,000,000[65] 143,964,513 70 - 208
Rwanda 12,000[note 48] 11,917,508 10
Samoa 400[note 49] 195,125 21
Sao Tome and Principe 89[note 50] 199,910 5
Saudi Arabia No data 32,275,687 -
Senegal 21,000[note 5] 15,411,614 14
Serbia 3,900[note 51] 8,820,083 4
Seychelles 586[note 52] 94,228 62
Sierra Leone 240,000[note 33] 7,396,190 325
Singapore No data 5,622,455 -
Slovakia   21,777 5,444,218 40[53]
Slovenia 29,090 2,077,862 140[53]
Somalia 11,000[note 53] 14,317,996 7
South Africa 24,000[note 54] 56,015,473 4
South Korea 500,000 - 1,000,000[66] 50,791,919 98 - 197
South Sudan 5,000[note 4] 12,230,730 4
Spain 70,000[note 55] 46,347,576 15
Sri Lanka 14,000[note 33] 20,798,492 7
Sudan 210,000[note 4] 39,578,828 53
Suriname 2,200[note 4] 558,368 39
Swaziland 4,000[note 56] 1,343,098 30
Sweden 2,500[54] 9,837,533 3
Switzerland 20,000[note 57] 8,401,739 24
Syria 25,000[note 4] 18,430,453 14
Taiwan 100,000[67] 23,556,706 43
Tajikistan 14,000[note 4] 8,734,951 16
Tanzania 160,000[note 4] 55,572,201 29
Thailand 150,000[note 58] 68,863,514 22
Togo 10,000[note 20] 7,606,374 13
Tonga 1,000[note 5] 107,122 93
Tunisia 25,000[note 59] 11,403,248 22
Turkey 100,000[68] 79,512,426 13
Turkmenistan 5,663 5,662,544 10[53]
Tuvalu 10[note 60] 11,097 9
Uganda No data 41,487,965 -
Ukraine 80,000[note 13] 44,438,625 18
United Arab Emirates 30,000[52] 9,269,612 32
United Kingdom 72,800[69] 65,788,574 11
United States   1,000,000[70] 322,179,605 31
Uruguay 8,200[note 5] 3,444,006 24
Uzbekistan 22,000[note 48] 31,446,795 7
Vanuatu 2,000[note 61] 270,402 74
Venezuela 473,523 31,568,179 150[53]
Vietnam 72,000[note 62] 94,569,072 7
Yemen 54,000[note 4] 27,584,213 20
Zambia 9,300[note 63] 16,591,390 6
Zimbabwe 12,383[71] 16,150,362 8
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Η γενίκευση είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να κάνεις λάθος !!

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκφράσεις ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι ακριβής για αυτό καλύτερα είναι να μην μιλάς πολύ.

Εκδίδουν οι Ταιλανδοί τα παιδιά τους !!

Η απάντηση είναι απλή !! Ναι κάποιοι  το κάνουν !! Αλλά και κάποιοι Ελληνες το κάνουν και κάποιοι Ευρωπαίοι και κάποιοι Αμερικάνοι κλπ.  Κάποιοι όχι μόνο ρτα εκδίσου αλλά τα γαμάνε κιόλας !!
Η  ποσόστωση επι του γενικού πληθυσμού μιας τέτοιας μεθόδευσης που θα μπορούσε να ''επιτρέψει'' μια γενίκευση του τύπου ''Οι τάδε εκδίδουν τα παιδιά τους'' είναι μακράν απαγορευτική για οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.

Δεν υπάρχει λαός που η έκφραση  εκδίδει τα παιδιά του, πλησαίαζει την παραγματικότητα !!

Ολα τα άλλα είναι Αστικοί Μύθοι στους οποίους κάποιοι αρέσκονται.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εχουν καποια παράδοξα τα ποσοστα,
πχ η παραγουαη που είναι λατινοαμερικανικη χωρα σαφως φτωχοτερη της ελλαδας εχει  τις μισες πορνες ανα 10.000.
ή το πακισταν που εχει φανατικο ισλαμ και τις παντρευουν πριν τα 20 εχει ιδια ποσοστα με ελλαδα.
παντως από ότι καταλαβα από 1 στις 10.000 ως 1 στις 100 είναι πουτανες με τις περισσοτερες χωρες να είναι στο 1 στις 1000.
δεν εξεπλάγην.
ατυχοι οι επαρχιώτες ειδικα των απομονωμένων νησιων που μπορει πχ σε ολοκληρη ευρυτανια  ή σε ολοκληρη λημνο να μην εχει ουτε 1.
τυχεροι σε μεγουλοπολεις , ειδικα κοσμοπολιτικες και τουριστικες. πχ γενευη με λιγοτερο από τον μισο πληθυσμο της θεσσαλονικης πρεπει να εχει δεκαπλάσιες από ότι υπολογισα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom