Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.158
- Πόντοι
- 216
Ο γερος ειναι τεραστιος buterfly
Mπηχτης οσο λιγοι
Mπηχτης οσο λιγοι
Ελπιζω να μην το δουνε στο νημα των παππουλιδων, και δεν θα εχω μουτρα να ξαναγραψω εκει.Ο γερος ειναι τεραστιος buterfly
Mπηχτης οσο λιγοι
Ελπιζω να μην το δουνε στο νημα των παππουλιδων, και δεν θα εχω μουτρα να ξαναγραψω εκει.
Τι εγινε σημερα; Δεν μπορω να σταυρωσω γκομενα της προκοπης… Ολες μου λενε Love you short time, και τρεχουνε κατα σοι 11 μερια. Τι εγινε ρε παιδια;Ο γερος ειναι τεραστιος buterfly
Mπηχτης οσο λιγοι
Τι εγινε σημερα; Δεν μπορω να σταυρωσω γκομενα της προκοπης… Ολες μου λενε Love you short time, και τρεχουνε κατα σοι 11 μερια. Τι εγινε ρε παιδια;
πω πω τι Κορμακί καβλα το μικρο??απο μουνακι μέγγενη????Αντε να σας βαλω εγω μια απο Πουκετ.
Πε μου που, μετα τις 10 ειμαι μεσα.Γερό είσαι για καμιά μπυριτσα απόψε?
Οκ.Έλα κατά τις 10.15 στο μπαράκι κάτω από το Citadines
Έλα κατά τις 10.15 στο μπαράκι κάτω από το CitadinesΠε μου που, μετα τις 10 ειμαι μεσα.
Τι εγινε σημερα; Δεν μπορω να σταυρωσω γκομενα της προκοπης… Ολες μου λενε Love you short time, και τρεχουνε κατα σοι 11 μερια. Τι εγινε ρε παιδια;
Ρε τυποι με ψησατε. θα κανω υπομονη 2 χρονακια να παρω τοεφαπαξ καιμετα βουρ για Ται. stay tuned οταν ερει ο καιρος για οδηγιες - κατευθηνσεις. mindreadeρ εχθες διαβασα ολο το thread σου μονοκοπανια.
Να εισαι καλα ρε Μαιντ. Και μια φωτο απο τα στεκια του Λυστ.Φίλε ξεχνάς ότι έχει πολλούς οπαδούς του θρύλου στη Μπανγκόκ !!! Οι αυθεντικοί γάβροι έχουν πέραση
Σας ζηλεύω ρε κουφάλες !! Δεν μπορώ να αποδράσω απο τη δουλειά και εχω πήξει με τις ρωσο πολωνο ρουμανες εδώ.
Ευτυχώς με σώζει μια τατάρα. Ξέρεις εσύ !!!
Καλά να περνάτε !!!
ωραια πραγματα μπραβο καλα να περνατε!!!Και σαν αθεραπευτα Κωλο-γερος που ειμαι:
Φιλος να σου πετυχει και αυτος ο Στεφαν. Τον εδωσε κανονικα τον φιλο του τον Τεκιλα, του ανοιξε και θρεντ. Τωρα, στα σοβαρα, ενα ριμεικ του Θαναση, χρειαζεται.Ρε Στέφαν με εκείνο το παιδί τον Τεκίλα τι γίνεται; Έχουν περάσει δύο βδομάδες που επέστρεψε και ακόμα είναι εξαφανισμένος, δεν έχει γράψει τίποτα από αυτά που είχε τάξει στους συναγωνιστές. Τόσο βαριά είναι η περίπτωση του; Μήπως θα πρέπει να ανησυχουμε ; Σκέφτομαι κατόπιν συσκέψεως με τον άρχοντα της Bangkok Κωλογερο να κάνω μια αναδημοσίευση της ιστορίας του Θανάση ή καλύτερα αν βρω χρόνο να γράψω μια νέα με τίτλο " Τα λαβωμένα φτερά της αγαπης" προσαρμοσμένη στο δράμα του συναγωνιστή μας. Πιστεύεις θα βοηθήσει; :S
Ελπιζω να μην το δουνε στο νημα των παππουλιδων, και δεν θα εχω μουτρα να ξαναγραψω εκει.