sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.418
- Πόντοι
- 22.266
προσπαθω να κυνηγω τουλαχιστον το 20%Αυτό το κάτι θα τους το μάθεις εσύ;
Με ένα ταξίδι στα καταγώγια της Παττάγια και της Μπανγκόκ;
Άστο ρε φίλε, αν σε ενδιαφέρει η χώρα κάτσε να μάθεις και άσε την στείρα κριτική.
Τώρα αν δεν σου αρέσουν οι γυναίκες εδώ.
Δεν σε έφερε κάνεις με το ζόρι.
Βίντεο και φωτογραφίες δόξα το θεό γεμάτο το ίντερνετ.
Αν δεν σε ενδιαφέρει η χώρα και οι κάτοικοι της, δεν βρίσκω για ποιον λόγο συμμετέχεις σε αυτό το τόπικ .
Έχει ένα σωρό το σάιτ τόπικ με σλαβικές χώρες που είναι ποιο κοντά στα γούστα σου.
Άλλωστε ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ δεν μένεις και επιχειρείς;
Η όπως έχεις αφήσει εσύ στο παρελθόν αιχμές για κάποιους, εκτελείς εντεταλμένη υπηρεσία να στρέψεις αυτό το είδος του τουρισμού προς τα εκεί.
Τι έγινε κεσάτια;
ειμαι σαφης και η γνωμη Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ειναι η εξης -πιστευω οτι το 80 τοις εκατο εινιαι ασχημες και ενα 20 τοις εκατο ειναι ωραιες ...
για τη ρατσα δεν εχω γραψει πουθενα οτι ειναι κακια ισα ισα που πιστευω οτι ειναι ασφαλως ποιο αθωα απο εμας τους δυτικους
δεν μπορει ομως κανεις να αποκαλει κανενα εδω με βρισιες πισω απο την ανωνυμια του pc κ δεν μπορω να καταλαβω να απαγορευει και υπαγορευει με δικτατορικο τροπο στον αλλον τη γνωμη του για το αν ειναι ωραιες ή οχι
και για τον να μου απαγορευει αν θα ξαναπαω ταυλανη ή οχι--εξαλλου με δικα μου λεφτα πηγα κ οχι με κανενος αλλου οπως κ το αν θα ξαναπαω ,θα παω για να κυνηγαω το αλλο 20 τοις εκατο
οπως και για το αν θελει να κανει μπιζνες με μια χωρα δεν σημαινει οτι μπορει να πιστευει τα καλυτερα γι τη χωρα που θελει να δραστηροποιηθει αλλα το χρημα ειναι αυτο που οριζει το μερος του επιχειρειν