Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
ποιο ρε? θα σταματησουν οι φαλαγκς να πηγανουν?μπαα σερνει καραβι η ταυλανδη
Εγω ηδη κοιταω να βγαλω εισητηριο αυτες τις μερες για Φλεβαρη. Και επειδη δεν ξερουμε τι μας περιμενει (οικονομικα) αυριο, εχω κλεισει και δωματια σε 5-6 ξενοδοχεια, απο 18 εως 50 ευρω, με δωρεαν ακυρωση φυσικα, και αναλογα με τα οικονομικα μου θα αποφασισω. (Περιοχη παντα Σουκχουμβιτ) :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εγω ηδη κοιταω να βγαλω εισητηριο αυτες τις μερες για Φλεβαρη. Και επειδη δεν ξερουμε τι μας περιμενει (οικονομικα) αυριο, εχω κλεισει και δωματια σε 5-6 ξενοδοχεια, απο 18 εως 50 ευρω, με δωρεαν ακυρωση φυσικα, και αναλογα με τα οικονομικα μου θα αποφασισω. (Περιοχη παντα Σουκχουμβιτ) :grin:

Ναί, αλλά προτού φύγεις ανέβασε και κανα κωλαράκι στα παππούδια. Το έχουμε όλοι τεράστια ανάγκη!  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Ναί, αλλά προτού φύγεις ανέβασε και κανα κωλαράκι στα παππούδια. Το έχουμε όλοι τεράστια ανάγκη!  :grin:
Αυριο το μεσημερι, στην "ημερησια ενημερωση για κωλαρακια" σε συνεργασια με το νημα των παππουληδων :grin:

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
Ανακοινώθηκε
Aπευθείας low cost πτήσεις Σιγκαπούρη - Αθήνα το 2017
17/08/201609:14
Εκτύπωση

Aπευθείας low cost πτήσεις Σιγκαπούρη - Αθήνα το 2017
13
SHARES
Share to FacebookShare to TwitterShare to Google+Share to LinkedIn
Δείτε τα νέα δρομολόγια

Πτήσεις από τη Σιγκαπούρη με προορισμό την Αθήνα λανσάρει ο low cost αερομεταφορέας του ομίλου Singapore Airlines, Scoot, το καλοκαίρι του 2017, που θα είναι το μακρινότερο απευθείας δρομολόγιο του αερομεταφορέα μεταφέροντας την εμπειρία low cost στις πτήσεις μακρινών αποστάσεων.

Το νέο δρομολόγιο της Scoot μεταξύ Αθήνας-Σιγκαπούρης θα εξυπηρετείται από οκτώ νέα, ευρύχωρα αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliners που είναι εξοπλισμένα με συνολικά 329 καθίσματα, συμπεριλαμβανομένων των 18 καθισμάτων της ScootBiz.

Το πρόγραμμα πτήσεων της Scoot για τις υπηρεσίες Σιγκαπούρης-Αθήνας-Σιγκαπούρης (σε ισχύ από τις 20 Ιουνίου 2017) έχει ως εξής:

Πρόκειται για τη πρώτη μακρινή πτήση του αερομεταφορέα μεταξύ Ασίας και Ευρώπης, καθώς και τη μακρινότερη πτήση που εκτελεί αερομεφορέας χαμηλού κόστους με απόσταση πτήση που υπερβαίνει τα 10.000 χλμ.

Η έναρξη της υπηρεσίας στην Ευρώπη αποτελεί τμήμα της στρατηγικής της Singapore Airlines να προκαλέσει αύξηση της επιβατικής κίνησης μεταξύ Ασίας-Ωκεανίας και Ευρώπης και να ενισχύσει τη συνδεσιμότητα μέσω του κόμβου της Σιγκαπούρης.Έτσι, οι επιβάτες με περιορισμένο budget το καλοκαίρι του 2017 θα είναι σε θέση να επισκέπτονται την Αθήνα σε οικονομικές τιμές.

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
λες να ειμαστε τυχερη? και του χρονου να τετια εποχη να ειμαστε
και εμεις εκει?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
Αν δεν εχεις πολλα λεφτα θα περιορισεις τα ψωνια στη μπαγκοκ γερο μου

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Αν δεν εχεις πολλα λεφτα θα περιορισεις τα ψωνια στη μπαγκοκ γερο μου
Τα φαρμακα της πιεσης να κοψω, τους καθετηρες, τα φαρμακα για το αλτσχαιμερ και το παρκινσον  :woldman:, αλλα τα ψωνια στη Μπανγκοκ ποτε :grin:

ChocoGun47

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
60
Πόντοι
0
Καλησπερα αλανια.Πραγματικα ειμαι εδω και 2 ωρες και διαβαζω αυτο το θεμα και δεν θελω να σηκωθω απο δω  :dancing: Σκευτομαι να κανω και εγω αυτο το ταξιδι της αμαρτιας απλα δεν εχω ιδεα ουτε το ποτε-που-πως να κινηθω-τα λεφτα πραγματικα τιποτα  :headbang: Και μαλλον Οταν εχω αρκετες πληροφοριες και τα λεφτα θα το κανω μονος το ταξιδι εκτος αμα εχω παρεα και απο εδω μεχρι τοοτε βλεπουμε  :2funny: !!! Ειναι κανεις που να μπορει  να μου δωσει καποιες πληροφοριες. Και στο PM αμα μπορει οπου να ναι !! Ευχαριστωωωωωω

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
εγω μονο μια εροτηση θελω να κανω αναμεσα σε παταγια και πουκετ υπαρχει διαφορα στης τημες οσο αναφορα τα ποτα και τις βηζητες (τα χοτελ τα βρησκο και μονος μου) ευχαρηστω

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
εγω μονο μια εροτηση θελω να κανω αναμεσα σε παταγια και πουκετ υπαρχει διαφορα στης τημες οσο αναφορα τα ποτα και τις βηζητες (τα χοτελ τα βρησκο και μονος μου) ευχαρηστω

Χωρις να είμαι ο ειδικός επί του θέματος, αλλά μόνο από το διάβασμα που έχω ρίξει, νομιζω οτι το phuket είναι από τα πλέον ακριβά μέρη στην ταϋλάνδη.
Υποτίθεται οτι είναι πιο χαϊλιδικος προορισμός.
Η πατάγια είναι το μπουρδέλο της ταυλάνδης. Πιο σκληροπειρηνικές καταστάσεις και όχι τόσο μέρος για να δέις πράγματα παρα μόνο για να διασκεδάσεις και φυσικά να  :fuck1:
Το phuket από την άλλη είναι πιο ειδυλλιακό ως μέρος. Πάνε και ζευγάρια για μηνα μέλιτος...
Οι γκουρού επι του θέματος ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος.

Η προσωπική μου επιλογή όταν αξιωθώ να πάω μαλλον θα είναι phuket παρα pattaya.

Υ.Γ. Lyst περιμένουμε εναγωνίως νέα σου!
:hi:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.185
Πόντοι
2.646
Καλησπερα,το πουκετ ειναι 20-30 % ακριβοτερο γενικα.Αν θες μονο για σεξ τριπ πηγαινε Παταγια.Αν πας για πρωτη φορα πηγαινε πουκετ και μεινε πατονγκ με κλειστα ματια,εγω λεω να ξαναπαω για πεμπτη...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
Τα φαρμακα της πιεσης να κοψω, τους καθετηρες, τα φαρμακα για το αλτσχαιμερ και το παρκινσον  :woldman:, αλλα τα ψωνια στη Μπανγκοκ ποτε :grin:
Πλακα θα χει καποιος αγαθος να νομιζει οτι τα ψωνια ειναι ρουχα κτλ..

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1

Τα ποτά είναι πιο ακριβά στο Πουκέτ.
Τώρα στα άλλα, στο Πουκέτ οι τιμές είναι πιο στάνταρντ και προς τη μέση. Δηλαδή δεν θα βρεις πολύ φτηνά, ούτε θα σου ζητήσουν πολύ ακριβά. Αντίθετα στην Πατάγια μπορείς να βρεις πολύ φτηνά αλλά και να πας σε μαγαζιά που μόνο για το μαγαζί θα σου ζητήσουν τα κέρατα σου.

Ισχύει βέβαια και αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω (και ας μην έχει πάει από εκεί όπως λέει). Το Πουκέτ είναι ένα φυσιολογικό μέρος για διακοπές που έχει ΚΑΙ από το άλλο. Στην Πατάγια στην ουσία δεν έχει κάτι άλλο αν και φτιάχνουν πράγματα σιγά σιγά.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Παντως για μενα οποιος εχει χρονο για διακοπες και κανα μηνα στην διαθεση του και θελει να παει πουκετ οικονομικα και δεν τον ενδιαφερει να ειναι μεσα στην patong Θα μπορουσε να νοικιασε condo/studio πχ στο kathu 6 με 7 χιλιομετρα πανω απο την patong beach.Με μηχανακι εισαι τσακ μπαμ κεντρο.Εκει μπορει καποιος να βρει πολλα full επιπλωμενα διαμερισματα των 35-40τ.μ με κοινοχρηστη πισινα με 10000 ,12000 baht τον μηνα τουτεστιν απο 300 ευρω περιπου.

@Miltos1987@

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα απο Πατταγια.Θα ηθελα την συμβουλη σας μιας και πρωταρης και μολις 6 ημερες στο ψαροχωρι. Δευτερη μερα ( Δευτερα ) γνωρισα γκομενακι απο Living Dolls.Παρολο που στην αρχη που ειπε "no go with customers..only drinks" στο τελος συμφωνησε για short time,την Τριτη τη μπαρφανιασα long time,Τετατη short time.Την Πεμπτη ηταν κομματια,πηγαμε για ποτο στο 808 και μετα για φαγητο.Επειδη ηταν αργα δεν της ζητησα να ερθει στο ξενοδοχειο,δινοντας της χρηματα μου ειπε "for what no boom boom no money".Και φτανουμε στην Παρασκευη κατα τις 02.00 της λεω για barfine και μου ειπε οχι..only for drinks.Checkbin και εφυγα...ελα ομως που με τρωει να τη ξαναδω..και ρωτω τι θα κανατε σε αυτη την περιπτωση???
..συγνωμη για το μεγαλο post.
Και μια photo απο μωρο που μπαρφανιασα απο Peppermint

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom