Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Ταιλανδική (ισως και κινεζική ?? ) επιχειρηματική ευρηματικοτητα !!
Στην αρχή της walking street !!
Θα ανηξω αποχωρητήριο ΤΕΛΟΣ!!!
Ταιλανδική (ισως και κινεζική ?? ) επιχειρηματική ευρηματικοτητα !!
Στην αρχή της walking street !!
Η κοπελίτσα τη προηγούμενη εβδομάδα απο soi 6.
Σχετικά μέτρια ( για τα γούστα μου ) εμφάνιση.
Αλλα το ενστικτο μου ελεγε προχώρα.
Πραγματικός δυναμίτης στο κρεβάτι !! Το ζούσε και το απολάμβανε αυτό που έκανε.
Τέρμα το "χαλαρωτικό" ποστάρισμα παω για αυτό που δείχνει η φωτογραφία !!
Η συνέχεια αύριο !@
Στη "γειτονιά" μου στο cozy bay είδα μετα απο δυωρο περπατημα αυτό το μέρος που φαίνεται στις φωτογραφίες.
Μου κινησε την περιέργεια και ειπα νδ μπώ. Ενας φύλακας ομως στην είσοδο με σταματησε.
Με τα ελάχιστα αγγλικά του μου εξήγησε ότι είναι ιδιωτική λεσχη μόνο για μέλη.
Ενας ευγενικος καλοντυμενος κύριος που εμπαινε εκείνη την ώρα με ρώτησε σε αψογα Αγγλικά τι ήθελα. Οταν του εξήγησα οτι ήθελα να πιώ ενα αναψυκτικο και να τραβήξω φωτογραφίες μου είπε οτι θα με περασει ως προσκεκλημένο του αλλα δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες.
Ο χώρος πολυτελέστατος και σε μια γωνία καθοντουσαν μια παρέα 3 ταιλανδοί και 4 γυναίκες. Οι γυναίκες πραγματικά απίστευτες. Ασιατικα χαρακτηριστικά αλλά ψηλές και καλλιγραμες ολες. Θα εβαζα στοίχημα οτι ήταν μανεκέν.
Συμπεράσματα. Πρώτον, Αμα γυρίζεις μυρίζεις !! Δεϋτερον,Οι φεράρι είναι αυτοκίνητα που απευθύνονται σε ανθρώπους για τους οποίους "money is not a problem".
Για εμάς μόνο τα μοντέλα παραγωγής είναι προσιτά !!
Αλλά δεν πειράζει !! Το μη εφικτό αν το καλοσκεφτείς ενισχύει παρά μειώνει την αξία του για σένα εφικτού !!
Υπο τη θεμελιώδη προυπόθεση οτι το μυαλό το δουλεύουμε και τη ψυχούλα μας τη καλιεργούμε και τη σκάβουμε.
Αλλιώς Δεν !!
10 μπατια το ψιλο 20 το χοντροΘα ανηξω αποχωρητήριο ΤΕΛΟΣ!!!
HELLAS???? χαχαχαχαχαΤουλαχιστον κανεις καλο ντυσιματακι οχι σα μερικους σαγιοναρα,βερβουδα σφιγμενη με ζωνη ως τα βυζγεια και φανελακι ξεχυλωμενο....
HELLAS???? χαχαχαχαχα
Εσύ που είσσι εκεί τα ξέρεις φίλε !!Έχει πάνω από 25 private και όχι Gentlemens Club
3 η 4 είναι σχετικά κοντά στην Cozy Bay
Ωραια απλα πισινα ζηλευωω!!!
Φιλε μου στα ξενοδοχεια που πηγεs συναντησεs καμοια δυσκολια στο να ανεβασειs στο δωματιο κοπελλεs;Βέβαια για να μήν ξεχνιόμαστε, το ωραίο δωμάτιο χρειάζεται και κάποια "επιπλέον κοσμήματα ".