You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 445
- Πόντοι
- 36
Αν θελετε εγω κιαλες...ελλεηνιδες βασικα ειναι ολες.δε ξερω τοτες τις εβλεπα πιο ευκολες αλλα επαιζε ρολο και η ηλικια μου αν και προτιμω αυτην που ειμαι τωρα...
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.096
- Πόντοι
- 19.795
Μην αφηνεις ουτε μια μερα να περασει χωριςΤι λες ρε κωλογερε ειμαι πανω στο ανθος της ηλικιας αυτης και δεν το χω παρει χαμπαρι?
Εχω ριξει αισθητα στροφες αυτον το χρονο λογω φορτου εργασιας αλλα μετα απο αυτο το αποσταγμα σοφιας θα ξανανεβασω αμεσα...κριμα να περασει ανεκμεταλευτη αυτη η ηλικια![]()
![]()
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Καθοτι πενηνταρης εγκρινω και επαυξανω το ποστ του κωλογερου
Την τελευταια δεκαετια πραγματικα την εχω ευχαριστηθει οσο δεν παει αλλο,ετσι ακριβως ειναι.
Στεφαν,ωραιες φωτο φιλε.Ευγε!!!
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
1996 τα μεγαλυτερα βυζγια που εγλυψα![]()
![]()
Πανε 20 χρονια απο τοτε.
Τρυπα καλλιθεα.
Πω πω φίλε ?? Στο σχήμα και στο μέγεθος σαν πεπόνια είναι !!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Στη γεύση δεν μας είπες ??!!!
Όσοι βρίσκεστε κάτω είστε με κασαδούρα ή με κάρτα;
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να πάρεις τα εβδομαδιαία σου λεφτά με κάρτα από ΑΤΜ;
(που καταντήσαμε ως χώρα)
Υ.Γ Ο κωλόγερος έγραψε την αλήθεια. Και η δική μου χρυσή πενταετία ήταν 45-50. Μετά αρχίζει σιγά σιγά η κατηφόρα.
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να πάρεις τα εβδομαδιαία σου λεφτά με κάρτα από ΑΤΜ;
Υ.Γ Ο κωλόγερος έγραψε την αλήθεια. Και η δική μου χρυσή πενταετία ήταν 45-50. Μετά αρχίζει σιγά σιγά η κατηφόρα.
ήθελα να ξερα τι θα γίνοταν αν σκάγατε όλοι μαζί Πατάγια και συγκεκριμένα:
vonmakoulis,kostasf16,pagtao,tekilas,suadam,pipinomaniac,mimikos2000,mindreader,κωλογερος,loveyoushorttime,lordjim,kostasbmw με προπονητη doctortillac...τέτοια δωδεκάδα ούτε η dream team 1....
stefan κτλ όσοι δεν χωρέσατε στην dream team 2 για να μην παρεξηγείστε...
vonmakoulis,kostasf16,pagtao,tekilas,suadam,pipinomaniac,mimikos2000,mindreader,κωλογερος,loveyoushorttime,lordjim,kostasbmw με προπονητη doctortillac...τέτοια δωδεκάδα ούτε η dream team 1....
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.158
- Πόντοι
- 216
Όσοι βρίσκεστε κάτω είστε με κασαδούρα ή με κάρτα;
Μετρητά επιτρέπεται δύο χιλιάρικα μαζί σου. Στο αεροδρόμιο όμως κανένας δεν με ρώτησε καν αν είχα παραπάνω μαζί μου. Αρχίδια έλεγχος.
Το 420αρι εβδομαδιαίως το σηκώνεις κανονικά από οποιοδήποτε ΑΤΜ
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.158
- Πόντοι
- 216
Σταγονα στον ωκεανό θα είμασταν.........
ετσι και αλλιως δεν παιζω ευρωλιγκα , μονο φιμπα τσαμπιονς λιγκήθελα να ξερα τι θα γίνοταν αν σκάγατε όλοι μαζί Πατάγια και συγκεκριμένα:
μετρητα οσα χωραει η τσεπη σου , και καρτα αυτο που λεςΜετρητά επιτρέπεται δύο χιλιάρικα μαζί σου. Στο αεροδρόμιο όμως κανένας δεν με ρώτησε καν αν είχα παραπάνω μαζί μου. Αρχίδια έλεγχος.
Το 420αρι εβδομαδιαίως το σηκώνεις κανονικά από οποιοδήποτε ΑΤΜ
ε ναι μπροστα στα συνταγματα ινδοπακιστανων και λεγεωνες απο κινεζαριο τι να κλασουν τα γκλικς...σε αριθμο γιατι σε αξια ΑΛΛΟΣταγονα στον ωκεανό θα είμασταν.........
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 445
- Πόντοι
- 36
εΝΑ μπουκαλακι θα ηταν απο μενα κερασμενο παντως...
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 445
- Πόντοι
- 36
Πω πω φίλε ?? Στο σχήμα και στο μέγεθος σαν πεπόνια είναι !!![]()
Στη γεύση δεν μας είπες ??!!!![]()
![]()
![]()
παντως αν εβγαζε γαλα θα θελα να το γευτω.οπως κατι γιαπωνεζικες τσοντες που τις αρμεγουν
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Αν θελετε εγω κιαλες...ελλεηνιδες βασικα ειναι ολες.δε ξερω τοτες τις εβλεπα πιο ευκολες αλλα επαιζε ρολο και η ηλικια μου αν και προτιμω αυτην που ειμαι τωρα...
Ναι φιλε μας ενδιαφερουν πολυ οπως και το μπακγκραουντ εκεινης της εποχες, πως γνωριζωσασταν με τα κοριτσια, πως περνουσατε, τα παρτυ στην παραλια.
Αν το θεωρεις οφφ τοπικ γραφτα στο τσατ θρεντ κατεξοχην νημα νοσταλγιας.
Αυτη η κοπελα στα αριστερα τι χαρακτηρα ειχε; Φαινεται παιχνιδιαρα.
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.158
- Πόντοι
- 216
Φίλε επειδή και γω είμαι κατεξοχήν νοσταλγικός τύπος επετρεψε μου να βοηθήσω λίγο μιας και τα κορίτσια του Τεκίλα προ δεκαπενταετίας είναι καταπληκτικό θέμα συζήτησης για το Ταϊλάνδη sex trip.
Ναι φιλε μας ενδιαφερουν πολυ οπως και το μπακγκραουντ εκεινης της εποχες
Το μπαγκραουντ εκεινής της εποχής ήταν πολύ διαφορετικό. Τα κινητά τα είχαμε μόνο για τηλέφωνο, τα daiting sites ήταν άγνωστες λέξεις και για να βγάλεις γκόμενα έπρεπε να της μιλήσεις. Επίσης πολύ βασικό την Ελλάδα κυβερνούσε ο Σημίτης. Ωραιες εποχές......
, πως γνωριζωσασταν με τα κοριτσια,
Επειδή και εγώ είμαι της εποχής μπορώ να σου απαντήσω. Έστω ότι έβλεπες για ωραία κοπέλα στην παραλία. Καταρχήν προσπαθούσες να απλώσεις πετσέτα κοντά της. Στην συνέχεια άρχιζες να την ματιάζεις αλλά προσοχή στο άνετο να μην σε περάσει για λιγούρη. Αν δεν τσιμπαγε με αυτόν τον τρόπο έπαιρνες ένα πετραδάκι και διακριτικά της το πετούσες. Προσοχή όχι κοτρώνα να έχουμε και τραυματισμούς. Αν λοιπόν με το πετραδάκι αυτή κοίταζε εσύ έβγαζες μια κραυγή "ουγκ". Αν αυτή σου απαντούσε με τον ίδιο τρόπο η σχέση προχωρουσε. Αν οχι επαιρνες την πετσετα σου και πήγαινες για άλλα.
πως περνουσατε, τα παρτυ στην παραλια.
Τι μου θύμισες τώρα. Ειδικά στα πάρτυ της παραλίας παίζαμε μπουκάλα και πίναμε βερμούτ. Δεν έχω καλές εντυπώσεις όμως γιατι συνήθως απέναντι κάθονταν χοντρές.
Τέτοιες ωραίες αναμνήσεις νομίζω ότι ταιριάζουν παντού. Ακόμα και στο θρεντ " Ρε μόνο η χανούμα ".
Επίσης επειδή φαινεσαι ωραιος τύπος και με καλό γούστο θα σου πρότεινα να παρακολουθήσεις και παλιές Ελληνικές ταινίες με την Χλόη Λιάσκου , την Ελένη Προκοπίου και τον Ανδρέα Ντούζο. Προσοχή μακριά από Ζωή Λάσκαρη. Ηταν μεγάλη καριόλα. Έβαλε τον Γεωργίτση μέχρι και μουστάκι να ξυρίσει.
Επειδή είμαι φυσιογνωμιστής μπορώ να απαντήσω. Η κοπέλα σίγουρα είχε άστατο χαρακτήρα. Αυτό το βλέπεις από τον τρόπο που σηκώνει τα χέρια της και πάει να κάνει την μαϊμού για να χαλάσει την ιστορική φωτογραφία. Νομίζω αυτό φτάνει.
Να ζητήσω και γω συγνώμμη για το off τόπικ αλλά αν βρω λίγο χρόνο θα ποστάρω και γω μια ιστορία και φωτογραφίες από ένα πανηγύρι στο Καρπενησι που είχα πάει μικρός με κάτι θειάδες μου και περάσαμε καταπληκτκά.
Το μπαγκραουντ εκεινής της εποχής ήταν πολύ διαφορετικό. Τα κινητά τα είχαμε μόνο για τηλέφωνο, τα daiting sites ήταν άγνωστες λέξεις και για να βγάλεις γκόμενα έπρεπε να της μιλήσεις. Επίσης πολύ βασικό την Ελλάδα κυβερνούσε ο Σημίτης. Ωραιες εποχές......
Επειδή και εγώ είμαι της εποχής μπορώ να σου απαντήσω. Έστω ότι έβλεπες για ωραία κοπέλα στην παραλία. Καταρχήν προσπαθούσες να απλώσεις πετσέτα κοντά της. Στην συνέχεια άρχιζες να την ματιάζεις αλλά προσοχή στο άνετο να μην σε περάσει για λιγούρη. Αν δεν τσιμπαγε με αυτόν τον τρόπο έπαιρνες ένα πετραδάκι και διακριτικά της το πετούσες. Προσοχή όχι κοτρώνα να έχουμε και τραυματισμούς. Αν λοιπόν με το πετραδάκι αυτή κοίταζε εσύ έβγαζες μια κραυγή "ουγκ". Αν αυτή σου απαντούσε με τον ίδιο τρόπο η σχέση προχωρουσε. Αν οχι επαιρνες την πετσετα σου και πήγαινες για άλλα.
Τι μου θύμισες τώρα. Ειδικά στα πάρτυ της παραλίας παίζαμε μπουκάλα και πίναμε βερμούτ. Δεν έχω καλές εντυπώσεις όμως γιατι συνήθως απέναντι κάθονταν χοντρές.
Τέτοιες ωραίες αναμνήσεις νομίζω ότι ταιριάζουν παντού. Ακόμα και στο θρεντ " Ρε μόνο η χανούμα ".
Επίσης επειδή φαινεσαι ωραιος τύπος και με καλό γούστο θα σου πρότεινα να παρακολουθήσεις και παλιές Ελληνικές ταινίες με την Χλόη Λιάσκου , την Ελένη Προκοπίου και τον Ανδρέα Ντούζο. Προσοχή μακριά από Ζωή Λάσκαρη. Ηταν μεγάλη καριόλα. Έβαλε τον Γεωργίτση μέχρι και μουστάκι να ξυρίσει.
Επειδή είμαι φυσιογνωμιστής μπορώ να απαντήσω. Η κοπέλα σίγουρα είχε άστατο χαρακτήρα. Αυτό το βλέπεις από τον τρόπο που σηκώνει τα χέρια της και πάει να κάνει την μαϊμού για να χαλάσει την ιστορική φωτογραφία. Νομίζω αυτό φτάνει.
Να ζητήσω και γω συγνώμμη για το off τόπικ αλλά αν βρω λίγο χρόνο θα ποστάρω και γω μια ιστορία και φωτογραφίες από ένα πανηγύρι στο Καρπενησι που είχα πάει μικρός με κάτι θειάδες μου και περάσαμε καταπληκτκά.
ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ....με πληγωνεις....Φίλε επειδή και γω είμαι κατεξοχήν νοσταλγικός τύπος επετρεψε μου να βοηθήσω λίγο μιας και τα κορίτσια του Τεκίλα προ δεκαπενταετίας είναι καταπληκτικό θέμα συζήτησης για το Ταϊλάνδη sex trip.
α και η λεξη ''σαιτ''...χμμμμ μαλλον καποιο καινουργιο ορθαδικο στην καλιθεα χαλκιδικαρα
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Τι dream team; Η νυχτα των ζομπι θα ημασταν!!