Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αααα επισης τεκιλα υπηρχαν και κατι τυποι που ξερω που ειχαν κανει και ταξιδια τοτε διαρκειας 4 ή 5 ημερων !!! χααχχαχα

ενεκεν οτι υπηρχαν οι απευθειας πτησης και λογω συχνων ταξιδιων βολευοντουσαν να κοιμουνται στο καθισμα .... μπαιναν στο αεροπλανο την αραζαν , κοιμοντουσαν , βγαιναν περναγαν καλα τις 4 ή 5 μερες και στο γυρισμο παλι χαλαροι στην πτηση και στην επιστροφη απευθειας για εργασια !

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και λιγο ακομα

Συνημμένα

• DSC_0025.jpg
    DSC_0025.jpg
    253,3 KB · Εμφανίσεις: 57
  • DSC_0014.jpg
    DSC_0014.jpg
    269,9 KB · Εμφανίσεις: 48
  • Like
Αντιδράσεις: 968

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αυτα για την ωρα
LYST παρε τα πανω σου αδερφε , και ο πιπινο καθεβαινει σε σουπερ condo

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αααα επισης τεκιλα υπηρχαν και κατι τυποι που ξερω που ειχαν κανει και ταξιδια τοτε διαρκειας 4 ή 5 ημερων !!! χααχχαχα

ενεκεν οτι υπηρχαν οι απευθειας πτησης και λογω συχνων ταξιδιων βολευοντουσαν να κοιμουνται στο καθισμα .... μπαιναν στο αεροπλανο την αραζαν , κοιμοντουσαν , βγαιναν περναγαν καλα τις 4 ή 5 μερες και στο γυρισμο παλι χαλαροι στην πτηση και στην επιστροφη απευθειας για εργασια !
οριστε??
χαλαρα??
11 ωρες ταξιδι ακινητος σε μια θεση ...αραζαν??
πως με 4 ζαναξ?και να ξερεις οτι σε 4 μερες το ιδιο??.....μπραααβο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εξαιρετικο φωτορεπορταζ απο στεφαν !

μεσα στην χλιδη σε βλεπω ! 5αστερο μενεις ?

το vt6 τι ειναι ? δεν το γνωριζω ! για ποιες μερικες πληροφοριες τι παιζει !
σε condo φιλε
το πρωτο cozy beach , pratamnak το αλλο view talay 6 κεντρο διπλα στο χιλτον

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τουμπανο εισαι προσεχε τις πουστρες εδω μεσα θα στην πεσουν με pm.
Φενεσαι αγορι γεματο υποσχεσεις  :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα περιμενω προτασεις για αδερφες , κορες ανηψιες ξαδερφες....

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
οταν πρωτο δημιουργηθηκε το θρεντ ... το οποιο ηταν το μοναδικο ! ακομη και στα ξενογλωσσα υπηρχαν ελαχιστες πληροφοριες ! σχεδον μηδενικες !
Σιγα ρε μιμικο που ηταν και μηδενικες το ετος 2006...ναι απο τα μπουρδελα ενημερωθηκαν ολοι γιαυτο εχει κατεβει ο μισος πλανητης εδω χαχα
Στεφαν ωραιο το condo μπραβο τα σεβη μου...ο μεγαλος καθρεφτης απεναντι απο το κρεβατι και η θεα με κεντρισαν αλλα αυτα τα δωματια παιζουν πανω απο 3000 μπαχτ τη βραδια σωστα?

Εγω παντως αν δεν παω μονοημερη στο κο λαν, η παταγια μονο και μονο για το πηδημα δεν αξιζει κατ εμε

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ασε ρε μιμικο μπηκες εδω μεσα να μας προτεινεις ταξιδι στην ελλαδα....που ρε στο μεταξι θα περασεις καλα?
ΑΝ ειναι απροσιτο για σενα μην πας τοτε.
Θα πεταχτει και κανας τρομπας τωρα που θα πει γαμας καθε μερα τουριστριες στο φαληρακι

Φαληράκι,Χερσόνησος-Μάλια,Αγία Μαρίνα-Πλατανιάς Χανιά,Λαγανάς στη Ζάκυνθο,Σκιάθο,Μύκονο και αν αυτά σου πεφτουν μακριά τράβα μια βόλτα μέχρι την Καλλιθέα τόσα after έχει ή Πλαταμώνα...δεν είναι όλοι ξέρεις τεκίλες να τα χαλάνε στις Παταγιανές κάπου στον πλανήτη...

εναλλακτικά πήγαινε μέχρι τη Λεμεσό μια από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου την επισκέφτηκα προσφατα την Κύπρο και θόλωσε το μάτι μου από Ρωσίδες Κυπριες και Φιλιππινέζες....

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
αυτα για την ωρα
LYST παρε τα πανω σου αδερφε , και ο πιπινο καθεβαινει σε σουπερ condo
Μια χαρα ειμαι φίλε. Ευτυχώς τα οικονομικά αντέχουν ακόμα.Απλως βλέπω  ότι πέρα από αυτούς που ξεμένουν από χρήμα υπάρχουν και οι υπόλοιποι που τους εξαφανίζουν τα τιλακ.
Φτου κακά μετά το θρεντάκι χαχαχαχα
Για αυτό λέω ότι οι ορκισμένοι  buterfly δεν θα συμπληρώνουμε ούτε τετράδα για δηλωτή.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Φαληράκι,Χερσόνησος-Μάλια,Αγία Μαρίνα-Πλατανιάς Χανιά,Λαγανάς στη Ζάκυνθο,Σκιάθο,Μύκονο και αν αυτά σου πεφτουν μακριά τράβα μια βόλτα μέχρι την Καλλιθέα τόσα after έχει ή Πλαταμώνα...δεν είναι όλοι ξέρεις τεκίλες να τα χαλάνε στις Παταγιανές κάπου στον πλανήτη...

εναλλακτικά πήγαινε μέχρι τη Λεμεσό μια από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου την επισκέφτηκα προσφατα την Κύπρο και θόλωσε το μάτι μου από Ρωσίδες Κυπριες και Φιλιππινέζες....
Ρε μεμο εχω παει και σκιαθο και μυκονο και ροδο και κυπρο.Το οτι εχει ομορφιες η Ελλαδα και να γυρνας με μηχανακι τις παραλιες απο τα νησια ειναι υπεροχο εφοσον εχεις και το γκομενακι μαζι σου..
Να πας μονος με φιλο στα 37 απο το τιποτα καλα ειναι αλλα εκτος τις παραλιες τι αλλο θα κανεις? αντε εγω παρολο που ειμαι 37 ειμαι και του κλαμπινγκ.
και να πας 7 μερες και να σου φυγει ενα χιλιαρικο σιγουρα εεε κανεις υπομονη μαζευεις αλλο ενα και πας ταιλανδη καλυτερα.αντε 1500.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Και καλλιθεα επισης εχω φαει τα εφηβικα χρονια εκει με αμετρητα μουνια,εχω και απο τοτε φωτος αν θες να ποσταρω αλλα τωρα τι να κανω καλλιθεα για τα αφτερ και μονο?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μια χαρα ειμαι φίλε. Ευτυχώς τα οικονομικά αντέχουν ακόμα.Απλως βλέπω  ότι πέρα από αυτούς που ξεμένουν από χρήμα υπάρχουν και οι υπόλοιποι που τους εξαφανίζουν τα τιλακ.
Για αυτό λέω ότι οι ορκισμένοι  buterfly δεν θα συμπληρώνουμε ούτε τετράδα για δηλωτή.

Φιλε lyst !! Μην ξεχνας οτι τα ψαρια τα λεφτα και τα τιλακ τα απολαμβανεις περισσοτερο οσο ειναι φρέσκα !! :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ρε φιλε οποιος εχεις ακομη την δουλιτσα του και δε χρωσταει ενα καρο λεφτα και ειναι ελευθερος ανετα κανει ενα ταξιδακι το χρονο.αυτο που εκανα εγω δηλαδη,αλλα επρεπε να κανω καποια πραματα που με πηγαν πισω στα ταξιδια.του χρονου θα μπορεσω να παω αλλα πλεον εχω και κοπελα.

Φιλαράκο μη μπερδεύεις τη διασκέδαση με τις πασης φυσεως υποχρεώσεις !!! :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Σιγα ρε μιμικο που ηταν και μηδενικες το ετος 2006...ναι απο τα μπουρδελα ενημερωθηκαν ολοι γιαυτο εχει κατεβει ο μισος πλανητης εδω χαχα
Στεφαν ωραιο το condo μπραβο τα σεβη μου...ο μεγαλος καθρεφτης απεναντι απο το κρεβατι και η θεα με κεντρισαν αλλα αυτα τα δωματια παιζουν πανω απο 3000 μπαχτ τη βραδια σωστα?

Εγω παντως αν δεν παω μονοημερη στο κο λαν, η παταγια μονο και μονο για το πηδημα δεν αξιζει κατ εμε
φιλε μιλαμε οτι ο τυπος το σχεδιασε μονος μου ειπαν και δινει την εντυπωση οτι εισαι σε 80αρι διαμερισμα
ασε που ΜΙΑ φορα δεν ανοιξα κλιματισμο γιατι στον 25ο με τα παντα ανοιχτα γιατι ειχε ενωσει το μπαλκονι με το υπολοιπο και η εξωπορτα ειχε αναδιπλουμενα φυλλα που ανοιγαν και το ρευμα που δημιουργουσε ο θαλλασινος αερας ηταν παραδεισος
η τιμη?
απο μονοι τους μου το αφησαν 2000 ,με λιγο παζαρι τη δευτερη βδομαδα εγεινε 1800....αρχικη τιμη 2500

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μια χαρα ειμαι φίλε. Ευτυχώς τα οικονομικά αντέχουν ακόμα.Απλως βλέπω  ότι πέρα από αυτούς που ξεμένουν από χρήμα υπάρχουν και οι υπόλοιποι που τους εξαφανίζουν τα τιλακ.
Για αυτό λέω ότι οι ορκισμένοι  buterfly δεν θα συμπληρώνουμε ούτε τετράδα για δηλωτή.
οι τιλακοφοροι?.....
ΠΑΣΟΚ 2015

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Και καλλιθεα επισης εχω φαει τα εφηβικα χρονια εκει με αμετρητα μουνια,εχω και απο τοτε φωτος αν θες να ποσταρω αλλα τωρα τι να κανω καλλιθεα για τα αφτερ και μονο?
ρε σαν τη χαλκιδικη δεν εχει !! καλικρατια -νεα μουδανια χαι κλασσ(ε)

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ρε μεμο εχω παει και σκιαθο και μυκονο και ροδο και κυπρο.Το οτι εχει ομορφιες η Ελλαδα και να γυρνας με μηχανακι τις παραλιες απο τα νησια ειναι υπεροχο εφοσον εχεις και το γκομενακι μαζι σου..
Να πας μονος με φιλο στα 37 απο το τιποτα καλα ειναι αλλα εκτος τις παραλιες τι αλλο θα κανεις? αντε εγω παρολο που ειμαι 37 ειμαι και του κλαμπινγκ.
και να πας 7 μερες και να σου φυγει ενα χιλιαρικο σιγουρα εεε κανεις υπομονη μαζευεις αλλο ενα και πας ταιλανδη καλυτερα.αντε 1500.

κάτσε ρε τεκίλα γιατί όταν σε ακούω να μιλάς έτσι με εκνευρίζεις....

τι σημαίνει είσαι 37?δλδ τι?γέρασες?έχεις καταλάβει ότι είσαι στην καλύτερη ηλικία?

εξηγούμαι...όταν ήμουν 20αρης πίστευα ρομαντικά ότι θα μπορούσα να βρω μια συνομηλική μου να κάνω οικογένεια κτλ κτλ...οι συνομηλικές μου με έφτυναν για να πάνε με μεγαλύτερους αν δε την έπεφτες σε καμιά 35-50 σε θεωρούσε μικρό και ανώριμο...δλδ με κάνα 18χρονο να κάναμε κάτι γιατί με ανήλικα δεν έμπλεκα ούτε κατά διάνοια...

όσο μεγάλωνα έβλεπα την αυτοπεποίθησή μου να αυξάνεται,τις γυναίκες (ειδικά τις μικρότερες) να κοκκινίζουν  όταν τους την έπεφτα και το βασικό...ακόμα και τώρα που είμαι 35 σε 18-22 την πέφτω με μεγαλύτερη κιόλας άνεση....άρα από τα 20 μου ως τα 35 μου είναι σαν ο χρόνος να μην με έχει αγγίξει και αυτό και μόνο στην ιδέα με ανάβει να ξεσκίζω 20χρονα πουτανάκια με όλο και μεγαλύτερη ορμή....

το χειμώνα φίλε μου τεκίλα γαμούσα μια φοιτήτρια 22..η αίσθηση και μόνο ότι γάμαγα ένα τέτοιο μουνί γυμνασμένο το δέρμα της η απαλότητα του μουνιού της...με έκανε 20αρη...συν την εμπειρία που αποκτά ένας άντρας μετά από χρόνια...της το χα πει κιόλας...μια γυναίκα που έκανε πολλά 30χρονα ψωνάκια να κοκκινίζουν....

και μιας και αναφερθήκαμε πριν σε 35-50 μπορείς με την ίδια άνεση να γαμάς παντρεμενο-χωρισμένες 40αρες πχ δε θα σε δουν σαν πιτσιρικά...σε βλέπουν και αυτές με άλλο μάτι...

σκέψου αυτά που σου λεω και ρώτα όσους μεγαλύτερους σου θες να σου πούνε πόσο θα ξανάθελαν να είναι 35αρηδες...προσωπικά αν μπορούσα να ζητήσω από το Θεό μια χάρη θα ήταν να με αφήσει σε αυτή την ηλικία...να μην με μεγαλώσει άλλο...

όσο για το 1000αρικο για μια βδομάδα διακοπές πολλά μου φαίνοντε...με 30-40 ευρώ τη βραδυά βρίσκεις δωμάτιο αξιοπρεπές έτσι όπως έχουν ξεφτιλιστεί όλα τώρα...

όπως οι γυναίκες εκμεταλλεύοντε τα πάντα για να μας χορεύουν...έτσι τα εκμεταλλεύεται και ένας άντρας...και ειδικά η ηλικία ενός άντρα παίζει σημαντικό ρόλο στο πως θα προσεγγίσει τη γυναίκα που γουστάρει...λένε πολλοί "μα οι 20αρες είναι ακόμα κοριτσάκια τι κάνεις πας να τις μεγαλώσεις από τώρα"...απαντώ..η γυναίκα θέλει πάντα να νιώθει γυναίκα...εναπόκειται σε σένα πως θα της το βγάλεις...

μου φαίνεται αδιανόητο να έχεις δίπλα σου την Καλλιθέα...και να τρέχεις στην Πατάγια...τόσα μουνιά κυκλοφορούν εκεί..δε σε ειρωνεύομαι..και εγώ κάποια στιγμή θα το κάνω το ταξίδι για την εμπειρία...και Μακάο θέλω να πάω στις σάουνες να με κουλαντρίσουν λίγο εκεί τα Κινεζάκια...όμως ο παράδεισος πολλές φορές είναι δίπλα μας  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom