Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.102
Πόντοι
19.795
Με το Brexit, 1ευρώ=39,27 μπατ τώρα. Περίπου 1,3% άνοδος του μπατ σε σχέση με χθές ( 39,78 περίπου ). Αντε να δούμε !!
Μην το κανουμε θεμα για 1-2% και αρχισει και ο Μιμικος την καθημερινη ενημερωση :grin: Τον Φλεβαρη που ειμουνα εγω επαιρνα 36-37.

Για κοιταξτε ρε μαγκες απευθειας στο σαιτ της Σουις-αιρ. Μου βγαζει για Φλεβαρη για Μπανγκοκ με 577, χωρις πολυ αναμονη, ενω τα Σκαισκανερ κλπ.
δεν μου δινουν ουτε τετοιες τιμες, ουτε τετοιες αναμονες.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
πηχτρα εχτες
το μποτιλιαρισμα ξεκινουσε απο το σοι 7 και κολλημενοι μεχρι γουολκιν
και χωρις πολλα ισλαμογυφτοκακα
τα μαγαζια ψιλογεμματα ολα, ποιο βρε ξιτ και κραισις ,η βρωμοπατταγια ζει και βασιλευει με τις τιμες σχεδον παγωμενες μονο που τα κοριτσια εχουν ομορφηνει πααααρα πολυ επικηνδυνα και εχουν παρει το τουφεκι τους και βαρανε στο ψαχνο....αλοιμονο στους επιρεπεις στην παντοτινη αγαπη
IRON ,SEXY AIRLINES , LIVING DOLL 2, SAPHIRE , WHATSUP , κυκλοφορουν πραγματικες μαγισσεςσπουδαγμενες να καταπιουν οτιδηποτε κυκλοφορει σε νομισμα (χαρτινο ενοητε δεν ειναι μπακαλακια) με καθε θυσια(αυτο ειναι ενα καλο)
IBAR INSOMNIA 808 PIER ειδικα το τελευταιο καμια σχεση με τις προηγουμενες χρονιες οι ροες αυξημενες και σε Α ποιοτητα
και ολα αυτα τελη ιουνιου με το μπατ στα 38 πλεον(χτες βραδυ)απο τα 40 που ειχε οταν ηρθα αρχες
συνολικος απολογισμος και νεες φωτο απο τριτη που επιστρεφω

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
πηχτρα εχτες
το μποτιλιαρισμα ξεκινουσε απο το σοι 7 και κολλημενοι μεχρι γουολκιν
και χωρις πολλα ισλαμογυφτοκακα
τα μαγαζια ψιλογεμματα ολα, ποιο βρε ξιτ και κραισις ,η βρωμοπατταγια ζει και βασιλευει με τις τιμες σχεδον παγωμενες μονο που τα κοριτσια εχουν ομορφηνει πααααρα πολυ επικηνδυνα και εχουν παρει το τουφεκι τους και βαρανε στο ψαχνο....αλοιμονο στους επιρεπεις στην παντοτινη αγαπη
IRON ,SEXY AIRLINES , LIVING DOLL 2, SAPHIRE , WHATSUP , κυκλοφορουν πραγματικες μαγισσεςσπουδαγμενες να καταπιουν οτιδηποτε κυκλοφορει σε νομισμα (χαρτινο ενοητε δεν ειναι μπακαλακια) με καθε θυσια(αυτο ειναι ενα καλο)
IBAR INSOMNIA 808 PIER ειδικα το τελευταιο καμια σχεση με τις προηγουμενες χρονιες οι ροες αυξημενες και σε Α ποιοτητα
και ολα αυτα τελη ιουνιου με το μπατ στα 38 πλεον(χτες βραδυ)απο τα 40 που ειχε οταν ηρθα αρχες
συνολικος απολογισμος και νεες φωτο απο τριτη που επιστρεφω

Στεφαν,κόψε τις μαλακιες και ελα πισω να πάμε σε κανενα κωλομπαρο εδω στην ελλαδα  :grin:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Ο Stefan ειναι παιχτούρα
Παιζει στο ΝΒΑ του σεξοτουρισμού. :rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Παμε και κανα κωλομπαρο,μασατζιδικο και στουντιο εδω,για να αντιμετωπισουμε τα στερητικα  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.102
Πόντοι
19.795
Παμε και κανα κωλομπαρο,μασατζιδικο και στουντιο εδω,για να αντιμετωπισουμε τα στερητικα  :grin:
Εχω ξαναγραψει οτι μια καλη οικονομικη λυση, για ασιατικο μουνι, ειναι η βαρκελωνη :grin:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Εχω ξαναγραψει οτι μια καλη οικονομικη λυση, για ασιατικο μουνι, ειναι η βαρκελωνη :grin:

Βαρκελώνη πράγματι φτηνά, πολύ όμως χοντρογυφτομαροκινές και οι ασιάτισες μάλλον χαμηλού επιπέδου....όσο είδα εγώ ! 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.102
Πόντοι
19.795
Βαρκελώνη πράγματι φτηνά, πολύ όμως χοντρογυφτομαροκινές και οι ασιάτισες μάλλον χαμηλού επιπέδου....όσο είδα εγώ ! 
Η αληθεια ειναι οτι τα κινεζακια στα μασσατζιδικα δεν ειναι επιπεδου αγκογκο, αλλα ακομα και στη Κινα να πας, τα επιπεδου αγκογκο, ειναι πλεον για πολυ πλουσιους Κινεζους.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Μεγάλη "μανούρα" χθες στο Ατατουρκ, ελπίζω να μην "έμπλεξε" κανένας "δικός" μας εκεί....αφού οι περίσοτεροι βορειοελλαδίτες μέσω Κων/πολης ταξιδεύουν για Ασία !

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Κατι ηξερε ο στεφανος και πηγε μεσο βιεννης και δε πηγε με turkish αυτην την φορα γιατι γυρισε χθες και μαλλον θα ηταν ο ιδιος μαρτυρας στο αεροδρομιο.
Μακρια απο τα μεμετια δωστε κατι παραπανω να ειστε ασφαλεις.

Tenshi

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
346
Πόντοι
21
Παιδια θα παω στην ταυλανδη σε 2 βδομαδες μεσω της δουλειας.
Θα κατσω 1-2 μερες bangkok και μετα θα παμε chiang mai. Θα μπορεσω αν το σκασω λετε για λιγο να βρω κατι στα γρηγορα?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.102
Πόντοι
19.795
Παιδια θα παω στην ταυλανδη σε 2 βδομαδες μεσω της δουλειας.
Θα κατσω 1-2 μερες bangkok και μετα θα παμε chiang mai. Θα μπορεσω αν το σκασω λετε για λιγο να βρω κατι στα γρηγορα?
Δυσκολο πολύ.. ...................να μη βρεις :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom