δεν ειπα οτι εχουν στανταρ τιμες για 1500 , λεω οτι χοντρικα το πας στα 1500 και αν θελουνibar k insomnia με 1500 μπατ λονγκ ταιμ???????????????????εκει παει ο αιθερας της πατταγια κ νομιζω οτι γκομενες καλες εχουν πανω απο 2500-3000 μπατ η μια διουι παν αμερικανακια κ χαλαν τις τιμες![]()
![]()
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
τι να την κανεις παραπανω...οκ αν τη πατησεις και καψουρευτης κλεισε ραντεβου μετα για ρομαντικο δειπνο
Stefan μην αγνοείς το γεγονός ότι όλα τα εκλεκτά μέλη του thread είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί άντρες !!!
Αυτο γινεται σε δωματιο του κλαμπ??και μια ερωτηση σορτ ταιμ ειναι απαραιτητα μια ωρα?? η παιζει διαπραγματευση με τιμες??και λονγκ ταιμ....ναχαμε να λεγαμε 3-4 ωρες
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.102
- Πόντοι
- 19.795
Σορτ ταιμ στη Μπανγκοκ εννοειται για 2 ωρες. (Μια ωρα θελουν συνηθως στο μπανιοΑυτο γινεται σε δωματιο του κλαμπ??και μια ερωτηση σορτ ταιμ ειναι απαραιτητα μια ωρα?? η παιζει διαπραγματευση με τιμες??
sto THAI SEX TRIP παντως δεν δινει αρκετες πληροφοριες σχετικα,εχω παει ταιλανδη αλλα πιαστηκα κοροιδο γιατι δεν ηξερα,ενταξει περασα καλα,αλλα μπορουσα και καλυτερα με αυτα που διαβαζω , οκ γραψτε οσοι μπορειτε και αλλα να μαθαινουμε π.χ. διαπραγματευση τιμων ,δωματια,κλαμπ κ.τ.λ.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Thanks Stefan. Κάτι τέτοιο είχα και γω στο μυαλό μου αλλά είπα Πατταγια είναι ίσως παίζει κάτι που δεν ξέρω.. Φίλε Paomak σίγουρα θέλει προσοχή γιατί δεν τα κάνουν όλα όλες.. Το σκεπτικό μου είναι φόρτωμα το νωρίτερο δυνατό , μπαρμπεκιου και μπύρίτσες στην πισίνα ποτάκια και τέλος απόσυρση στα ενδότερα με ένα ντουετάκι ο καθένας. για boom boom. Κατι τέτοια γουστάρω νατα θυμάμαι γέρος και να χασκογελάω, να με κοιτάνε οι οι άλλοι και να λένε τα έπαιξε εντελώς ο γέρος.![]()
![]()
Φίλε LYST συμπληρώνοντας τις απαντήσεις των φίλων Στεφαν και Paomak με τις οποίες συμφωνώ.
Η ''δραστηριότητα'' στη Πατάγια ξεκινάει απο τις 6-7 και έπειτα στη beach road. Η πιθανότητα να φορτώσεις όμως κάτι καλό απο εκεί όπως σίγουρα ξέρεις είναι πολύ μικρή. Συνήθως κάτι πατσαβουράκια βρίσκεις στη beach road και ακόμη και αν κάτσει κάποια πολύ καλή freelancer δεν μένει πάνω απο μισάωρο αφόρτωτη.
Επίσης την ίδια ώρα αρχίζει η δραστηριότητα στα μικρά στυλάτα μπαράκια του Soi buakao και του LK Metro. Εχω πετύχει πολύ όμορφες κοπέλες εκεί, αλλά νωρίτερα απο τις 12:00 δεν τις αφήνουν οι ιδιοκτήτες να φύγουν απο τα μαγαζιά, ακόμη και αν πλήρώσεις bar fine, γιατί ουσιαστικά αποτελούν τους ''κράχτες'' αυτών των σχετικά μικρών μαγαζιών. Τώρα αν τα σκάσεις χοντρά στο μαγαζί το θέμα αλλάζει αλλά δεν συζητάμε για κάτι τέτοιο νομίζω.
Μια προσωπική μου ''μέθοδος'' που κάποιες φορές δουλεύει και κάποιες όχι είναι η εξής. Πίνω μια μπύρα και κερνάω και ένα ποτό στα μπαράκια την κοπέλα που θέλω. Για να αποφύγω το bar fine τους δίνω ραντεβού αργότερα σε συγκεκριμένη disco μετά τις 2 που κλείνουν τα μπαράκια. Αν η άλλη δεν έχει φορτωθεί μέχρι το τέλος της βραδιάς είναι πολύ πιθανόν να έρθει να σε βρεί. Αν φορτωθεί η αν βαριέται η δεν σε πολυγουστάρει απλά σε στηνει. Ενδεικτικό του αν πραγματικά ενδιαφέρεται ή όχι είναι το αν θα σου παζαρέψει αμέσως τη τιμή. Με την ''αναδουλειά'' που έχει πέσει τις τελευταίες σεζόν η πιθανότητα να έρθουν είναι σχετικά μεγάλη. θα έλεγα χωρίς να κρατάω αρχείο ότι 4 στις 10 περιπτώσεις έρχονται. Αράζεις λοιπον με το ποτό σου στο μέρος που συμφωνήσατε και αν έρθει έχει καλώς, αν όχι πας για άλλα χωρίς να έχεις ουσιαστικά χάσει κάτι. Συνήθως όταν κλείνουν τα μπαράκια όσες συνεχίζουν πάνε δύο - δυο η τρεις - τρείς σε συγκεκριμένες μεγάλες disco της walking street, οποτε δεν τις βγάζεις ουσιαστικά απο το πρόγραμμά τους με αυτό που τους προτείνεις. Μου έχει τύχει ενώ έχω συμφωνήσει με μια κοπέλα να μου φέρνει μαζί και τη φίλη της !!! Και σε αυτή βέβαια τη περίπτωση με βάση το αν η φίλη της σου αρέσει, οι συμολικοί όροι της διαπραγμάτευσης αλλάζουν.
Και ερχόμενος τελικά στο θέμα της ερώτησής σου. Αν φορτώσεις με ένα φίλο δυάδα με το παραπάνω τρόπο και τις πληρώσεις ένα 500μπατο παραπάνω τη καθεμία εύκολα κάθονται την επομένη όλη τη μέρα μαζί σου μέχρι το απόγευμα που θα πρέπει να φύγουν για να ετοιμαστούν να δουλεψουν στο μπαράκι και πάλι. Προσωπικά μόνο αυτό το τρόπο βλέπω για απογευματινές δραστηριότητες.
Εναλακτικά οι ''απογευματινές'' δραστηριότητες πιστέυω μόνο στα gentlemen clubs που γράφει και ο φίλος Στεφάν παίζουν.
αι νοου αι νοου.....γκουντ μενStefan μην αγνοείς το γεγονός ότι όλα τα εκλεκτά μέλη του thread είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί άντρες !!!![]()
![]()
![]()
χοτελ , τι δωματιο του κλαμπ...το κλαμπ ειναι μουρη δεν ειναι μπουρδελο (ετσι φενεται τουλαχιστον)Αυτο γινεται σε δωματιο του κλαμπ??και μια ερωτηση σορτ ταιμ ειναι απαραιτητα μια ωρα?? η παιζει διαπραγματευση με τιμες??
διαπραγματευση παιζει αλλα σηνηθως ξεκινουν απο πολυ πιο πανω
σορτ ταιμ οπως ειπαι και ο ηλικιωμενος φιλος μου κανα 2ωρο αντε 3ωρο αν γουσταρει η δεν θελει να δουλεψει αλλο
καλα δεν ειναι πανεπιστημιο , απλα μπες στη λογικη του παζαριου με ομορφο τροπο τιποταλλο σε ολα γενικα , κατι θα γλυτωσειςsto THAI SEX TRIP παντως δεν δινει αρκετες πληροφοριες σχετικα,εχω παει ταιλανδη αλλα πιαστηκα κοροιδο γιατι δεν ηξερα,ενταξει περασα καλα,αλλα μπορουσα και καλυτερα με αυτα που διαβαζω , οκ γραψτε οσοι μπορειτε και αλλα να μαθαινουμε π.χ. διαπραγματευση τιμων ,δωματια,κλαμπ κ.τ.λ.
ανβηκαν ποιοτικα τα παραλιακα γιωργο εχει κατι γλυφιτζουρια.....Φίλε LYST συμπληρώνοντας τις απαντήσεις των φίλων Στεφαν και Paomak με τις οποίες συμφωνώ.
Η ''δραστηριότητα'' στη Πατάγια ξεκινάει απο τις 6-7 και έπειτα στη beach road. Η πιθανότητα να φορτώσεις όμως κάτι καλό απο εκεί όπως σίγουρα ξέρεις είναι πολύ μικρή. Συνήθως κάτι πατσαβουράκια βρίσκεις στη beach road και ακόμη και αν κάτσει κάποια πολύ καλή freelancer δεν μένει πάνω απο μισάωρο αφόρτωτη.
Επίσης την ίδια ώρα αρχίζει η δραστηριότητα στα μικρά στυλάτα μπαράκια του Soi buakao και του LK Metro. Εχω πετύχει πολύ όμορφες κοπέλες εκεί, αλλά νωρίτερα απο τις 12:00 δεν τις αφήνουν οι ιδιοκτήτες να φύγουν απο τα μαγαζιά, ακόμη και αν πλήρώσεις bar fine, γιατί ουσιαστικά αποτελούν τους ''κράχτες'' αυτών των σχετικά μικρών μαγαζιών. Τώρα αν τα σκάσεις χοντρά στο μαγαζί το θέμα αλλάζει αλλά δεν συζητάμε για κάτι τέτοιο νομίζω.
Μια προσωπική μου ''μέθοδος'' που κάποιες φορές δουλεύει και κάποιες όχι είναι η εξής. Πίνω μια μπύρα και κερνάω και ένα ποτό στα μπαράκια την κοπέλα που θέλω. Για να αποφύγω το bar fine τους δίνω ραντεβού αργότερα σε συγκεκριμένη disco μετά τις 2 που κλείνουν τα μπαράκια. Αν η άλλη δεν έχει φορτωθεί μέχρι το τέλος της βραδιάς είναι πολύ πιθανόν να έρθει να σε βρεί. Αν φορτωθεί η αν βαριέται η δεν σε πολυγουστάρει απλά σε στηνει. Ενδεικτικό του αν πραγματικά ενδιαφέρεται ή όχι είναι το αν θα σου παζαρέψει αμέσως τη τιμή. Με την ''αναδουλειά'' που έχει πέσει τις τελευταίες σεζόν η πιθανότητα να έρθουν είναι σχετικά μεγάλη. θα έλεγα χωρίς να κρατάω αρχείο ότι 4 στις 10 περιπτώσεις έρχονται. Αράζεις λοιπον με το ποτό σου στο μέρος που συμφωνήσατε και αν έρθει έχει καλώς, αν όχι πας για άλλα χωρίς να έχεις ουσιαστικά χάσει κάτι. Συνήθως όταν κλείνουν τα μπαράκια όσες συνεχίζουν πάνε δύο - δυο η τρεις - τρείς σε συγκεκριμένες μεγάλες disco της walking street, οποτε δεν τις βγάζεις ουσιαστικά απο το πρόγραμμά τους με αυτό που τους προτείνεις. Μου έχει τύχει ενώ έχω συμφωνήσει με μια κοπέλα να μου φέρνει μαζί και τη φίλη της !!! Και σε αυτή βέβαια τη περίπτωση με βάση το αν η φίλη της σου αρέσει, οι συμολικοί όροι της διαπραγμάτευσης αλλάζουν.
Και ερχόμενος τελικά στο θέμα της ερώτησής σου. Αν φορτώσεις με ένα φίλο δυάδα με το παραπάνω τρόπο και τις πληρώσεις ένα 500μπατο παραπάνω τη καθεμία εύκολα κάθονται την επομένη όλη τη μέρα μαζί σου μέχρι το απόγευμα που θα πρέπει να φύγουν για να ετοιμαστούν να δουλεψουν στο μπαράκι και πάλι. Προσωπικά μόνο αυτό το τρόπο βλέπω για απογευματινές δραστηριότητες.
Εναλακτικά οι ''απογευματινές'' δραστηριότητες πιστέυω μόνο στα gentlemen clubs που γράφει και ο φίλος Στεφάν παίζουν.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
ανβηκαν ποιοτικα τα παραλιακα γιωργο εχει κατι γλυφιτζουρια.....
Aναβαθμίστηκε η beech road ???
Αυτά είναι καλά νέα !!!
Τελικά δεν υπάρχει τίποτα σαν το ζωντανό ρεπορτάζ !!!
Μπράβο για την ανταπόκριση Στεφάν !!!
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Ευχαριστω για τις πληροφοριες ,νομιζα οτι καποια μπαρ εχουν δωματια ,απο πισω η στον επανω οροφο κ.τ.λ.,δηλ. τα 1500 που γραφεις πιο πανω ειναι + 500 το δωματιο βλεπω σε κατι σαιτ κατι λοβ χοτελ με 300-400 μπατ μαλλον εκει λεςχοτελ , τι δωματιο του κλαμπ...το κλαμπ ειναι μουρη δεν ειναι μπουρδελο (ετσι φενεται τουλαχιστον)
διαπραγματευση παιζει αλλα σηνηθως ξεκινουν απο πολυ πιο πανω
σορτ ταιμ οπως ειπαι και ο ηλικιωμενος φιλος μου κανα 2ωρο αντε 3ωρο αν γουσταρει η δεν θελει να δουλεψει αλλο
μπαρ ναι καποια στο σοι 6 εχου δωματια οκΕυχαριστω για τις πληροφοριες ,νομιζα οτι καποια μπαρ εχουν δωματια ,απο πισω η στον επανω οροφο κ.τ.λ.,δηλ. τα 1500 που γραφεις πιο πανω ειναι + 500 το δωματιο βλεπω σε κατι σαιτ κατι λοβ χοτελ με 300-400 μπατ μαλλον εκει λες
350 χρεωνου και 300 καποια
1500 καθαρα πανε στη κοπελα αν ειναι κατι καλο ...εχει και 1000 μιλαμε παντα για κοριτσια των μπαρ
τωρα ποιος χοντρος πουστης απο τον (πρωην) κυκλο μου μουσατος δημοσιος υπαλληλος δεητζης γαμω τη χοληστερινη του και τα τριγλικεριδια του μεσα με καταραστηκε και....
βελι σικ νο μπουμμπουμ 3ντεις 4 με τη σημερινη , ουτε κουκου δε μας κανει με το χαπακωμα
βελι σικ νο μπουμμπουμ 3ντεις 4 με τη σημερινη , ουτε κουκου δε μας κανει με το χαπακωμα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.102
- Πόντοι
- 19.795
Να και μια χρηστικη πληροφορια, απο τις πιο σημαντικες για το ταυλανδη σεξ τριπ, που δεν την εχει γραψει κανενας: Δεν λεμε ποτε σε γνωστους η συγγενεις, ανδρες, οτι θα παμε ταξιδι. Μενει το ματι τους, και παραγουν πολυ ζηλεια και πολυ αρνητικη ενεργεια. Πριν απο 3 χρονια κοντεψα να πεθανω στη Κινα, επειδη 10 μερες πριν το ταξιδι σε μια ανδροπαρεα συγγενικων κυριως προσωπων, ειχα πει οτι παω ταξιδι.τωρα ποιος χοντρος πουστης απο τον (πρωην) κυκλο μου μουσατος δημοσιος υπαλληλος δεητζης γαμω τη χοληστερινη του και τα τριγλικεριδια του μεσα με καταραστηκε και....
ουυ 100%Να και μια χρηστικη πληροφορια, απο τις πιο σημαντικες για το ταυλανδη σεξ τριπ, που δεν την εχει γραψει κανενας: Δεν λεμε ποτε σε γνωστους η συγγενεις, ανδρες, οτι θα παμε ταξιδι. Μενει το ματι τους, και παραγουν πολυ ζηλεια και πολυ αρνητικη ενεργεια. Πριν απο 3 χρονια κοντεψα να πεθανω στη Κινα, επειδη 10 μερες πριν το ταξιδι σε μια ανδροπαρεα συγγενικων κυριως προσωπων, ειχα πει οτι παω ταξιδι.![]()