Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Στεφαν αν είστε δύο ατακτα αγοράκια και δεν έχετε κλείσει διαμονή κοίτα και αυτο
δυο ατακτα αγορακια δεν ειμαστε διοτι εγω ως επι το πλειστον κινουμαι μονος και δεν θεωρω τον εαυτο μου ''ατακτο αγορακι'' αλλα ελευθερο σκοπευτη
ωραιο φενετε παντως
εκλεισα σε αυτο ομως το μισο της διαμονης
και το αλλο μισο σε αυτο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.121
Πόντοι
6.256
Συγνωμη ρε παιδια, με το συμπαθειο..
Αλλα
ΠΟΛΥ χαλια οι φιλιππινεζες.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αλλα
Χμμμ...ΟΚ..Δε συγκρινονται με τις Ταυλανδεζες,οσον αφορα την εξωτερικη εμφανιση..Καμμια σχεση οι φατσουλες τους...
Εχουν και αλλο σωματοτυπο..Γενικα ειναι πιο "chubby"...πιο "γεματουλες" και λογω της παρα πολυ κακης διατροφης που κανουν..
Και δε μιλαω για πιτσες και χαμπουργκερ..Η φιλιππινεζικη κουζινα ειναι πολυ ανθυγιεινη,οχι μονο οι συνταγες,αλλα και οι πρωτες υλες ειναι της τελευταιας ποιοτητας.
Εγω ΟΤΙ κι αν εφαγα οταν ημουν Φιλιππινες,ειχα προβλημα.Ακομα και μακαροναδα σε καλο ιταλικο εστιατοριο μου προκαλεσε στομαχοπονο..Το GAVISCON ηταν απαραιτητο συμπληρωμα καθε γευματος..Σε ολα τα φαρμακεια εκει ειναι πρωτη μουρη...Πρεπει να πουλαει πιο πολυ κι απο τα παυσιπονα..!!!
Παντως βρισκεις και Φιλιππινεζες αδυνατουλες με σωματοτυπο Ταυλανδεζικο..Απλα δεν ειναι ο κανονας..
Απο την αλλη,αν εξαιρεσουμε την εξωτερικη εμφανιση,οι Φιλιππινεζες γενικα προσφερουν πολυ καλυτερο GFE απο τις Ταυλανδεζες (που εχουν παρει ψηλα τον αμανε οι περισσοτερες).
Και βεβαια μπορεις να επικοινωνησεις και να πεις μια κουβεντα.Μιλουν απταιστα σχεδον αγγλικα..Οχι σα τις Ταυλανδεζες που πολλες δε ξερουν γρι αγγλικα και συνεννοεισαι με νοηματα..
Τελος να αναφερουμε πως στις Φιλιππινες παιζει και πολυ πιπινι..Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι μεχρι 23-24 το πολυ..Απο τα 25 και μετα θεωρουνται γριες και φευγουν απο το επαγγελμα  :2funny:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Καλως τον πιπιν, που γυρναγες;;;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αλλα

Οτι κσι να λετε εγω στο Boracay θα παω !!

Αν ψαξεις στο Μακατυ πιο πριν, κατι καλο θα βρεις !!

Οπως παντου, θελει διαβασμα πριν, και περπατημα ψσξιμο οταν πας.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.121
Πόντοι
6.256

Να μαντεψω οτι εχεις πτηση αθηνα-μανιλα-αθηνα?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Να μαντεψω οτι εχεις πτηση αθηνα-μανιλα-αθηνα?

Αθηνα Μπανγκοκ, 2 εβδομαδες Ταιλανδη διαμονη.

Μπανγκοκ Μανιλα (Μακατυ ) 4 μερες διαμονη

Μανιλα Καλιμπο (Μπορακαυ ) 7 μερες διαμονη

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

καλα που σε μισω και σε εψησα να πας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
546
Πόντοι
36
Χμμμ...ΟΚ..Δε συγκρινονται με τις Ταυλανδεζες,οσον αφορα την εξωτερικη εμφανιση..Καμμια σχεση οι φατσουλες τους...
Εχουν και αλλο σωματοτυπο..Γενικα ειναι πιο "chubby"...πιο "γεματουλες" και λογω της παρα πολυ κακης διατροφης που κανουν..
Και δε μιλαω για πιτσες και χαμπουργκερ..Η φιλιππινεζικη κουζινα ειναι πολυ ανθυγιεινη,οχι μονο οι συνταγες,αλλα και οι πρωτες υλες ειναι της τελευταιας ποιοτητας.
Εγω ΟΤΙ κι αν εφαγα οταν ημουν Φιλιππινες,ειχα προβλημα.Ακομα και μακαροναδα σε καλο ιταλικο εστιατοριο μου προκαλεσε στομαχοπονο..Το GAVISCON ηταν απαραιτητο συμπληρωμα καθε γευματος..Σε ολα τα φαρμακεια εκει ειναι πρωτη μουρη...Πρεπει να πουλαει πιο πολυ κι απο τα παυσιπονα..!!!
Παντως βρισκεις και Φιλιππινεζες αδυνατουλες με σωματοτυπο Ταυλανδεζικο..Απλα δεν ειναι ο κανονας..
Απο την αλλη,αν εξαιρεσουμε την εξωτερικη εμφανιση,οι Φιλιππινεζες γενικα προσφερουν πολυ καλυτερο GFE απο τις Ταυλανδεζες (που εχουν παρει ψηλα τον αμανε οι περισσοτερες).
Και βεβαια μπορεις να επικοινωνησεις και να πεις μια κουβεντα.Μιλουν απταιστα σχεδον αγγλικα..Οχι σα τις Ταυλανδεζες που πολλες δε ξερουν γρι αγγλικα και συνεννοεισαι με νοηματα..
Τελος να αναφερουμε πως στις Φιλιππινες παιζει και πολυ πιπινι..Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι μεχρι 23-24 το πολυ..Απο τα 25 και μετα θεωρουνται γριες και φευγουν απο το επαγγελμα  :2funny: :rockon: :rockon:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μη μου στεναχωριέσαι !! θα βρείς ''παρηγορήτρες'' στο Insomnia, και στο Samphire !! :2funny: :2funny:
πολυ αργα για δακρυα τωρα
απλα αυτη τη φορα θα ειναι πιο ξαπλανταν διακοπες χωρις πολλες μετακινησεις

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Παιδια ειμαστε 2 ατομα και ενδιαφερομαι ειτε να μεινουμε 2 ατομα σε μεγαλο διαμερισμα ,ειτε ο καθενας μονος του σε μικρο σε αυτο το ''condominium''...
Ειναι διπλα στο Ηilton.
Φυσικα και θα δεν θα κλεισω τιποτα αλλα θα κανω το παζαρι μου οπως ειχα κανει και για το Patong Tower στο Πουκετ.
Ειναι πολλη ωρα περπατημα απο walking street ?
Ακουω οτι και η Soi Buakhao εχει ''δραση'' και αν δειτε ο δρομος πλησιαζει αρκετα προς το σημειο αυτο των διαμερισματων.
Τα μπαρ φτανουν τοσο ψηλα οσο φαινεται στο χαρτη ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom