Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Καλησπέριζω.Για να μην αναμασαμε κάθε τόσο τα ίδιακαι τα ίδια σχετικά με τα χαμηλά και υψηλά μπάτζετ που διαθέτει ο καθένας εγώ τσεκάρω για το καλοκαίρι μια εναλλακτική λύση. Το κόστος της  για 10 μερούλες στο Πουκετ  είναι για δύο φίλους  45 με 50 ευρώ την μέρα. Η πρόταση μου περιλαμβάνει εκπληκτικές βίλες δύο υπνοδωματίων με τεράστοιυς χώρους και ιδιωτική πισίνα !!!!!! .
Κόστος για δέκα μέρες  650 έως 750 που από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι αξίζουν μέχρι τελευταίας δεκάρας. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι (για αυτές που έχω βρει στις συγκεκριμένες τιμές ) ότι βρίσκονται  στα νότια του νησιού , κοντά στην παραλία Rawai για όσους ξέρουν που απέχει τουλάχιστον ένα μισάωρο  με αυτοκίνητο από τον χαμό της Patong . Άρα χρειάζεται και ενοικίαση αυτοκινήτου που έχει για ένα δεκαήμερο κατά μέσο όρο 25 με 30 ευρώ. Άρα μιλάμε για συνολικό κόστος στα 900  με 1000 ευρώ για δύο άτομα.Με τον τρόπο αυτό έχεις και χλιδάτη διαμονή και αμάξι για να γυρίσει κάποιος  όλες τις παραλίες και να πετάγεται όποτε γουστάρει στην Πατόγκ για φόρτωμα κοριτσιών.. Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη φάση από το να έχεις ένα τρελό καυλάκι το βράδυ δίπλα στην πισίνα πίνοντας τα ποτάκια σου , βουτώντας όπτε γουστάρεις και όλα τα τα υπόλοιπα ...
ενοειτε οτι ειναι πολυ καλη περιπτωση για 2 η και περισοτερα ατομα αρκει να συμφωνουν τα χνωτα τους και να υπαρχει δωματιο για τον καθενα και συνενοηση για το μπανιο αν δεν υπαρχουν αρκετα ,αλλα νομιζω οτι στις ηλικιες ανω των 30-40 η συγκατοικηση ειδικα στις διακοπες ειναι πολυ πολυ πολυ δυσκολη εκτος αν εισαι με καποιον που τον ζεις 10 ωρες τη μερα και τον εχεις συνηθισει

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
ενοειτε οτι ειναι πολυ καλη περιπτωση για 2 η και περισοτερα ατομα αρκει να συμφωνουν τα χνωτα τους και να υπαρχει δωματιο για τον καθενα και συνενοηση για το μπανιο αν δεν υπαρχουν αρκετα ,αλλα νομιζω οτι στις ηλικιες ανω των 30-40 η συγκατοικηση ειδικα στις διακοπες ειναι πολυ πολυ πολυ δυσκολη εκτος αν εισαι με καποιον που τον ζεις 10 ωρες τη μερα και τον εχεις συνηθισει

Επειδή έχω αρχίσει  να το ψάχνω σοβαρά μιλάμε για σπίτια μίνιμουμ 100 τμ , αυτά που έβαλα από το Agoda  είναι όπως λέει στην περιγραφή 150 και 160 τμ το καθένα και έχουν μινιμουμ 2 μπάνια. Άρα ο χώρος είναι τεράστιος και έχεις και την ιδιωτικότητα να κάνεις ότι γουστάρεις. Τώρα για τον ποιον έχεις να το μοιραστείς  εννοείται ότι πας με τον κολλητό σου ή κάποιον που ξέρει τα χούγια σου και ξέρεις τα δικά του.. Αμα είναι να τ τσακώνεσαι για το τίποτα ή να έχεις μαζί σου κανα κακομοίρη μακριά στο δωματιάκι σου στο χοτέλ και μένουμε αγαπημένοι.
Τα όμορφα γούστα θέλουν παραχωρήσεις και καλή διάθεση.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Επειδή έχω αρχίσει  να το ψάχνω σοβαρά μιλάμε για σπίτια μίνιμουμ 100 τμ , αυτά που έβαλα από το Agoda  είναι όπως λέει στην περιγραφή 150 και 160 τμ το καθένα και έχουν μινιμουμ 2 μπάνια. Άρα ο χώρος είναι τεράστιος και έχεις και την ιδιωτικότητα να κάνεις ότι γουστάρεις. Τώρα για τον ποιον έχεις να το μοιραστείς  εννοείται ότι πας με τον κολλητό σου ή κάποιον που ξέρει τα χούγια σου και ξέρεις τα δικά του.. Αμα είναι να τ τσακώνεσαι για το τίποτα ή να έχεις μαζί σου κανα κακομοίρη μακριά στο δωματιάκι σου στο χοτέλ και μένουμε αγαπημένοι.
ετσι ακριβως

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Επειδή έχω αρχίσει  να το ψάχνω σοβαρά μιλάμε για σπίτια μίνιμουμ 100 τμ , αυτά που έβαλα από το Agoda  είναι όπως λέει στην περιγραφή 150 και 160 τμ το καθένα και έχουν μινιμουμ 2 μπάνια. Άρα ο χώρος είναι τεράστιος και έχεις και την ιδιωτικότητα να κάνεις ότι γουστάρεις. Τώρα για τον ποιον έχεις να το μοιραστείς  εννοείται ότι πας με τον κολλητό σου ή κάποιον που ξέρει τα χούγια σου και ξέρεις τα δικά του.. Αμα είναι να τ τσακώνεσαι για το τίποτα ή να έχεις μαζί σου κανα κακομοίρη μακριά στο δωματιάκι σου στο χοτέλ και μένουμε αγαπημένοι.

γιατι δεν κλεινετε κανα καλο ξενοδοχειο με κοστος κανα 50αρι την ημερα ! που να εχει ιδιωτικη πισινα το δωματιο (ωστε να μπορειτε γυμνοι κανετε οτι θελετε, να εχει τις ανεσεις του και ολα ?

με 50 με 60 ευρω υπαρχουν παρα πολλες καλες επιλογες ... θα δωσω καποιες που ξερω προσωπικα ... απλα να βρω φωτος πρωτα να βαλω!

το μονο μειονεκτημα που εχουν αυτα τα καλα ξενοδοχεια ειναι οτι δεν ειναι Joiners free για την κοπελα που θα βαλεις στο δωματιο και μπορει ζηταν κατι εξτρα για καθε "επισκεπτη" που εχεις ,  αλλα αν το κλεισεις δικλινο το αποφευγεις αυτο! θελει να εχεις και λιγο πειρα βεβαια!

stiv300

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
κανενας παλιος για το ψαροχωρι εκει κατα τις 15 του Μαη

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
κανενας παλιος για το ψαροχωρι εκει κατα τις 15 του Μαη

κατεβα πηγαινε στην παραλια ή στην walking street και φωναξε ΕΛΛΑΔΑΡΑ !!!

να δεις ποσοι ξεπεταχτουν ...

εγω στην θεση σου βεβαια δεν θα το εκανα .... αλλα αν επιμενεις καντο ! χαχαχαχαχααχ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Θα  παει ................Jomtien  :grin:
αα λες οτι θα ειναι το πιο μακρια που θα παω? χαχααχα οχι ρε θα παω και κανα νησακι και απο την επομενη φορα χαραζουμε αλλες πορειες με την προυποθεση να υπαρχει καλη παρεα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom