Φίλοι Lyst και Pipinomaniac.
Οι ιστορίες σας είναι πράγματι ενδιαφέρουσες. Θα ήθελα όμως χωρίς παρεξήγηση, μια και εκτιμώ και τους δυο σας, να προσθέσω κάτι σε αυτές.
Δεν πιστεύω ότι ο λόγος που κάποιοι τουρίστες, όπως καλή ώρα εσείς στις ιστορίες σας, την ''ψάχνουν'' με φαινομενικά μη επαγγελματίες, για λόγους απλού ενδιαφέροντος ώς προς το αν οι φαινομενικά μη επαγγελματίες είναι και πραγματικά μη επαγγελματίες.
Προσωπικά πιστεύω ότι οι περισσότεροι τουρίστες το κάνουν για δυο λογους. Ο πρώτος είναι γιατί, ίσως ενδόμυχα και ασυνείδητα κάποιοι, ίσως και απολύτως συνειδητά κάποιοι άλλοι, θέλουν να δουν κατά πόσο ''περνάει η μπογιά τους'' σαν άντρες, πράγμα που προφανώς με τις επαγγελματίες δεν γίνεται, η τουλάχιστον δεν γίνεται στο βαθμό που μπορεί να γίνει με τις μη επαγγελματίες.
Ο δεύτερος και προφανής λόγος είναι ότι η όλη εμπειρία με μια μη επαγγελματία είναι συνήθως περισσότερο ενδιαφέρουσα για μια σειρά απο λόγους ο κυριώτερος απο τους οποίους είναι ότι συνηθως είναι κάτι σχετικά σπάνιο για ένα τουρίστα.
Δεν το βλέπω αρνητικά σαν πρακτική. Και ασφαλώς δεν υπαινίσσομαι τίποτα για όσους το κάνουν. Άλλωστε και εγώ μέσα από το Thai Cupid αυτό το πράγμα κάνω. Και έχω φάει μπόλικες ''χλαπάτσες'' μαθαίνοντας αρκετά πράγματα μέσα από αυτή τη διαδικασία. Σίγουρα όμως είχε ενδιαφέρον, και μου κάθησαν και κάποιες λίγες καλές περιπτώσεις.
Εν ολίγοις. Live your myth in thailand !!!