Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Αυτες ειναι οι καλυτερες φασεις και εγω ειχα πηδηξει μια χορευτρια της tiger την παλια...
καλα ρε pipinomaniac την πηγες και για φαι? την κερασες και ποτο ? σου βγηκε κανα 3000αρο τελικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πλακα σε κανω ρε ξερεις ποσο σαγαπαω...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αυτες ειναι οι καλυτερες φασεις και εγω ειχα πηδηξει μια χορευτρια της tiger την παλια...
καλα ρε pipinomaniac την πηγες και για φαι? την κερασες και ποτο ? σου βγηκε κανα 3000αρο τελικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι μωρε να της πει να του αγορασει και καποτες και κανα σπορακι για τη λιγουρα.........γαμω το παλαιφυτο σουυυυυυυυυυ!!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
καλα ρε pipinomaniac την πηγες και για φαι? την κερασες και ποτο ? σου βγηκε κανα 3000αρο τελικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πρωτον,αμοιβαια η εκτιμηση..
Δευτερον,τοτε υπηρχε μεγαλυτερη οικονομικη ευχερεια..και το μπατ γυρω στα 50..
Τριτον,ειναι και τι σου βγαζει η γκομενα..Πως σε προδιαθετει..Αν ειναι ενα καθημερινο κοριτσι,απλο,ντυμενο με το φορεματακι του,κυριλε,το βγαζεις για φαι σε κανα κυριλε μαγαζι..
Αν ειναι κανα ξεκωλο τιγκα στο τατουαζ,με κωλους και βυζια οξω που κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ειναι της δουλειας κι εχει γραψει πολλα χιλιομετρα το κοντερ..ε τοτε,το πολυ σε κανα καροτσακι για μασα!!!
Ασε που τετοιου ειδους γκομενες δεν ειναι του γουστου μου και δεν τις προτιμαω..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φίλοι Lyst και Pipinomaniac.

Οι ιστορίες σας είναι πράγματι ενδιαφέρουσες. Θα ήθελα όμως χωρίς παρεξήγηση, μια και εκτιμώ και τους δυο σας, να προσθέσω κάτι σε αυτές.

Δεν πιστεύω ότι  ο λόγος που κάποιοι τουρίστες, όπως καλή ώρα εσείς στις ιστορίες σας, την ''ψάχνουν'' με φαινομενικά μη επαγγελματίες, για λόγους απλού ενδιαφέροντος ώς προς το αν οι φαινομενικά μη επαγγελματίες είναι και πραγματικά μη επαγγελματίες.

Προσωπικά πιστεύω ότι οι περισσότεροι τουρίστες το κάνουν για δυο λογους. Ο πρώτος είναι γιατί, ίσως ενδόμυχα και ασυνείδητα κάποιοι, ίσως και απολύτως συνειδητά κάποιοι άλλοι, θέλουν να δουν κατά πόσο ''περνάει η μπογιά τους'' σαν άντρες, πράγμα που προφανώς με τις επαγγελματίες δεν γίνεται, η τουλάχιστον δεν γίνεται στο βαθμό που μπορεί να γίνει με τις μη επαγγελματίες.

Ο δεύτερος και προφανής λόγος είναι ότι η όλη εμπειρία με μια μη επαγγελματία είναι συνήθως περισσότερο ενδιαφέρουσα για μια σειρά απο λόγους ο κυριώτερος απο τους οποίους είναι ότι συνηθως είναι κάτι σχετικά σπάνιο για ένα τουρίστα.

Δεν το βλέπω αρνητικά σαν πρακτική. Και ασφαλώς δεν υπαινίσσομαι τίποτα για όσους το κάνουν.  Άλλωστε και εγώ μέσα από το Thai Cupid αυτό το πράγμα κάνω. Και έχω φάει μπόλικες ''χλαπάτσες'' μαθαίνοντας αρκετά πράγματα μέσα από αυτή τη διαδικασία. Σίγουρα όμως είχε ενδιαφέρον, και μου κάθησαν και κάποιες λίγες καλές περιπτώσεις.

Εν ολίγοις. Live your myth in thailand !!!  :rockon: :rockon:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Πρωτον,αμοιβαια η εκτιμηση..
Δευτερον,τοτε υπηρχε μεγαλυτερη οικονομικη ευχερεια..και το μπατ γυρω στα 50..
Τριτον,ειναι και τι σου βγαζει η γκομενα..Πως σε προδιαθετει..Αν ειναι ενα καθημερινο κοριτσι,απλο,ντυμενο με το φορεματακι του,κυριλε,το βγαζεις για φαι σε κανα κυριλε μαγαζι..
Αν ειναι κανα ξεκωλο τιγκα στο τατουαζ,με κωλους και βυζια οξω που κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ειναι της δουλειας κι εχει γραψει πολλα χιλιομετρα το κοντερ..ε τοτε,το πολυ σε κανα καροτσακι για μασα!!!
Ασε που τετοιου ειδους γκομενες δεν ειναι του γουστου μου και δεν τις προτιμαω..
εχω παρει σερβιτορα παλια απο το σαρκ γκογκο (οχι το γιαπικο κλαμπ της θεσσ/νικης , εκει μονο ωραιοι σαν τον τεκιλα γαμαν ) απο το τσιανγκ μαι και σερβιτορα απο λουσιφερ

Συνημμένα

• 1517560_404920026305309_90793784_n.jpg
    1517560_404920026305309_90793784_n.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Like
Αντιδράσεις: 968

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και οι δυο τα απολυτα GF εμπειριες
και οι δυο ΕΝΟΗΤΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ , χωρις πολλα πολλα χωρις να γινει διαπραγματευση κυπριακου ζητηματος χωρις καν να ζητησουν αυτες οταν ηρθε η ωρα μπηκαμε στο δια ταυτα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Φίλοι Lyst και Pipinomaniac.

Οι ιστορίες σας είναι πράγματι ενδιαφέρουσες. Θα ήθελα όμως χωρίς παρεξήγηση, μια και εκτιμώ και τους δυο σας, να προσθέσω κάτι σε αυτές.

Δεν πιστεύω ότι  ο λόγος που κάποιοι τουρίστες, όπως καλή ώρα εσείς στις ιστορίες σας, την ''ψάχνουν'' με φαινομενικά μη επαγγελματίες, για λόγους απλού ενδιαφέροντος ώς προς το αν οι φαινομενικά μη επαγγελματίες είναι και πραγματικά μη επαγγελματίες.

Προσωπικά πιστεύω ότι οι περισσότεροι τουρίστες το κάνουν για δυο λογους. Ο πρώτος είναι γιατί, ίσως ενδόμυχα και ασυνείδητα κάποιοι, ίσως και απολύτως συνειδητά κάποιοι άλλοι, θέλουν να δουν κατά πόσο ''περνάει η μπογιά τους'' σαν άντρες, πράγμα που προφανώς με τις επαγγελματίες δεν γίνεται, η τουλάχιστον δεν γίνεται στο βαθμό που μπορεί να γίνει με τις μη επαγγελματίες.

Ο δεύτερος και προφανής λόγος είναι ότι η όλη εμπειρία με μια μη επαγγελματία είναι συνήθως περισσότερο ενδιαφέρουσα για μια σειρά απο λόγους ο κυριώτερος απο τους οποίους είναι ότι συνηθως είναι κάτι σχετικά σπάνιο για ένα τουρίστα.

Δεν το βλέπω αρνητικά σαν πρακτική. Και ασφαλώς δεν υπαινίσσομαι τίποτα για όσους το κάνουν.  Άλλωστε και εγώ μέσα από το Thai Cupid αυτό το πράγμα κάνω. Και έχω φάει μπόλικες ''χλαπάτσες'' μαθαίνοντας αρκετά πράγματα μέσα από αυτή τη διαδικασία. Σίγουρα όμως είχε ενδιαφέρον, και μου κάθησαν και κάποιες λίγες καλές περιπτώσεις.

Εν ολίγοις. Live your myth in thailand !!!  :rockon: :rockon:
ενας τυπος πολυ παλια στις χρυσες εποχες του σαντανσκι , σε μια βολτα που ειχα παει μου ειχε πει , κατα τη διαρκεια αναμονης της/των πουτανων , οτι ολα αγοραζονται μεχρι και οι καρεκλες , ολα εχουν την τιμη τους σε αυτες τις περιοχες ανα τον κοσμο ,απο τις πουτανες μεχρι τις μαθητριες του αυστηροτερου παρθεναγωγιου

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
και οι δυο τα απολυτα GF εμπειριες
και οι δυο ΕΝΟΗΤΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ , χωρις πολλα πολλα χωρις να γινει διαπραγματευση κυπριακου ζητηματος χωρις καν να ζητησουν αυτες οταν ηρθε η ωρα μπηκαμε στο δια ταυτα
:2funny: :2funny:
Θέλοντας και μη,  πουτάνες τις έκανες τις κοπέλες !!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
εχω παρει σερβιτορα παλια απο το σαρκ γκογκο (οχι το γιαπικο κλαμπ της θεσσ/νικης , εκει μονο ωραιοι σαν τον τεκιλα γαμαν ) απο το τσιανγκ μαι και σερβιτορα απο λουσιφερ

αρε γεροφαλανγκ μομο εσυ εχεις ταρχιδια και βαζεις φωτος με την χωριατομουρη σου... :kissass2:

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6

Γεια σου πιπινολατρηγερογοη Stefan σε παραδεχομαι !!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αρε γεροφαλανγκ μομο εσυ εχεις ταρχιδια και βαζεις φωτος με την χωριατομουρη σου... :kissass2:
17μιση κιλα αρχιδια , να ταφησω?
θα ερθω στο χωριο σου με το τρακτερ να σε πσρω να παμε μπουρδελοτσαρκα εκει στα μερη σου τα πονηρα μεταξυ χαλκηδονας -αλεξανδρειας

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
θα ερθω στο χωριο σου με το τρακτερ να σε πσρω να παμε μπουρδελοτσαρκα εκει στα μερη σου τα πονηρα μεταξυ χαλκηδονας -αλεξανδρειας

Θέλω και γω,τα ξερω τα μέρη καλα  :grin:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36

παμε blue igguanna για χαλαρο ποτακι...τι ταιλανδες κ μαλακιες....εδω ουκρανοουζμπεκες και δε συμμαζευετε...
πως σε λεν αγκορι? κερασι ποτακι? :headbang:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Οχι και χωριατομουρη ο Στεφαν !!

Σουηδοφατσα, Viking Βερος μιλαμε !! :2funny:  :2funny::rockon:

Για αυτο και εχει περαση στην Ασια !!  :2funny: :rockon:

Τεκιλα ζηλευεις ?? Η εμενα μου φαινεται ?? :2funny:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Οχι και χωριατομουρη ο Στεφαν !!

Σουηδοφατσα, Viking Βερος μιλαμε !! :2funny:  :2funny::rockon:

Για αυτο και εχει περαση στην Ασια !!  :2funny: :rockon:

Τεκιλα ζηλευεις ?? Η εμενα μου φαινεται ?? :2funny:

εναι λιγακι ζηλευω μωρεεε ολοι οι ανθρωποι εχουμε και λιγη ζηλια μεσα μας για κατι...εγω ζηλευω το χωριατοσουηδο μας λιγο για την γοητεια του που λυσανε ολες οταν παει στην μπαταργια  :hi: :hi: :hi:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΧΑχα ναι :grin: ανεβασε καμια αλλη φωτογραφια να μας φτιαξεις μην ακους τους αλλους μια χαρα εισαι δικε μου!
καλα δεν ειχα και κανενα θεμα ποτε για να ανεβασω φωτο , οταν εχω διαθεση βαζω
και δεν εχω καμια αισθηση αναγκης επιβαιβεβαιωσης ουτε νοιωθω ''γερος'' αν και 50 πλεον , αλλα μονο στην ταυτοτητα
θα ανεβασω τωρα μεσα στο σ/κ που θα αραξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom