Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Παζαρι στο μουνι, ισως και λογω ηλικιας, δεν μπορω να το καταλαβω. Ασε που το συχαινομαι οταν μου το κανουν και εμενα στη δουλεια μου. Παζαρι ωστε με τα λεφτα που μου ζητανε να παρω οσο το δυνατο περισσοτερα και καλυτερο σερβις, ναι.
παζαρτζηδες μπατοφονιαδες που χλωμιαζουν στο ακουσμα ΄΄φιλοδωρημα , κερασμα , η σειρα σου να πληρωσεις'' η που τρωνε πινουν και την ωρα του λογαριασμου το παιζουν αποδραση απο το αλκατραζ ΑΠΟΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟ....οπως ειπε και ο τεκιλας καλυτερα ξεκινα να γαμισεις ΤΖΑΜΠΑ αν εισαι Θεος στην εμφανηση στο λεγειν και στο παραμυθι ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΠΑΖΑΡΙ ΛΕς ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ και γινεις το λιγοτερο ΡΕΖΙΛΙ
βεβαια καποιοι το εχουν στο αιμα τους και παζαρευουν και τα φυστικια με το ποτο που ειναι δωρεαν.......μακρια απο μας

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω παντως στη δουλεια μου,οταν αρχιζουν τα παζαρια του στυλ "μπορεις να κανεις καλυτερη τιμη?",τους απανταω ΟΚ,αλλα οσο μειωνεται η πληρωμη μου,θα μειωνεται αναλογα και η αποδοση.
Και μου δινουν οσα τους ζητησα στην αρχη  ;)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια,τα guesthouse τι διαφορα εχουν απο τα hotel,καθως επισης επειδη παρακολουθω το θεμα απο την αρχη του,και βλεπω και βιντεακια στο youtube,θελω να ρωτησω γιατι ενω στην αρχη ηταν τα περισοτερα κοριτσι αδυνατα skinny,και τωρα τα τελευταια χρονια τα βλεπω με σκεμπεδακια και μπουτες τα περισσοτερα,χορτασανε μπατακια και το ριξανε στην μασα; η παντα ετσι ηταν;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγω παντως στη δουλεια μου,οταν αρχιζουν τα παζαρια του στυλ "μπορεις να κανεις καλυτερη τιμη?",τους απανταω ΟΚ,αλλα οσο μειωνεται η πληρωμη μου,θα μειωνεται αναλογα και η αποδοση.
Και μου δινουν οσα τους ζητησα στην αρχη  ;)
:hi: :hi:
Και οι κοπέλες το ίδιο ακριβώς κάνουν όταν φαίνεται χλωμή η εναλλακτική άλλου πελάτη !!!

Απλά δεν μας το λένε !!!! :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια,τα guesthouse τι διαφορα εχουν απο τα hotel,καθως επισης επειδη παρακολουθω το θεμα απο την αρχη του,και βλεπω και βιντεακια στο youtube,θελω να ρωτησω γιατι ενω στην αρχη ηταν τα περισοτερα κοριτσι αδυνατα skinny,και τωρα τα τελευταια χρονια τα βλεπω με σκεμπεδακια και μπουτες τα περισσοτερα,χορτασανε μπατακια και το ριξανε στην μασα; η παντα ετσι ηταν;

Το guest house είναι ένα φθηνό ξενοδοχείο. Στην ευρώπη τα Youth Hostels για παράδειγμα εντάσονται σε αυτή τη κατηγορία. Απευθύνονται σε ταξιδιώτες με μικρό budget, όπως νέοι, φοιτητές κλπ. Η υπηρεσία που προσφέρουν είναι συνήθως υποδεέστερη αυτής που προσφέρουν τα ξενοδοχεία. Για παράδειγμα η χρήση κοινής τουαλέτας η κοινού μπάνιου είναι κάτι συνηθισμένο στα guest houses.
Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις με αρκετά αξιοπρεπή guest houses. Συνήθως ισχυει η αρχή ''ότι πληρώνεις παίρνεις'' !!!

Οσον αφορά το κόκκινο παραπάνω. Να μην ξεχνάμε ότι εκτός απο τους Ευρωπαίους έχουν και Αραβες Ινδους Πακιστανούς πελάτες που έχουν άλλα αισθητικά standards αρκετά διαφορετικά απο τα δικά μας !!!! :2funny: :2funny:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Εγώ πιστεύω ότι όσο πάει η φυλή  ομορφαίνει. 
Το  ότι η ποιότητα  στις  πιάτσες  κατεβαίνει.
Έχω γράψει σεντόνια  και παπλώματα που ίσως κουράζουν κάποιους, ας ανατρέξει εκεί όποιος ενδιαφέρεται να μάθει τους λόγους.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγώ πιστεύω ότι όσο πάει η φυλή  ομορφαίνει.  
Το  ότι η ποιότητα  στις  πιάτσες  κατεβαίνει.
Έχω γράψει σεντόνια  και παπλώματα που ίσως κουράζουν κάποιους, ας ανατρέξει εκεί όποιος ενδιαφέρεται να μάθει τους λόγους.

Η φυλή ομορφαίνει συμφωνώ  !!!!  Αποδεδειγμένα !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 20140729_181548.jpg
    20140729_181548.jpg
    44,2 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 20140807_232655.jpg
    20140807_232655.jpg
    49,8 KB · Εμφανίσεις: 15

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ενοείται πως τα κορίτσια εκεί κάτω αλλάζουν προς το χειρότερο, προσθέτουν κιλά, φτιάχνουν κωλάρες & βυζάρες, γαλλικές μυτούλες και λευκό δέρμα !!! Αφού ακριβώς έτσι επιθυμεί ο πλούσιος, χοντρός, μαυριδερός, άπλυτος, μουσουλμάνος πελάτης τους !!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ενοείται πως τα κορίτσια εκεί κάτω αλλάζουν προς το χειρότερο, προσθέτουν κιλά, φτιάχνουν κωλάρες & βυζάρες, γαλλικές μυτούλες και λευκό δέρμα !!! Αφού ακριβώς έτσι επιθυμεί ο πλούσιος, χοντρός, μαυριδερός, άπλυτος, μουσουλμάνος πελάτης τους !!!

Σε λάθος  χώρους μάλλον κινήσε.
Το έχω πει αλλά  θα το  ξαναπώ,
Πρίν 5 με 10 χρόνια ψωνίζαμε  από την μέση του βαρελιού, τώρα  ξύνουμε τον πάτο.
Όσο για αυτούς  που αναφέρεσαι  ψωνίζουν, πέρα  ελαχίστων εξαιρέσεων  και κάτω απο τον πάτο,

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.071
Πόντοι
6.256
Δεν εχει πατο αυτο το βαρελι σαν την ελληνικη οικονομια ειναι

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Οποιος ειναι απο Αθηνα ενδεχομενως θα ξερει οτι στην πλατεια Βαθης υπαρχουν αραβικα μαγαζια που κανουν κατι φαλαφελ τουμπανο,ενα ευρω το ενα.τρως 2 και εισαι υπερκομπλε,3  δυσκολα τα καταφερνει καποιος.τα δε μαγαζια τους ειναι πεντακαθαρα.
Στον δευτερο πιο εμπορικο δρομο της Αθηνας ,,υπαρχει αντιστοιχο μαγαζι,για φαλαφελ,που το τρεχουν Ελληνες..Εκει ενα φαλαφελ κατωτερο κατα τη γνωμη μου απο το πρωτο κανει περιπου 3 ευρω..και ομως το μαγαζι οποτε περναω εχει ουρα απο εξω,απο διαφορους τυπους  οι πρεισσοτεροι εκ των οποιων ξερουν την υπαρξη των μαγαζιων στη Βαθης.Και ομως,αν πανε στη Βαθης δεν θα ειναι in,ασε που το πιο πιθανον να τους κλεψουν,βιασουν και εντελει σκοτωσουν και αποκεφαλισουν ορδες απο μπαγκλα-σομαλο-ινδο-ιρανο-πακιστανοβουλγαρους τοξικομανεις.
Απλα πληρωνουν ενα προιον 3 φορες παραπανω,σε λιγοτερη ποσοτητα επειδη ποτε δεν μπηκαν στη διαδικασια να ψαξουν,και ας απορριψουν μετα, κατι αλλο.Και απο πανω το απορριπτουν,χωρις να το ξερουν,και κατηγορουν και οσους πανε στη Βαθης ως τσιγγουνηδες και βρωμιαρηδες.
Οποιοσδηποτε παραλληλισμος με προσωπα και καταστασεις ειναι τελειως συμπτωματικος.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Mindreader, ποσο χρονμο εισαι?? Πας τακτικα Ταυλανδη, πχ μια φορα καθε χρονο?? απο ποτε εχεις ξεκινησει το ταξισι στην Ταυλανδη. Με ενδιαφερι να μποω και εγω σιγια σιγα σε αυτο το τρυπακι. Υπαρχει high and low season ( και ποιοι μηνες ειναι αυτοι??)και αν ναι υπαρχουν διαφορες στι τιμες ?? Αλλαζει και ο καιρος πχ βρεχει κτλ??

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Mindreader, ποσο χρονμο εισαι?? Πας τακτικα Ταυλανδη, πχ μια φορα καθε χρονο?? απο ποτε εχεις ξεκινησει το ταξισι στην Ταυλανδη. Με ενδιαφερι να μποω και εγω σιγια σιγα σε αυτο το τρυπακι. Υπαρχει high and low season ( και ποιοι μηνες ειναι αυτοι??)και αν ναι υπαρχουν διαφορες στι τιμες ?? Αλλαζει και ο καιρος πχ βρεχει κτλ??

Φιλαρακο υπαρχουν αλλοι φιλοι που κατα καιρους γραφουν  σε αυτο το thread πολυ πιο εμπειροι απο εμενα σε οτι αφορα τη Ταιλανδη.

Λογω του οτι το τρεχον thread ειναι τεραστιο και αρα δυσκολο για καποιον καινουργιο στο thread φιλο να βρει πληροφοριες εχει φτιαχθει ενα ξεχωριστο thread με βασικες χρηστικες πληροφοριες για τη χωρα οπως αυτες που τωρα εσυ ρωτας

Το ξεχωριστο αυτο thtead ειναι εδω:

Διαβασε το και για οτι παραπανω θελεις ευχαριστως το συζηταμε σε pm για να μην απασχολουμε αυτο το thread με ιδιες επαναλαμβανομενες ερωτησεις που λογικο ειναι να εχει καποιος που δεν ξερει τιποτα για τη χωρα.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Φιλαρακο υπαρχουν αλλοι φιλοι που κατα καιρους γραφουν  σε αυτο το thread πολυ πιο εμπειροι απο εμενα σε οτι αφορα τη Ταιλανδη.

Λογω του οτι το τρεχον thread ειναι τεραστιο και αρα δυσκολο για καποιον καινουργιο στο thread φιλο να βρει πληροφοριες εχει φτιαχθει ενα ξεχωριστο thread με βασικες χρηστικες πληροφοριες για τη χωρα οπως αυτες που τωρα εσυ ρωτας

Το ξεχωριστο αυτο thtead ειναι εδω:

Διαβασε το και για οτι παραπανω θελεις ευχαριστως το συζηταμε σε pm για να μην απασχολουμε αυτο το thread με ιδιες επαναλαμβανομενες ερωτησεις που λογικο ειναι να εχει καποιος που δεν ξερει τιποτα για τη χωρα.

Εισαι πολυ σωστος. Θα διαβασω το σχετικο θρεντ και θα επανελθω με πιθανα ερωτηματα σε Pm.

ευχαριστω πολυ!
:hi:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ειχα σε μεγάλη εκτιμηση τις γκαρσόνες στην Tiger. Μέσα σε ένα οριμαγδό από πουτανοκόριτσα και από κάθε λογής κακεντρεχείς πελάτες σέρβιραν τα ποτά πάντα  με χαμόγελο και διάθεση για αστεία ανεξαρτήτου φόρτου δουλειάς και ωρας. Ενοιωθα ότι ήταν οι μόνες άξιες πραγματικού σεβασμού παλεύοντας για το μεροκάματο σε ένα περιβάλλον όπου ο εύκολος πλουτισμός μέσω της πορνείας ήταν ο κανόνας,  αυτές δεν ενδίδανε,  τρέχανε πέρα δώθε όλη νύχτα  σερβίροντας, ανεχόμενες την  μαλακία του του κάθε μεθυσμένου, και πιεζόμενες από τους προϊστάμενους για περισσότερα ποτά σπάζοντας τα αρχίδια των πελατών.
Αλλά ως συνήθως " γηράσκω αεί διδασκόμενος". Οπως και οι περισσότερες γκομενιτσες της Πατονγκ είναι και αυτές στο παιγνίδι.
Το προτελευταίο βράδυ και ενώ έχουμε περάσει με την παρέα μια απίστευτη βραδυά γέλιου και χαβαλέ με τα κορίτσια, πιάνουμε κατά τις 3.30  με τον κολλητό ένα από τα τραπέζια που έλεγχαν όλη την περατζάδα για να φορτώσουμε ότι καλύτερο θα περνούσε. Οι περισσότερες γκόμενες δεν φορτώνονται νωρίς. Ο λόγος είναι σαφής. Προτιμάνε να καυλαντίζουν χορεύοντας και πίνοντας παρά να της φορτώσει κανας νταυραντισμένος φαραγκ και να τις ξεμουνιάζει από τις δώδεκα το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα. Η μόνη εξαιρεση φυσικά είναι να κάτσει το σορτάκι και έτσι να επιστρέψουν πίσω στην ντίσκο για νέο φόρτωμα.
Πήραμε ποτάκι και αρχίσαμε το παιγνίδι.Η γκαρσονίτσα που μας σέρβιρε άρχισε να με παίζει με αστειάκια και ζουζουνιές. Συμμετείχα όμως χωρίς παρεκτροπές λόγω του σεβασμού που είχα  όπως προείπα παραπάνω. Στο δεύτερο ποτό και ενώ το παιγνίδι με τα πουτανάκια είχε χοντρύνει λόγω του ότι η ώρα περνούσε και για τις πολλές αφόρτωτες σφίγγαν τα γάλατα, η γκαρσονίτσα έρχεται και με ρωτάει αν γουστάρω να πάμε μόλις τελειώσει κατά τις 5 για φαι στην πιτσαρία που έμενε ανοικτή ως αργά στην San Sabai δίνοντας μου και καλά διακριτικά το τηλέφωνο της σε μια χαρτοπετσέτα.
Δέχτηκα γιατί πέρα από το γκομενάκι ήταν αρκετά εμφανίσημο και τσαχπίνικο είχα την τρελή περιέργεια για το τι θα επακολουθούσε. Κακώς. Πήγαμε για φαγητό και χωρίς πολλά πολλά καταλήξαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου. Ηταν αρκετά καλή με πολλή διάθεση για σεξ πάρα την κούραση από την σκληρή δουλειά. Ημουν αρκετά περίεργος αν θα μου ζητούσε λεφτά. Και πάλι κακώς. Το πρωί μετά από ενα δεύτερο γύρο εξαιρετικό το κορίτσι φυσικά ζήτησε το τιπ της προτείνοντας μάλιστα αν ήθελα να βγούμε το βράδυ ξανά το βράδυ για φαγητό και ποτό μιας και είχε το day off της. Της έδωσα ένα χιλιάρικο και κανα δύο κατοστάρικα για ταξί.
Στον μεσημεριανό καφέ στην πισίνα με το φιλαράκο μου συζητήσαμε διεξοδικά επί του θέματος. Μάλιστα γούσταρε και αυτός μια άλλη γκατσονίτσα και θα δοκίμαζε το βράδυ να την παίξει. Πάλι περίεργος εγώ για το τι θα κάτσει ξαναπάλι κακώς. Ο κολλητός την έπεσε στο γκομενάκι πάλι δούλέψε διακριτικά χαρτοπετσέτα με το τηλέφωνο, φαγητό στην πιτσαρία και χαλαρό φόρτωμα και χιλιαρικάκι τιπ για το κορίτσι.
Ο μύθος για τα ηθικά κορίτσια του μεροκάματου έσβησε οριστικά από το μυαλό μου........

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ειχα σε μεγάλη εκτιμηση τις γκαρσόνες στην Tiger. Μέσα σε ένα οριμαγδό από πουτανοκόριτσα και από κάθε λογής κακεντρεχείς πελάτες σέρβιραν τα ποτά πάντα  με χαμόγελο και διάθεση για αστεία ανεξαρτήτου φόρτου δουλειάς και ωρας. Ενοιωθα ότι ήταν οι μόνες άξιες πραγματικού σεβασμού παλεύοντας για το μεροκάματο σε ένα περιβάλλον όπου ο εύκολος πλουτισμός μέσω της πορνείας ήταν ο κανόνας,  αυτές δεν ενδίδανε,  τρέχανε πέρα δώθε όλη νύχτα  σερβίροντας, ανεχόμενες την  μαλακία του του κάθε μεθυσμένου, και πιεζόμενες από τους προϊστάμενους για περισσότερα ποτά σπάζοντας τα αρχίδια των πελατών.
Αλλά ως συνήθως " γηράσκω αεί διδασκόμενος". Οπως και οι περισσότερες γκομενιτσες της Πατονγκ είναι και αυτές στο παιγνίδι.
Το προτελευταίο βράδυ και ενώ έχουμε περάσει με την παρέα μια απίστευτη βραδυά γέλιου και χαβαλέ με τα κορίτσια, πιάνουμε κατά τις 3.30  με τον κολλητό ένα από τα τραπέζια που έλεγχαν όλη την περατζάδα για να φορτώσουμε ότι καλύτερο θα περνούσε. Οι περισσότερες γκόμενες δεν φορτώνονται νωρίς. Ο λόγος είναι σαφής. Προτιμάνε να καυλαντίζουν χορεύοντας και πίνοντας παρά να της φορτώσει κανας νταυραντισμένος φαραγκ και να τις ξεμουνιάζει από τις δώδεκα το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα. Η μόνη εξαιρεση φυσικά είναι να κάτσει το σορτάκι και έτσι να επιστρέψουν πίσω στην ντίσκο για νέο φόρτωμα.
Πήραμε ποτάκι και αρχίσαμε το παιγνίδι.Η γκαρσονίτσα που μας σέρβιρε άρχισε να με παίζει με αστειάκια και ζουζουνιές. Συμμετείχα όμως χωρίς παρεκτροπές λόγω του σεβασμού που είχα  όπως προείπα παραπάνω. Στο δεύτερο ποτό και ενώ το παιγνίδι με τα πουτανάκια είχε χοντρύνει λόγω του ότι η ώρα περνούσε και για τις πολλές αφόρτωτες σφίγγαν τα γάλατα, η γκαρσονίτσα έρχεται και με ρωτάει αν γουστάρω να πάμε μόλις τελειώσει κατά τις 5 για φαι στην πιτσαρία που έμενε ανοικτή ως αργά στην San Sabai δίνοντας μου και καλά διακριτικά το τηλέφωνο της σε μια χαρτοπετσέτα.
Δέχτηκα γιατί πέρα από το γκομενάκι ήταν αρκετά εμφανίσημο και τσαχπίνικο είχα την τρελή περιέργεια για το τι θα επακολουθούσε. Κακώς. Πήγαμε για φαγητό και χωρίς πολλά πολλά καταλήξαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου. Ηταν αρκετά καλή με πολλή διάθεση για σεξ πάρα την κούραση από την σκληρή δουλειά. Ημουν αρκετά περίεργος αν θα μου ζητούσε λεφτά. Και πάλι κακώς. Το πρωί μετά από ενα δεύτερο γύρο εξαιρετικό το κορίτσι φυσικά ζήτησε το τιπ της προτείνοντας μάλιστα αν ήθελα να βγούμε το βράδυ ξανά το βράδυ για φαγητό και ποτό μιας και είχε το day off της. Της έδωσα ένα χιλιάρικο και κανα δύο κατοστάρικα για ταξί.
Στον μεσημεριανό καφέ στην πισίνα με το φιλαράκο μου συζητήσαμε διεξοδικά επί του θέματος. Μάλιστα γούσταρε και αυτός μια άλλη γκατσονίτσα και θα δοκίμαζε το βράδυ να την παίξει. Πάλι περίεργος εγώ για το τι θα κάτσει ξαναπάλι κακώς. Ο κολλητός την έπεσε στο γκομενάκι πάλι δούλέψε διακριτικά χαρτοπετσέτα με το τηλέφωνο, φαγητό στην πιτσαρία και χαλαρό φόρτωμα και χιλιαρικάκι τιπ για το κορίτσι.
Ο μύθος για τα ηθικά κορίτσια του μεροκάματου έσβησε οριστικά από το μυαλό μου........
Τωρα μου θυμισες ενα μασαζοκοριτσο που ειχα γνωρισει πριν 7-8 χρονια σε ενα μασαζ στη Rat u thit..
Εκανα περατζαδα και μου γυαλισε,οταν την ειδα να καθεται απεξω..Με συνοπτικες διαδικασιες την επελεξα και περασαμε στα ενδοτερα..
Ξεκινησε λοιπον το λαδομασαζ,αλλα την ενοιωθα πολυ συνεσταλμενη..Η πετσετα φροντιζε να καλυπτει τα αποκρυφα σημεια μου παντα και δε πλησιαζε σε αυτα κατα τη διαρκεια..Μου εκανε μασαζ μεχρι τη κοιλια και το γονατο..Δεν πλησιαζε πιο πολυ!
Καποια στιγμη..ανθρωπος ειμαι κι εγω..δεν ειχα φορτωσει και τη προηγουμενη..μου σηκωθηκε..
Ειδα λοιπον στο προσωπο της ενα βλεμμα τρομου..Και αμεσως,μου λεει ορθα κοφτα "I do only massage..Not special..handjob or boom boom...if you want special i call other lady"..Της λεω κι εγω λοιπον sorry,δεν θελω κατι παραπανω..μονο μασαζ..
Απο την αλλη,ΤΡΩΩ το παραμυθι απο μεσα μου και λεω ρε για κοιτα να δεις..τι καλο κοριτσι ειναι αυτο...του μεροκαματου..οχι σα κατι αλλα τσουλια,που στο 5λεπτο που σε τριβουν,τον πιανουν στο χερι και ζητανε το τιπ για να στον παιξουν η να σε καβαλησουν..
Με το που τελειωνει το μασαζ,δειλα τη ρωταω αν θα ηθελε να βγουμε το βραδυ..ετσι για κανα φαι και κανα ποτο..χωρις να εχω στο μυαλο μου κατι παραπανω γιατι μου ειχε δημιουργησει την εντυπωση οτι δεν ειναι "της δουλειας"..Και μου λεει ΝΑΙ !
Η αληθεια ειναι οτι ειχα φαει κολλημα γιατι ηταν απιστευτα ομορφο μωρο και λεω απο μεσα μου,ας βγουμε νωρις και πιο αργα οταν χωρισουμε,παω μια Tiger να φορτωσω..
Ετοιμαζομαι λοιπον που λετε το βραδυ,μπανιαριζομαι,ντυνομαι,παρφουμαριζομαι και συνανταω το μωρο..Τη παω πρωτα για φαι σε ενα κυριλε εστιατοριο και μετα για ποτο στη Hollywood..
Μπαινουμε μεσα,τη ρωταω τι θες να πιεις?..Μου λεει Κοκα Κολα..Γιατι δε πινω αλκοολ..Δεν μου αρεσει..
Ωπα λεω ξανα απο μεσα μου..Ρε συ αυτο ειναι οντως καλο κοριτσι..Οχι σα τα αλλα τσουλια που πινουν το Βοσπορο καθε βραδυ και γινονται ντιρλα..Χωρια που απο τη πρωτη στιγμη που μπηκαμε,παραπονιοταν για τη τσιγαριλα γιατι μισουσε το καπνισμα..
Καποια στιγμη κατα τις 2 τη βλεπω να χασμουριεται και μου λεει σε πειραζει να φυγουμε?
ΟΚ της λεω παμε...Βγαινουμε εξω και τη ρωταω που ειναι το δωματιο που μενει για να τη συνοδευσω..
ΓΙΑΤΙ??? μου λεει..Δεν θα παμε στο ξενοδοχειο σου???!!
Παθαινω ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ απο μεσα μου...Ω ρε πουστη λεω..Και δευτερη στη σειρα μερα αγαμητος?..Και υπνο με τις κοτες με τη μυξοπαρθενα?..ΔΕ λεω..Πολυ ωραιο μουνι,αλλα εγω ηθελα να πηδηξω..
Τελος παντων,με βαρια καρδια τη παιρνω μαζι μου στο ξενοδοχειο...Περιττο να σας πω τι επακολουθησε...
Πηδημα για σεμιναριο...Η "μυξοπαρθενα" μου πεταξε τα ματια εξω..Αχορταγη στο σεξ..Με ξεζουμισε...

ΤΟΤΕ εσβησε ο δικος μου μυθος για τα δηθεν ηθικα κοριτσια του μεροκαματου  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom