Ειχα σε μεγάλη εκτιμηση τις γκαρσόνες στην Tiger. Μέσα σε ένα οριμαγδό από πουτανοκόριτσα και από κάθε λογής κακεντρεχείς πελάτες σέρβιραν τα ποτά πάντα με χαμόγελο και διάθεση για αστεία ανεξαρτήτου φόρτου δουλειάς και ωρας. Ενοιωθα ότι ήταν οι μόνες άξιες πραγματικού σεβασμού παλεύοντας για το μεροκάματο σε ένα περιβάλλον όπου ο εύκολος πλουτισμός μέσω της πορνείας ήταν ο κανόνας, αυτές δεν ενδίδανε, τρέχανε πέρα δώθε όλη νύχτα σερβίροντας, ανεχόμενες την μαλακία του του κάθε μεθυσμένου, και πιεζόμενες από τους προϊστάμενους για περισσότερα ποτά σπάζοντας τα αρχίδια των πελατών.
Αλλά ως συνήθως " γηράσκω αεί διδασκόμενος". Οπως και οι περισσότερες γκομενιτσες της Πατονγκ είναι και αυτές στο παιγνίδι.
Το προτελευταίο βράδυ και ενώ έχουμε περάσει με την παρέα μια απίστευτη βραδυά γέλιου και χαβαλέ με τα κορίτσια, πιάνουμε κατά τις 3.30 με τον κολλητό ένα από τα τραπέζια που έλεγχαν όλη την περατζάδα για να φορτώσουμε ότι καλύτερο θα περνούσε. Οι περισσότερες γκόμενες δεν φορτώνονται νωρίς. Ο λόγος είναι σαφής. Προτιμάνε να καυλαντίζουν χορεύοντας και πίνοντας παρά να της φορτώσει κανας νταυραντισμένος φαραγκ και να τις ξεμουνιάζει από τις δώδεκα το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα. Η μόνη εξαιρεση φυσικά είναι να κάτσει το σορτάκι και έτσι να επιστρέψουν πίσω στην ντίσκο για νέο φόρτωμα.
Πήραμε ποτάκι και αρχίσαμε το παιγνίδι.Η γκαρσονίτσα που μας σέρβιρε άρχισε να με παίζει με αστειάκια και ζουζουνιές. Συμμετείχα όμως χωρίς παρεκτροπές λόγω του σεβασμού που είχα όπως προείπα παραπάνω. Στο δεύτερο ποτό και ενώ το παιγνίδι με τα πουτανάκια είχε χοντρύνει λόγω του ότι η ώρα περνούσε και για τις πολλές αφόρτωτες σφίγγαν τα γάλατα, η γκαρσονίτσα έρχεται και με ρωτάει αν γουστάρω να πάμε μόλις τελειώσει κατά τις 5 για φαι στην πιτσαρία που έμενε ανοικτή ως αργά στην San Sabai δίνοντας μου και καλά διακριτικά το τηλέφωνο της σε μια χαρτοπετσέτα.
Δέχτηκα γιατί πέρα από το γκομενάκι ήταν αρκετά εμφανίσημο και τσαχπίνικο είχα την τρελή περιέργεια για το τι θα επακολουθούσε. Κακώς. Πήγαμε για φαγητό και χωρίς πολλά πολλά καταλήξαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου. Ηταν αρκετά καλή με πολλή διάθεση για σεξ πάρα την κούραση από την σκληρή δουλειά. Ημουν αρκετά περίεργος αν θα μου ζητούσε λεφτά. Και πάλι κακώς. Το πρωί μετά από ενα δεύτερο γύρο εξαιρετικό το κορίτσι φυσικά ζήτησε το τιπ της προτείνοντας μάλιστα αν ήθελα να βγούμε το βράδυ ξανά το βράδυ για φαγητό και ποτό μιας και είχε το day off της. Της έδωσα ένα χιλιάρικο και κανα δύο κατοστάρικα για ταξί.
Στον μεσημεριανό καφέ στην πισίνα με το φιλαράκο μου συζητήσαμε διεξοδικά επί του θέματος. Μάλιστα γούσταρε και αυτός μια άλλη γκατσονίτσα και θα δοκίμαζε το βράδυ να την παίξει. Πάλι περίεργος εγώ για το τι θα κάτσει ξαναπάλι κακώς. Ο κολλητός την έπεσε στο γκομενάκι πάλι δούλέψε διακριτικά χαρτοπετσέτα με το τηλέφωνο, φαγητό στην πιτσαρία και χαλαρό φόρτωμα και χιλιαρικάκι τιπ για το κορίτσι.
Ο μύθος για τα ηθικά κορίτσια του μεροκάματου έσβησε οριστικά από το μυαλό μου........
Τωρα μου θυμισες ενα μασαζοκοριτσο που ειχα γνωρισει πριν 7-8 χρονια σε ενα μασαζ στη Rat u thit..
Εκανα περατζαδα και μου γυαλισε,οταν την ειδα να καθεται απεξω..Με συνοπτικες διαδικασιες την επελεξα και περασαμε στα ενδοτερα..
Ξεκινησε λοιπον το λαδομασαζ,αλλα την ενοιωθα πολυ συνεσταλμενη..Η πετσετα φροντιζε να καλυπτει τα αποκρυφα σημεια μου παντα και δε πλησιαζε σε αυτα κατα τη διαρκεια..Μου εκανε μασαζ μεχρι τη κοιλια και το γονατο..Δεν πλησιαζε πιο πολυ!
Καποια στιγμη..ανθρωπος ειμαι κι εγω..δεν ειχα φορτωσει και τη προηγουμενη..μου σηκωθηκε..
Ειδα λοιπον στο προσωπο της ενα βλεμμα τρομου..Και αμεσως,μου λεει ορθα κοφτα "I do only massage..Not special..handjob or boom boom...if you want special i call other lady"..Της λεω κι εγω λοιπον sorry,δεν θελω κατι παραπανω..μονο μασαζ..
Απο την αλλη,ΤΡΩΩ το παραμυθι απο μεσα μου και λεω ρε για κοιτα να δεις..τι καλο κοριτσι ειναι αυτο...του μεροκαματου..οχι σα κατι αλλα τσουλια,που στο 5λεπτο που σε τριβουν,τον πιανουν στο χερι και ζητανε το τιπ για να στον παιξουν η να σε καβαλησουν..
Με το που τελειωνει το μασαζ,δειλα τη ρωταω αν θα ηθελε να βγουμε το βραδυ..ετσι για κανα φαι και κανα ποτο..χωρις να εχω στο μυαλο μου κατι παραπανω γιατι μου ειχε δημιουργησει την εντυπωση οτι δεν ειναι "της δουλειας"..Και μου λεει ΝΑΙ !
Η αληθεια ειναι οτι ειχα φαει κολλημα γιατι ηταν απιστευτα ομορφο μωρο και λεω απο μεσα μου,ας βγουμε νωρις και πιο αργα οταν χωρισουμε,παω μια Tiger να φορτωσω..
Ετοιμαζομαι λοιπον που λετε το βραδυ,μπανιαριζομαι,ντυνομαι,παρφουμαριζομαι και συνανταω το μωρο..Τη παω πρωτα για φαι σε ενα κυριλε εστιατοριο και μετα για ποτο στη Hollywood..
Μπαινουμε μεσα,τη ρωταω τι θες να πιεις?..Μου λεει Κοκα Κολα..Γιατι δε πινω αλκοολ..Δεν μου αρεσει..
Ωπα λεω ξανα απο μεσα μου..Ρε συ αυτο ειναι οντως καλο κοριτσι..Οχι σα τα αλλα τσουλια που πινουν το Βοσπορο καθε βραδυ και γινονται ντιρλα..Χωρια που απο τη πρωτη στιγμη που μπηκαμε,παραπονιοταν για τη τσιγαριλα γιατι μισουσε το καπνισμα..
Καποια στιγμη κατα τις 2 τη βλεπω να χασμουριεται και μου λεει σε πειραζει να φυγουμε?
ΟΚ της λεω παμε...Βγαινουμε εξω και τη ρωταω που ειναι το δωματιο που μενει για να τη συνοδευσω..
ΓΙΑΤΙ??? μου λεει..Δεν θα παμε στο ξενοδοχειο σου???!!
Παθαινω ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ απο μεσα μου...Ω ρε πουστη λεω..Και δευτερη στη σειρα μερα αγαμητος?..Και υπνο με τις κοτες με τη μυξοπαρθενα?..ΔΕ λεω..Πολυ ωραιο μουνι,αλλα εγω ηθελα να πηδηξω..
Τελος παντων,με βαρια καρδια τη παιρνω μαζι μου στο ξενοδοχειο...Περιττο να σας πω τι επακολουθησε...
Πηδημα για σεμιναριο...Η "μυξοπαρθενα" μου πεταξε τα ματια εξω..Αχορταγη στο σεξ..Με ξεζουμισε...
ΤΟΤΕ εσβησε ο δικος μου μυθος για τα δηθεν ηθικα κοριτσια του μεροκαματου