Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κατά τη γνώμη μου ακόμη και αν τελικά επιτευχθεί κάποια συμφωνία τα capital controls θα ανακληθούν σταδιακά και σε βάθος χρόνου.

Πιστεύω ότι θα πάρει τουλάχιστον 1,5 - 2 μήνες απο την όποια υπογραφή συμφωνίας για να επανέλθουν οι τράπεζες και ότι συνδέεται με αυτές ( δηλαδή τα πάντα ) σε φυσιολογική λειτουργία. Αν λάβεις υπ' οψιν και τα επακόλουθα της πολιτικής αναταραχής σχετικά με το ποιος εχει και ποιες ευθύνες, μέχρι να καταλαγιάσουν τα πράγματα, μας βλέπω ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

Τα παραπάνω παίζουν αν όλα πάνε καλά, η σχετικά καλά, και τελευταία αυτό μάλλον δεν συμβαίνει.

Υπομονή, και Ψυχραιμία !!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για να μην μας πέρνει απο κάτω.

Οπως φαίνεται και απο τη φωτογραφία οι έλληνες είναι δημοκρατικά συνειδητοποιημένος λαός και ασχολείται με τα κοινά

Συνημμένα

• UNDERSTAND.jpg
    UNDERSTAND.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 17

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Eπιτελους δόθηκε επαρκής εξήγηση για το λόγο που δεν επαρκούν τα ATMs.

Συνημμένα

• 11666188_1322695221108246_674275345786273112_n.jpg
    11666188_1322695221108246_674275345786273112_n.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 38

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Στη παρακάτω φωτογραφία εκφράζεται η στρατηγική της κυβέρνησης.
Ας γελάσουμε λιγάκι για να μην μας πάίρνει απο κάτω

Συνημμένα

• Big1.jpg
    Big1.jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 39

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.911
Πόντοι
19.795
Οσο αφορα το συναλλαγμα που μπορεις να παρεις μεχρι σημερα για ταξιδι στο εξωτερικο δεν υπαρχει επιπλεον
περιορισμος. Ισχυει οτι ισχυε και πριν. Μεχρι 10000 ευρω, ενω για παραπανω πρεπει να τα δηλωσεις. Αυτα
ισχυουν μεχρι σημερα, που ρωτησα γνωστο μου, που δουλευει στην ασφαλεια αεροδρομιου.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
δηλαδη οποιος τα ειχε στο μαξιλαρι του τωρα δικαιωνετε
φευγει σαν κυριος

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Οσο αφορα το συναλλαγμα που μπορεις να παρεις μεχρι σημερα για ταξιδι στο εξωτερικο δεν υπαρχει επιπλεον
περιορισμος. Ισχυει οτι ισχυε και πριν. Μεχρι 10000 ευρω, ενω για παραπανω πρεπει να τα δηλωσεις. Αυτα
ισχυουν μεχρι σημερα, που ρωτησα γνωστο μου, που δουλευει στην ασφαλεια αεροδρομιου.

Ευτυχώς πάνω στην ώρα φεύγω διότι για αργότερα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα ακόμα και να φύγεις απο την Ελλάδα... Τα εισιτήρια μου λείπουν μόνο αλλά θα βρεθεί η άκρη..

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τρομολαγνε χαχαχα
μια χαρα θα φευγουμε απο πολυ συντομα.....καποιοι θα κανουν την αρχη δευτερα τριτη..

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
τρομολαγνε χαχαχα
μια χαρα θα φευγουμε απο πολυ συντομα.....καποιοι θα κανουν την αρχη δευτερα τριτη..
Μακάρι αλλά χλωμό..

Επίσης μια διαπίστωση για τα σάιτ γνωριμιών στην Ταϊλάνδη. Οι γκόμενες είτε ψάχνουν σπόνσορα, είτε σοβαρή σχέση για παντρειά. Σε πολύ λίγες περιπτώσεις, εκτός ίσως της Patts, ψάχνουν και για πελάτες. Free σχέση ελάχιστες.

Και κάτι άσχετο. Πρόλαβα και έβγαλα όλα τα λεφτά που μου χρειάζονται και έκανα τις αναγκαίες οικονομικές διευθετήσεις ώστε να την κάνω από Ελλάδα. Τέλη Αυγούστου είμαι Ταϊλάνδη ως οικονομικός μετανάστης no matter what σε αυτή την πανέμορφη γη των ψυχασθενών χώρα...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και πολυ καλα εκανες
καλη αρχη και δωσε μας τις εντυπωσεις οταν φτασεις και νοιωσεις σαν μονιμος κατοικος

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
221
Πόντοι
21
Σε συνέχεια του παραπάνω. Κάποια ταξιδιωτικά γραφεία διατηρούν λογαριασμούς και στο εξωτερικό. Αν λοιπον τους πληρώσεις στην ελλάδα ( με ρευστό η κάρτα ) για μαι κράτηση ξενοδοχείου στη Ταιλάνδη, μπορούν να διεκπεραιώσουν την πληρωμή προς το ξενοδοχείο που σχετίζεται με την συγκεκριμένη κράτηση ( ενα μικρό ποσοστό του συνολικού ποσού )  απο τον λογαριασμό τους στο εξωτερικό. Αν δεν έχουν λογαριασμό στο εξωτερικό τότε η κράτησή σου είναι στον αέρα ασχέτως αν εδώ σε διαβεβαιώνουν περί του αντιθέτου. Καταλαβαίνω ότι αυτό δεν ελέγχεται εύκολα και θέλει προσοχή.

Αυτό για ποιά ταξιδιωτικά γραφεία ισχύει, όμως; Γνωρίζεις;
Για παράδειγμα, τα γνωστά τύπου travelplanet κλπ τί κάνουν;

Τέλη Αυγούστου είμαι Ταϊλάνδη ως οικονομικός μετανάστης no matter what σε αυτή την πανέμορφη γη των ψυχασθενών χώρα...

Κοιτάξτε να δείτε, φράσεις που μέχρι χθες θα ηχούσαν στα αυτιά μας ως ανέκδοτο, τώρα είναι τρομερά σοβαρές και λογικές!

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
221
Πόντοι
21
Κακά μαντάτα...

Συνολικά 35 αεροπορικές εταιρείες «μπλοκάρουν» ελληνικά τουριστικά γραφεία

zougla.gr έγραψε:
Από χθες η μία μετά την άλλη οι αεροπορικές εταιρείες «κόβουν» την πώληση εισιτηρίων μέσω ελληνικών τουριστικών πρακτορείων.

Συνολικά οι εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Emirates και η Turkish, που αποφάσισαν να μπλοκάρουν τη διάθεση εισιτηρίων από γραφεία και tour operators με έδρα την Ελλάδα, φτάνουν πλέον τις 35, φοβούμενες πως δεν θα μπορέσουν να πληρωθούν σε περίπτωση κατάρρευσης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, αλλά και λόγω των capital controls που έχουν επιβληθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά οι εταιρείες είναι:

Emirates
Virgin
Virgin Aystralia
Air Baltic
Pegasus
Air Transat
New Zealand
Ural
Siberia
Air Astana
Uzbekistan
Uter Aviation
Cathay
Garuda
Air Caraibes
Air Caledonian
China Airlines
Onur
Royal Air Maroc
TAAG Angola
Aigle Azur
Sri Lankan
Air Namimbia
Somon Air
Atlas Jet
Boliviana
Phillipine
Avianca
Copa
Vietnam
China Eastern
Qatar
Condor
Qantas
Turkish

Σύμφωνα με πληροφορίες μόνο όσα τουριστικά πρακτορεία έχουν συνάψει συμφωνίες με το εξωτερικό θα μπορούν να εκδίδουν εισιτήρια μέσω των συνεργατών τους.
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015, 17:13 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ΑΓΓΕΛΙΑ
Αναζητείται ευάερη και ευήλια γκαρσονίερα με Α/C  στις περιοχές Λούτσα , Ραφήνα, Πορτο Ράφτη για  εικοσι μέρες τον Αύγουστο....... :S
Μετά το χιλιαρικάκι  μετρητά που βάζουν μαξιμουμ για ταξίδια  στο εξωτερικό νομίζω η συγκεκριμένη λύση γίνεται μονόδρομος  :headbang:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.911
Πόντοι
19.795
ΑΓΓΕΛΙΑ
Αναζητείται ευάερη και ευήλια γκαρσονίερα με Α/C  στις περιοχές Λούτσα , Ραφήνα, Πορτο Ράφτη για  εικοσι μέρες τον Αύγουστο....... :S
Μετά το χιλιαρικάκι  μετρητά που βάζουν μαξιμουμ για ταξίδια  στο εξωτερικό νομίζω η συγκεκριμένη λύση γίνεται μονόδρομος  :headbang:
Δεν ισχυει αυτο (τουλαχιστον για την ωρα). Πριν μιση ωρα μιλησα με τον εκτελωνιστη μου και πηρε τηλεφωνο
στο Ελ.Βενιζελος. Ακομα ισχυουν τα δεκα χιλ.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μάγκες σορρυ άκυρο και από εμένα που το ποσταρησα. Είδα την απόφαση, μίλησα και με το αεροδρόμιο και όλα παραμένουν ως έχουν προς το παρον.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Επειδη ειμαι αρκετα παληος, σε ηλικια, επιτρεψτε μου να πω τι συνεβαινε προ ΕΕ, οταν οντως υπηρχαν και τοτε χοντροι περιορισμοι στο συναλλαγμα. 300 $ μετρητα συναλλαγμα, 300$ για καρτες οσες και να ειχες 300$. Τοτε τι καναμε, κανονιζαμε με το ταξειδιωτικο γραφειο και εκλεινε αυτο τα ξενοδοχεια απο Ελλαδα και εμεις του διναμε τα λεφτα εδω και αυτο τα πληρωνε εξω.
Βεβαια οτι πανικος και να γινεται νομιζω οτι στο τελος θα ξαναερθει η ηρεμια εντος ΕΕ.
Και 1 παρατηρηση, τοτε με τη δραχμη ειμαστε καλλυτερα στη Ταυλανδη γιατι δεν κατεβαινε η σαρα και η μαρα, αλλα βεβαια ηταν και πολλυ φτηνοτερα εκει.

εκανα μια φορα υπερβαση στη Σιγκαπουρη του οριου μου και επρεπε να δραχμοποιησω συναλλαγμα στην ελλαδα και να παρω τη κοκκινη αποδειξη και μαλακιες

τοτε ομως Λορδε εκανα βολτες Μαλαισια ταυλανδη  Σιγκαπουρη(ολα πακετο τα αεροπορικα με 90000 δραχμες) και η Ταυλανδη θυμαμαι πακετο 1 εβδομαδα με ΤΗΑΙ ολα πληρωμενα70000 δρχ

πανε αυτα ομως

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
εκανα μια φορα υπερβαση στη Σιγκαπουρη του οριου μου και επρεπε να δραχμοποιησω συναλλαγμα στην ελλαδα και να παρω τη κοκκινη αποδειξη και μαλακιες

τοτε ομως Λορδε εκανα βολτες Μαλαισια ταυλανδη  Σιγκαπουρη(ολα πακετο τα αεροπορικα με 90000 δραχμες) και η Ταυλανδη θυμαμαι πακετο 1 εβδομαδα με ΤΗΑΙ ολα πληρωμενα70000 δρχ

πανε αυτα ομως

:woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom