Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Και κάπως έτσι αποχαιρετάμε σιγά σιγά την Ταιλάνδη, την Ασία, τα ταξίδια.
Η πλάκα είναι ότι έχω αεροπορικά εισιτήρια και 10 μέρες ξενοδοχείου πληρωμένα, αλλά για τα υπόλοιπα και τις μέρες που σκόπευα να πάω, κοιτάω τα λεφτάκια μου στο ebanking να μου κουνάνε μαντίλι...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και κάπως έτσι αποχαιρετάμε σιγά σιγά την Ταιλάνδη, την Ασία, τα ταξίδια.
Η πλάκα είναι ότι έχω αεροπορικά εισιτήρια και 10 μέρες ξενοδοχείου πληρωμένα, αλλά για τα υπόλοιπα και τις μέρες που σκόπευα να πάω, κοιτάω τα λεφτάκια μου στο ebanking να μου κουνάνε μαντίλι...
Φιλε Suadam στην ιδια μοιρα κι εγω..
Ευτυχως εχω μονο τα εισιτηρια πληρωμενα...
Aλλα αν ακυρωσω δε παιρνω τιποτα πισω γιατι ηταν προσφορας και δεν επιδεχονται ουτε επιστροφη χρηματων,ουτε αλλαγη...

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Παραξενο όνειρο είδα χθες ....
Ημουνα λέει σε ένα γαμάτο καινουργιο agogo στην Πατταγια . Πάνω από 10 θεσπέσια αγγελούδια χόρευαν πάνω στην μπάρα. Τα κοίταζα αποχαυνωμένος και δεν ήξερα ποιο να  διαλέξω. Μάλλον θα κατέληγα σε  ντουετάκι.
Ξαφνικά  μια φασαρία ακουγεται. Από το πουθενά εμφανίζονται ο Βούτσης, ο Λεωτσάκος και ο Φίλης. Φορτώνουν εν ριπή οφθαλμού  όλα τα γκομενάκια και χάνονται στο σκοτάδι μέσα σε χαχανητά.....
Η χοντρή μαμασαν με πλησίασε σκάζοντας ένα  λαμπερό χαμόγελο για να μου δείξει τα δύο μεσαία δοντάκια που της έλειπαν. " No money no honey baby"  μου είπε και χάθηκε και αυτή....
Τινάχτηκα από το κρεββάτι αλλά δυστυχώς δεν ήταν όνειρο.  :headbang:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Παραξενο όνειρο είδα χθες ....
Ημουνα λέει σε ένα γαμάτο καινουργιο agogo στην Πατταγια . Πάνω από 10 θεσπέσια αγγελούδια χόρευαν πάνω στην μπάρα. Τα κοίταζα αποχαυνωμένος και δεν ήξερα ποιο να  διαλέξω. Μάλλον θα κατέληγα σε  ντουετάκι.
Ξαφνικά  μια φασαρία ακουγεται. Από το πουθενά εμφανίζονται ο Βούτσης, ο Λεωτσάκος και ο Φίλης. Φορτώνουν εν ριπή οφθαλμού  όλα τα γκομενάκια και χάνονται στο σκοτάδι μέσα σε χαχανητά.....
Η χοντρή μαμασαν με πλησίασε σκάζοντας ένα  λαμπερό χαμόγελο για να μου δείξει τα δύο μεσαία δοντάκια που της έλειπαν. " No money no honey baby"  μου είπε και χάθηκε και αυτή....
Τινάχτηκα από το κρεββάτι αλλά δυστυχώς δεν ήταν όνειρο.  :headbang:

Μηπως η Μαμασαν έμοισζε με τη κωνσταντοπούλου ??  Μαστίγιο κραταγε ?? Τους σεκιουριταδες τους απειλησε ?? Δώσε λεπτομετειες του εφιάλτη μας αφηνεις σε αγωνια. :2funny:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ρε mind για να αφήσουμε τις μαλακίες έχεις βρει πουθενά αν έχει μπεί με  τα capital controls όριο για μετρητά σε ταξίδι; Στην Κύπρο αν θυμάμαι καλά είχε μπει ένα χιλιάρικο .....
Φανταζεσαι όλοι οι άρρωστοι να κατεβούμε με ένα χιλιάρικο; Ξύλο θα παίζουμε με τους ινδοπακιστανούς για κανα πατσαβούρι στην beach road.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ρε mind για να αφήσουμε τις μαλακίες έχεις βρει πουθενά αν έχει μπεί με  τα capital controls όριο για μετρητά σε ταξίδι; Στην Κύπρο αν θυμάμαι καλά είχε μπει ένα χιλιάρικο .....
Φανταζεσαι όλοι οι άρρωστοι να κατεβούμε με ένα χιλιάρικο. Ξύλο θα παίζουμε με τους ινδοπακιστανούς για κανα πατσαβούρι στην beach road.

Συνάδελφος που ταξίδεψε χθες για επαγγελματικους λογους στο Γιοχανεσμπουργκ ρωτηθηκε στο Ελ βενιζελος αν εχει πανω απο 1500 ευρω σε μετρητά μαζι του. Δεν τον ψαξανε παντως.Οι ελληνικες καρτες που ειχε μαζι του δεν "περνανε" παντως εκει. Αποτελεσμα  λιτοτης για να περασει με μετρητα.Ευτυχως το ξενοδοχειο ειχε προπληρωθει αλλοιως θα επλενε πιατα για κανενα μηνα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Παντως εχουμε γίνει παγκοσμιως μαλακες. Οι "δικες" μου σε πσταγια και πουκετ που οταν τις γνωρισα δεν ηξεραν να προφερουν τη λεξη greece, μου στελνουν στο line μυνημστα ανησυχιας και συμπαραστασης για το "greek crisis".

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Συνάδελφος που ταξίδεψε χθες για επαγγελματικους λογους στο Γιοχανεσμπουργκ ρωτηθηκε στο Ελ βενιζελος αν εχει πανω απο 1500 ευρω σε μετρητά μαζι του. Δεν τον ψαξανε παντως.Οι ελληνικες καρτες που ειχε μαζι του δεν "περνανε" παντως εκει. Αποτελεσμα  λιτοτης για να περασει με μετρητα.Ευτυχως το ξενοδοχειο ειχε προπληρωθει αλλοιως θα επλενε πιατα για κανενα μηνα.

Thanks for the info.
Μας βλέπω αν δεν στρωσουν τα πράγματα αλλά γλυτώσουμε την χρεοκοπία να ραβουμε 2-3 πεντακοσάρικα στην φόδρα του σώβρακου  :think:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εκεί που γαμηθηκα στα γελια ηταν οταν η bell μου εγραψε στο line οτι ο Σοιμπλε μοιαζει με το γκολουμ απο το lord of the rings.
Τωρα που το σκεπτομσι ?? Του φερνει λιγο.
:2funny:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Φανταζομαι και το δράμα που θα περνάνε και οι διαφοροι σπόνσορες της αγάπης των κοριτσιών. Σαν να ακούω την τηλεφωνική συνομιλία :
Νιντ: Hello teelak. How are you ?
Θανασακης: Hello baby. I miss you so much
Nιντ: Ι don't believe you Thanasakis. Maybe you find other girlfriend
Θανασακης: Noooo baby. I love only you. Why you say this?
Νιντ: You lie Thanasakis. You forget me. You didn't send my money.           Papa is still at hospital. You don't want to helpme anymore.
Θανασακης: Νooooo  baby. We have problem with money in Greece.
ESM from EKT stopped sending money to Greek banks. Mr Drangi , Soible and Daisentblum are not good. Not help Greece.
Νιντ: Can not understand Thanasakis
Θανασακης: Only 60 euros per day at ATM for me. Grandma's and Grandpapa's only 120 euros per week.
Nιντ: Thanassakis I think you you don't love anymore. You have many ladies. You big butterfly man. Never call me back again......
Θανασάκης: Nind, Nind dont leave me......

Σπαραζουν καρδιες μες την κρίση........

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Ούτε θέλω να μπλέξω με πολιτικολογιες ούτε να πετάξω τη παπάτζα μου.
Θεωρώ όμως ότι ακόμη και το χειρότερο ταξίδι που έχω κάνει στο εξωτερικό ήταν μοναδική εμπειρία. Ανοίγει το μυαλό και το μάτι. Ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις την επόμενη μέρα.
Καλή τύχη σε όλους μας και μακάρι να ξαναβρεθούμε σε μέρη μακρινά κι ονειρεμένα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΡΕ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΤΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...
Π Ρ Ω Τ Η    Φ Ο Ρ Α  Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α!!!!!!!!!!
ΓΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΥΛΩΝΩ ΧΩΡΙΣ ΑΓΟΓΚΟ ΦΡΗΛΑΝΣΕΡΣ ΜΠΙΤΣ ΡΟΑΝΤ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΑΙ ΜΠΑΡ ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΣΙΠΡΑΣ -ΖΩΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μαγκες,εκανε κανενας προσπαθεια να πληρωσει ξενοδοχειο εξω απο booking η αλλο site με ελληνικη πιστωτικη αυτες τις μερες?
Τουλαχιστον αν κλεισουμε και πληρωσουμε απο εδω ολα τα hotels που θα μεινουμε,να εχουμε μετρητο μονο για να τη περασουμε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Εχω κανει κρατηση εγω για Κων/πολη πριν 3 μερες με booking και δωρεαν ακυρωση
(Δεν χρεωθηκε ακομα η καρτσ)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μαγκες,εκανε κανενας προσπαθεια να πληρωσει ξενοδοχειο εξω απο booking η αλλο site με ελληνικη πιστωτικη αυτες τις μερες?
Τουλαχιστον αν κλεισουμε και πληρωσουμε απο εδω ολα τα hotels που θα μεινουμε,να εχουμε μετρητο μονο για να τη περασουμε.

Με κάρτες που έχουν εκδωθεί απο ελληνικές τράπεζες ( credit η debit ) δεν μπορεις να κάνεις συναλλαγή που καταλήγει στο να πληρωθεί κάποιος στο εξωτερικό. Ουσιαστικά δεν ''επιτρέπουν'' να φύγουν ηλεκτρονικά λεφτά στο εξωτερικό με οποιοδήποτε τρόπο. Μόνο συναλλαγές που καταλήγουν σε κίνηση κεφαλαίου απο ελληνική σε ελληνική τράπεζα επιτρέπονται. Για παράδειγμα ενα ταξιδιωτικό γραφείο με έδρα στην ελλάδα που έχει λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα μπορείς να το πληρώσεις με κάρτα. Ολα τα transactions με εξωτερικό είναι κομένα.

Επίσης γενικά προσοχή με τις κάρτες. Μην τις ''πολυφορτώνετε'', γιατί ουσιαστικά φορτώνεις χρεος σε ευρώ το οποίο μπορεί να κληθείς να αποπληρώσεις με άλλο νόμισμα ( μακριά απο εμάς ).

Η γενική αρχή είναι ότι αυτή την εποχή όσο πιο ''εξωσυστημικός'' μπορείς να είσαι όσον αφορά τις συναλλάγές σου τόσο καλύτερα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εκεί που γαμηθηκα στα γελια ηταν οταν η bell μου εγραψε στο line οτι ο Σοιμπλε μοιαζει με το γκολουμ απο το lord of the rings.
Τωρα που το σκεπτομσι ?? Του φερνει λιγο.
:2funny:

Για να αλλάξουμε λίγο το κλίμα, και για του λόγου ( της Bell ) το αληθές.

Συνημμένα

• lotr3ds3.jpg
    lotr3ds3.jpg
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 17
  • soible.jpg
    soible.jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Με κάρτες που έχουν εκδωθεί απο ελληνικές τράπεζες ( credit η debit ) δεν μπορεις να κάνεις συναλλαγή που καταλήγει στο να πληρωθεί κάποιος στο εξωτερικό. Ουσιαστικά δεν ''επιτρέπουν'' να φύγουν ηλεκτρονικά λεφτά στο εξωτερικό με οποιοδήποτε τρόπο. Μόνο συναλλαγές που καταλήγουν σε κίνηση κεφαλαίου απο ελληνική σε ελληνική τράπεζα επιτρέπονται. Για παράδειγμα ενα ταξιδιωτικό γραφείο με έδρα στην ελλάδα που έχει λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα μπορείς να το πληρώσεις με κάρτα. Ολα τα transactions με εξωτερικό είναι κομένα.

Επίσης γενικά προσοχή με τις κάρτες. Μην τις ''πολυφορτώνετε'', γιατί ουσιαστικά φορτώνεις χρεος σε ευρώ το οποίο μπορεί να κληθείς να αποπληρώσεις με άλλο νόμισμα ( μακριά απο εμάς ).

Η γενική αρχή είναι ότι αυτή την εποχή όσο πιο ''εξωσυστημικός'' μπορείς να είσαι όσον αφορά τις συναλλάγές σου τόσο καλύτερα.

Σε συνέχεια του παραπάνω. Κάποια ταξιδιωτικά γραφεία διατηρούν λογαριασμούς και στο εξωτερικό. Αν λοιπον τους πληρώσεις στην ελλάδα ( με ρευστό η κάρτα ) για μαι κράτηση ξενοδοχείου στη Ταιλάνδη, μπορούν να διεκπεραιώσουν την πληρωμή προς το ξενοδοχείο που σχετίζεται με την συγκεκριμένη κράτηση ( ενα μικρό ποσοστό του συνολικού ποσού )  απο τον λογαριασμό τους στο εξωτερικό. Αν δεν έχουν λογαριασμό στο εξωτερικό τότε η κράτησή σου είναι στον αέρα ασχέτως αν εδώ σε διαβεβαιώνουν περί του αντιθέτου. Καταλαβαίνω ότι αυτό δεν ελέγχεται εύκολα και θέλει προσοχή.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Επειδη ειμαι αρκετα παληος, σε ηλικια, επιτρεψτε μου να πω τι συνεβαινε προ ΕΕ, οταν οντως υπηρχαν και τοτε χοντροι περιορισμοι στο συναλλαγμα. 300 $ μετρητα συναλλαγμα, 300$ για καρτες οσες και να ειχες 300$. Τοτε τι καναμε, κανονιζαμε με το ταξειδιωτικο γραφειο και εκλεινε αυτο τα ξενοδοχεια απο Ελλαδα και εμεις του διναμε τα λεφτα εδω και αυτο τα πληρωνε εξω.
Βεβαια οτι πανικος και να γινεται νομιζω οτι στο τελος θα ξαναερθει η ηρεμια εντος ΕΕ.
Και 1 παρατηρηση, τοτε με τη δραχμη ειμαστε καλλυτερα στη Ταυλανδη γιατι δεν κατεβαινε η σαρα και η μαρα, αλλα βεβαια ηταν και πολλυ φτηνοτερα εκει.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
προβλεψη μου ειναι οτι τελικα θα πατε ολοι τις διακοπες σας
λορδε πανε σημερα με 900 ντολαρς χαχαχαχα

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Αν δεν έχουμε πάει σε συμφωνία μέχρι την Δευτέρα οι τράπεζες δεν ανοίγουν την επόμενη βδομάδα. Κι όταν ξανανοίξουν πάλι capital control θα έχουμε. Δεν βγαίνει το ταξίδι. (που ακούγεται πολύ μαλακία βλέποντας τα γερόντια να πέφτουν κάτω στις ουρές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom