Την έννατη ημέρα ακολούθησα κούρα αποτοξίνωσης. Ελαφρύ υγιεινό πρωινό, μπόλικο κολύμπι στη πισίνα και το αγαπημένο μου Thai Massage με αρκετό νερό με λεμόνι στο τέλος συν ένα green tea.
Νωρίς το βραδάκι γυρνοβόλαγα με το μηχανάκι σε διάφορα υπαίθρεια bars. Σε κάποια στιγμή τράβηξε το μάτι μου ένα μακρύ όμορφο καφε γυναικείο πόδι που μισοκρεμόταν απο ένα ψηλό σκαμπό σε ένα μπαρ και κατέληγε σε ένα πανέμορφο εκκεντρικό γυναικείο σανδάλι. Μέχρι να συνειδητοποιήσει η λογική τι έβλεπα, το συναίσθημα είχε ήδη αποφασίσει και φρέναρα ασυνείδητα. Παρκινγκ το μηχανάκι μεταβολή και φουλ για το μπαρ. Κάθησα παρήγγειλα και χάζευα τη φάση. Το πλασματάκι αν έπρεπε να το περιγράψω με μια μόνο λέξη θα διάλεγα την λέξη ''αιθέριο''.
Το μπαρ γεμάτο όμως ελεεινούς Αγγλους. Δεν έχω τιποτα με την χώρα, αντιθέτως εκεί έκανα μεταπτυχιακά και δούλεψα για ένα χρόνο οπότε και τη σέβομαι. Κάθε χώρα όμως διαθέτει ανθρώπους που απολύτως χαρακτηρίζονται απο τη λέξη ελεεινοί.
Φορώντας κάτι καφέ σαγιονάρες που μου θύμιζαν τις περίφημες μπούφαλο των δικών μας λαικών αγορών της δεκαετίας του 80, κάτι σορτσάκια πανερίου, με όλα τα χρώματα της ίριδος πάνω τους, κάτι μπλουζάκια με τιραντάκια 2-3 νούμερα μικρότερα απο το κανονικό τους ώστε επιμελώς και ενεπιτηδεύτως, να αφήνουν τα σεξουαλικότατα κρεμάμενα πατσοκοίλια τους σε κοινή θέα, έχοντας καλύψει πάνω απο το 70% του σώματος τους με τατουάζ, και τέλος έχοντας τρυπήσει με σκουλαρίκια χείλη, γλώσες, μάτια, μύτες και οτιδήποτε άλλο μπορούσε να τρυπηθεί (και δεν θέλω να φανταστώ ), ήταν στα 60 τους η επιτομή της αντρικής αηδίας.
Παίζανε πουλ έχοντας καταναλώσει μια δεκάδα μπύρες ο καθένας, και στα διαλείματα προσέγγιζαν διακριτικά τα 4-5 δύστηχα κορίτσια του μαγαζιού. Και όταν λέω διακριτικά εννοώ για παράδειγμα, λαβή κεφαλοκλειδώματος με το αριστερό χέρι και προτροπή προς την κοπέλα να πιεί απο την μπύρα του που κράταγε στο δεξί. Η σχετική άρνηση και απαγκίστρωση απο την εφαρμοζόμενη λαβή ελληνορωμαικής της κοπέλας, κατέληξε στα ηχηρά γέλια των υπολοίπων και στην κραυγή-αποροίας του πρωταγωνιστή ''΅What the fuck ??''
Εδειωξα ευγενικά μια άλλη κοπέλα που ήρθε στο τραπέζι μου, και φώναξα το γκαρσόν. Παρήγγειλα ένα δεύτερο ποτό για εμένα και παρήγγειλα και ένα ποτό για το πλασματάκι που μου είχε γυαλίσει και καθόταν στο μπαρ. Το γκαρσόν μου πρότεινε ''Sir I speak her come to you'', του απάντησα ''No just serve her the drink there''. Μετά απο λίγο το γκαρσόν την σέρβιρε, και όταν αυτή τον ρώτησε παραξενεμένη το γκαρσόν με έδειξε. Σηκώθηκα και πήγα και κάθησα δίπλα της. Το όνομά της Bell. O μπαμπάς Αγγλος, η μαμά Μαλαισιανή. Οι μίξεις δίνουν συνηθως ακραία όμορφα η άσχημα αποτελέσματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά όμορφο. Καφέ ανοικτή επιδερμίδα, γκρίζα περίεργα μάτια που κάνανε ωραία αντίθεση με το δέρμα της, λεπτός σωματότυπος αλλά με τριάρι στήθος και ωραίο τουρλωτό κώλο που αγνάντευε τα αστέρια. Επιλέον γύρω στο 1,70 ύψος με αποτέλεσμα να μου μπαίνει και ο διάολος μήπως είναι ladyboy αφου ένα βασικό χαρακτηριστικό τους ( για τους παροικούντες στη Ταιλάνδη ) είναι το ύψος. Το γεγονός ότι εγώ ο συνήθως χύμα χιουμορίστας με τις κοπέλες ντρεπόμουν να τη ρωτήσω ανοικτά αν είναι ladyboy με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι ''κάτι άλλο συμβαίνει εδώ'' μέσα στο κεφάλι μου.
Σε κάποια φάση η κουβέντα έφτασε στα χρήματα. 1000 baht bar fine, and 3500 for me long time η απάντησή της. Το ψιλοπαζάρεψα λίγο όχι γιατί δεν θα την έπαιρνα ( αυτό το είχα αποφασίσει χωρίς να ακούσω νούμερα ) αλλά γιατί αν δεν παζαρέψεις σε παίρνουν για μαλάκα. Ενα ηχηρότατο ομαδικό ξέσπασμα γέλιου απο τους παρακείμενους μεθυσμένους άγγλους της τραβηξε για λίγο τη προσοχή και της υπενθύμισε που ήταν. Νεα προσφορά εκ μέρους της ''You pay bar fine 1000 baht, you give me anything you want but please no less than 2000 baht. Please take me from here tonight''. Τελειώααμε τα ποτά πλήρωσα το bar fine, και πήγε και άλλαξε στα γρήγορα ρούχα. Τη ώρα που καβαλάγαμε το μηχανάκι οι μεθυσμένοι Αγγλοι ξέσπασαν βλέποντάς μας σε ένα ακατανόητo ορυμαγδό κραυγών ''θριάμβου'' απο τις οποίες οι μόνες λέξεις που καταλάβαινα ηταν το ''hurray hurray'' και το ''nice fuck''. Αν μπορούσα ευχαρίστως τους πλάκωνα στις μάπες, αλλά πρώτον με 6 δεν τα βάζεις και δεύτερον και κυριώτερον η προτεραιότητα εδώ ήταν άλλη.
Τις τελευταίες 3 ημέρες τις πέρασα γυρνώντας με το μηχανάκι απο παραλία σε παραλία, τη Chalong που ήθελα και πάλι να δώ, και το Phuket Zoo με τη Bell. Ισως απο τις ωραιότερες διακοπές - εμπειρίες της ζωής μου. Φωτογραφίες παρακάτω.