Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
πιστευω οσοι εχουν μεινει μπανκονγκ να εχουν παει στο Seafood Market & Restaurant

ψωνιζεις οτι γουσταρεις και περνας διπλα και στα μαγειρευουν  μιασ καιο λογος για μασα

Οι τιμες του εχουν ξεφυγει ΤΕΛΕΙΩΣ!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κωστακη εξ ιδιων κρινεις;  :grin: :grin:
Γελασαμε, παντα τετοια...
πιστευω οσοι εχουν μεινει μπανκονγκ να εχουν παει στο Seafood Market & Restaurant
Εχω παει σε ενα επεισοδιο του μαμαλακη,
Καλα ρε, ειστε βκκ και το μυαλο ειναι στο φαγητο και στις τιγρεις, τι να πω , με εχετε απογοητευσει, bmw, δεν ειναι για σενα το σχολιο, γενικως.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
215
Πόντοι
21
Σχετικά με την πτώση του ευρώ και την ακόλουθη αύξηση του μπατ. Ενας
μάλλον απλός αλλά όχι ακριβής τρόπος για να υπολογίσεις την αύξηση
ενός ταξιδιού στη Ταυλάνδη είναι να υπολογίσεις 40,7 μπατ / ευρώ πέρυσι
με 35,6 μπατ /ευρώ φέτος άρα 40,7/35,6=1,1432. Αρα το εύκολο αλλά όχι
ακριβές συμπέρασμα είναι ότι το ταξίδι γίνεται συνολικά 14,32%
ακριβότερο.

Καταρχήν σε αυτό πρέπει, σε λιγότερο από 2 εβδομάδες που το είχες γράψει, να αναθεωρήσεις, αφού βλέπουμε πλέον πως το ευρώ κατρακυλά ακόμη πιο κάτω.

Θα πρέπει λοιπον να δεις ποιά έξοδα επηρεάζονται απο την άνοδο του μπάτ
και ποιά όχι.

Επειδή έκατσα και το σκέφτηκα, αυτές τις μέρες, νομίζω πως δυστυχώς ΟΛΑ τα έξοδα επηρεάζονται (αρνητικά για εμάς)...
Ακόμη και σε σύγκριση τιμών σε ξενοδοχεία που έκανα πρόσφατα, δεν είδα μειώσεις, από πέρυσι.

..μου βγάινει μεσοσταθμικά τα εξής όσον αφορά τη διασπορά
των εξόδων για ένα ταξιδι

17,2% εισητήρια, 21,6% διαμονή, 14,7% φαγητό ποτό, 35,2% γυναίκες,
11,3% διάφορα ( μηχανάκι, εσωτερικές μετακινήσεις, δώρα, επισκέψεις σε
πάρκα κλπ ).

[...]

Για να μην κουράζω περισσότερο με τα μαθηματικά το συμπέρασμα που
βγαίνει είναι ότι στό σύνολό του το ταξίδι για ένα τρόπο κατανομής των
εξόδων σαν τον δικό μου που δίνω παραπάνω θα είναι 1,4 % φθηνότερο.

Βέβαια κάποιος μπορεί να ισχυρισθεί ότι το παραπάνω μοντέλο είναι
φτιαγμένο με βάση το τρόπο που εγώ ξοδεύω. Για παράδειγμα μπορεί
κάποιος να ξοδεύει πολύ περισσότερο σε φαί και ποτό από ότι εγώ, και
λιγότερο σε γυναίκες. Η μπορεί κάποιος να γουστάρει πιο ακριβά ξενοδοχεία απο εμένα.

[...]

Μεσοσταθμικά λοιπόν συμπεραίνω ότι θα ήταν αρκετά ακριβές να πείς ότι θα ξοδέψεις απο 6% λιγότερο,
μέχρι 2,5 % περισσότερο από ότι θα ξόδευες ένα χρόνο πριν.

Μα ακόμη κι έτσι να μην είναι τα ποσοστά, για κάποιον άλλον, και πάλι πάνω-κάτω στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγω εγώ:
Θα πληρώσουμε τα πάντα ακριβότερα, από εδώ και στο εξής, λόγω της αποδυνάμωσης του νομίσματός μας.
Δεν υπάρχει επιλογή. Ούτε κι αν μειώσεις το 35% στις γυναίκες για να έχεις μια καλύτερη διαμονή, πχ, δεν βοηθάει.

Για να δώσω κι εγώ ένα παράδειγμα του πώς το σκέφτηκα, χοντρικά:
Εάν κάποιος συνήθιζε να χαλάει 999ε σε δύο εβδομάδες, εκεί, τώρα θα αναγκαστεί να χαλάσει 1200ε.
Κι αυτό εννοείται με το baht να κρατηθεί στο 34,5 αλλιώς θα ρίξουμε κι άλλο κλάμμα.

Στο φινάλε όμως, την υγειά μας να 'χουμε κι όλα τα άλλα γίνονται...

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Με αφορμη αυτο που ζουμε τωρα θυμηθηκα το ποστ τοu helios747 στης 21/10/10

μπανγκοκ   σωτηριον  ετος  2573 (2030)   σε  ταυλανδεζικο  σαιτ   σχετικο  με  τον  πληρωμενο   ερωτα,   εχει  προ  μηνων  ανοιχτει  θρεντ   με  τον  τιτλο   "ελλαδα  σεξ  τριπ"     οπου  οι   διαφοροι  χρηστες   εχουν    χωριστει   σε   χαλκιδαιους (παταγια) 2funny   και  φυσιολατρες 2funny     οι  πρωτοι  υποστιριζουν   οτι  η  χαλκιδα  σου  προσφερει  φτηνο  και  ευκολο  σεξ  και  δεν  χρειαζετε  να  τρεχεις  οπως  οι  φυσιολατρες   σε  νησια  οπως  ροδος (πουκετ)   η   ναξος   (σαμουι)   η   ακομα  ακομα  να  εξερευνεις   τη  φτωχη  υπειρωτικη   χωρα   ηπειρο  και  μακεδονια  (ισααν) 2funny    για   τους  πιο  κοσμοπολιτες   υπαρχει  παντα  η   χαοτικη  αθηνα  (μπανγκοκ)    ενα  απο  τα  μελη  του  σαιτ  ο  "χαλκιδα  69"  εγραψε  προσφατα  πως  το  πακετο  χαλκιδα   ειναι  μοναδικο   στο   κοσμο!   και  δεν  συγκρινετε  ουτε  με την  πορτογαλια  (φιλιπιννες) 2funny   ενα  αλλο  μελος   εστιασε   στο  οτι  του  φαινετε  αδιανοητο   πως  πριν  20-25   χρονια   αυτος  ο  φτωχος λαος  οι ελληνες  ερχονταν  στη   ταυλανδη  για   σεξ  και  φτηνες   διακοπες,  ενας  αλλος  βρισκει  τη  συμπεριφορα  των  ελληνιδων κοριτσιων  της  βιομηχανιας   του  σεξ  καταπληκτικη,  με  μεγαλες  δοσεις   gfe,  και απορει  πραγματικα  πως  αυτες  οι  καλοψυχες 2funny   και   χαμογελαστες 2funny 2funny φτωχες  κοπελες,  χαρακτηριζοταν πριν 20  χρονια  απο  τους  συμπατριωτες  τους  υποτιμητικα  "ελλεηνιδες"   εχει  ο  καιρος  γυρισματα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Ποσο να κοστιζει αραγε ενα τουκ-τουκ; :grin:

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
500 ευρω εχει οι αδεια για να βγαλεις καροτσι με κατσαρολα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Καροτσι με πιττα σουβλακι στη παραλια χαλκιδας. Δεν ακουγεται και ασχημα :2funny:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Με το ευρώ να έχει πάρει την κατρακύλα καθιστώντας το ταξίδι στην αγαπημένη μας χώρα άπιαστο όνειρο και αφορμή το καταπληκτικό παλιό ποστάρισμα του Helios 747 πάμε στο :

ΕΛΛΑΔΑ SEX TRIP......

Η πόρτα του καινούργιου LEXUS RX8000 deluxe κλείνει με εκκωφαντικό θόρυβο δημιουργώντας τεράστιο  θόρυβο στο υπόγειο πάρκινγκ ενός ουρανοξύστη της Bangkok.  Έξαλλες οι δύο νεαρές Ισαανιώτισες χρηματίστριες συνεχίζουν την κουβέντα τους και μέσα στο αυτοκίνητο. " Μα καλά τόσα όμορφα κορίτσια έχει η Ταιλάνδη έξυπνα, μορφωμένα, μοντέρνα και αυτοί οι μαλάκες να πηγαίνουν στην Ευρώπη για Ελληνίδες; Είναι απίστευτο" λέι η μία για να λάβει την απάντηση της άλλης " Τι παράπάνω έχουν έχουν οι κωλοελληνίδες από εμάς. Με εξαίρεση ότι είναι χοντροκώλες εγώ δεν βλέπω τίποτα άλλο καλό επάνω τους. Και για αυτό φταίει η Victoria Secret. Από τότε που έβαλαν για άγγελους χοντροκώλες οι Ελληνίδες έγιναν περιζήτητες. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα. Γονατιστοί θα  μας παρακαλάνε οι μαλάκες  για να βγούμε για ένα καφέ έξω."
Η  μπάρα του πάρκινγκ σηκώθηκε και το γιγαντιαίο 4x4 με τις τρελαμένες Ισαανιώτισες χάθηκε στην κίνηση του δρόμου.
Ο Σορν και ο Νταμ οι περί του λόγου μαλάκες είχαν μείνει πίσω στο χρηματιστηριακό γραφείο για τελειώσουν με τις τελευταίες εκκρεμότητες λίγες ώρες πριν πάρουν το αεροπλάνο για τον παράδεισο. Είχαν ακούσει απειρα από φίλους τους που είχαν επισκεφτεί στο παρελθόν την μαγική αυτή χώρα και τα δευτερόλεπτα τους φαινόντουσαν ώρες.
"Μόλις φτάσουμε στην Χαλκίδα θα βγώ κατευθείαν από το ξενοδοχείο και στο πρώτο μπαρ που θα βρώ θα φορτώσω μια με πλαδαρές βυζάρες" λέι ο Σόρν κλείνονοντας τα μάτια προσπαθώντας να φανταστεί την στιγμή με την πρώτη του Ελληνίδα. " Το ξέρω φίλε ότι είσαι μερακλής με τις γυναίκες αλλά εγώ για αρχή θα προτιμήσω μια πηγαδομούνα. Θα τον βάλω μέσα στα ζεστά και θα τον αφήσω να βολτάρει"  απάντησε ικανοποιημένος ο Νταμ σίγουρος ότι η δική του επιλογή ήταν ακόμα καλύτερη . Οι εκκρεμότητες σύντομα τέλειωσαν και οι δύο τύποι αφησαν το γραφείο δίνοντας ραντεβού στο αεροδρόμιο."Μην ξεχάσεις την κάμερα"  είπε ο Νταμ στον φίλο του. Θέλω να δείξω στις δικές μας καριόλες όλες τις μουνάρες Ελληνίδες που θα πάρω για να φρικάρουν περισσότερο.Άντε που νόμισαν  οι μαλακισμένες ότι τρώγωντας μόνο ρύζι θα φτιάξουν τέτοια κωλάθρα σαν την ελληνική." Τα τρανταχτά γέλια ακούστηκαν σε όλο τον όροφο. Η πόρτα του ασανσερ άνοιξε και οι δύο φίλοι αποχαιρετησαν  για δύο εβδομάδες το γραφείο με τις ξενέρωτες Ταιλανδές.
Στο αεροδρόμιο του Σουβαρναπούμι η πτήση της Aegean γεμάτη από Ταιλανδούς σεξοτουρίστες τους περίμενε για το ταξίδι στο όνειρο. Οι δυο φιλοι ηταν καλά διαβασμένοι και προτίμησαν την απευθείας πτήση για Αθήνα και όχι τις Αραβικές εταιρείες που συνήθιζαν να ταξιδεύουν Ιάπωνες, Κορεατες και λοιποί τσίπηδες συνάδελφοι. Έτσι και αλλιώς αυτούς τους συμπαθούσαν όχι μόνο για τις ομοιότητες της φυλής αλλά και ότι το περιορισμένο τους μπατζετ δεν απειλουσε την μάχη για τα καλά κομμάτια της Χαλκίδας.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...........

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ο μεγάλος αντίπαλος ήταν οι Ινδοπακιστανοί που έχοντας μαζέψει όλο το χρήμα το ξόδευαν αλόγιστα . Ήταν οι αγαπημένοι πελάτες των Ελληνίδων ιεριών του σεξ μιάς και για ένα κώλο με αυθεντική κυτταρίτιδα ήταν διατεθημένοι να ξοδέψουν αμύθητα ποσά.
Η πτήση περνούσε  γρηγορα με σερφάρισμα στο ιντερνετ και κουβεντουλα. Ο Σορν γυρίζει στο φίλο του και λέει " Μεγάλε εγώ ειμαι έτοιμος. Βρήκα στο νετ και έμαθα και μερικές λεξούλες που θα βοηθήσουν, αγκαπη μου, καλημέρια, γκια σου, καμπλα μου, μωλό μου, είναι μερικές για αρχή αλλά έχω σκοπό να μάθω ελληνικά μιας και μας βλέπω να ερχόμαστε κάθε τόσο αν τα πράγματα είναι όπως μας τα είπαν" .Ο Νταν δεν έδωσε σημασία στις λέξεις αλλά απάντησε :        " Εγώ φίλε λέω ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Οι Ελληνίδες  πουτανίτσες  είναι μεγάλα αρπακτικά. Παρόλο που συνήθως θέλουν να παντρευτούν Ταιλανδό ή ακόμα καλύτερα Ινδό ή Πακιστανό για να ξεφύγουν από την μιζέρια τους το μόνο που τους νοιάζει είναι τα μπατάκια μας."  Ο Σορν γύρισε χαλαρά και χαμογελόντας του λέει " Στ' αρχίδια σου φίλε με το μπατάκι ενα προς ένα με το ευρώ ας πληρώσουμε και κάτι παραπάνω αρκεί να βγάλουμε γούστα. Τι νομίζεις οτι δεν έχω ακούσει  από φίλους ιστορίες ειδικά για τις Πελοποννήσιες, ότι ψώφησε η γίδα τους, ότι άρπαξε φωτιά το σπίτι, ή όλο τους το σόι πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου.Αν πας σε μια πόλη τους τον Πύργο θα δεις ότι παραπάνω από τα μισά σπίτια είναι ασιατικού στιλ που τα έχτισαν οι μαλάκες πρωην γαμπροί που κορόιδεψαν τα ντόπια καραπούτανα."
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μετα από πολύ κουβέντα και ελάχιστο ύπνο για τους δύο φίλους το αεροπλάνο επιτέλους προσγειώθηκε στον σεξοτουριστικό παράδεισο. Ο Σορν και Νταμ πέρασαν στο άψε σβήσε τον υποτυπώδη έλεγχο διαβατηρίων. Η συνθήκη του Καράτσι που είχε πρόσφατα υπογραφτεί επέτρεπε σχεδόν ελεύθερα και χωρίς βίζα την διαμονή των πλούσιων Ασιατών τουριστών σε χώρες του τρίτου κόσμου όπως η Ελλάδα.
Βγήκαν έξω από το Ελ. Βενιζέλος για να πάρουν ταξί όπως τους είχαν συμβουλέψει οι έμπειροι φίλοι τους. Δύο παχουλές Ελληνίδες που κρατούσαν από ένα δίπιτο στο χέρι τους χαμογέλασαν πονηρά. "Θα κάνουμε τρελά κέφια έδώ" είπαν σχεδόν ταυτόχρονα και οι δύο σκάζοντας στα γέλια πριν ο συνήθης ανάγωγος ταρίφας τους αρπάξει τις βαλίτσες από τα χέρια. Προσπερνόντας δύο Γερμανούς ζητιάνους, πρωην τουρίστες μιας ξεχασμένης εποχής, οι δύο φίλοι κάθησαν στα πίσω στα αναπαυτικά καθισματα του ταξί κάνοντας το σχόλιο τους για τον ιθαγενή ταξιτζή. " Τον είδες τον ταρίφα; Παντόφλα χαβανέζικη και φουλ  μπίχλα στο μεγάλο νύχι του ποδιού.Same same Thailand. Ίσως είναι το διεθνές σήμα τους. Ένας διεθνής κώδικας για να αναγνωρίζονται." είπε ο Νταμ και έγυρε στο κάθισμα χαζεύοντας από το παράθυρο.
"Χαλκίδα" είπε ο Σορν στον ταρίφα και αυτός αφού χαμογέλασε κοιτάζοντας στον καθρέπτη απάντησε " Too many sexy girls there. You will have good time"  αλλά ο Σορν τον έγραψε στα αρχίδια του και δεν ανταπαντησε για να μην ανοίξει κουβέντα.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..........

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μια ώρα και κάτι αργότερα  η μεγάλη στιγμή έφτασε. Είχαν μπροστά τους την γέφυρα που θα τους πέρναγε  στην πόλη της ακολασίας. Ο ταριφας έκανε παιγνίδι μήπως βγάλει κανα εξτραδάκι. "Να πάτε οπωσδήποτε εκδρομή στην Ερέτρια και στα Στύρα. Επίσης να κάνετε gaidouri trekking. Έχω προσπέκτους να δείτε και αν γουστάρετε μπορείτε να κλείσετε σε μένα τώρα. Οι δύο φίλοι ανόρεκτα του απάντησαν όχι  αν και είχαν σκοπό να κάνουν gaidouri trekking αλλά υπήρχαν άλλες πιο σοβαρές προτεραιότητες.
Πέρασαν την γέφυρα και ακολούθησαν την παραλιακή για το ξενοδοχείο. Στο δρόμο τους από την πλευρά της πόλης έβλεπαν με δέος τα τεράστια ριζορτ και τα πολυόροφα ξενοδοχεία που είχαν χτιστεί για να καλύψουν τις ακόρεστες ανάγκες των ασιατικών ορδών για νυχτες ηδονής με τις περίφημες Ελλεινίδες. Από την μεριά της θάλασσας κάτω από τα δέντρα όλα τα παγκάκια ήταν κατειλλημένα από από φρέσκες πουτανίτσες που μόλις είχαν φτάσει από τα χωριά των Τζουμερκων κουβαλώντας σε μια σακούλα όλο τους το βιός. Ηταν οι πιο φτηνές αλλά έπαιζε και πολύ σαβουρα από κοκαλλίαρες και έτσι οι δύο φίλοι μιας και ήταν φορτωμένοι με χρήμα δεν είχαν σκοπό να ασχοληθούν.
Σούρουπο σχεδόν φτάσαν αποκαμωμένοι στο ξενοδοχείο τους το περίφημο πεντάστερο Halkida Sheraton Hotel, guest friendly ξενοδοχείο φυσικά όπου μπορούσες να φέρεις όσες Ελληνίδες γουστάριζες αρκεί να είχες κλείσει δίκλινο δωμάτιο.
" Μπανάκι στα γρήγορα και βουρ δράση" είπε ο Νταμ καθώς ανοιγε την πόρτα του δωματίου και ο Σορν εγνεψε καταφατικά δίνοντας ραντεβού στο λόμπι σε ένα εικοσάλεπτο.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Δεν είχαν περάσει καν τα είκοσι λεπτά όταν οι φίλοι, ντυμένοι στην πένα, πέρναγαν την επιβλητική πόρτα του Halkida Sheraton για να γνωρίσουν την παγκόσμια πρωτεύουσα του σεξοτουρισμού , την πόλη που είχαν ακούσει πολλά , αλλα δεν είχαν δει τίποτα  ακόμα, την πολυθρύλιτη Χαλκίδα. Λίγα μέτρα περπάτησαν και δύο γλυκά παχουλά μωρά ήδη τους την έπεσαν . "Ελα μαζί μου μωρό μου"  είπε η μία στον Νταμ. Ο Σορν σαν πιο γλωσσομαθής έπιασε την τελευταία λέξη και γέλασε τρανταχτά. Όμως τα κορίτσια ήταν άτυχα γιατί οι δύο φίλοι ήταν νηστικοί και έπρεπε να τσιμπίσουν κάτι πρώτα.
Προχώρησαν εκστασιαζμένοι βλέποντας ατελείωτα υπαίθρια μπαράκια με πανέμορφα κορίτσια να τους καλούν για ένα ποτό ή και περισσότερα. Όμως οι άδειες κοιλιές διαμαρτύρονταν και έπρεπε να φάνε κάτι αλλά τι; Τα εξωτικά ευρωπαικά φαγητά τους φαινόντουσαν πολύ βαριά για το στομάχι. Στάθηκαν όμως τυχεροί. Από την απέναντι μεριά του δρόμου  ένα  παλαιο παπάκι  του 90 μετασκευασμένο σε τρίκικλο, κινητό εστιατόριο τους κόρναρε με μανία. Είχει και ταμπέλα όπου έγραφε καλλιτεχικά " ASIA HAN THAI FOOD" Ναι ήταν ο παλαιός επενδυτής των 30.000 ευρώ. Αφού ζήτησε γνώμες για να  επενδύσει τα τεράστια  κεφάλαια του  σε όλα τα πουτανοσάιτ της υφηλίου και αφού τα περιέφερε από την Ευρώπη στην Ασία στην Αμερική και πάλι πίσω  αποφάσισε ότι η ευκαιρία του ήταν στην πατρίδα και έτσι  με το δαιμόνιο μυαλό έστησε αυτή την επιχείρηση για να βιοποριστεί. Η βαθιά γνώση του για την Ασιατική κουζίνα αλλά και τον τρόπο ζωή της Ασίας γενικά τον είχαν καταστήσει γραφική φιγούρα της πόλης μιας και όποτε του έκαναν κουβέντα αυτός απαντουσε με την γνώριμη σε όλους παλινδρόμιση του δεξιού του χεριού.
Οι δύο φίλοι αφού χόρτασαν με τις λιχουδιές του υπαιθριου φιλόσοφου μάγειρα πήραν τον δρόμο για τα χαί κλας μαγαζιά της πόλης. Αυτά δεν ήταν άλλα από τα περίφημα ουζερί της πόλης που το καθένα από αυτά είχε πάνω από 40  τοπ Ελλεινίδες έτοιμες να χαρίσουν για 200 μπατ αξέχαστες βραδιές στους λάτρεις της γοητείας τους. Ακριβούτσικα μεν αλλά αξιζε τον κόπο.Το παιγνίδι γινόταν ως εξής : Όλες οι γκόμενες που συνήθως φορούσαν κολαν για να μαζεύουν όσο γίνεται τα περιττά κιλά  είχαν ένα αριθμό καρφιτσωμένο στο στήθος. Στο κέντρο του μαγαζιού υπήρχε μια υπερυψωμένη πίστα όπου όλα τα κορίτσια ανέβαιναν συνήθως με σειρά και χόρευαν από ένα ζειμπέκικο συνήθως "της Ευδοκίας" ή κάτι από Μητροπάνο, "τα λαδάδικα" κτλ. Οι πελάτες καθόντουσαν περιμετρικά της πίστας έπερναν το ουζάκι τους, το τσιπουράκι τους ή τελοςπάντων οποιοδήποτε ποτό γουστάρανε και διαλέγανε κορίτσι λέγοντας στις γκαρσόνες το νούμερο που επιλέγανε. Στην συνέχεια μπορούσες να πάρεις το κορίτσι στο τραπέζι που αν ήθελες σου έριχνε και ένα τσιφτετέλι  για να προχωρήσεις συνέχεια στα περαιτέρω.  Το μπαρφάιν έπαιζε από 50 έως 100 μπατ ανάλογα το μαγαζί και το πόσο επιθυμητό ήταν το κορίτσι.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
βρε lost ωραια η νουβελα σου αλλα αλλαξε το αβαταρ σου βρε παιχτη !

βαλε κανα ωραιο τοπιο αντι τον ομορφαντρα που εχεις ...

το μπατ συνεχιζει την καθετη πορεια του ...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
LYST ίσως θα έπρεπε να κάνεις και μία αναφορά στους πιο έμπειρους Ταιλανδούς αλλά και Αραβοπακιστανους σεξοτουρίστες οι οποίοι πλέον ψάχνουν την απόλυτη GFE εμπειρία στα Αλβανικά παράλια...
Ε...κάθε χρόνο Χαλκίδα...πολύ πάει !!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Οι ντόπιοι απεφευγαν να πηγαίνουν σε αυτά τα μαγαζιά γιατί πέρα από ότι ήταν πανάκριβα για το πενιχρό τους εισόδημα είχαν σιχαθεί τόσο χρόνια να βλέπουν σε κάθε γάμο και πανηγύρι το κάθε μπάζο να κακοποιεί χάρην μερακλώματος την ελληνική μουσική και τους χορούς της.
Για τον Σορν και τον Νταμ όμως , όπως και για τους υπόλοιπους σεξοτουρίστες τα κορίτσια των ουζερί ήταν ή πεμπτουσία της ερωτικής λαγνείας και ο μόνος λόγος που θα επισκέπτονταν μια τριτοκοσμική χώρα σαν την Ελλάδα. Και οι δύο αφού επισκεπτηκαν τρία τέσσερα μαγαζιά ακολούθησαν όλο το τελετουργικό και κατά τις δύο φόρτωσαν δύο τρελά μωρά από τον μαγευτικό Πύργο Ηλείας , την Σούλα και την Πόπη. Σχεδόν ντίρλα πλήρωσαν τα μπαρφάιν και πήραν τα μωρά για το ξενοδοχείο. Όμως η Σούλα η αγάπη της βραδιάς για τον Νταμ είχε μια τελευταία επιθυμία. Να περνάγανε πρώτα, μιας και ήταν στο δρόμο τους από το μπαράκι της Λίτσας που ήταν κολλητή της για ένα τελευταίο τσιπουράκι. Η Λίτσα παλαιό call girl και στην συνέχεια πουτάνα της Λιοσίων με επιχειρηματικό πνεύμα είχε ανοίξει το υπαιθριο μπαράκι  χρυσορυχείο, και είχε χεστεί στην ρουπια και το μπατ. Καλωσόρισε τα δύο μεθυσμένα αγόρια με τις συνοδούς και αμέσως τους σέρβιρε καραφάκι με 4 ποτήρια. Δυο πονηρά κορίτσια του μαγαζιού  Λέλα και Βάσω αρχισαν να προσεγγίζουν τους μεθυσμένους Ταιλανδούς με σκοπό να χτυπήσουν την κουδούνα. Η κουδούνα χτήπησε όλα τα κορίτσια του μπαρ κεράστηκαν σφηνάκι τσίπουρο και 100 μπατ εφυγαν από την τσέπη του Σορν για το ταμείο του μπαρ.
Το μάδημα των δύο άπειρων σεξοτουριστών είχε αρχίσει. Δυο έμπειροι κινέζοι που καθόντουσαν απέναντι είδαν το σκηνικό και έπιασαν χαμηλόφωνη κουβέντα με τον ένα να ακούγεται να λέει:
" Τέρμα η Ελλάδα από του χρόνου. Όλες οι Ελλεινίδες γίναν αρπακτικά. Από του χρόνου πάμε Ρώμη. Μπορεί οι γκόμενες να μην είναι τόσο παχουλές αλλά όποιος ψάχνει βρίσκει..........."

ΤΕΛΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom