Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Λουσιανακο την πατησες!!
Εγω ΠΟΤΕ δεν σε σχολιασα με το καινουργιο σου ονομα balos.
Και μεταξυ μας δεν εχω καμμια ορεξη να σχολιαζω τον καθε πικραμενο, εχει και η πλακα τα ορια της.
Μια απο τα ιδια.
Ουτε εγω σχολιασα..
balos,συνεχισε σε παρακαλω να μας διασκεδαζεις.Εφυγε ο Λουσιανος κι εχουμε παθει στερηση απο τετοιου ειδους φρουτα.. :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Παντως επι του θεματος,θα συμφωνησω με τον balos...
Δε νομιζω πως ειναι ευχαριστο να κυκλοφορεις στο δρομο και να ερχεται το καθε τσογλανι να σε κανει λουτσα για πλακα..
Αν εχεις περιεργεια,ισως να αξιζει να το ζησεις για μια φορα...αλλα ΜΙΑ φορα...
Μετα κατανταει διαστροφη.. ;)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Κι εγώ απο φίλο που έχει πάει τέτοια περίοδο μου έχει πει πως έχει τη πλάκα του αλλά εμένα πάντως δεν μ`εντυπωσιάζει όλη η ιδέα... Άλλωστε επειδή όλα εξαρτώνται απο τη σχέση προσφοράς και ζήτησης, η αγαπημένη μου περίοδος είναι η low season (Αύγουστος-Σεπτέμβριος) και όχι τόσο για οικονομικούς λόγους αλλά κυρίως για τις καλύτερες "υπηρεσίες" !

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αυτος ο Lusiano...??ποσα απωθημενα μπορει να εχουν καποιοι?? απο Kolobo Μεχρι Pipinomaniac,Asia fun ,Jordin ,Κωλογερο κλπ....και σιγουρα καμια σχεση,εγω!! και γιατι καποιος που εχει διαφορετικη αποψη,πρεπει να ειναι Lusiano??

[size=14pt] Τελικά  Μπάλος  η Κάλος  είναι μικρά τα γράμματα και δεν τα  βλέπω.[/size]
[size=12pt]Το κουταλάκι του Γλυκού; Προσεχέ   μην πνίγεις.[/size]
[size=12pt] ηρεμήσε λίγο πολλοί δεν μπορούν  να ταξιδέψουν λόγο κρίσης  οχι  τόση κακία, σε πιάνει το στερητικό σου σε καταλαβαίνω[/size]

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ταιλανδόπληκτοι και ταιλανδολάτρεις σας καλημερίζω κι εγώ στο υπέροχο θρεντ σας!!!
Νέος στο σάιτ, μια και έχω πάει μερικές φορές σ αυτήν τη μαγική χώρα είπα να πω ένα γεια.
Αλλά θα ήθελα και μια συμβουλή-άποψη....
Πώς σας φαίνεται η Ταιλάνδη επενδυτικά?
Σκέφτομαι να πάρω ένα μικρό χοτέλ-πανσιόν...μη φανταστείτε ότι είμαι εκατομμυριούχος! Με 40-50χιλ ευεώ ας πούμε
Στέκει σαν ιδέα...αλλά να μην μένω μόνιμα εκεί.....

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
δύσκολο το  θεματάκι  εως αδύνατο  πρέπει να διαβάσεις  πολλά
Όχι δε λέω για τα διαδικαστικά...έχω μιλήσει με λογιστές εκεί.
Όσες δυσκολίες και να υπάρχουν, το διαδικαστικό το λύνεις.
Το ζήτημα είναι αν η χώρα προσφέρεται μια και ο τουρισμός θεωρώ ότι είναι πολύς και για όλους έχει ψωμί...μήπως όμως κάνω λάθος σ αυτήν την γενική παραδοχή?

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Όχι δε λέω για τα διαδικαστικά...έχω μιλήσει με λογιστές εκεί.
Όσες δυσκολίες και να υπάρχουν, το διαδικαστικό το λύνεις.
Το ζήτημα είναι αν η χώρα προσφέρεται μια και ο τουρισμός θεωρώ ότι είναι πολύς και για όλους έχει ψωμί...μήπως όμως κάνω λάθος σ αυτήν την γενική παραδοχή?
Tα διαδικαστικα ειναι το θεμα φιλε μου,αλλα και οι ντοπιοι λογιστες ,οι mamasang,papasang,η ζηλια των ντοπιων για τους ξενους farang,αλλα και η ελλειψη - ειδικα για τους Ελληνες - καποιου ειδους κρατικης υποστηριξης- καλυψης θα το ελεγα!!

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
[size=14pt] Τελικά  Μπάλος  η Κάλος  είναι μικρά τα γράμματα και δεν τα  βλέπω.[/size]
[size=12pt]Το κουταλάκι του Γλυκού; Προσεχέ   μην πνίγεις.[/size]
[size=12pt] ηρεμήσε λίγο πολλοί δεν μπορούν  να ταξιδέψουν λόγο κρίσης  οχι  τόση κακία, σε πιάνει το στερητικό σου σε καταλαβαίνω[/size]
Εσυ ρε στραβουλιακα....τι ζορι τραβας μαζι μου??με γνωριζεις και απο πριν????για συμμαζεψου λιγο,γιατι αυτα που γραφεις μαλλον εκφραζουν και την αξιοπιστια σου!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Pεεεεεε αλλάξτε τουλάχιστον το τίτλο του thread , καντε το ξεκατίνιασμα ταιλανδοταξιδεμένων............

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Pεεεεεε αλλάξτε τουλάχιστον το τίτλο του thread , καντε το ξεκατίνιασμα ταιλανδοταξιδεμένων............

Ρε συ LYST μη το χαλας, ειπαμε καλο το lovestory εργο  αλλα θελουμε και  λιγο καρατε που και που, ετσι για αλλαγη!!  :grin:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Ρε παιδια απλα τα πραματα..λεει ο balos για το Σογκραν οτι δεν ειναι καλα.
Μα αν ο αλλος μονο τοτε εκεινη την περιοδο μπορει να παει Ταιλανδη δηλαδη τι?ΔΕν θα παει επηδει ειναι το Σονγκραν?
Ο αλλος πχ μπορει να εχει  σεπτεμβριο και οκτωβριο μηνα στη διαθεση του.Θα κατσω να τον πω οχι μην πας γιατι θα βρεχει καθε μερα?

Ολοι λιγο πολυ ξερουμε τι παιζει καθε μηνα αλλα ολοι μας δεν εχουμε διαθεσιμους μηνες να πηγαινουμε οποτε γουσταρουμε.
Ολα αυτα εχουν να κανουν το ποτε εχεις λεφτα το ποτε θα παρεις αδεια κτλ.
Εγω προσωπικα θα γουσταρα να ειμαι και στο Σογκραν ακομη και 10 ατομα να ειναι αντιθετα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
πως θα ειναι τα μπουγελακια ?
βρεγμενα κοληττα μπουζακια τα σχιστοματικα ,ζεστη του κερατα σαγιοναρα βερμουδα καπελο μπυρες παγωμενες τρελο γελιο με χοντρους φαρανγκ δυσκινητους , ολα αυτα προγευμα για το καθημερινο κυνηγι κρεατος...
ο.κ  χαλια ξενερωτα οντως
λεω καλητερα να το αλλαξω για χαλκιδικη που σαν εκει δεν εχει και για τρελλο ξεφαντωμα χτυπαω και μια τηνο...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
το μονο που θα με απασχολουσε στο Σονκραν θα ηταν η φωτογραφικη μηχανη μου

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Ταιλανδόπληκτοι και ταιλανδολάτρεις σας καλημερίζω κι εγώ στο υπέροχο θρεντ σας!!!
Νέος στο σάιτ, μια και έχω πάει μερικές φορές σ αυτήν τη μαγική χώρα είπα να πω ένα γεια.
Αλλά θα ήθελα και μια συμβουλή-άποψη....
Πώς σας φαίνεται η Ταιλάνδη επενδυτικά?
Σκέφτομαι να πάρω ένα μικρό χοτέλ-πανσιόν...μη φανταστείτε ότι είμαι εκατομμυριούχος! Με 40-50χιλ ευεώ ας πούμε
Στέκει σαν ιδέα...αλλά να μην μένω μόνιμα εκεί.....

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
[size=12pt]Μια επένδυση   σε ακίνητο  προσβλέπει σε μια  μακροχρόνια  απόσβεση και  μάλιστα εάν  προσμετρηθεί και  η λεγόμενη  φούσκα στην αγορά των  ακίνητων σε στυλ Ισπανίας  ίσως   να μην είναι και ιδιαίτερα επικερδής[/size]

Like Most EM Countries, Thailand Has A Property Bubble

Credit and property bubbles go hand-in-hand, and Thailand’s current bubble economy is no exception in this regard. Thailand’s property bubble is most acute in the condo market, the predominant type of dwelling that most of Bangkok’s residents live in, and is the primary asset of choice for foreign speculators, many of whom hail from Singapore and Hong Kong (which are experiencing bubbles of their own, as I will soon report). According to Bank of Thailand statistics, condo prices soared by 9.39 percent, while townhouses prices rose by 6.86 percent in Q1 2013, after rising by similar amounts for the past several years. Total transactions by value, including both land and buildings, surged 35.3 percent in Q1 2013 as total outstanding property credits rose by 13.3 percent. Particularly worrisome is the fact that the majority of new mortgages originated are concentrated at the lower end of the Thai housing market. Bank of Thailand cautioned that cheap home loans could cause a bubble in the country’s property market. Thai condos are reportedly being advertised aggressively across all mediums, including pamphlets and text messages.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
[size=12pt]Μια επένδυση  σε ακίνητο  προσβλέπει σε μια  μακροχρόνια  απόσβεση και  μάλιστα εάν  προσμετρηθεί και  η λεγόμενη  φούσκα στην αγορά των  ακίνητων σε στυλ Ισπανίας  ίσως  να μην είναι και ιδιαίτερα επικερδής[/size]

Like Most EM Countries, Thailand Has A Property Bubble

Credit and property bubbles go hand-in-hand, and Thailand’s current bubble economy is no exception in this regard. Thailand’s property bubble is most acute in the condo market, the predominant type of dwelling that most of Bangkok’s residents live in, and is the primary asset of choice for foreign speculators, many of whom hail from Singapore and Hong Kong (which are experiencing bubbles of their own, as I will soon report). According to Bank of Thailand statistics, condo prices soared by 9.39 percent, while townhouses prices rose by 6.86 percent in Q1 2013, after rising by similar amounts for the past several years. Total transactions by value, including both land and buildings, surged 35.3 percent in Q1 2013 as total outstanding property credits rose by 13.3 percent. Particularly worrisome is the fact that the majority of new mortgages originated are concentrated at the lower end of the Thai housing market. Bank of Thailand cautioned that cheap home loans could cause a bubble in the country’s property market. Thai condos are reportedly being advertised aggressively across all mediums, including pamphlets and text messages.

τοβείχα δει κι εγω για σπιτι στην Ταιλάνδη αλλά το απέρριψα για πολλούς λόγους.
Καταρχήν μου φάνηκαν λίγο ακριβα
Μετά θα το ήθελαν για χρήση όλοι οι φίλοι και γνωστοί,οπότε θα καταντούσε μπουρδέλο!
αλλά το κυριότερο είναι ότι θα το μάθαιναν άμεσα όλα τα τιλακ οπότε δε θα μπορούσες ούτε ψεματάκι να πεις του στυλ "αύριο φεύγω"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom