Η δουλειά κατέληγε σε τρελή μούφα. Κατα λάθος στέλνω μήνυμα σε μία που είχα μιλήσει πριν πολλούς μήνες και ήταν από πολύ μέτρια και κάτω για αυτό και είχα ξεκόψει. Αυτή απάντησε αμέσως και μάλιστα πρότεινε να πάμε για ποτάκι κάπου κοντά στο ξενοδοχείο μου. Να πω την μαύρη αλήθεια ψιλοντράπηκα να αρνηθώ και έτσι και αλλιώς η nana plaza δεν άλλαξε θέση, ήταν εκεί και τα πουτανοκόριτσα πάντα περιμένουν αυτόν που έχει λεφτά. Χωρίς πολύ όρεξη ντύθηκα και πήγα στο ραντεβού που ήταν κατά τις 11.30 στο απέναντι σόι 11. Η γκόμενα είχε φτάσει πριν από μένα και περίμενε. Έφτασα και τελικά είχα δίκιο. Η γκόμενα σαραντάρα , ψιλομπάζο με γυαλιά που την κάναν χειρότερη. Δεν ήταν μόνη όμως. Είχε φέρει και την αδελφή της (κανονική) που ήταν ακριβώς το αντίθετο. Μουνάρα στα 35 με κορμάρα, μακρύ μαλλί μέχρι τον κώλο, γάμπες γυμναστηρίου, και ένα απίστευτο πάτο που υποσχόταν απίστευτες βραδιές σε αυτόν που θα τον ξεπάτωνε.Το κολλητό υφασμάτινο ριγέ φόρεμα που φορούσε απλώς επιβεβαίωνε τα παραπάνω. Συστηθήκαμε και πήραμε την ανηφόρα του σόι 11 να βρούμε κανα μπαράκι . Σε όλο τον δρόμο η μουνάρα δεν έπαψε να εκθειάζει την αδελφή της για το πόσο καλή και έξυπνη είναι κτλ. Άρχισα να τα παίρνω. Στο παραπέντε έφτασα να πω "καλή ξεκαλή δεν είμαι και στραβός". Η καβάντζα της nana άρχισε να κολλάει στο μυαλό μου. Καθήσαμε σε ένα μπαράκι στα ψηλά. Είχα σκυλοβαρεθεί. Αρχισαν να μου μιλάνε για την κατάσταση στην Ελλάδα. Δικηγόρος το μπάζο , σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων η γκόμενα.
Συνεχίζεται........