Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Μαλιστα..Δηλαδη lyst για την παραπανω εκδρομη & τιμη που ανελυσα για Ιανουαριο μηνα στα 1500 baht ποσο πιο χαμηλη μπορεις να την βρεις αυτην την στιγμη.Υπαρχει περιπτωση να την βρεις με 1000 Βaht η και φθηνοτερα?
Ξαναλεω οτι δεν ψαχτηκα τοτε και πολυ.
Εγω αυτό που λέω είναι ότι η εκδρομές που πέρναμε με 1500 μπάτ τώρα τις έχουν με 2500, και για όσους μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε high και low season χωρίς συζήτηση τη δεύτερη.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
οι ρωσσοι τα εχουν κανει πουτανα. σε λιγο οι ταυλανδοι θα παψουν να χαμογελουν λογω ρωσικης επιρροης.
γιατι? δεν εχουν παψει?? η ρωσικη βοδιλα κυριαρχει πλεον παντου εκει

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
πλησιαζουν οι εκλογες ......

οσο αφορα τις εκδρομες και γενικοτερα τις τιμες στην ταυλανδη .....
ειναι νουμερο ενα κανονας τα παζαρια ......
και παντα ρωταμε παραπανω του ενος μερους για κατι που μας ενδιαφερει ....

ειτε αυτο ειναι εκδρομη, ειτε ενα ενοικιαση (δωματιου, οχηματος), ειτε ειναι ψωνια ....

επισης για τις εκδρομες ενα καλος τροπος να βρισκετε την καλυτερη τιμη ειναι να πηγαινετε επιτοπου εκει που αναχωρουν οι εκδρομες και να ρωτας την τιμη εκει ......

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
επισης πολλες εκδρομες μπορει καποιος να τις ξεκινησει μονος με καποιο τιλακ, το οποιο ειναι και καλυτερο .... !!!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
MONO ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ
Το ταξιδι από το Πουκέτ πίσω στην Μπανγκοκ πάντα με χαλάει. Ακόμα και αν έχω μέρες για να μείνω στην πρωτεύουσα το πουτανοχώρι πάντα με κρατάει στα δεσμά του. Μπορεί να γκρινιάζω πολλές φορές μια για τις τιμές που μας έχουν πηδήξει, μια για τα πουτανάκια που την βλέπουν supermodels την high season, αλλά ξέρω ότι όσο αντέχουν τα οικονομικά μου πάλι εκεί θα γυρίζω. Τέλος πάντων για τα του Πουκέτ ελπίζω να  τα γράψω σε  αρκετές κονσερβούλες για να έρθω στα ίσια μου.
Στο αεροπλάνο της επιστροφής για την ΒΚΚ η μόνη μου σκέψη είναι πως θα συνεχίσω την επιχείρηση "true love part 2" . Τα είχα παρατήσει με όλα αυτά που συνέβαιναν στην Πατονγκ και έπρεπε τώρα να μαζέψω τα ασυμάζευτα. Έφτασα στο ξενοδοχείο στις 8 το βράδυ και αμέσως ανοίγω το tablet, βασικό εργαλείο της δουλειάς. Το μήνυμα  που είχα στείλει  μέσω skype στο μωρό που  ήταν στο πρόγραμμα έμενε αναπάντητο. Ξαναστέλνω με την ελπίδα ότι θα έχω μια σύντομη απάντηση . Ταυτόχρονα άρχισα να τσεκάρω και τις εναλλακτικές. Ήμουν σίγουρος ότι κάτι θα κάτι θα καθόταν. Τόση δουλειά τον προηγούμενο καιρό δεν ήταν δυνατό να πάει χαμένη. Η ώρα περνούσε και τίποτα δεν φαινόταν στον ορίζοντα. Δεν αγχώθηκα  γιατί η τελευταία καβάντζα, τα πουτανομάγαζα της nana plaza για άλλους ήταν όνειρο ζωής και για μένα 5 λεπτά περπάτημα. Η ώρα έφτασε εννίαμιση και το κορίτσι απάντησε ότι ήταν ήδη αργα, το πρωί δούλευε και ήταν καλύτερα να συναντηθούμε την επομένη. Ταυτόχρονα από όλες τις υπόλοιπες καμιά δεν απαντούσε.
Συνεχίζεται...........

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
MONO ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ
Το ταξιδι από το Πουκέτ πίσω στην Μπανγκοκ πάντα με χαλάει. Ακόμα και αν έχω μέρες για να μείνω στην πρωτεύουσα το πουτανοχώρι πάντα με κρατάει στα δεσμά του. Μπορεί να γκρινιάζω πολλές φορές μια για τις τιμές που μας έχουν πηδήξει, μια για τα πουτανάκια που την βλέπουν supermodels την high season, αλλά ξέρω ότι όσο αντέχουν τα οικονομικά μου πάλι εκεί θα γυρίζω. Τέλος πάντων για τα του Πουκέτ ελπίζω να  τα γράψω σε  αρκετές κονσερβούλες για να έρθω στα ίσια μου.
Στο αεροπλάνο της επιστροφής για την ΒΚΚ η μόνη μου σκέψη είναι πως θα συνεχίσω την επιχείρηση "true love part 2" . Τα είχα παρατήσει με όλα αυτά που συνέβαιναν στην Πατονγκ και έπρεπε τώρα να μαζέψω τα ασυμάζευτα. Έφτασα στο ξενοδοχείο στις 8 το βράδυ και αμέσως ανοίγω το tablet, βασικό εργαλείο της δουλειάς. Το μήνυμα  που είχα στείλει  μέσω skype στο μωρό που  ήταν στο πρόγραμμα έμενε αναπάντητο. Ξαναστέλνω με την ελπίδα ότι θα έχω μια σύντομη απάντηση . Ταυτόχρονα άρχισα να τσεκάρω και τις εναλλακτικές. Ήμουν σίγουρος ότι κάτι θα κάτι θα καθόταν. Τόση δουλειά τον προηγούμενο καιρό δεν ήταν δυνατό να πάει χαμένη. Η ώρα περνούσε και τίποτα δεν φαινόταν στον ορίζοντα. Δεν αγχώθηκα  γιατί η τελευταία καβάντζα, τα πουτανομάγαζα της nana plaza για άλλους ήταν όνειρο ζωής και για μένα 5 λεπτά περπάτημα. Η ώρα έφτασε εννίαμιση και το κορίτσι απάντησε ότι ήταν ήδη αργα, το πρωί δούλευε και ήταν καλύτερα να συναντηθούμε την επομένη. Ταυτόχρονα από όλες τις υπόλοιπες καμιά δεν απαντούσε.
Συνεχίζεται...........

TΟΥ ΚΥΝΙΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΤΟ ΠΙΑΤΟ......

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Η δουλειά κατέληγε σε τρελή μούφα. Κατα λάθος στέλνω μήνυμα σε μία που είχα μιλήσει πριν πολλούς μήνες και ήταν από πολύ μέτρια και κάτω για αυτό και είχα ξεκόψει. Αυτή απάντησε αμέσως και μάλιστα πρότεινε να πάμε για ποτάκι κάπου κοντά στο ξενοδοχείο μου. Να πω την μαύρη αλήθεια ψιλοντράπηκα να αρνηθώ και έτσι και αλλιώς η nana plaza δεν άλλαξε θέση, ήταν εκεί και τα πουτανοκόριτσα πάντα περιμένουν αυτόν που έχει λεφτά. Χωρίς πολύ όρεξη ντύθηκα και πήγα στο ραντεβού που ήταν κατά τις 11.30 στο απέναντι σόι 11. Η γκόμενα είχε φτάσει πριν από μένα και περίμενε. Έφτασα και τελικά είχα δίκιο. Η γκόμενα σαραντάρα , ψιλομπάζο με γυαλιά που την κάναν χειρότερη. Δεν ήταν μόνη όμως. Είχε φέρει και την αδελφή της (κανονική) που ήταν ακριβώς το αντίθετο. Μουνάρα στα 35 με κορμάρα, μακρύ μαλλί μέχρι τον κώλο, γάμπες γυμναστηρίου, και ένα απίστευτο πάτο που υποσχόταν απίστευτες βραδιές σε αυτόν που θα τον ξεπάτωνε.Το κολλητό υφασμάτινο ριγέ φόρεμα που φορούσε απλώς επιβεβαίωνε τα παραπάνω. Συστηθήκαμε και πήραμε την ανηφόρα του σόι 11 να βρούμε κανα μπαράκι . Σε όλο τον δρόμο η μουνάρα δεν έπαψε να εκθειάζει την  αδελφή της για το πόσο καλή και έξυπνη είναι κτλ. Άρχισα να τα παίρνω. Στο παραπέντε έφτασα να πω "καλή ξεκαλή δεν είμαι και στραβός". Η καβάντζα της nana άρχισε να κολλάει στο μυαλό μου. Καθήσαμε σε ένα μπαράκι στα ψηλά. Είχα σκυλοβαρεθεί. Αρχισαν να μου μιλάνε για την κατάσταση στην Ελλάδα. Δικηγόρος το μπάζο , σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων η γκόμενα.
Συνεχίζεται........

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
"Ρε πούστη μου εδώ ήρθαμε να γαμήσουμε κανα καλό μουνί και όχι να ακούσουμε οικονομική ανάλυση για τα χάλια μας από τις σπουδαγμένες της Ασίας" σκέφτηκα και κοίταγα συνέχεια το ρολόι. Δώδεκα και τέταρτο είχε πάει , όπου νάναι γυρίζουν τα σορτάκια στα γκογκομάγαζα μονολόγησα για να αντέξω. Η μουνάρα με είχε πάρει γραμμή ότι είχα ξενερώσει και είχε αρχίσει να στραβώνει.Μόνο το μπάζο στον κόσμο του χαρούμενο μίλαγε μίλαγε και μας είχε ζαλίσει τα αρχίδια. Σαν θεϊκή παρέμβαση ακούστηκε η φωνή του σερβιτόρου που μας έφερε το λογαριασμό και μας ενημέρωσε ότι κλείνουνε. Με χαρά πλήρωσα αμέσως και σηκώθηκα. Ακολούσαν και οι γκόμενες. Πήραμε την κατηφόρα για την Sukhumvit. Καθώς περπατάγαμε ανάμεσα σε ένα σωρό υπαίθρια μπαράκια-καντίνες το ζωντόβολο πετάγεται και λέει ότι είναι νωρίς ακόμα και θα της άρεσε να σταματάγαμε για ένα ακόμα ποτό. Αμέσως συμφώνησε και η αδελφή και εγώ αποστράβωσα " Καργιόλες  πληρώνει ο μαλάκας για να κάνετε κέφι " σκέφτηκα. Από θεϊκή παρέμβαση γυρίζω το κεφάλι αριστερά. Hotel Ambassador διαβάζω και από κάτω η αγαπημένη πινακίδα πολλών από εδώ, CLIMAX night club. Το μυαλό μου παίρνει γρήγορες στροφές και ο διάλος μπαίνει μέσα μου. " Κορίτσια γιατί δεν πάμε να χορέψουμε " λέω δείχνοντας την πινακίδα. " Δεν έχουμε έρθει ποτέ σε αυτό το μαγαζί" μου απάντησαν και οι δύο με μια φωνή και συμφώνησα και εγώ ότι δεν το ήξερα. "Ας δοκιμάσουμε ένα ποτάκι δεν χανουμε τίποτα" είπε το μπάζο και γω χάρηκα για πρώτη φορά.
Συνεχίζεται..........

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Χωρίς να το καταλάβουν δύο κορίτσια του πανεπιστημίου και  εξαιρετικής οικογενείας περνάγανε  μαζί μου την είσοδο της μεγαλύτερης πουτανοντίσκο της Μπανγκόκ  και μάλιστα με δική τους προτροπή.Ημουν ευτυχισμένος. " Θα σας πληρώσω καριόλες αλλά ο χαβαλές που θα γίνει θα μείνει στην ιστορία" σκεφτόμουνα και χαμογελούσα σατανικά. Δεν ήθελα να χάσω με τίποτα την στιγμή που ο μεθυσμένος γερο farang θα χούφτωνε την κολάρα της κας συμβούλου επιχειρήσεων και θα την ρωτούσε πόσα θέλει για sort time. Εγώ φυσικά θα φόρτωνα από εκεί μόλις οι κυρίες την κάναν κακήν κακώς. Τέτοια εξέλιξη δεν την περίμενα ούτε στο όνειρο μου. Με ταχύτητα Μπολτ κατέβηκα στο υπόγειο πάρκινγκ που φιλοξενεί ένα απο τα μεγαλύτερα πορνεία της Ασίας. Για καλή μας τύχη δεν υπήρχαν καθόλου πουτανάκια  που ψωνίζονταν στην είσοδο κάτι που με είχε αγχώσει πολύ γιατί φοβήθηκα μην την ψιλιαστούν και την κάνουν οι γκόμενες. Πλήρωσα είσοδο χωριστά για κανονικός πελάτης εγώ για πουτανάκια για τα κορίτσια που χαιρόντουσαν πολύ που οι κοπέλες δικαιούνται 3 ποτά και εγώ μόνο ένα. Μπήκαμε μέσα. Της κακομοίρας. Μια μπάντα έπαιζε live και πουτανάκια και πελάτες είχανε μαζευτεί στα μπροστά και ξεσαλώνανε. Παίρνω τις κυρίες και πιάνουμε τραπεζάκι πίσω πίσω. Ηθελα να έχω όλο τον ορίζοντα μπροστά μην χάσω κανένα σκηνικό.Οι γκόμενες δεν είχαν πάρει γραμμή σε τι  μαγαζί μπήκαν και αυτό με έφτιαχνε ακόμα περισσότερο. Τα κορίτσια παραγγείλαν μαργαρίτες και εγώ ένα από αυτό που πίνω.
Συνεχίζεται.........

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
εσυ εισαι φιλολογος.....απλα ασπολαυστικος
αδημονουμε για την συνεχεια

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Τα πουτανάκια από τα γύρω τραπέζια κοίταζαν ξυνισμένα προς το τραπέζι μας. Ποιές ήταν οι καινούργιες που μπήκαν με τέτοιο τουπέ στο μαγαζί. Πιάνω τοίχο και αρχίζω να παίζω με τα μάτια τις γύρω γκόμενες. Οι δικές μου το ρίξαν αμέσως στον χορό. Αγνοια κινδύνου σκέφτηκα και χαμογέλασα. Παρόλα αυτά η κα σύμβουλος επιχειρήσεων άρχισε να αναδεικνύει τα φυσικά της ταλέντα . Σκέτη καύλα . Την έσκιζα αλλά μέχρι στιγμής φαινόταν ότι προοριζόμουν για την αδελφή. Αυτή αφού έχει καθαρίσει σε χρόνο dt δύο μαργαρίτες και παραγγέλνει και τρίτη με τραβάει να χορέψουμε. Βεντουζώνω στον τοίχο χαμογελόντας και κλείνω το μάτι σε τέσσερα πουτανάκια που κάθονταν μόνα τους δίπλα. Τα πουτανάκια ανταποκρίθηκαν άμεσα και άρχισαν να με παίζουν.  "Τα κορίτσια δίπλα σε κοιτάζουν επίμονα" μου είπε και συμπλήρωσε " Άμα θέλεις μπορείς να τους μιλήσεις. Εμείς έτσι και αλλιώς είμαστε καλοί φίλοι. Έτσι δεν είναι ;" Η καρδιά μου σκίστηκε στα δύο. Τι κρίμα να χάσω μια τέτοια κοπέλα.Μόνο φίλοι; Ένα ξεψυχισμένο ναι έδωσε τέλος στην κουβέντα. Το live τελείωσε και μαζί η πολλή φασαρία. Τα κορίτσια μου συνέχισαν τον χορό και τις μαργαρίτες. Η μουνάρα που και αυτή πήρε γραμμή τα πουτανάκια που με παίζανε ήρθε και κόλλησε δίπλα. Πιο τσαούσα αυτή στράβωσε με τις άλλες που παίζανε με την παρέα της.Έρχεται και κάθεται μπροστά μου και αρχίζει να χορεύει. Της παραγγέλνω την πέμπτη μαργαρίτα. Είναι μέσα σε τρελή καύλα η τύπισα. Απλώνω το ξερό μου και ο θεός βοηθός. Γυρίζει με αγκαλιάζει και μου χώνει την γλώσσα στο αυτί.
Συνεχίζεται.......

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Η κα σύμβουλος επιχειρήσεων ήταν μες το τοπ 3 των καλύτερων γαμησιών που έχω κάνει στην Ταιλάνδη. Αγάμητη για καιρό (χωρισμένη 7 χρόνια) έβγαλε την λύσσα της πάνω στο ταλαιπωρημένο κορμί μου από τα πουτανάκια της Πατόνγκ.Χωρίς πλάκα δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεββάτι.  Μάλλον θα χρειαστώ καθετήρα για κατούρημα. Και η κα σύμβουλος είναι ακόμα δίπλα μου για δεύτερο βράδυ. Και δεν θέλει να κάνουμε καμ.ια οικονομική ανάλυση.......
Εύχομαι ένα τέτοιο γαμήσι σε όλους τους συναδέλφους που θα κατέβουν εδώ κάτω.
Γιατί αυτά γίνονται και γίνονται μόνο στην Ταιλάνδη. Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα , κανένας κανόνας παρα μόνο πας και ότι κάτσει.........

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
μας εφτιαξες ξανα,
κατι τετιες αφηγησης μας κανουν να νιοθουμε πιο εντονα την φτοχεια μας!
εισε εξερετηκος, να εισε καλα και να περνας ωρεα....

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Το καλυτερο το προσπερασες όμως.Τη στιγμη που φορτώνεις το καλο κι αφηνεις την αδερφη της μπουκαλα.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Η αδελφή  είχε πιει 6-7 μαργαρίτες και είχε πει τον δεσπότη Παναγιώτη. Μέσα στην ντίρλα της την έβαλα σε ένα ταξί χώρις να του πω που να πάει. Η χοντρή φάση ήταν όταν της  την έπεσε ένας γέρος Αυστραλός. Στην  αρχή αυτή κολακεύτηκε και δέχτηκε το κέρασμα του. Όταν αυτός άρχισε να απλώνει τα ξερά του εγώ είχα αρχίσει τα χαμουρέματα και δεν μπορούσα να παρακολουθώ και τις δύο υποθέσεις. Την είδα όμως κάποια στιγμή ξυνισμένη  να τρέχει για την πίστα χορού ενώ ο μπάρμπας σε κακή  κατάσταση προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε κάνει λάθος  :S

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Lyst σε ευχαριστώ για τον κόπο που κάνεις να γράφεις για τα ταξίδια σου!
Καλή συνέχεια στο ταξίδι σου!

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
200
Πόντοι
21
Να σε καλά ρε φίλε Love U short time. Τόσο οι εμπειρίες σου όσο και ο τρόπος που τα γράφεις δεν παίζονται!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom