Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παρεπιπτοντος να αναφερω οτι...οι Κολομποι ή κωλομπαραδες ειναι καταραμενη φυλη!!!!Γαμανε οτι βρουν μπροστα τους και δεν εχουν μπεσα και αναστολες σε αυτα που κανουν!!!!

Επισκέπτης
newfan:από  μια μικρή  βόλτα  στα ορεινά  της  πόλης.
Μεινε εκει στα ορεινα ..γιατι εδω κατω στα πεδινα ..πεφτει Big poutsa....και θαχεις προβληματα στην αφοδευση!!!

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
Παρεπιπτοντος να αναφερω οτι...οι Κολομποι ή κωλομπαραδες ειναι καταραμενη φυλη!!!!Γαμανε οτι βρουν μπροστα τους και δεν εχουν μπεσα και αναστολες σε αυτα που κανουν!!!!
Mπέσα έχω , μπεσαμέλ δεν έχω ....Σ'αυτά ειδικεύεται η χοντρή !

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Την  συγκεκριμένη περιοχή την γνωρίζετε ;
Η χωρίς  γνώσεις  παντελώς αδαής προσπαθείτε  να καλύψετε την αμάθεια σας  με ύβρεις  δεν   βοηθάτε  κανένα με αυτόν τον τρόπο .
Όσο  για τις απειλές  δεν ιδρώνω    άλλωστε την Παρασκευή θα βρίσκομαι στην Μπανγκόκ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Τοτε...ως προς τι το μισος και οι προσβολες????ασε τον ιδιο να ασχοληθει μαζι μου...εσυ τι θες να παραστησεις????
Ουτε σε μισω, ουτε θελω να σε προσβαλω, και δεν θα ξαναασχοληθω με το θεμα.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
ρε ρεμαλι...αντι να με υποστιριξεις πας με τις χοντρες και τα pum pui..τι να πω!!
Mόνο και μόνο που με απεκάλεσες "ρεμάλι" , είμαι μαζί σου Lusianako μου ! Επιτέλους , χαρακτήρισες κάποιον , όπως πρέπει ! Respect !
Όσον αφορά τα "ορεινά" της Pattaya , καλό θα ήταν οι newbies να παραμείνουν εκεί , γιατί στα "πεδινά" , ανεβαίνει η θερμοκρασία επινίνδυνα , και τα "φτηνά μέταλλα"-απομιμήσεις , λιώνουν για πλάκα !

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Φοβήθητι, φύγε, δραπέτευσον, αναχώρησον, δαιμόνιον ακάθαρτον, καταχθόνιον, απατηλόν, θεατόν,  ή αθέατον... Αν είσαι ο Βεελζεβούλ ο κατασείων ή θηριοπρόσωπος, ή δρακοντοειδής, ή ως πετεινόν, ή ατμίς, ή νυκτίλαλον, ή άλαλον, ή κωφόν, ή δυσώδες, ή επιθυμητόν, ή ηδονικόν, ή φαρμακόφιλον, ή ερωτομανές, ή αστρομαγικόν, ή ενοικηματικόν, ή αναιδές, ή φιλόνικον ή ακατάστατον ή ορθρινόν, ή μεσημβρινόν, ή μεσονυκτικόν, ή αωρίας ή αυγής, αυτομάτως συνήντησας ή επέμφθης υπό τινός, ή προσπελάσας άφνω από θάλασσα, ή ποταμό, ή υπό γής, ή φρέατος, ή κρημνού, ή εκ λάκκου, ή λίμνης, ή καλαμώνος, ή ύλης, ή απογαίου, ή ακαθάρτου, ή άλσους, ή δρυμώνος, ή δένδρου ή ορνέου, ή βροντής, ή εκ στέγης λουτρού, ή κολυμβήθρας υδάτων, ή εκ μνήματος ειδωλικού, γνωστόν ή άγνωστον, μερίσθητι... φοβήθητι το ομοίωμα του σαρκωθέντος θεού  και μη κρύβεσαι (μέσα) στον δούλο του θεού αυτόν, αλλά ράβδος σιδηρά και κάμινος πυρός και τάρταρος και οδόντων βρυγμός σε περιμένει (δαίμονα) αν παρακούσεις.
Φοβήθητι, φιμώθητι, φύγε,  μη αποστρέψεις, μη αποκρυβής μεθ’ ετέρας πονηρίας πνευμάτων ακαθάρτων, αλλά άπελθε εις γην άνυδρον, έρη­μον, αγεώργητον, όπου άνθρωπος δεν κατοικεί, θεός μόνος επισκοπεί, που δεσμεύει όλους τους βασκαίνοντας και επιβουλευόμενους την εικό­να του

060e029de76bfb23444d45b3b30abd9f_62176.jpg

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κατι μου λεει οτι καποιος συντομα,θα γινει απο βαζελος,γαβρος...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ΒΚΚ τώρα : "ΔEN ΞEPΩ AN H ΠATTAΓIA EINAI O ΠAPAΔEIΣOΣ, AΛΛA H bkk ΣIΓOYPA EINAI H KOΛAΣH" αυτό είναι το αυθόρμητο συμπέρασμα πού βγήκε απο το κολλληταρι μου   :rockon:  :rockon:
ώρα bkk 00:37
Απο περιεργεια που ηταν ΒΚΚ και το ειπε αυτο?   >:cheesy:

Μια και το υποσχέθηκα   ας  αναφέρω  τι διαπίστωσα    από  μια μικρή  βόλτα  στα ορεινά  της  πόλης.
Δυστυχώς  μετά   από μια  γεμάτη μέρα  η κούραση  δεν μου επέτρεψε  να  ξεναγηθώ σε πολλά από αυτά.  Η  ξενάγηση   ξεκίνησε  από το  Mango   και  το Moon2   μια και ο φίλος Μάκης  είχε  κάποιες < υποχρεώσεις>  εδώ  από προηγούμενη  επίσκεψη. Δεν θα έλεγα  ότι  υπήρχε  κάτι το  πολύ αξιόλογο   χωρίς  να θέλω να πω  ότι  για κάποιους  κάποιες  υπάρξεις  δεν θα  κινούσαν  το ενδιαφέρον.

Balloon  bar   και  Red  palm    τα ποιο αξιόλογα    με πλήθος  επιλογών    με   αμέσως  μετά  τα  New Inn και   Bamboo.
 Να    αναφέρω  ότι  το συγκεκριμένο κομμάτι της  πόλης  δεν  το συνιστώ  για  νέους  στη  εμπειρία  και   σε μοναχικά άτομα  αλλά  σε παρέες   που κάποιος  από αυτούς έχει  την σχετική εμπειρία .
Αύριο  μια και η  εργασία  θα με  κρατήσει εδώ  θα  προσπαθήσω  να  είμαι ποιο  γλαφυρός
Ακρως ενδιαφερον το ριπορτο σου συναδελφε απο μερη που δεν εχουν καμια καλυψη οχι μονο εδω αλλα και σε αλλα φορουμ...αναρωτιομουνα αν οι θαμωνες σε αυτα τα μπαρακια που ανεφερες ειναι Ταυλανδοι η γεροφαρανγκ μονιμοι που εχουν βαρεθει τα φωτα της πολης...υποπτευομαι το δευτερο αν και μπορει να κανω λαθος...ειναι δυσκολο να βρει κανεις παρεα για τετοιου ειδους εξερευνησεις πρωτον γιατι οπως ειπες οι τουριστες η οι νεοι δεν κολλανε και ισως να μην περασουν και καλα και απο την αλλοι πολυ μονιμοι δεν εχουν ουτε τη διαθεση ουτε τη δυνατοτητα να ξοδεψουν λεφτα για κατι που ισως θεωρηθει ασκοπο η πολυτελεια...

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αν  και    μετά  θα  ξαναβγώ μια  βόλτα εκεί  και  συγκεκριμένα κάποια poll  bar  ευχαρίστως  να  σου απαντήσω .

Όχι  η  πλειοψηφία  των επισκεπτών  είναι  μεταξύ  30-50-  χωρίς  βέβαια  να αποκλείονται  και οι άλλες  ηλικίες .
Αρκετοί  είναι  μόνιμοι  κάτοικοι  που  έχουν επιλέξει  για κατοικία αυτή την πλευρά της πόλης  που και ποιο  ανθρώπινη είναι  αλλά και  ποιο φτηνή.
Στα μπαρ αυτά  βρίσκονται  αλλοδαποί μια και  οι ταϊλανδοί  προτιμούν τα καραόκε.
Οι  ώρες λειτουργίας ποικίλουν  αν και το συνηθέστερο  είναι  να ανοίγουν κοντά  στην 12  το  μεσημέρι  και μέχρι της  3  το πρωί.
Είναι  μια τελείως διαφορετική  ατμόσφαιρα  από την άλλη  πλευρά της πόλης  όλα κινούνται σε ποιο ήρεμους ρυθμούς  χωρίς  πολύ πίεση  και  με μεγαλύτερες επιλογές  μια  και ο  ανταγωνισμός  δεν είναι τόσο έντονος.

Όπως  λέει  και  ο Μάκης  ποιο πολύ Σαλονικιώτικα  <Χαλαρά>.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Τώρα  το   πρόβλημα  γιατί παρέα και όχι μονοί  :
 Πρώτον γιατί είναι ποιο <σκοτεινή >αυτή  η πλευρά .

Δεύτερον  οι  αποστάσεις  είναι  μεγαλύτερες από  μπαράκι σε  μπαράκι  εάν   μένεις  στην άλλη πλευρά της πόλης σίγουρα  θα  χρειαστείς  μεταφορικό  μέσο  αλλά  εδώ εκτός εάν σου  αρέσει το περπάτημα.

Τρίτον καλή  ώρα για επισκέψεις  εδώ είναι  περισσότερο  με  το  φως  της  μέρας    εκτός  εάν  ξέρεις .

Στα  θετικά :
Δεν έχει ανακαλυφθεί    ακόμα  αυτή η πλευρά  από τα παιδιά της αραβικής  χερσονήσου της περεστρόικας  αλλά  και  τους σαολίν.
Κινείτε  πιο πολύ  σε αυτό που λέμε δυτικό στοιχείο.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φοβήθητι, φύγε, δραπέτευσον, αναχώρησον, δαιμόνιον ακάθαρτον, καταχθόνιον, απατηλόν, θεατόν,  ή αθέατον... Αν είσαι ο Βεελζεβούλ ο κατασείων ή θηριοπρόσωπος, ή δρακοντοειδής, ή ως πετεινόν, ή ατμίς, ή νυκτίλαλον, ή άλαλον, ή κωφόν, ή δυσώδες, ή επιθυμητόν, ή ηδονικόν, ή φαρμακόφιλον, ή ερωτομανές, ή αστρομαγικόν, ή ενοικηματικόν, ή αναιδές, ή φιλόνικον ή ακατάστατον ή ορθρινόν, ή μεσημβρινόν, ή μεσονυκτικόν, ή αωρίας ή αυγής, αυτομάτως συνήντησας ή επέμφθης υπό τινός, ή προσπελάσας άφνω από θάλασσα, ή ποταμό, ή υπό γής, ή φρέατος, ή κρημνού, ή εκ λάκκου, ή λίμνης, ή καλαμώνος, ή ύλης, ή απογαίου, ή ακαθάρτου, ή άλσους, ή δρυμώνος, ή δένδρου ή ορνέου, ή βροντής, ή εκ στέγης λουτρού, ή κολυμβήθρας υδάτων, ή εκ μνήματος ειδωλικού, γνωστόν ή άγνωστον, μερίσθητι... φοβήθητι το ομοίωμα του σαρκωθέντος θεού  και μη κρύβεσαι (μέσα) στον δούλο του θεού αυτόν, αλλά ράβδος σιδηρά και κάμινος πυρός και τάρταρος και οδόντων βρυγμός σε περιμένει (δαίμονα) αν παρακούσεις.
Φοβήθητι, φιμώθητι, φύγε,  μη αποστρέψεις, μη αποκρυβής μεθ’ ετέρας πονηρίας πνευμάτων ακαθάρτων, αλλά άπελθε εις γην άνυδρον, έρη­μον, αγεώργητον, όπου άνθρωπος δεν κατοικεί, θεός μόνος επισκοπεί, που δεσμεύει όλους τους βασκαίνοντας και επιβουλευόμενους την εικό­να του

060e029de76bfb23444d45b3b30abd9f_62176.jpg

Ολα τα περιμενα αλλα να διαβασω εξορκισμο στο bourdela :S :S
Τωρα μποορω να πω οτι τα ΕΙΔΑ ΟΛΑ σε αυτη τη ζωη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stegnos

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θα ειναι κανενας Πατταγια τον Απριλιο??
Ας στειλει πμ.

Δεν κρατιεμαι σε λεω  :dancing:

Επισκέπτης
Ρε Hard19: Τον εξορκισμο στον Βουδισμο να βρεις και να γραψεις.....(αν υπαρχει)

Επισκέπτης
Ρε παιδια αυτος ο newfan εχει γινει αστερι....Απανταει στον πληθυντικο,σεβεται τους συνομιλητες του,εμαθε και γραφει σωστα την Ελληνικην,δινει πληροφοριες,ειναι ψυχολογος και ασχολειται με ανθρωπιστικα θεματα και προβληματα....ενιοτε βεβαια γινεται και ρουφιανακος.....προνομιον της κουλτουρας του!!
Τις επομενες μερες που κατεβαινω θα ηθελα να τον συναντησω,να παρω και γω κατι απο τη σοφια του και τις γνωσεις του!!!
Τωρα βεβαια..θα μου πειτε ..τι δουλεια εχει η αλεπου στο παζαρι??Τι  κανει στα ορεινα αυτος που ασχολειται με ναυτιλιακα??Ποιος ξερει.....καραβια στη στερια....στα βουνα.....Up to him!!!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
τι δουλεια εχει η αλεπου στο παζαρι??

Ακριβώς  αυτό  κύριε  Λουτσιάνο   μια  αλεπού    διαθέτει  γνώσεις  και  δεν χρειάζεται    να τις  εμπλουτίσει  περισσότερο.
 Eσείς σαν αλεπού δεν έχετε ανάγκη  έμενα  και  τις ταπεινές  μου  γνώσεις   αφήστε  με   εμένα  με  τους  άλλους  newbies σαν  εμένα στα ορεινά  της   dark side μια και  τα πεδινά  είναι  επικίνδυνα.
 Aφήστε  μας λοιπόν  να μιλήσουμε, xωρίς  την πάντα ευγενική   παρέμβαση σας,  να    κάνουμε  τα  λάθη μας  να  προσπαθήσουμε    να μιλήσουμε για αυτά που  εμείς  ξέρουμε.
Τα  ορεινά που  αλήθεια τι  δουλεία έχω  εγώ εδώ;
Κρίμα  που  εσείς  ο πολυταξιδευμένος και κάποιοι  άλλοι  με τόσες περγαμηνές  δεν φροντίσατε  να  μάθετε και να μας  μεταδώσετε  τα  φώτα σας άλλωστε είναι πολύ  μακριά από το κέντρο του ενδιαφέροντος  σας.
Το  να αναφέρεις μια ανομία κάτι που  παραβαίνει    τους άγραφους και  τους   γραπτούς  κανόνες   δεν αποτελεί  ρουφιανιά  αλλά  υποχρέωση η  όποια πηγάζει από το  σύνταγμα   της  χώρας  που   γεννηθήκατε και  κατοικείτε κάτι που     δυστυχώς   κάποιοι ξεχάσατε   καθησυχασμένοι  από  το  ξεροκόμματο  που  πολιτικοί  και επιχειρηματίες πρόσφεραν   ως αντάλλαγμα  σιωπής.
Ωμερτά.
Τα αποτελέσματα  υπέρ του  δέοντος  ορατά.
Μια συνάντηση  μαζί  σας  δεν  θα πρόσφερε  τίποτα   βρισκόμαστε  τόσο  μακριά  ο ένας από τον άλλο  
 Κατά αλλά   σας  ευχαριστώ για  τα καλά  σας λόγια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom