Επισκέπτης
Παρεπιπτοντος να αναφερω οτι...οι Κολομποι ή κωλομπαραδες ειναι καταραμενη φυλη!!!!Γαμανε οτι βρουν μπροστα τους και δεν εχουν μπεσα και αναστολες σε αυτα που κανουν!!!!
Mπέσα έχω , μπεσαμέλ δεν έχω ....Σ'αυτά ειδικεύεται η χοντρή !Παρεπιπτοντος να αναφερω οτι...οι Κολομποι ή κωλομπαραδες ειναι καταραμενη φυλη!!!!Γαμανε οτι βρουν μπροστα τους και δεν εχουν μπεσα και αναστολες σε αυτα που κανουν!!!!
ρε ρεμαλι...αντι να με υποστιριξεις πας με τις χοντρες και τα pum pui..τι να πω!!Mπέσα έχω , μπεσαμέλ δεν έχω ....Σ'αυτά ειδικεύεται η χοντρή !
Ουτε σε μισω, ουτε θελω να σε προσβαλω, και δεν θα ξαναασχοληθω με το θεμα.Τοτε...ως προς τι το μισος και οι προσβολες????ασε τον ιδιο να ασχοληθει μαζι μου...εσυ τι θες να παραστησεις????
Mόνο και μόνο που με απεκάλεσες "ρεμάλι" , είμαι μαζί σου Lusianako μου ! Επιτέλους , χαρακτήρισες κάποιον , όπως πρέπει ! Respect !ρε ρεμαλι...αντι να με υποστιριξεις πας με τις χοντρες και τα pum pui..τι να πω!!
Απο περιεργεια που ηταν ΒΚΚ και το ειπε αυτο? >ΒΚΚ τώρα : "ΔEN ΞEPΩ AN H ΠATTAΓIA EINAI O ΠAPAΔEIΣOΣ, AΛΛA H bkk ΣIΓOYPA EINAI H KOΛAΣH" αυτό είναι το αυθόρμητο συμπέρασμα πού βγήκε απο το κολλληταρι μου
ώρα bkk 00:37
Ακρως ενδιαφερον το ριπορτο σου συναδελφε απο μερη που δεν εχουν καμια καλυψη οχι μονο εδω αλλα και σε αλλα φορουμ...αναρωτιομουνα αν οι θαμωνες σε αυτα τα μπαρακια που ανεφερες ειναι Ταυλανδοι η γεροφαρανγκ μονιμοι που εχουν βαρεθει τα φωτα της πολης...υποπτευομαι το δευτερο αν και μπορει να κανω λαθος...ειναι δυσκολο να βρει κανεις παρεα για τετοιου ειδους εξερευνησεις πρωτον γιατι οπως ειπες οι τουριστες η οι νεοι δεν κολλανε και ισως να μην περασουν και καλα και απο την αλλοι πολυ μονιμοι δεν εχουν ουτε τη διαθεση ουτε τη δυνατοτητα να ξοδεψουν λεφτα για κατι που ισως θεωρηθει ασκοπο η πολυτελεια...Μια και το υποσχέθηκα ας αναφέρω τι διαπίστωσα από μια μικρή βόλτα στα ορεινά της πόλης.
Δυστυχώς μετά από μια γεμάτη μέρα η κούραση δεν μου επέτρεψε να ξεναγηθώ σε πολλά από αυτά. Η ξενάγηση ξεκίνησε από το Mango και το Moon2 μια και ο φίλος Μάκης είχε κάποιες < υποχρεώσεις> εδώ από προηγούμενη επίσκεψη. Δεν θα έλεγα ότι υπήρχε κάτι το πολύ αξιόλογο χωρίς να θέλω να πω ότι για κάποιους κάποιες υπάρξεις δεν θα κινούσαν το ενδιαφέρον.
Balloon bar και Red palm τα ποιο αξιόλογα με πλήθος επιλογών με αμέσως μετά τα New Inn και Bamboo.
Να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο κομμάτι της πόλης δεν το συνιστώ για νέους στη εμπειρία και σε μοναχικά άτομα αλλά σε παρέες που κάποιος από αυτούς έχει την σχετική εμπειρία .
Αύριο μια και η εργασία θα με κρατήσει εδώ θα προσπαθήσω να είμαι ποιο γλαφυρός
Φοβήθητι, φύγε, δραπέτευσον, αναχώρησον, δαιμόνιον ακάθαρτον, καταχθόνιον, απατηλόν, θεατόν, ή αθέατον... Αν είσαι ο Βεελζεβούλ ο κατασείων ή θηριοπρόσωπος, ή δρακοντοειδής, ή ως πετεινόν, ή ατμίς, ή νυκτίλαλον, ή άλαλον, ή κωφόν, ή δυσώδες, ή επιθυμητόν, ή ηδονικόν, ή φαρμακόφιλον, ή ερωτομανές, ή αστρομαγικόν, ή ενοικηματικόν, ή αναιδές, ή φιλόνικον ή ακατάστατον ή ορθρινόν, ή μεσημβρινόν, ή μεσονυκτικόν, ή αωρίας ή αυγής, αυτομάτως συνήντησας ή επέμφθης υπό τινός, ή προσπελάσας άφνω από θάλασσα, ή ποταμό, ή υπό γής, ή φρέατος, ή κρημνού, ή εκ λάκκου, ή λίμνης, ή καλαμώνος, ή ύλης, ή απογαίου, ή ακαθάρτου, ή άλσους, ή δρυμώνος, ή δένδρου ή ορνέου, ή βροντής, ή εκ στέγης λουτρού, ή κολυμβήθρας υδάτων, ή εκ μνήματος ειδωλικού, γνωστόν ή άγνωστον, μερίσθητι... φοβήθητι το ομοίωμα του σαρκωθέντος θεού και μη κρύβεσαι (μέσα) στον δούλο του θεού αυτόν, αλλά ράβδος σιδηρά και κάμινος πυρός και τάρταρος και οδόντων βρυγμός σε περιμένει (δαίμονα) αν παρακούσεις.
Φοβήθητι, φιμώθητι, φύγε, μη αποστρέψεις, μη αποκρυβής μεθ’ ετέρας πονηρίας πνευμάτων ακαθάρτων, αλλά άπελθε εις γην άνυδρον, έρημον, αγεώργητον, όπου άνθρωπος δεν κατοικεί, θεός μόνος επισκοπεί, που δεσμεύει όλους τους βασκαίνοντας και επιβουλευόμενους την εικόνα του
Αμα με λες!!!!!!Θα ειναι κανενας Πατταγια τον Απριλιο??
Ας στειλει πμ.
Δεν κρατιεμαι σε λεω
Και μην ξεχνας να επιλεγεις την πιο κοντη. Χε χε, τα χουγια δεν κοβονται.Δεν κρατιεμαι σε λεω