Επισκέπτης
Απ'τους ελαχιστους φιλους-πιστους ο LYST ...χαθηκε και αυτος...φοβηθηκε τα θηρια (ΧαΧαΧα) και τη κατακραυγη!!!!
Δεν ειμαι αγαπητος...ουτε αγαπητικος...ειμαι εχθρος σου πλεον,γιατι οι ρουφιανοι ειναι και ηταν παντα απαναντι μου!!!! Και απαντα στα δεδομενα!!!!αγαπητέ Λουτσιάνο περιοχη Dark side την ξέρεται;
Όλοι είμαστε μεταξύ σφύρας και άκμονος..
http://[URL unfurl="true"]www.advancedgrafixonline.com/vulconsite/assets/images/autogen/Lusi_Nvulconmmxiiheader.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Εάν με για κάποιο λόγο ενοχλήστε αγαπητέ φίλε δεν έχω καμία αντίρρηση να σιωπήσω, εάν πιστεύετε ότι μπορώ να βοηθήσω να παραμείνω.
Δεν με τιμά η απάντηση σας και η εξίσωση σας αυτή.
Εάν με για κάποιο λόγο ενοχλήστε αγαπητέ φίλε δεν έχω καμία αντίρρηση να σιωπήσω, εάν πιστεύετε ότι μπορώ να βοηθήσω να παραμείνω.
Δεν με τιμά η απάντηση σας και η εξίσωση σας αυτή.
??????Who knows!!!!Ρε Lusian-άκο , σε κάνανε WARNED ρε ? Why ?
απαντα ρε στην ουσια... και ασε τις υπεκφυγες και τα σκυλισια......Μια και το υποσχέθηκα ας αναφέρω τι διαπίστωσα από μια μικρή βόλτα στα ορεινά της πόλης.
Δυστυχώς μετά από μια γεμάτη μέρα η κούραση δεν μου επέτρεψε να ξεναγηθώ σε πολλά από αυτά. Η ξενάγηση ξεκίνησε από το Mango και το Moon2 μια και ο φίλος Μάκης είχε κάποιες < υποχρεώσεις> εδώ από προηγούμενη επίσκεψη. Δεν θα έλεγα ότι υπήρχε κάτι το πολύ αξιόλογο χωρίς να θέλω να πω ότι για κάποιους κάποιες υπάρξεις δεν θα κινούσαν το ενδιαφέρον.
Balloon bar και Red palm τα ποιο αξιόλογα με πλήθος επιλογών με αμέσως μετά τα New Inn και Bamboo.
Να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο κομμάτι της πόλης δεν το συνιστώ για νέους στη εμπειρία και σε μοναχικά άτομα αλλά σε παρέες που κάποιος από αυτούς έχει την σχετική εμπειρία .
Αύριο μια και η εργασία θα με κρατήσει εδώ θα προσπαθήσω να είμαι ποιο γλαφυρός
θετετε.... γραματικε της συμφορας!!!!Δεν θέτεται ερωτήσεις που χρήζουν απαντήσεων
Δεν μπορω να πιστεψω οτι εχεις προσωπικα με τη γυναικα του ΔημητρακηΕσυ την ξερεις ή την εχεις δει τη γυναικα του Δημητρακη...και τον δημητρακη????
Τοτε...ως προς τι το μισος και οι προσβολες????ασε τον ιδιο να ασχοληθει μαζι μου...εσυ τι θες να παραστησεις????Δεν μπορω να πιστεψω οτι εχεις προσωπικα με τη γυναικα του Δημητρακη
η οτι η γυναικα του σου εκανε κατι κακο. Αν ναι, τοτε παω πασο.
Αν τωρα ειχες διαφορες με το Δημητρακη μπορουσες να τις λυσεις μαζι του.
Τον Δημητρακη τον ξερω μονο φυσιογνωμικα και μου φανηκε ενας αξιοπρεπης
ανθρωπος. Τη γυναικα του δεν τη ξερω.
Mάρθα Βούρτση & Ελένη Χατζηαργύρη , "κλαίει η μάνα μου στο μνήμα " !Eνας-ενας ειστε πολλοι και ειμαι μονος...και οι καλυτεροι μου φιλοι με εγκατελειψαν...παρτε σειρα ..θεστε ερωτησεις -επιθεσεις και απαντω!!!
Oι "βρωμόκωλοι" , είναι η ειδικότης μου Lusianάκο ! Αλλά γιατί σε κάνανε Warned ακόμα δεν μας απάντησες ? Σε πήρε πρέφα η χοντρή ?Μέχρι και στη Bambola σε κερνάω ποτάκι το Σάββατο...
Το Σαββατο ξερεις οτι δεν θα'μαι 'δω...Τωρα αν θες να κανεις καμια εκδουλευση,για να δικαιολογησεις το ατοπημα σου...-θα πρεπει να γ......ς κανενα βρωμοκολο για να ανασανουμε λιγο!!!καθοτι και kolobos.