Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Απ'τους ελαχιστους φιλους-πιστους ο LYST ...χαθηκε και αυτος...φοβηθηκε τα θηρια (ΧαΧαΧα) και τη κατακραυγη!!!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
:( Όλοι είμαστε μεταξύ σφύρας και άκμονος.. 

http://[URL unfurl="true"]www.advancedgrafixonline.com/vulconsite/assets/images/autogen/Lusi_Nvulconmmxiiheader.gif[/img[/URL]]

[/quote]

Εάν με  για κάποιο  λόγο ενοχλήστε  αγαπητέ  φίλε  δεν έχω καμία  αντίρρηση  να  σιωπήσω,  εάν πιστεύετε  ότι  μπορώ  να βοηθήσω  να  παραμείνω.
 Δεν με τιμά  η απάντηση σας  και η εξίσωση  σας  αυτή.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
Ρε Lusian-άκο , σε κάνανε WARNED ρε ? Why ?

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Εάν με  για κάποιο  λόγο ενοχλήστε  αγαπητέ  φίλε  δεν έχω καμία  αντίρρηση  να  σιωπήσω,  εάν πιστεύετε  ότι  μπορώ  να βοηθήσω  να  παραμείνω.
 Δεν με τιμά  η απάντηση σας  και η εξίσωση  σας  αυτή.

:think:  :dunno:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Τελικα ρε συ lusiano τωρα που πρασινισες μηπως θα πρεπει να σκεφτεις την οικολογικη μερια της επενδυσης που θα εκανες με offshore εταιρεια για ξενοδοχειο στη Βραζιλια;
Δηλαδη νερο απο γεωτρηση και ηλιακους θερμοσιφωνες; :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Eνας-ενας ειστε πολλοι και ειμαι μονος...και οι καλυτεροι μου φιλοι με εγκατελειψαν...παρτε σειρα ..θεστε ερωτησεις -επιθεσεις και απαντω!!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μια και το υποσχέθηκα  ας  αναφέρω  τι διαπίστωσα    από  μια μικρή  βόλτα  στα ορεινά  της  πόλης.
Δυστυχώς  μετά  από μια  γεμάτη μέρα  η κούραση  δεν μου επέτρεψε  να  ξεναγηθώ σε πολλά από αυτά.  Η  ξενάγηση  ξεκίνησε  από το  Mango  και  το Moon2  μια και ο φίλος Μάκης  είχε  κάποιες < υποχρεώσεις>  εδώ  από προηγούμενη  επίσκεψη. Δεν θα έλεγα  ότι  υπήρχε  κάτι το  πολύ αξιόλογο  χωρίς  να θέλω να πω  ότι  για κάποιους  κάποιες  υπάρξεις  δεν θα  κινούσαν  το ενδιαφέρον.

Balloon  bar  και  Red  palm    τα ποιο αξιόλογα    με πλήθος  επιλογών    με  αμέσως  μετά  τα  New Inn και  Bamboo.
  Να    αναφέρω  ότι  το συγκεκριμένο κομμάτι της  πόλης  δεν  το συνιστώ  για  νέους  στη  εμπειρία  και  σε μοναχικά άτομα  αλλά  σε παρέες  που κάποιος  από αυτούς έχει  την σχετική εμπειρία .
Αύριο  μια και η  εργασία  θα με  κρατήσει εδώ  θα  προσπαθήσω  να  είμαι ποιο  γλαφυρός

Επισκέπτης
Μια και το υποσχέθηκα   ας  αναφέρω  τι διαπίστωσα    από  μια μικρή  βόλτα  στα ορεινά  της  πόλης.
Δυστυχώς  μετά   από μια  γεμάτη μέρα  η κούραση  δεν μου επέτρεψε  να  ξεναγηθώ σε πολλά από αυτά.  Η  ξενάγηση   ξεκίνησε  από το  Mango   και  το Moon2   μια και ο φίλος Μάκης  είχε  κάποιες < υποχρεώσεις>  εδώ  από προηγούμενη  επίσκεψη. Δεν θα έλεγα  ότι  υπήρχε  κάτι το  πολύ αξιόλογο   χωρίς  να θέλω να πω  ότι  για κάποιους  κάποιες  υπάρξεις  δεν θα  κινούσαν  το ενδιαφέρον.

Balloon  bar   και  Red  palm    τα ποιο αξιόλογα    με πλήθος  επιλογών    με   αμέσως  μετά  τα  New Inn και   Bamboo.
  Να    αναφέρω  ότι  το συγκεκριμένο κομμάτι της  πόλης  δεν  το συνιστώ  για  νέους  στη  εμπειρία  και   σε μοναχικά άτομα  αλλά  σε παρέες   που κάποιος  από αυτούς έχει  την σχετική εμπειρία .
Αύριο  μια και η  εργασία  θα με  κρατήσει εδώ  θα  προσπαθήσω  να  είμαι ποιο  γλαφυρός
απαντα ρε στην ουσια... και ασε τις υπεκφυγες και τα σκυλισια......

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Δεν θέτεται ερωτήσεις που χρήζουν απαντήσεων

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Μεχρι τωρα προσπαθησα να μη παρω μερος σε αυτη την αντιπαραθεση μεταξυ των
2 αντιμαχωμενων πλευρων. Κυριως γιατι δεν γνωριζω προσωπικα τους αντιμαχομενους,
που μπορει πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου να ειναι ο οποιοσδηποτε,
ο γειτονας μου ο φιλος μου κλπ.
Αλλα θελω να πω δυο πραγματα στο φιλο Λουσιανο:
Περα απο το οτι βλεπεις το ποτηρι παντα μισοαδειο, και ειναι δικαιωμα σου αυτο,
περα απο το οτι οτιδηποτε να ελεγαν οι αλλοι, εσυ ειχες αντιθετη αποψη για το
80% των ποσταρισματων που κανανε οι αλλοι φιλοι, και αυτο ηταν δικαιωμα σου
και απολυτα σεβαστο και μπορει και να το γουσταριζα, οποιοσδηποτε ομως φιλος
εξεφραζε διαφορετικη αποψη απο τη δικια σου, το λιγοτερο που εισεπρατε απο εσενα
ηταν ειρωνεια στη καλυτερη περιπτωση και βρισιμο στη χειροτερη. Την ιδια στιγμη
που εσυ διεκδικουσες σεβασμο στις διαφορετικες αποψεις που εξεφραζες δεν δεχοσουνα
το ιδιο απο τους αλλους δηλαδη να εκφραζουνε διαφορετικες αποψεις απο τις δικες σου.
Και το χειροτερο που εκανες βεβαια ηταν που εβρισες τη γυναικα του Δημητρακη
και δεν ειδα ακομα να ζητας μια αντρικια συγγνωμη.
Αυτα απο εμενα παντα με φιλικη διαθεση προς ολους.

Επισκέπτης
Εσυ την ξερεις ή την εχεις δει τη γυναικα του Δημητρακη...και τον δημητρακη????

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Δεν αντιμάχομαι κανένα  αγαπητέ  εάν    ενοείται  εμένα. Τις  ίδιες  διαπιστώσεις  με  εσένα έχω  κάνει,  τις  ίδιες αντιρρήσεις έχω εκφέρει.    
Δεν με αφορά το συγκεκριμένο άτομο και  θα καυτηρίαζα  όποιον είχε την ιδία  συμπεριφορά.
 Δεν  είμαστε αγέλη  να  μας  σέρνει  ο καθείς  σύμφωνα  με τις διαθέσεις του ούτε   υποχρεούμαστε  να ανεχόμαστε αυτήν την συμπεριφορά.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Εσυ την ξερεις ή την εχεις δει τη γυναικα του Δημητρακη...και τον δημητρακη????
Δεν μπορω να πιστεψω οτι εχεις προσωπικα με τη γυναικα του Δημητρακη
η οτι η γυναικα του σου εκανε κατι κακο. Αν ναι, τοτε παω πασο.
Αν τωρα ειχες διαφορες με το Δημητρακη μπορουσες να τις λυσεις μαζι του.
Τον Δημητρακη τον ξερω μονο φυσιογνωμικα και μου φανηκε ενας αξιοπρεπης
ανθρωπος. Τη γυναικα του δεν τη ξερω.

Επισκέπτης
Δεν μπορω να πιστεψω οτι εχεις προσωπικα με τη γυναικα του Δημητρακη
η οτι η γυναικα του σου εκανε κατι κακο. Αν ναι, τοτε παω πασο.
Αν τωρα ειχες διαφορες με το Δημητρακη μπορουσες να τις λυσεις μαζι του.
Τον Δημητρακη τον ξερω μονο φυσιογνωμικα και μου φανηκε ενας αξιοπρεπης
ανθρωπος. Τη γυναικα του δεν τη ξερω.
Τοτε...ως προς τι το μισος και οι προσβολες????ασε τον ιδιο να ασχοληθει μαζι μου...εσυ τι θες να παραστησεις????

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
Eνας-ενας ειστε πολλοι και ειμαι μονος...και οι καλυτεροι μου φιλοι με εγκατελειψαν...παρτε σειρα ..θεστε ερωτησεις -επιθεσεις και απαντω!!!
Mάρθα Βούρτση & Ελένη Χατζηαργύρη , "κλαίει η μάνα μου στο μνήμα " !
Νίκος Ξανθόπουλος , "η οδύσσεια ενός ξενιτεμένου" !
Ρε Lusiano , άσε τις κλάψες και τις μελοδραματικές διαπιστώσεις του κώλου και πες κάτι επιτέλους που να δικαιολογεί αυτό το "warned" που σου κολλήσανε ως ρετσινιά , στο τίμιο και άσπιλο εως τώρα μέτωπό σου !
Εγώ πάντως να ξέρεις , παρά τις φραστικές αντιπαραθέσεις μας , στις δύσκολες στιγμές θα σε στηρίξω ! Μέχρι και στη Bambola σε κερνάω ποτάκι το Σάββατο...

Επισκέπτης
Μέχρι και στη Bambola σε κερνάω ποτάκι το Σάββατο...
Το Σαββατο ξερεις οτι δεν θα'μαι 'δω...Τωρα αν θες να κανεις καμια εκδουλευση,για να δικαιολογησεις το ατοπημα σου...-θα πρεπει να γ......ς κανενα βρωμοκολο  για να ανασανουμε λιγο!!!καθοτι και kolobos.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
Μέχρι και στη Bambola σε κερνάω ποτάκι το Σάββατο...
Το Σαββατο ξερεις οτι δεν θα'μαι 'δω...Τωρα αν θες να κανεις καμια εκδουλευση,για να δικαιολογησεις το ατοπημα σου...-θα πρεπει να γ......ς κανενα βρωμοκολο  για να ανασανουμε λιγο!!!καθοτι και kolobos.
Oι "βρωμόκωλοι" , είναι η ειδικότης μου Lusianάκο ! Αλλά γιατί σε κάνανε Warned ακόμα δεν μας απάντησες ? Σε πήρε πρέφα η χοντρή ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom