@dormien
Θα ηθελα να σχολιασω καποια απο τα λεγομενα σου..
"Ξεκιναω με το γεγονος οτι κανενας πουθενα δεν αναφερει οτι υπαρχει μια πολυ χαρακτηριστική μυρωδια στους δρομους λογο αποχετευσης"
Εχει αναφερθει παρα πολλες φορες,αλλα επειδη ειναι αδυνατον να διαβασει καποιος 2500 σελιδες,ειναι λογικο να μην υπεπεσε στην αντιληψη σου.Αλλωστε γι αυτο και εχω βγαλει το παρατσουκλι "Σκατονγκ" για τη Πατονγκ.
"Και δευτερον κανεις δεν ανεφερε το γεγονος οτι σχεδον ολοι ηλικιακα ειναι 30+ οποτε για εμενα που ειμαι 21 ηταν λιγο καπως"
Ηταν λογικο να αισθανθεις "καπως" αλλα "μη λογικο" 21 χρονων πιτσιρικας να πας στη Πατονγκ και να κυκλοφορεις στη Μπανγκλα...Υπαρχουν πολλα αλλα μερη στη Ταυλανδη που μαζευονται φαλανγκ της δικης σου ηλικιας και γινονται ολονυχτια παρτυ.. ;)
Και βεβαια αν εγω ημουν στην ηλικια σου,δεν υπηρχε περιπτωση να πληρωσω κιολας για να πηδηξω στη Ταυλανδη.Αντε στη χειροτερη να τους εδινα ενα χαρτζηλικι,για να αισθανομαι εγω καλυτερα..Με τις ορδες των 30+ (για να μη πω 40+) που κατακλυζουν τους σεξοπροορισμους της Ταυλανδης,επρεπε να συνειδητοποιησεις νωρις πως αποτελεις "μεζε" για τις Ταυλανδεζες..
Σε ενα απο τα ταξιδια,ειχα γνωρισει ενα πιτσιρικα 20χρονο Νορβηγο,πολυ ωραιο παλληκαρι,γυμνασμενο,που ο πατερας του (χωρισμενος) ειχε ανοιξει μια επιχειρηση στη Πατονγκ και ειχε παει να τον επισκεφτει για λιγο καιρο...Ο τυπος πρεπει να ειχε πηδηξει τζαμπα δεκαδες γκομενακια...Και περιμεναν αλλα τοσα στην ουρα...
Και αυτο ειναι λογικο,γιατι εχουν μπουχτισει τα Ταυλανδεζακια στους 30 και 40+ φαλανγκ και αναζητουν εκτος απο το "business" και το "pleasure"...
" το body to body masaz δεν αξιζει τα 100 euro"
Σαφως και δεν τα αξιζει γιατι πληρωσες πολλα...Δεν κοστιζει τοσο..Απλα επειδη δεν ηξερες τι τιμες παιζουν "σε πιασαν Κωτσο"...
"Tip 2)Χιονι προμηθευουν καποιοι Tuk-Tuk..."
Να θεωρεις τον εαυτο σου εξαιρετικα κωλοφαρδο μονο και μονο γιατι αυτη τη στιγμη βρισκεσαι στην Ελλαδα και δε σαπιζεις σε καποια Ταυλανδικη φυλακη (η δεν εχουν αδειασει οι τραπεζικοι σου λογαριασμοι για "λαδωμα" σε περιπτωση που σε πιανανε).
Εχουμε πει οτι με αυτα τα πραγματα δεν παιζουν...