Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτάζω ξενοδοχεία για Πατονγκ τον Γενάρη και μου έχει κουνηθεί το κεφάλι.
Τα τελευταία guesthouses στην Νανάι ζητάνε πάνω από 40 ευρώ, στα δέ ξενοδοχεία δεν βρίσκεις τίποτα αξιόλογο κάτω από 70.
Το ξενοδοχείο που πάω χρόνια έχει τετραπλασιάσει την τιμή του και από χιλιαρικάκι τον Αύγουστο θέλει τέσσερα τώρα και φυσικά θα πάρει τα αρχίδια μου
Έχουν ξεπεράσει και τους Κυκλαδίτες τις καλές τους εποχές.
Τελικά η Παττάγια γίνεται μονόδρομος ειδκά την full season. :s&m_3:

... Αν είναι να μείνεις πολύ καιρό , κλείσε 2 μερούλες στην αρχή και βρίσκεις εκεί ... Είναι στην Πατόνγκ τώρα 2 φιλαράκια ήδη και βρήκανε μέσα στη δεύτερη μέρα τα δωμάτια που θέλανε ... Μένουν σε διαφορετικά ξενοδοχεία και πληρώνουν  τα μισά λεφτά από τις τιμές που έδινε το agoda !!! ...

Επισκέπτης
μην γραφεις πολλα για Καμποτζη, ασε τον κοσμο να απολαμβανει τα ποντικια της παραλιας της Πατταγιας. θερμη παρακληση, οσοι παμε Καμποτζη τηρουμε κανονες εχεμυθειας
Να πατε-να πατε, ολοι οι γεροφαλανγκ πανε και απο κει....να τηρειτε και απολυτη εχεμυθεια....και θερμη παρακληση να γραφετε και στο θρεντ της Καμποτζης να μην κουραζετε και εμας αλλο!!!!και εκει να δειτε κατι ποντικια πουχει αρουραιους σκετους,χα χα χα...

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Να πατε-να πατε, ολοι οι γεροφαλανγκ πανε και απο κει...
εχεις δικιο, μονο παππουδες παμε εκει, διοτι ειναι πολυ κοντες και καταμαυρες και εχουμε πιο πολλες ´´κατακτησεις´´ εκει. τι να γραψουμε στο θρεντ της καμποτζης; δεν εχει εκει τιποτε καλο να πουμε. εξαλλου ειναι γνωστο οτι σαν την ταυλανδη δεν υπαρει μερος αλλο στον κοσμο.

Laterna_

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά,

πριν από 2-3 χρόνια είδα αυτό το thread και είχα φάει κόλλημα με τις αφηγήσεις των φίλων που ταξίδεψαν στην Ταυλάνδη.
Ήρθε και η δική μου στιγμή λοιπόν να πάω και εγώ με ένα φιλαράκι :) , να δούμε τα κοντόκανα από κοντά. Έχω ήδη κλείσει για Πουκέτ 11 νύκτες και Μπανκόνγκ 3 νύκτες. Το ξενοδοχείο μετά από αρκετό ψάξιμο, καθώς για πρώτη φορά θα ήθελα να είναι καλό έκλεισα το bamboo hotel για Πουκέτ και για Μπανκονγκ το Atrium.
Ξέρει κάποιος να μου πει τι παίζει με αυτά? Το μόνο σίγουρο είναι ότι και τα δύο είναι joiner free  .fuck1. Γενικά όμως επειδή είναι δύσκολο να ψάξω 2000+ απαντήσεις που έχει αυτό το θέμα, και οι αναφορές που βρήκα να έχουν κάνει οι φίλοι του site για αυτά τα μέρη είναι του 2007, μπορεί κάποιος που έχει πάει τώρα κοντά να γράψει κανά δυό πραγματάκια για αυτά τα μέρη??Ποιο πολύ για το πουκέτ με ενδιαφέρει. Εννοείται ότι πάω για να αναστενάξουν τα κρεββάτια περισσότερο από το να δω τον καθιστό βούδα  :) :). Τα λεφτά που σκέφτομαι να ξοδέψω για την διαμονή με φαί, μεταφορές, τα μασαζάκια μου και τα μωρά κάθε βράδυ είναι γύρω στα 2000-2500€

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπέρα παιδιά,

πριν από 2-3 χρόνια είδα αυτό το thread και είχα φάει κόλλημα με τις αφηγήσεις των φίλων που ταξίδεψαν στην Ταυλάνδη.
Ήρθε και η δική μου στιγμή λοιπόν να πάω και εγώ με ένα φιλαράκι :) , να δούμε τα κοντόκανα από κοντά. Έχω ήδη κλείσει για Πουκέτ 11 νύκτες και Μπανκόνγκ 3 νύκτες. Το ξενοδοχείο μετά από αρκετό ψάξιμο, καθώς για πρώτη φορά θα ήθελα να είναι καλό έκλεισα το bamboo hotel για Πουκέτ και για Μπανκονγκ το Atrium.
Ξέρει κάποιος να μου πει τι παίζει με αυτά? Το μόνο σίγουρο είναι ότι και τα δύο είναι joiner free  .fuck1. Γενικά όμως επειδή είναι δύσκολο να ψάξω 2000+ απαντήσεις που έχει αυτό το θέμα, και οι αναφορές που βρήκα να έχουν κάνει οι φίλοι του site για αυτά τα μέρη είναι του 2007, μπορεί κάποιος που έχει πάει τώρα κοντά να γράψει κανά δυό πραγματάκια για αυτά τα μέρη??Ποιο πολύ για το πουκέτ με ενδιαφέρει. Εννοείται ότι πάω για να αναστενάξουν τα κρεββάτια περισσότερο από το να δω τον καθιστό βούδα  :) :). Τα λεφτά που σκέφτομαι να ξοδέψω για την διαμονή με φαί, μεταφορές, τα μασαζάκια μου και τα μωρά κάθε βράδυ είναι γύρω στα 2000-2500€

Το ξενοδοχείο που έκλεισες φίλε είναι καλό αλλά στην άκρη της Πατονγκ.Ποδαράτος από το κέντρο είσαι χαλαρά πάνω από 30 λεπτά.Αυτό σημαίνει ότι κάθε τόσο θα σου πιάνουν τον κώλο οι τουκτουκατζήδες εκτός αν λιώσεις από το περπάτημα και την υγρασία.
'Οσον αφορά τις εκδρομές είναι κρίμα να πας στην άλλη άκρη του κόσμου και να μην δεις και δύο τρία πράγματα.
Τα λεφτά που διαθέτεις για αν είναι για full season είναι οριακά και θέλει προσοχή. Αυτό εξαρτάται από το πόσο πινεις, αν θέλεις να ψωνίσεις κάτι,που θα φας και το πόσο παζάρι θα κάνεις στα γκομενάκια.

Laterna_

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Το ξενοδοχείο που έκλεισες φίλε είναι καλό αλλά στην άκρη της Πατονγκ.Ποδαράτος από το κέντρο είσαι χαλαρά πάνω από 30 λεπτά.Αυτό σημαίνει ότι κάθε τόσο θα σου πιάνουν τον κώλο οι τουκτουκατζήδες εκτός αν λιώσεις από το περπάτημα και την υγρασία.
'Οσον αφορά τις εκδρομές είναι κρίμα να πας στην άλλη άκρη του κόσμου και να μην δεις και δύο τρία πράγματα.
Τα λεφτά που διαθέτεις για αν είναι για full season είναι οριακά και θέλει προσοχή. Αυτό εξαρτάται από το πόσο πινεις, αν θέλεις να ψωνίσεις κάτι,που θα φας και το πόσο παζάρι θα κάνεις στα γκομενάκια.

Εννοείται ότι θα γυρίσω να δω μέρη.. απλά θα το πάω χαλαρά, μου έχουν πει για κάτι νησάκια απέναντι από το πουκέτ ότι είναι φανταστικά, εκεί που γύρισε ταινία ο Ντι κάπριο. Όσο για τις μεταφορές, μπορεί να νοικιάσουμε κάποιο μέσο μεταφοράς. Κάποια άλλα μέρη να πάμε για εκδρομές?? Όσον αφορά το κυρίως πιάτο  :fuck1:  :fuck1: κάποιος φίλος να μου πει τα καλά γκομενάκια σε τι μαγαζιά παίζουν? Για τα μασαζάκια (και ονόματα μαγαζιών αν μπορεί)? Από τιμές τι παίζει γενικά? Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι τα στριπ κλάμπς όπου κάποιοι φίλοι έχουν αναφέρει για φοβερές δεξιοτεχνίες από τις κοπέλες όσον αφορά στην πίστα αλλά και στο κρεββάτι

Επισκέπτης
Laterna:Ρε μεγαλε το Bamboo ειναι στην Kalim...θες 1 ωρα περπατημα...μου αρεσε που το'ψαξες κιολας...δεν πειραζει καθε αρχη και δυσκολη!!!!!

Επισκέπτης
εχεις δικιο, μονο παππουδες παμε εκει, διοτι ειναι πολυ κοντες και καταμαυρες και εχουμε πιο πολλες ´´κατακτησεις´´ εκει. τι να γραψουμε στο θρεντ της καμποτζης; δεν εχει εκει τιποτε καλο να πουμε. εξαλλου ειναι γνωστο οτι σαν την ταυλανδη δεν υπαρει μερος αλλο στον κοσμο.
Λοιπον επι της ουσιας...δεν ξερω γιατι τσιμπας στο φαλανγκ,αφου οι ταυλανδοι ολους ετσι μας λενε...απλα το γερο ειναι ηλικιακος προσδιορισμος...και ειδικα γι'αυτους, πανω απο 30 θεωρεισαι γερος και πανω απο 55-60 γαματα Papa Papy και δεν ξερω τι αλλο...!!!!!!!
Οσο για  Καμποτζη Λαος Βιετναμ Φιλιπινες Κλπ  μην προσπαθειτε να  βαφτισετε το ψαρι κρεας...μπροστα τους η Ταυλανδη ειναι  παραδεισος τουλαχιστον ακομη...Και οπως θα εχετε διαπιστωσει εγω τουλαχιστον κανω πολυ σκηρη κριτικη στα κακως κειμενα της Ταυλανδης...αλλα προς το παρον αλλος προορισμος δεν φαινετε στον οριζοντα!!!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εντος φεβρουαριου φευγω για μονιμη εγκατασταση μπανγκοκ, αν  υπαρχει κανενας μονιμος μπανγκοκ, οχι παταγιες, πουκετ  κτλ,  ας στειλει πμ,  δεν θελω καμια βοηθεια (μιλαω και τη γλωσσα λιγο) ουτε με ενδιαφερουν μπιζνες, απλα να πινουμε κανα καφε που και που, αμα "κολλησουμε"

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
ετσι ακριβως ειναι.. oλοι με βημα ταχυ Ταυλανδη...

:rockon:

Για τις τρεις τελευταίες μέρες στην Μπανγκόγκ έκλεισα στο Monaco Hotel, 71 Sukhumvit Soi 2. Έχεις κάποιος 'αποψη? Επίσης επειδή θα κάνω και shopping therapy, ποια εμπορικά προτείνεται που να έχουν και νούμερα για μένα (είμαι και λίγο τεράστιος 193υ 110κ)?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Για τις τρεις τελευταίες μέρες στην Μπανγκόγκ έκλεισα στο Monaco Hotel, 71 Sukhumvit Soi 2. Έχεις κάποιος 'αποψη? Επίσης επειδή θα κάνω και shopping therapy, ποια εμπορικά προτείνεται που να έχουν και νούμερα για μένα (είμαι και λίγο τεράστιος 193υ 110κ)?
platinum για φθηνα, πισω απ το central world,  και mbk  απεναντι δεξια απο siam paragon

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795

Καλο ξενοδοχειο σε ησυχο δρομο καμμια δεκαρια λεπτα με τα ποδια απο το Νανα πλαζα. (θελει λιγο περπατημα).

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Επίσης επειδή θα κάνω και shopping therapy, ποια εμπορικά προτείνεται που να έχουν και νούμερα για μένα (είμαι και λίγο τεράστιος 193υ 110κ)?
Ειναι γεγονός ότι θα αντιμετωπίσεις μεγάλο πρόβλημα με τα ρούχα. Επειδή τόχω ψάξει μεγάλο μεγέθη (από ΧΧ και πάνω) μόνο στην Τσατουτσακ και αν..

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλο ξενοδοχειο σε ησυχο δρομο καμμια δεκαρια λεπτα με τα ποδια απο το Νανα πλαζα. (θελει λιγο περπατημα).
Ειναι γεγονός ότι θα αντιμετωπίσεις μεγάλο πρόβλημα με τα ρούχα. Επειδή τόχω ψάξει μεγάλο μεγέθη (από ΧΧ και πάνω) μόνο στην Τσατουτσακ και αν..

ΤHx και στους δυο σας..

:- Τελικά με βλέπω να κρατάω τελικά περισσότερα ρούχα στην βαλίτσα απ ότι υπολόγιζα, just in case...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οσο για  Καμποτζη Λαος Βιετναμ Φιλιπινες Κλπ  μην προσπαθειτε να  βαφτισετε το ψαρι κρεας...μπροστα τους η Ταυλανδη ειναι  παραδεισος τουλαχιστον ακομη...Και οπως θα εχετε διαπιστωσει εγω τουλαχιστον κανω πολυ σκηρη κριτικη στα κακως κειμενα της Ταυλανδης...αλλα προς το παρον αλλος προορισμος δεν φαινετε στον οριζοντα!!!
Δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να διαφωνει στο γεγονος πως "το πακετο Ταυλανδη" παραμενει το κορυφαιο...
Ομως στις επι μερους συγκρισεις,πιστευω οτι υστερει σε σχεση με αλλους προορισμους.
Με τη μικρη εμπειρια που αποκομισα απο Φιλιππινες και συγκεκριμενα το "μπουρδελο-Ανχελες",μπορω να πω πως αν καποιος θελει αποκλειστικα να κανει σεξοτουρισμο και ειδικα να πηδαει πιπινια,το Ανχελες ειναι σαφεστατα πολυ καλυτερος προορισμος απο οποιοδηποτε μερος της Ταυλανδης...Και αρκετα φτηνοτερος...
ΒΕΒΑΙΑ...
Το Ανχελες ειναι πολυ μικρο...
Απο θεμα ασφαλειας λιγο επικινδυνο...Καμμια σχεση με Ταυλανδη...
Η μερα δε περναει ευκολα γιατι δεν εχεις να κανεις σχεδον τιποτα...
Ουτε κλαμπ να χορεψεις,να πιεις ενα χαλαρο ποτακι,να κανεις καμακι...ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ εχει..
Οι Φιλιππινεζες σαφεστατα πιο ασχημες απο τις Ταυλανδεζες,αλλα υπαρχει τοσο μεγαλη "προσφορα" που μπαινοντας σε ενα μαγαζι με 200 γυναικες μπροστα σου,ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρεις ΕΣΤΩ ΜΙΑ αντιστοιχης ομορφιας οπως ενα "αστερι" απο α γκο γκο της Πατταγια...

Με λιγα λογια...Πιστευω οτι το πραμα εχει χαλασει ΠΟΛΥ στη Ταυλανδη...Το εχουν παραχεσει οι Ταυλανδεζες με το "attitude" που εχουν υιοθετησει (το οποιο χειροτερευει χρονο με το χρονο) και σε συνδιασμο με τις τιμες και το μπατ που εχουν παει στο θεο,ηταν ετσι κι αλλιως ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ να αρχισουμε να "ψαχνομαστε" και γυρω-γυρω...
Εγω προσωπικα δε βαφτιζω το ψαρι κρεας,αλλα δυστυχως το "κρεας της Ταυλανδης" εχει καταντησει πολυ ακριβο και οχι πια "value for money"...(Και το ψαρακι μια χαρα ειναι αν δε μπορεις να φας κρεας...Και ορισμενες φορες ειναι εξισου αν οχι περισσοτερο νοστιμο... ;))

Η Ταυλανδη εγινε ενα κομματι της ζωης μου και δε μπορω να φανταστω οτι θα κατεβω Ασια και δε θα κατσω εστω και λιγες μερες...Ομως απο την αλλη,ειναι "μαρτυριο" να πηγαινεις σε ενα α γκο γκο,να ερχεται διπλα σου ενα πιπινι "αγγελος" και να τρεχουν τα σαλια σου για να το "δαγκωσεις" και να σου λεει στη ψυχρα "Long time 4000 baht+700 baht barfine" και κανοντας ενα προχειρο λογαριασμο μαζι με το ποτο που ηπιες και κερασες να βγαινει το κουστουμι 130 ευρω!.."Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη"!!
Τωρα θα μου πεις,αν δεν εχεις ρε μεγαλε φραγκα η τελος παντων δε γουσταρεις να πληρωσεις τοσα,φορτωσε απο Ινσομνια η κανα beer bar...Ολο και κατι της προκοπης-"γαμευσιμο" θα βρεις με λιγο ψαξιμο...
Κι εγω θα απαντησω πως με τα ΙΔΙΑ λεφτα που θα πληρωνα στη 30χρονη φρηλανσερ απο το Ινσομνια που εχει γραψει μπολικα χιλιομετρα,ειχα για 15 ωρες και "γλενταγα" ενα αψεγαδιαστο 18χρονο "πιπινακι γαλακτος" στο Ανχελες...Το οποιο εκτος απο να στηνεται για να τη πηδηξεις,ειχε και στομα που (εκτος απο το να στον παιρνει πιπα) το χρησιμοποιουσε για να μιλαει απταιστα αγγλικα ωστε να πεις ρε αδερφε και μια κουβεντα στα διαλλειματα των πηδηματων...Οχι "μουγκα στη στρουγκα" με τις Ταυλανδεζες που ξερουν να λενε στα Αγγλικα μονο δεκα προτασεις...

Υ.Γ:..Για GFE καλυτερα ας μη μιλησουμε... ;)

Laterna_

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Laterna:Ρε μεγαλε το Bamboo ειναι στην Kalim...θες 1 ωρα περπατημα...μου αρεσε που το'ψαξες κιολας...δεν πειραζει καθε αρχη και δυσκολη!!!!!

Δυστυχώς για τις ημέρες που ψάχναμε δεν είχε κάποιο άλλο "καλό" ξενοδοχείο ποιό κοντά στο κέντρο που να είναι και joiner free. το πολύ πολύ θα νοικιάσουμε κανένα μηχανάκι... Τέσπα, θα δούμε όταν θα φτάσουμε

Επισκέπτης
Pipinomaniac:Δεν φταινε οι Ταυλανδεζες για αυτα που γινονται κατα την γνωμη μου.. παρα μονο οι Φαλανγκ που πλεον εχουν καταντησει αηδια με τα σπονσοριλικια,,αλλα και το γεγονος οτι κουτσοι στραβοι Ευρωπαιοι Γιαπονεζοι Κορεατες  Αυστραλοι  Ινδοι  Αραβες και εσχατως και οι Ρωσοι-παρεπιπτοντως εχουν αρχισει πλεον και αυτοι και παιρνουν γυναικες ενω πριν κουβαλαγαν τις δικιες τους κατω-ολοι αυτοι λοιπον να γαμησουν στην πουτανοχωρα!!!με αποτελεσμα οταν η ζητηση ανεβαινει να γινεται σουπα η δουλεια....
Λοιπον χθες 3,30 στο What's up το μπαρφαινε ακατεβατο χιλιαρικο..πελατες λιγοι και τα μουνακια βαραγαν μυγες...λεω που θα παει κατι θα κατσει....απο τις 5-6 που επαιζα γυρω στο 2χιλιαρο ...πηρα και 2-3 τηλεφωνα στο χαλαρο..φυσικα για μολις κλεισει το μαγαζι!!!!κλεινει το μαγαζι και ολες την καναν για Loom....-δεν εχουν αναγκη εχουν μπαρφανιαριστει 2-3 φορες απο νωρις, εχουν και 2-3 σπονσορες η καθε μια...!!! σιγα μην παρουν τον ψωλαρα φαλανγκ που εχει παρει και Καμανγρα να τις ξεμουνιασει μεχρι το μεσημερι!!!!τελικα μουκατσε λιγο αργοτερα ενα απο  τα τηλεφωνα που ειχα παρει.....γλυτωνωντας το 1000 του μπαρφαινε!!
Πιο πριν στο Iron 600 μπαρφαιν και 2-3000 τα κοριτσια...!!!Πιστευω γενικα οτι με λιγο ψαξμο και οταν φυσικα δεν εχει πολυ κοσμο,ολο και κατι καλο πετυχαινεις!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Luciano συμφωνω 100%...Δε φταινε αυτες..."Βρισκουν" και τα κανουν..
Οι σπονσορεσ φαλανγκ τις χαλασανε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom