Οσο για Καμποτζη Λαος Βιετναμ Φιλιπινες Κλπ μην προσπαθειτε να βαφτισετε το ψαρι κρεας...μπροστα τους η Ταυλανδη ειναι παραδεισος τουλαχιστον ακομη...Και οπως θα εχετε διαπιστωσει εγω τουλαχιστον κανω πολυ σκηρη κριτικη στα κακως κειμενα της Ταυλανδης...αλλα προς το παρον αλλος προορισμος δεν φαινετε στον οριζοντα!!!
Δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να διαφωνει στο γεγονος πως "το πακετο Ταυλανδη" παραμενει το κορυφαιο...
Ομως στις επι μερους συγκρισεις,πιστευω οτι υστερει σε σχεση με αλλους προορισμους.
Με τη μικρη εμπειρια που αποκομισα απο Φιλιππινες και συγκεκριμενα το "μπουρδελο-Ανχελες",μπορω να πω πως αν καποιος θελει αποκλειστικα να κανει σεξοτουρισμο και ειδικα να πηδαει πιπινια,το Ανχελες ειναι σαφεστατα πολυ καλυτερος προορισμος απο οποιοδηποτε μερος της Ταυλανδης...Και αρκετα φτηνοτερος...
ΒΕΒΑΙΑ...
Το Ανχελες ειναι πολυ μικρο...
Απο θεμα ασφαλειας λιγο επικινδυνο...Καμμια σχεση με Ταυλανδη...
Η μερα δε περναει ευκολα γιατι δεν εχεις να κανεις σχεδον τιποτα...
Ουτε κλαμπ να χορεψεις,να πιεις ενα χαλαρο ποτακι,να κανεις καμακι...ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ εχει..
Οι Φιλιππινεζες σαφεστατα πιο ασχημες απο τις Ταυλανδεζες,αλλα υπαρχει τοσο μεγαλη "προσφορα" που μπαινοντας σε ενα μαγαζι με 200 γυναικες μπροστα σου,ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρεις ΕΣΤΩ ΜΙΑ αντιστοιχης ομορφιας οπως ενα "αστερι" απο α γκο γκο της Πατταγια...
Με λιγα λογια...Πιστευω οτι το πραμα εχει χαλασει ΠΟΛΥ στη Ταυλανδη...Το εχουν παραχεσει οι Ταυλανδεζες με το "attitude" που εχουν υιοθετησει (το οποιο χειροτερευει χρονο με το χρονο) και σε συνδιασμο με τις τιμες και το μπατ που εχουν παει στο θεο,ηταν ετσι κι αλλιως ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ να αρχισουμε να "ψαχνομαστε" και γυρω-γυρω...
Εγω προσωπικα δε βαφτιζω το ψαρι κρεας,αλλα δυστυχως το "κρεας της Ταυλανδης" εχει καταντησει πολυ ακριβο και οχι πια "value for money"...(Και το ψαρακι μια χαρα ειναι αν δε μπορεις να φας κρεας...Και ορισμενες φορες ειναι εξισου αν οχι περισσοτερο νοστιμο... ;))
Η Ταυλανδη εγινε ενα κομματι της ζωης μου και δε μπορω να φανταστω οτι θα κατεβω Ασια και δε θα κατσω εστω και λιγες μερες...Ομως απο την αλλη,ειναι "μαρτυριο" να πηγαινεις σε ενα α γκο γκο,να ερχεται διπλα σου ενα πιπινι "αγγελος" και να τρεχουν τα σαλια σου για να το "δαγκωσεις" και να σου λεει στη ψυχρα "Long time 4000 baht+700 baht barfine" και κανοντας ενα προχειρο λογαριασμο μαζι με το ποτο που ηπιες και κερασες να βγαινει το κουστουμι 130 ευρω!.."Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη"!!
Τωρα θα μου πεις,αν δεν εχεις ρε μεγαλε φραγκα η τελος παντων δε γουσταρεις να πληρωσεις τοσα,φορτωσε απο Ινσομνια η κανα beer bar...Ολο και κατι της προκοπης-"γαμευσιμο" θα βρεις με λιγο ψαξιμο...
Κι εγω θα απαντησω πως με τα ΙΔΙΑ λεφτα που θα πληρωνα στη 30χρονη φρηλανσερ απο το Ινσομνια που εχει γραψει μπολικα χιλιομετρα,ειχα για 15 ωρες και "γλενταγα" ενα αψεγαδιαστο 18χρονο "πιπινακι γαλακτος" στο Ανχελες...Το οποιο εκτος απο να στηνεται για να τη πηδηξεις,ειχε και στομα που (εκτος απο το να στον παιρνει πιπα) το χρησιμοποιουσε για να μιλαει απταιστα αγγλικα ωστε να πεις ρε αδερφε και μια κουβεντα στα διαλλειματα των πηδηματων...Οχι "μουγκα στη στρουγκα" με τις Ταυλανδεζες που ξερουν να λενε στα Αγγλικα μονο δεκα προτασεις...
Υ.Γ:..Για GFE καλυτερα ας μη μιλησουμε... ;)