Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Κοιτάζω ξενοδοχεία για Πατονγκ τον Γενάρη και μου έχει κουνηθεί το κεφάλι.
Τα τελευταία guesthouses στην Νανάι ζητάνε πάνω από 40 ευρώ, στα δέ ξενοδοχεία δεν βρίσκεις τίποτα αξιόλογο κάτω από 70.
Το ξενοδοχείο που πάω χρόνια έχει τετραπλασιάσει την τιμή του και από χιλιαρικάκι τον Αύγουστο θέλει τέσσερα τώρα και φυσικά θα πάρει τα αρχίδια μου
Έχουν ξεπεράσει και τους Κυκλαδίτες τις καλές τους εποχές.
Τελικά η Παττάγια γίνεται μονόδρομος ειδκά την full season. :s&m_3:

marine

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
παιδες μια βοηθεια γιατι μεχρι τη; 12 πρεπει να ακυρωσω το ενα απο τα 2

chinagarden
ή
18Coins Inn

μιλαω και για περιοχη και αποσταση απο την δραση.

Επισκέπτης
marine: Το 18 coins ειναι απεναντι μου,για μενα ειναι απαραδεκτο για τα χρηματα που ζηταει....το αλλο δεν το ξερω...
LYST:Αυριο αναλυτικα για αυτα που γραφεις....γιατι τωρα κατεβαινω κατω για συνεχεια της πουτανοτσαρκας......

marine

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
τελικα στο 18 coins inn gia 3 νυχτες
και απο εκει καθε μερα ψαξιμα για studio me τον μηνα

ευχαριστω ολους

υ.γ. δηλαδη lucio θα ειμαστε για λιγες μερες γειτονακια?

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Τι ειπες τωρα....3 χρονια ημουν εκει  οταν εσυ πηγαινες  κατερινη -Μυκονο και δεν ξερω που αλλου!!!και 30 Ευρω που το βρηκες ρε μεγαλε στο Λοτο ή στο Κινο...χα χα χα
Τεσπα ..πριν κανετε υποδειξεις του κωλου διαβαστε και λιγο......
λοττσιανο αποκλειεις το ενδεχομενο να ησουν τρια χρονια σε λαθος σημειο???εγω εχω παει και τα εχω τσεκαρει τα μερη κι οχι 10 και 15 μερες να στο παιζω εξυπνος και το αεροπλανο απο μαπνγκονγκ πουκετ τοσο εχει 3- με 35 ευρω... 1200 baht  εν ολιγοις περιπου...τεσπα απλουστατα στην παταγια ειναι πιο ανωμαλιαρικη φαση,εχι και ανηλικα κτλ...πραγμα που εμενα δε μου αρεσει κι οποιον και να ρωτησεις θα σου πει πατονγκ αρκει να εχει παει και στα δυο μερη, patong-patayya.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
λοττσιανο αποκλειεις το ενδεχομενο να ησουν τρια χρονια σε λαθος σημειο???εγω εχω παει και τα εχω τσεκαρει τα μερη κι οχι 10 και 15 μερες να στο παιζω εξυπνος και το αεροπλανο απο μαπνγκονγκ πουκετ τοσο εχει 3- με 35 ευρω... 1200 baht  εν ολιγοις περιπου...τεσπα απλουστατα στην παταγια ειναι πιο ανωμαλιαρικη φαση,εχι και ανηλικα κτλ...πραγμα που εμενα δε μου αρεσει κι οποιον και να ρωτησεις θα σου πει πατονγκ αρκει να εχει παει και στα δυο μερη, patong-patayya.
Γιατι κατι μου λεει πως εισαι "μυρωδιας"? :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Κοιτάζω ξενοδοχεία για Πατονγκ τον Γενάρη και μου έχει κουνηθεί το κεφάλι.
Τα τελευταία guesthouses στην Νανάι ζητάνε πάνω από 40 ευρώ, στα δέ ξενοδοχεία δεν βρίσκεις τίποτα αξιόλογο κάτω από 70.
Το ξενοδοχείο που πάω χρόνια έχει τετραπλασιάσει την τιμή του και από χιλιαρικάκι τον Αύγουστο θέλει τέσσερα τώρα και φυσικά θα πάρει τα αρχίδια μου
Έχουν ξεπεράσει και τους Κυκλαδίτες τις καλές τους εποχές.
Τελικά η Παττάγια γίνεται μονόδρομος ειδκά την full season. :s&m_3:
lyst για κοιτα αυτο εχει κ καλο εστιατοριο απο οτι φαινεται 38 euro για τον Γεναρη και με μικρη πισίνα

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
lyst για κοιτα αυτο εχει κ καλο εστιατοριο απο οτι φαινεται 38 euro για τον Γεναρη και με μικρη πισίνα
Ευχαριστώ φίλε αλλά δεν είμαι για να ανηφορίζω για τα ορεινά της Νανάι.
Θα ακολουθήσω την δοκιμασμένη λύση. Μόλις φτάσω Πουκέτ ο ταρίφας ή το βανάκι περνάνε πάντα από τουριστικό γραφείο και καλά για τσεκάρισμα αλλά ο σκοπός τους είναι να κλείσεις ξενοδοχείο αν δεν έχεις κλείσει ήδη.Κανοντας τον δύσκολο και με παζάρι πάντα βρίσκω σε καλή τιμή κάτι που έχω προεπιλέξει.
Δυστυχώς για εμάς που πάμε μεμονομένα οι ορδές των Ρώσων που κατεβαίνουν, κλείνουν πακέτα σε ξεφτίλα τιμές και αφήνουν την high season λίγα διαθέσιμα δωμάτια σε καλά ξενοδοχεία που οι Ταϊλανδοί τα ζητάνε σε τρελλές τιμές ( για Ταϊλάνδη πάντα)ψάχνονας να βρούνε τους μαλάκες που θα τσιμπήσουν.
Το κακό όσο πάει και παραγίνεται γιατί ακολουθούν πιά και οι Κινέζοι...... 

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
τελικα στο 18 coins inn gia 3 νυχτες
και απο εκει καθε μερα ψαξιμα για studio me τον μηνα

ευχαριστω ολους

υ.γ. δηλαδη lucio θα ειμαστε για λιγες μερες γειτονακια?

Είχα ξαναγράψει για το 18 coins , τυχαία είχα κάτσει για φαγητό το οποίο ήταν πολύ καλό , είδα και τα δωμάτια , καθαρά αλλά και πολύ μικρά , μια χαρά μου φάνηκαν για την τιμή τους 500-600 baht για τον Ιούλιο , βέβαια θυμίζουν πιο πολύ ενοικιαζόμενα δωμάτια παρά ξενοδοχείο (σαν αυτά που πληρώνουμε 80+ ευρώ στα νησιά μας) . Φυσικά με 1000 baht μπορείς να βρείς πολύ καλύτερα ....

Επισκέπτης
LYST:Αν μπορεις να αποφυγεις αυτη την περιοδο,καλο θα ηταν!!!!Απο 20 Δεκ.εως τελος Γεναρη οι τιμες οι τιμες πανε στο θεο!!!
Αλλα και η Pattaya δεν παει πισω και εδω ζητανε οτι θελουν...ασε που μεσα σε λιγους μηνες εχουν ανοιξει καμια 10αρια a gogo ακομα και εκει δεν καθαριζεις κατω απο 3000αρο ισως και παραπανω με τα παρελκομενα και συνηθως παιρνεις γουρουνι στο σακι!!!!
αλλα και στα κλαπ Insomnia Lusifer πολυ μπαζο και ζητανε οτι θελουν ή ειναι αδιαφορες γιατι ξερουν οτι οι φαλανγκ θελουν δεν θελουν εκει θα καταληξουν,ασε δε που η καθεμια τους εχει απο 5-6 σπονσορες!!!
Γενικα η Ταυλανδη παει να γινει μια τεραστια φουσκα-αν δεν εχει γινει ηδη!!!! Το θεμα ειναι ποτε θα σκασει!!!!
geo:Το εστιατοριο 18 coins ειναι ενα μετριοτατο εστιατοριο με αυστραλεζικη κουζινα και πολλους γεροφαλανγκ και πουμπουι πελατες οπως και ολη η περιοχη εκει γυρω!!!!

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
LYST:Αν μπορεις να αποφυγεις αυτη την περιοδο,καλο θα ηταν!!!!Απο 20 Δεκ.εως τελος Γεναρη οι τιμες οι τιμες πανε στο θεο!!!
Αλλα και η Pattaya δεν παει πισω και εδω ζητανε οτι θελουν...ασε που μεσα σε λιγους μηνες εχουν ανοιξει καμια 10αρια a gogo ακομα και εκει δεν καθαριζεις κατω απο 3000αρο ισως και παραπανω με τα παρελκομενα και συνηθως παιρνεις γουρουνι στο σακι!!!!
αλλα και στα κλαπ Insomnia Lusifer πολυ μπαζο και ζητανε οτι θελουν ή ειναι αδιαφορες γιατι ξερουν οτι οι φαλανγκ θελουν δεν θελουν εκει θα καταληξουν,ασε δε που η καθεμια τους εχει απο 5-6 σπονσορες!!!
Γενικα η Ταυλανδη παει να γινει μια τεραστια φουσκα-αν δεν εχει γινει ηδη!!!! Το θεμα ειναι ποτε θα σκασει!!!!
geo:Το εστιατοριο 18 coins ειναι ενα μετριοτατο εστιατοριο με αυστραλεζικη κουζινα και πολλους γεροφαλανγκ και πουμπουι πελατες οπως και ολη η περιοχη εκει γυρω!!!!

Για την περιοχή κ τον κόσμο θα συμφωνήσω απόλυτα ...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λοιπον κυριοι
Μια και επεστρεψα να σας γραψω τις εντυπωσεις μου
Τελικα οσοι λενε οτι η Ταυλανδη ειναι ακριβη εχουν δικιο, ειχα να παω 6 χρονια και επαθα πλακα με τις τιμες. Και δεν μιλαω μονο για γυναικες αλλα για φαγητο, ψωνια τα παντα. Ακομη και ο ραφτης που παω χρονια εχει διπλασιασει τις τιμες. Μιλαω μονο για Μπανγκοκ αλλα το ιδιο ή και χειροτερα θα ειναι και αλλου.
Αν τη συγκρινω με τη Καμποτζη ειναι οι μισες τιμες στα παντα, στις γυναικες το 1/3.
Βεβαια τα μωρα που ειδα στη Νανα ηταν ΑΠΑΙΧΤΑ μικροκαμωμενα οπως παντα και ασπρουδερα, καμμια σχεση με τη μαυριλα του Ισαν. Και αποτι μου ειπανε οι κινεζοι θελουν ασπριλα.
Στη Νανα στους 600 περιπου πελατες που γυρνοβολαγαν ζητημα να ειμαστε 10 Καυκασιοι ολοι οι αλλοι Κινεζοι.
Τελικα εαν καποιος θελει να κανει σεξοτουρισμο με χαμηλο μπατζετ συμφερει η Καμποτζη που ειναι τωρα οπως ηταν η Ταυλανδη 20+ χρονια πριν.
Μακη τσιγαρα δεν ειχαν στο αεροδρομια.
Αυτα και οταν βρω χρονο θα γραψω στο νημα της Καμποτζης εντυπωσεις κι οδηγιες.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σορρυ....τα ανηλικα....που τα ειδες βρε ντετεκτιβ , με το συμπαθειο και χιουμορ ετσι??????
εχω παει και παττονγκ φιλλε και πατταγια
καλες και οι δυο αλλα η παττονγκ ειναι απλα ενα μεγαλο soi της πατταγια

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
σε αυτο εμεινε προπερσι ο μπικου τα δωματια τεραστια τα επιπλα λιγο παλια αλλα οκ το safe box  το εχει στην ρεσεψιον απολυτα ικανοποιημενος το μονο ειναι ο κυκλος που κανεις για να μπεις στο χοτελ αμα δεν σε πειραζει το περπατημα ειναι παρα πολλυ καλο ειναι και jfree

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Λοιπον κυριοι
Μια και επεστρεψα να σας γραψω τις εντυπωσεις μου
Τελικα οσοι λενε οτι η Ταυλανδη ειναι ακριβη εχουν δικιο, ειχα να παω 6 χρονια και επαθα πλακα με τις τιμες. Και δεν μιλαω μονο για γυναικες αλλα για φαγητο, ψωνια τα παντα. Ακομη και ο ραφτης που παω χρονια εχει διπλασιασει τις τιμες. Μιλαω μονο για Μπανγκοκ αλλα το ιδιο ή και χειροτερα θα ειναι και αλλου.
Αν τη συγκρινω με τη Καμποτζη ειναι οι μισες τιμες στα παντα, στις γυναικες το 1/3.
Βεβαια τα μωρα που ειδα στη Νανα ηταν ΑΠΑΙΧΤΑ μικροκαμωμενα οπως παντα και ασπρουδερα, καμμια σχεση με τη μαυριλα του Ισαν. Και αποτι μου ειπανε οι κινεζοι θελουν ασπριλα.
Στη Νανα στους 600 περιπου πελατες που γυρνοβολαγαν ζητημα να ειμαστε 10 Καυκασιοι ολοι οι αλλοι Κινεζοι.
Τελικα εαν καποιος θελει να κανει σεξοτουρισμο με χαμηλο μπατζετ συμφερει η Καμποτζη που ειναι τωρα οπως ηταν η Ταυλανδη 20+ χρονια πριν.
Μακη τσιγαρα δεν ειχαν στο αεροδρομια.
εχεις δικιο για τις καμποτζιανες...τσιμπησα πριν λιγες μερες ενα 19χρονο καμποτζακι ψιλο τομ για τους γνωριζοντες χεχε που μου θυμησε περασμενες εποχες..στην τιμη και η κολλητη της οχι και τελεια αλλα αξιζε το ματι....απο λουσιφερ..εκπληξη αναμεσα στο 80% των κ.α.π.η και συνταξιουχων ''μωρων''

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
χαχαχαχαχα γεροφαλαγκ και πουμπουι πελατες...εισαι φοβερος στην περιγραφη λουσιανο χαχαχα
για ινσομνια εχεις σχετικα δικιο πεσμενη ποιοτητα οχη πολυ αλλα αρκετα αλλα προγραμα γαματο
το ibar για μενα τοπ αφτερ προορισμος και φοβερα γκογκο στο μπουακαο-λκ μετρο

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
μην γραφεις πολλα για Καμποτζη, ασε τον κοσμο να απολαμβανει τα ποντικια της παραλιας της Πατταγιας. θερμη παρακληση, οσοι παμε Καμποτζη τηρουμε κανονες εχεμυθειας

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ε καλα ενταξη υπαρχουν και αυτοι που μπορουν να ανακαλυπτουν πραγματα μονοι τους χωρις καποιου ειδους μανιουαλ η να τους περνουν απο το χερακι
ειναι και η γλυκα του αγνωστου ασε που η καμποτζη ειναι τοσο ευκολα προσβασιμη οσο και το σαντανσκυ απο τη θεσσαλονικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom