Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Καλησπερα στους συναγωνιστες

Ουσιαστικα αυτο που θελω να κανω ειναι να κλεισω σε ενα 5αστερο ξενοδοχειο (οκ να μην ξεπαραδιασοτουμε κιολας)  οπου θα υπαρχει η δυνατοτητα να ζητω απο το ξενοδοχειο να μου στελνει μικρες αντιστοιχου βεληνεκους με το ξενοδοχειο (αστερακια).

Παρακαλω πολυ για τια φωτα σας! 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μέτωπο Ασίας/κωδικός:ΒΚΚ
Η Qatar ήταν η νέα εταιρία που με ταξίδεψε στη Μπανγκόκ.Την προηγούμενη φορά ήρθα με την Emirates
για να ταξιδέψω με το Α380, φοβερή εμπειρία πλην όμως δεν είχα καλές ανταποκρίσεις, μιλάμε για πεντάωρα στο
Ντουμπάϊ αν και εκ των υστέρων αποδεικνύονται χρήσιμα για ξεκούραση και ξεμούδιασμα.
Με την Qatar η αναμονή στη Ντόχα ήταν μόνο μιάμιση ώρα.
Η πρώτη πτήση ήταν από τις χειρότερες της ζωής μου λόγω καιρού όμως.
Το αεροπλάνο τρανταζόταν σα χάρτινο την περισσότερη ώρα κυρίως πάνω από τις Αραβικές χώρες, μερικοί
επιβάτες δεν μπόρεσαν να κρατήσουν κάποιες κραυγές πανικού.Μέσα στα τσαρακουνήματα είχα και την τύχη να ξαπλάρω σε τριθέσιο τέρμα γαλαρία, τύφλα νάχει η πρώτη θέση!
Άσχετο με αυτό η εταιρεία αξίζει τα αστέρια της και είναι ανώτερη από όλες όσες έχω ταξιδέψει.
Η δεύτερη πτήση Ντόχα-Μπανγκόκ ήταν σεμινάριο πλοήγησης.Το τεράστιο Α777-300 προκαλούσε δέος!Ολοκαίνουριο και χλιδάτο.Με μεγάλες οθόνες μπροστά σου, πρίζα με ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και θύρα USB. Η οικονομική θέση ανώτερη από την αντίστοιχη της Emirates  και μακράν της Thai.Το φαγητό επίσης προσεγμένο και γευστικότατο.
Και αυτό ανώτερο από των άλλων εταιρειών Επίσης μας έδωσαν τσαντάκι με προσωπικά είδη ταξιδίου κάτι που η Thai τα έδινε μόνο στους μπιζνοταξιδιώτες.Επίσης είχα καλή θέση,τις διαλέγω με web check in 36 ώρες πριν στο site της Qatar.Πήρα κάθισμα γαλαρία τριάρι που την μοιράστηκα με ένα μικροκαμωμένο άραβα, στη μέση κενή,ο οποίος με άφησε να απλωθώ άνετα.
Συνιστώ Κατάρ και μόνο από τώρα και στο εξής.Sex-courier…!!
Η απογευματινή πτήση από Αθήνα είναι καλύτερη πάντως και φτάνεις στη Μπανγκόκ μεσημεράκι.Κατευθείαν για βουτιές σε πισίνες ή σε στρώματα, ανάλογα.
Θα έμενα στο Sol πάλι (Σούκουμβιτ, σοι 2) αλλά οι τιμές ήταν ίδιες με των Χριστουγέννων!Φυσικά ήρθα στο Νανά το οποίο με καλύπτει πλήρως! Τιμή 1490 με πολύ καλό πρωινό μεγάλο και ήσυχο δωμάτιο με κρεβατάρα αεροδρόμιο, τα έχω ξαναγράψει.
Επίσης είχα δηλώσει ότι δε θα έρχομαι για τόσο πολύ στη Ταϊλάνδη πια αλλά ο Φ6 είχε δίκιο τουλάχιστον για τώρα.Ο φίλος που θα κανονίζαμε Μαλαισία και Φιλιππίνες δεν μπόρεσε να έρθει τώρα, τους άλλους μήνες δεν μπορώ εγώ οπότε ξανά εδώ γιατί δε γουστάρω ταξίδια σε νέες χώρες μόνος, και ποιος θα το ήθελε.
Άσε που χίλιες φορές εδώ κι ας είναι γνωστά τα μονοπάτια πάρα Ελλαδιστάν με τα γνωστά προβλήματα και τον χειμωνιάτικο καιρό.
Ξανά εδώ λοιπόν στα γνωστά λημέρια, στα μονοπάτια που αλώνιζε πριν λίγες μέρες o Κ-γερος. Η κίνηση παραμένει σταθερή χωρίς τη πολυκοσμία των εορτών. Οι καιρικές συνθήκες είναι διαφορετικές τώρα τον Μάρτιο.Ο ήλιος είναι πιο ψηλά τώρα όσο έρχεται η άνοιξη και οι θερμοκρασίες ανεβασμένες.Όσο και η ψυχολογία μου βαδίζοντας γύρω από τα αγαπημένα μου στέκια.Σκέφτηκα να στείλω μήνυμα στη φιλενάδα που μένει εδώ και ασχολείται βόσκοντας ελεύθερα στα νυχτερινά λιβάδια του έρωτα.
Απεστάλη: Hello baby how are you, I am back to Bangkok miss you…
Ελήφθη: Happy birthday George sorry tonight I sick but see you next time, love you kisses
…Το George άσχετο χα χα δεν με λένε έτσι, ούτε γενέθλια είχα,ούτε έχω τώρα κοντά, γέλασα με τη γκάφα της και απάντησα μωρή είμαι ο τάδε από Γκλις αν έχεις κάστομερ νο πρόμπλεμ..
Αφού ξεχαρμάνιασα στo γνωστό Λιβανέζικο στέκι πήρα τις σκάλες του Νανά Πλάζα.Never boring!
To be continued

Συνημμένα

• Qatar.jpg
    Qatar.jpg
    119,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Eco clas cabin.jpg
    Eco clas cabin.jpg
    143,8 KB · Εμφανίσεις: 22

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

Ουσιαστικα αυτο που θελω να κανω ειναι να κλεισω σε ενα 5αστερο ξενοδοχειο (οκ να μην ξεπαραδιασοτουμε κιολας)  οπου θα υπαρχει η δυνατοτητα να ζητω απο το ξενοδοχειο να μου στελνει μικρες αντιστοιχου βεληνεκους με το ξενοδοχειο (αστερακια).

Δύσκολα αυτα που ζητάς,γιατι τα 5αστερα ξενοδοχεία,δε γουσταρουν σεξοτουριστες...
Επίσης δε μας διευκρινίζεις,τι θεωρείς "ξεπαραδιασμα"...
Η Ταυλανδη είναι πιο φτηνή χώρα απο την Ελλάδα,αλλα όχι τζάμπα...
Για να κανεις ας πούμε αυτα που ζητάς στην Ελλάδα θές..
α)300 ευρω τη βραδια κατα μέσο ορο για το δωμάτιο σε 5αστερο
β)500-600 ευρω τουλαχιστον για το overnight με τη γκομενα
Σύνολο 800-900 ευρω...
Με το ένα τρίτο είσαι ευχαριστημένος για Ταυλανδη?

candon

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Like
16
Πόντοι
0

Πολύ καλή επιλογή για 5* στην bkk είναι τα marriott executive apartments. Έχει σε διάφορα μέρη shukumvit, sathorn κτλ.
Στα συγκεκριμένα δεν θα σου στείλει κανένας τίποτα και εσύ πρέπει να είσαι διακριτικός, γιατί σε τέτοιου επιπέδου μέρη είσαι τουρίστας και όχι σεξοτουρίστας.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ΑΓΡΟΤΙΑ FOR EVER  PART 3

Ζεματισμένο από τον καυτό Ταϋλανδέζικο ήλιο βρίσκει τον Αντώνη το επόμενο απόγευμα. Η μεσημεριανή 
τρίωρη σιέστα στην πισίνα του ξενοδοχείο κάνοντας και ηλιοθεραπεία έκανε το πρόσωπο του κα μοιάζει
σαν τον κώλο της μαϊμους και το κορμί του να βγάζει φωτιές. Όμως τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει το
καρφωμένο χαμόγελο στα χείλη του. Η αξέχαστη βραδυά που πέρασε με την πανέμορφη ιέρια του έρωτα και
η συμβουλή του φίλου του λαδέμπορα για την περίπτωση, με  Aloe vera  μασαζ κρατούσαν την διάθεση του
στα ύψη.  Έκανε ένα ντουζάκι στα γρήγορα και βγήκε για το μασαζάκι του.
Ξαναπέρασε μπροστά από τα υπαίθρια μπαράκια του soi  Dianna . Τα κορίτσια που σήμερα ήταν σαφώς
λιγότερα, μιας και η ώρα ήταν δεν ήταν επτά, αλλά εξίσου όμορφα και θελκτικά τον καλούσαν στα μαγαζια
τους  σχεδόν φορτικά, “welcome man” , “cold beer inside”. Δεν ενέδωσε μια και η καμμένη του πλάτη
είχε προτεραιότητα. Προτίμησε να σκανάρει με το βλέμμα του τον χώρο για την εξεύρεση μελλοντικών στόχων.
Η ματιά του πλανήθηκε βιαστικά αλλά ξαφνικά καρφώθηκε σε ένα εξωπραγματικής ομορφιάς μωρό που έτρωγε 
στα μέσω τραπέζια του μπαρ την απογευματινή του σομ ταμ. Τα βλέμματα συναντήθηκαν και ένα φωτεινό
χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο του μελαψού εξωτικού αγγέλου.    “ Θεέ μου τι μωρό είναι αυτό;” 
πρόλαβε να ψελλίσει πριν η μετωπική σύγκρουση του με την παρακείμενη  κολώνα τον επαναφέρει στην
πραγματικότητα. Ούτε  το καρούμπαλο που άρχισε να σχηματίζεται στο κούτελο του , ούτε τα χαχανητά
από τα πουτανάκια των γύρω μπαρ έκαμψαν το ηθικό του Αντώνη.  Μια  τελευταία φευγαλέα ματιά  στο
πανεμορφο αστέρι  που κατουρημένο και αυτο από τα γέλια του ξαναχαμογέλασε τον έκαναν να ξεχάσει
τον πόνο του.
Το βραδυνό aloe vera  μασαζάκι που συνδιάστηκε με μια ξεγυρισμένη πίπα σε ένα από τα άπειρα μασατζίδικα
της second road αποτρέλλαν εντελώς τον Αντώνη. Καθισμένος στα έξω τραπέζια της Pizza Hut της παραλίας
απολάμβανε την πίτσα και την μπυρίτσα του χαζεύοντας τα κοριτσια του coconut bar  που ήδη εψαχναν 
για τους νυχτερινούς τους πελάτες. “ Αν ανοίξω ένα τέτοιο μασατζίδικο στην Καλαμάτα θα μαζέψω
όλο το χαρτί της Μεσσηνίας. Προσκύνημα θα κάνουν οι κωλοβλαχοι που δεν έχουν κάνει βήμα απ’ το χωριό
τους. Τέρμα οι ελιές, τέρμα και το θερμοκήπιο που μου έχουν γαμήσει τη ζωή” σκέφτηκε και χασκογέλασε.
Το μυαλό του γύρισε ξανά  στον αξέχαστο  απογευματινό του άγγελο. Η καρδιά του σφίχτηκε “Ποιος θα το
αγκαλίαζει απόψε και θα το στέλνει  στα ουράνια χαρίζοντας του στιγμές ανείποτης ηδονής ;” Η απάντηση
ήρθε  ταυτόχρονα στα χείλη του “ μόνο εγώ”. Η ώρα κόντευε έντεκα. Σηκώθηκε γρήγορα απ΄την πιτσαρία,
πλήρωσε τον λογαριασμό του και πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τις παρυφές του soi Dianna για να βρει 
την μελαψή μάγισσα  του Σιάμ που ήδη άρχισε να του κλέβει  το μυαλό και την καρδιά. Το ταξί μηχανάκι
τον άφησε στην είσοδο του ξενοδοχείου και ο Αντώνης  σπριντάρισε προς το δωμάτιο του. Ένα γρήγορο ντουζάκι ,
το γούρικο πουκάμισο, σχεδόν μισό μπουκάλι κολώνια και αρκετά χιλιάρικα μπατ στην τσέπη  τόνωσαν την
αυτοπεποίθηση του και ήταν πιά έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού.

Συνεχίζεται

aeinauths

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ένα μακρόσυρτο δυνατό ρέψιμο  έκανε το  παραλιακό εστιατόριο να σειστεί και  σήμανε το τέλος ένος
λουκούλιου γεύματος με γαρίδες,καλαμάρια,σαλάτες κτλ ενώ ειδοποίησε τους συνδαιτημόνες ότι ο απόγονος
του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη είχε  χορτάσει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
respect!!!

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ο Αποστόλης τον είχε ακουστά τον "λεβιέ" ταχυτήτων, ο Αντωνάκης βλέπω να τον αντικρίζει κιόλας όπως ο συνονόματός του στις επόμενες εκλογές!! χαχα :cheesy:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα L.Y.S.T τα cult ονοματα ''γκελλυ-χρισταρας'' καθως και η ακριβης περιγραφη συμπεριφορας νεοβλαχοελληνα με τη ρεψια (πολλες φορες και κλανια), το λουσιμο με κολονια (μυρτο?)το ''γουρικο'' πουκαμισο ( που εχει να πλυθει κανα 2μηνο εχει κανει ειδικη ενισχυση στις μασχαλες απο ξεραμενο ιδρωτα και μπαινοβγαινει σαν πανοπλια) ειναι ολα τα λεφτα στην περιγραφη για μενα
παρελειψες να δωσεις ενδυματολογικο γουστο του αντωνακη που σιγουρα θα ειναι καπως ετσι : φανελα κασκορσε μινερβα πανω απο το φυσικο μαλλινο πουλοβερακι στηθους και (εστω) ελαφρου σκεμπε αντε να μην ειναι μινερβα αλλα κατι σε μαιμου addibas - ntaiger - pumas των 30 μπατ εκαστο
βερμουδα - μαγιο ιδιας ποιοτητας
σαγιοναρα του στρατου εκεινες οι καφε των παπουδων μας ξερετε
αυτα τις απλες ωρες
οταν βγαινει για ''κυνηγι'' μπαινει το γουρικο πουκαμισο μεσα  απο το χειμωνιατικο τζην (γιατι υπαρχει και καλοκαιρινο? και σιγουρο συγκαμα καθοτι τροπικο κλιμα) και σκαρπινι(αντε οχι σκαρπινι πλακα κανω) η λουλουδατη βερμουδιτσα με αθλητικα απο το mikes και καλτσα ασπρη σχεδον μεχρι γονατο για να δειχνουμε αθληταραδες (ετσι δεν τις φορουσε και ο Γκαλλης?? ετσι θα τις φορεσει και ο αντωνακης)
αντε τωρα να αντισταθει θυληκο και οχι μονο σε ολη την Ν/Α Ασσια
keep walking thanassakis!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τυχεράκηδες, απ΄τη μια ο lyst με τα "σοβαρότης μηδέν" επεισόδια  :rockon:
απ΄την άλλη οι ζωντανές ανταποκρίσεις από το μέτωπο  :kissass:

Σαρακοστή και νηστεία σου λέει ο άλλος... :headbang:
Πάμε λοιπόν δυνατά  :dancing:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βραδιά Erotica
Άθελα μου πήρα σερί τα σκαλιά του Νανά Πλάζα και βρέθηκα μέσα στο Erotica.Πόλος έλξης!Είπα λοιπόν να πιω μία μπύρα μπας και θυμηθώ τη Λεκ η οποία έχει αποσυρθεί δυστυχώς.Δεν είχα σκοπό να φορτώσω κορίτσι γιατί και νωρίς ήταν και ασύμφορο οικονομικά είναι.
Έκανα το λάθος όμως να χαζεύω ένα κοντό μα τόσο κοντό, που μόλις με κατάλαβε άρχισε να χορεύει πιο παθιασμένα από πριν. Σκέφτηκα ότι στην Ελλάδα άλλοι ονειρεύονται να είναι εδώ έδωσα άκυρο στη λιτότητα και το φώναξα για ποτάκι.
Μέτρια φατσούλα αλλά πικάντικη, σωματάκι παιδικό με ολίγη κοιλίτσα,μαλλάκι μαύρο κορακί, στήθος αγορίστικο, ετών είκοσι δύο και φυσικά μητέρα όπως είναι η συντριπτική πλειοψηφία των κορασίδων της νύχτας.Αφού κάθισε αρκετή ώρα για ένα κερασμένο ποτό της έριξα την προσφορά μια και μιλούσε πολύ καλά για γκογκοκόριτσο και αφού φυσικά τη ρώτησα τι θα κάνει στο κρεβάτι μαζί μου.Το περίμενα ότι θα δεχτεί  long time με δύο χιλιάρικα γιατί το μαγαζί δεν είχε πελάτες λόγω εποχής και φυσικά δεν ήταν το αστέρι.Εμένα μου έκανε γιατί είχε τσαγανό και πολύ πλάκα.
Την πήρα βόλτα για ποτό αλλά στο δρόμο κομπλάρισα να την κυκλοφορήσω.Μιλάμε ότι μου έφτανε στα μπράτσα και έμοιαζε για παιδί δεκαέξι χρονών. Με τα χίλια ζόρια φτάσαμε στον τεκέ και αφού μας κοίταξε όλο το μαγαζί κάθισα με ανακούφιση και παρήγγειλα παγωμένη Singha και δυνατό καπνό. Ουφ!
Η νεαρή τι παρήγγειλε… δεν θα το βρείτε για αυτό το λέω, αραβική κρέμα!Την τάισα σαν μωρό και μετά απόλαυσα τη μπύρα μου.
Η ώρα μόνο δώδεκα και η κίνηση με τις χοντρούλες δεν είχε αρχίσει.Το μικρό λύγισε και έπεσε δίπλα μου, άρχισε τα χαδάκια κάτω από το τραπέζι και η λίμπιντο στα ύψη, Ίσως ήταν και  ειδοποίηση να φεύγουμε γιατί βαρέθηκε αν και δεν σταμάτησε να μιλάει περί ανέμων και χρημάτων.
Το Νανά χοτέλ είναι τόσο κοντά στα στέκια που φτάσαμε σε λίγα λεπτά.Αλκοόλ δεν έπινε, όμως της άνοιξα μία San Miguel και ήπιε τη μισή.Βάζω μουσική και μου αρχίζει χορό ακόμη πιο ερωτικό από το Ερώτικα!
Αφού είπα μέσα μου μπράβο για την επιλογή ξάπλωσα και την άφησα να συνεχίσει το privet dance αυτό που στο Ελλάδα πληρώνουμε 1200 μπατ για δέκα λεπτά με τις μπαρόβιες!
Μετά άρχισε να βγάζει ένα-ένα τα ρουχαλάκια μέχρι που έμεινε με κόκκινα εσώρουχα.Όπα στοπ της λέω και πιάνω τη φωτογραφική, δεν ήθελε όμως και  δεν την πίεσα, με άφησε πάντως να την βγάλω μερικές με κρυμμένο πρόσωπο.Mai pen rai baby, no problem!
Αφού κλειδώθηκε η μηχανή συνέχισε το χορό και τα έβγαλε όλα!Τσίτσιδο μωρό τρελό και σέξι!Της λέω πάμε για ντουσάκι παρέα αλλά όταν είδε τη μικρή μπανιέρα δεν ήθελε, με τα πολλά στο δεκάλεπτο είμαστε επιτέλους στη κρεβατάρα πεδίο μάχης.
Η μινιατούρα ήταν τριάντα εννιά κιλά και τη σήκωνα για πλάκα. Άρχισε με μασαζάκι και φιλάκια παντού που της τα ανταπέδωσα.
Το στοματάκι του μικρό αλλά ζεστό ότι χωρούσε μπόρεσε αλλά είχε μανία και αέρα μεγάλης ντίβας.Της έριξα πάνω της και μέσα της το νέο προϊόν που εφοδιάστηκα, λιπαντικό με γεύση φράουλα!
Ο χαμός! Το συνιστώ γαμάτα! Το σεξ παίρνει άλλη διάσταση με τις γεύσεις αλλά και την ολισθηρή αίσθηση.Οέο
Τη πιάνω γερά και τη φορτώνω για γραφείο. Καιρό είχα να το κάνω.Το λάπτοπ ζήλεψε που το έβαλα στην άκρη.
Άκου παλιο-Vaio εσένα σε έχω κάνει τόσα ταξίδια, έχεις δει τα πάντα και έχεις στον σκληρό σου ένα σωρό μωράκια μη παραπονιέσαι λοιπόν.
Μπήκα μέσα της χωρίς δυσκολία μια και δεν ήταν στενή είχε βάλει και φραουλογράσσο η άτιμη! Αυτή πάντως έδειχνε να με νοιώθει για τα καλά. Αερομεταφορά και προσγείωση στο τεράστιο κρεβάτι.Ευτυχώς λόγω κούρασης άργησα και το απόλαυσα αρκετή ώρα.Εκείνη άντεχε για πολύ ακόμη και αφέθηκε ζωντανό παιχνίδι στις κολασμένες μου φαντασιώσεις.
Δοκίμασα και το έτερο μονοπάτι ηδονής αλλά μου έφερε σθεναρή αντίσταση, στα μισά της εφόδου  οπισθοχώρησε με αλαλαγμούς και κατέρρευσε.Εγώ όσα  καυτά βέλη είχα στη φαρέτρα της τα έριξα με δύναμη και με κραυγή αντάρτη νικητή.
Η πρώτη μάχη της δεύτερης εκστρατείας στη χώρα του Σιάμ τέλειωσε ένδοξα.
Η ανάσα της βαριά και η δικιά μου τόνοι.Κοιμήθηκε σαν πουλάκι στη φωλιά του εγώ όμως όχι.
Έκανα ντουσάκι και άνοιξα το λάπτοπ για να μη μουρμουράει.
Αφού το καλόπιασα και το φόρτωσα και εκείνο με ιστορίες το έκλεισα και μπήκα κάτω από τα σκεπάσματα δίπλα στο μωρό.Αυτά είναι!
Το πρωί έφυγε για το μαχαλά της και εγώ έκλεισα τα μάτια μου για να μη σβήσει το όνειρο!

Συνημμένα

• P1.jpg
    P1.jpg
    85,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • P2.JPG
    P2.JPG
    95,8 KB · Εμφανίσεις: 29

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Δύσκολα αυτα που ζητάς,γιατι τα 5αστερα ξενοδοχεία,δε γουσταρουν σεξοτουριστες...
Επίσης δε μας διευκρινίζεις,τι θεωρείς "ξεπαραδιασμα"...
Η Ταυλανδη είναι πιο φτηνή χώρα απο την Ελλάδα,αλλα όχι τζάμπα...
Για να κανεις ας πούμε αυτα που ζητάς στην Ελλάδα θές..
α)300 ευρω τη βραδια κατα μέσο ορο για το δωμάτιο σε 5αστερο
β)500-600 ευρω τουλαχιστον για το overnight με τη γκομενα
Σύνολο 800-900 ευρω...
Με το ένα τρίτο είσαι ευχαριστημένος για Ταυλανδη?

Ειμαι.
Πως δουλευεει το συστημα. Μπορει καποιος να μου κανει ενα brief description? Εαν δεν μπορει ςνα την φερεις στο δωματι σου , τοτε πως γινετε ???

Ευχαριστω

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα L.Y.S.T τα cult ονοματα ''γκελλυ-χρισταρας'' καθως και η ακριβης περιγραφη συμπεριφορας νεοβλαχοελληνα με τη ρεψια (πολλες φορες και κλανια), το λουσιμο με κολονια (μυρτο?)το ''γουρικο'' πουκαμισο ( που εχει να πλυθει κανα 2μηνο εχει κανει ειδικη ενισχυση στις μασχαλες απο ξεραμενο ιδρωτα και μπαινοβγαινει σαν πανοπλια) ειναι ολα τα λεφτα στην περιγραφη για μενα
παρελειψες να δωσεις ενδυματολογικο γουστο του αντωνακη που σιγουρα θα ειναι καπως ετσι : φανελα κασκορσε μινερβα πανω απο το φυσικο μαλλινο πουλοβερακι στηθους και (εστω) ελαφρου σκεμπε αντε να μην ειναι μινερβα αλλα κατι σε μαιμου addibas - ntaiger - pumas των 30 μπατ εκαστο
βερμουδα - μαγιο ιδιας ποιοτητας
σαγιοναρα του στρατου εκεινες οι καφε των παπουδων μας ξερετε
αυτα τις απλες ωρες
οταν βγαινει για ''κυνηγι'' μπαινει το γουρικο πουκαμισο μεσα  απο το χειμωνιατικο τζην (γιατι υπαρχει και καλοκαιρινο? και σιγουρο συγκαμα καθοτι τροπικο κλιμα) και σκαρπινι(αντε οχι σκαρπινι πλακα κανω) η λουλουδατη βερμουδιτσα με αθλητικα απο το mikes και καλτσα ασπρη σχεδον μεχρι γονατο για να δειχνουμε αθληταραδες (ετσι δεν τις φορουσε και ο Γκαλλης?? ετσι θα τις φορεσει και ο αντωνακης)
αντε τωρα να αντισταθει θυληκο και οχι μονο σε ολη την Ν/Α Ασσια
keep walking thanassakis!
sorry ..keep walking antonakis!

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
εγω ειχα παει το 1999 μονοσ μου αξιζει για σεξοτουρισμο χρημα θελει και μην μασατε ;)και αμα γουσταρετε φερνετε και ταυλανδεζα στην ελλαδα ;) ;)

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
θα ειναι κανεις το πασχα παταγια ???  παω 6-4 με 21-4

Θα πέσεις πάνω στη βδομάδα του σονγκραν που είναι μια εμπειρία. Αλλά μπορεί να κουραστείς να τρέχεις να ξεφύγεις από τον κόσμο που θα σε κυνηγάει με νεροπίστολα και κουβάδες με παγωμένο νερό να σε λούσει.

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Ξενέρωσα και γω μόλις έμαθα για το σονγκράν αλλά τι να κάνω ; ...  >:( ... Τα εισιτήρια είναι κλεισμένα ήδη ... 14 , 15 και 16 θα είμαι Πατάγια ρε γαμώτο ... Ελπίζω να μην σκοτώσω κανέναν γιατί στο τσακ γλίτωσε μια καργιόλα στο Πουκέτ πέρισυ ...  :tickedoff: ... Τελικά το Κο Σαμέτ είναι πολύ καλό για απόδραση ... Προτιμήστε καθημερινές γιατί ΣΚ παίζει πολυκοσμία ...  ;)

Επισκέπτης
... Ξενέρωσα και γω μόλις έμαθα για το σονγκράν αλλά τι να κάνω ; ...  >:( ... Τα εισιτήρια είναι κλεισμένα ήδη ... 14 , 15 και 16 θα είμαι Πατάγια ρε γαμώτο ... Ελπίζω να μην σκοτώσω κανέναν γιατί στο τσακ γλίτωσε μια καργιόλα στο Πουκέτ πέρισυ ...  :tickedoff: ... Τελικά το Κο Σαμέτ είναι πολύ καλό για απόδραση ... Προτιμήστε καθημερινές γιατί ΣΚ παίζει πολυκοσμία ...  ;)
Sonkran=12-13-14-15!!!!!και 'γω τοτε μαλλον pattaya  θα ειμαι!!!!!μενεις μεσα ...εχεις απο πριν φροντισει για τα απαραιτητα.....εκτος αν εισαι μαζοχα!!!!!να ξερεις βεβαια οτι πολλοι μαλακες το θεωρουν Super αξιοθεατο και μαλιστα πληρωνουν για αυτο!!!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
Καλημέρα
Πριν ξεκινήσω να ποστάρω μια καινουργια ιστοριούλα θα ήθελα να πω δύο τρία πραγματάκια.
Οι ιστορίες όλων αυτών των φανταστικών προσώπων είναι κομμάτια από πραγματικές ιστορίες
που είτε έχω δει είτε έχω ακούσει. Και φυσικά δεν είναι τόσο για γελιο όσο για προβληματισμό. Τα πράγματα δεν είναι για όλους τόσο ευχάριστα όσο θέλουν να τα παρουσιάζουν  πολλοί όταν επιστρέφουν. Μόνο ο Pipinomaniac, o Paagtao και δύο τεις άλλοι φίλοι έχουν πιάσει το νόημα.Αλλά πρέπει να πάει κάποιος καμιά δεκαριά φορές για να καταλαβαίνει;
Ο πιθανον ευχάριστος τρόπος γραφης δεν αλλοιώνει την ουσία των ιστοριών.
Για αυτό διαβάζουμεπάντα με κριτικό πνεύμα και κρατάμε αυτό που πρέπει για να μην καταντάμε Θανάσηδες, Αποστόληδες κτλ
Φιλε και πιθανον συντοπιτη love you sort timε.
Κατ αρχας συνεχισε να γραφεις, οι ιστοριες σου ειναι πολυ ωραιες και με πολυ ωραιο τροπο γραφης.
Νομιζω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα που πηγαινουν Ταυλανδη και που εχουν συγκροτημενη και σχετικα
ωριμη σκεψη ξερουν πολυ καλα τι πανε να κανουν εκει. Να αγορασουν προιον καλυτερο και σε καλυτερη
τιμη απο αλλους σεξοπροορισμους. Και μεσα στο ολο πακετο που προσφερεται, ειναι και αυτο που οι Ταυλανδεζες
ξερουν πιθανον καλλιτερα απο αλλες να πουλανε δηλ. αγαπη και ενδιαφερον για τον εκαστοτε αγαπουλη-χορηγο.
Προσωπικα εγω, λογω οικογενειακης καταστασης, (παντρεμενος) δεν αφηνω τον εαυτο μου να ζησει το παραμυθιασμα
της απολυτα αγαπουλιστικης σχεσης, δηλ. δεν απολαμβανω ολο το πακετο. Δεν μπορω ομως να κατακρινω οσους
αφηνονται σε αυτη τη κατασταση, και ειδικα ανυπαντρους, που ισως να εχουν στερηθει καποια πραγματα εδω
στην Ελλαδα (κυριως συναισθηματικα), δεδομενου οτι με ευθυνη ισως περισσοτερο ημων των παλαιοτερων αφησαμε
τα πραγματα με τις Ελληνιδες να ξεφυγουν και να πανε εκει που εχουν παει. (Προσωπικα πιστευω οτι οι Ελλεινιδες
ειναι ο δικος μας καθρεπτης).
  Οσο αφορα τωρα τις Ταυλανδεζες του επαγγελματος, μετα απο 50 μερες συνολικης παρουσιας μου στην Μπανγκοκ
εχω βγαλει το συμπερασμα οτι μπορει να κοιτανε να εχουν οσο περισσοτερους χορηγους μπορουν, μπορει να μας
κοροιδευουν πισω απο την πλατη μας, μπορει ενα σωρο μπορει, αλλα λογω κουλτουρας και θρησκειας, ισως, το ρυζακι
που τις ταιζουμε το τιμανε και ιδρωνουν για να το αποκτησουν. Θελω να πω οτι στη πλειοψηφια (εκτος ισως ορισμε-
νων εξαιρεσεων, κυριως μικρης ηλικιας κορασσιδων) τα κοριτσια προσπαθουν να σου προσφερουν οτι καλλιτερο μπορουν
απο αυτο που εχουν να προσφερουν.
Ας απολαμβανουμε λοιπον οσα περισσοτερα μπορουμε απο το ολο πακετο εμεις οι συνειδητοποιημενοι τηρωντας ΑΝ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ μια αρχη. Οταν γυρισουμε πισω, σβηνουμε ολα τα κινητα ταυλανδεζικα τηλεφωνα και δεν απανταμε σε αυτα.
Επαναλαμβανω αν μπορουμε. Για οσους δεν μπορουν η δεν θελουν, παρολα αυτα που εχουν διαβασει εδω μεσα ας τους
αφησουμε να ζησουν το παραμυθι τους.Ισως να το εχουν αναγκη.

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
Θα πέσεις πάνω στη βδομάδα του σονγκραν που είναι μια εμπειρία. Αλλά μπορεί να κουραστείς να τρέχεις να ξεφύγεις από τον κόσμο που θα σε κυνηγάει με νεροπίστολα και κουβάδες με παγωμένο νερό να σε λούσει.

δηλαδη ??? τι ειναι αυτο το σουκραν ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom