Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τα πραγματα ειναι απλα μια γυναικα που εχει επαγγελμα την πορνεια ειναι πολυ δυσκολονα το αφησει και να ερωτευτη εναν απο εμας.γιατι εχει μαθει στο ευκολο χρημα με αποτελεσμα αν ερθει για παντα μαζι μας να θελει να εχει περισοτερα απο οτι βγαζει τωρα.και οταν εχει γνωρισει εκατονταδες που τις ταζουν γαμο και μερικοι απο αυτους τις στελνουν και χρηματα τοτε οπως καταλαβενετε εχει το πανω χερι.πιστευω ομως οτι υπαρχουν στην ταιλανδη και καλα κοριτσια αλλα αυτα ειναι εκτος βιομηχανιας του σεχ αλλα που χρονος οταν πηγενεις για 20 μερες να ασχοληθεις με καλα κοριτσια.....υπαρχει περιπτωση να γυρισεις ελλαδα χωρις να εχεις  :knockinb:.τωρα οσο για τις συμβουλες που δινουν αρκετα παιδια πιστευω οτι θα πιασουν τοπο στους λιγο εξυπνους και λογικους οσο αναφορα τους αλλους που δεν ανηκουν σε αυτη την κατηγορια ενα λεο....στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα :rockon: :rockon: :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Ενα μεγαλο respect στο Κωλογερο και τα κοριτσια του... :rockon:
Εγω σας τα λεω χρονια για τα μπιμπελο της Κινας... ;)
Απο τοτε που πηγα Χονγκ Κονγκ,αλλαξα αβαταρ και εβαλα κινεζικο... :grin:
Εγω οπως εχω ξαναπει δεν ειμαι και πολυ του πιπινιου. Οπως ξερεις ομως εδω η πορνεια απαγορευεται.
Η σε σαουνα θα πας, η σε γραφειο. Και στα γραφεια εχει μονο τετοια. Παντως αν εισαι λιγο νεος πρεπει να παιζεται καλο παιχνιδι εδω. Ειδικα στα καταστηματα και στα σουπερ μαρκετ. Οι ξενοι που κυκλοφορουν εδω ειναι ελαχιστοι.(Απο το ελεγχο των διαβατηριων περασαμε μονο 6 ξενοι απο τους οποιους οι δυο ηταν δυο πανεμορφες και
πανυψηλες Σιγκαπουριανες). Αντε καληνυχτα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σιγουρα πολλα level πανω απο τις περισσοτερες ''προς αποσυρση '' ταυλ. που εχουν συμπληρωσει τα ενσημα εδω και χρονια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
φιλε καμαγκρα...οκ εεεγεινεεεε...απο αυτα που θα φερεις πισω δωσε και κανα δανεικο για τα χαρατσια :helpplea: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: φιλικα..

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
για τον kamagra:

η ws ειναι ενωμενη με την beach road. λιγο πιο κατω απο την soi 13/4 (pattayaland) ξεκιναει η ws.
ολη η ws ειναι γυρω στα 5-6 χιλιομετρα αλλα μετα το insomnia club δεν παιζει και τιποτα σπουδαιο. στο τελος της ws ειναι η mixx disco.

o solfez εχει παει πολλες φορες στη ταυλανδη. εχουμε βρεθει και στο sin city agogo.

800ευρω για 45μερες δεν φτανουν. εγω θα σου προτεινα να πας για λιγοτερο, 2βδομαδες ειναι καλα. και θα σου φτασουν τα 800 αν μπορεσεις να κανεις οικονομια γιατι με το που πατησεις το ποδι σου στη ταυλανδη τα λεφτα φευγουν χωρις να το παρεις χαμπαρι, ειδικα αν πας πρωτη φορα.

υπαρχουν πολλα tips για να την βγαλεις οικονομικα αλλα θελει λιγο ψαξιμο.

στο τελευταιο μου ταξιδι ημουν παρεα με τον fysarmonika και ενα αλλο παιδι και πηγαιναμε για φαγητο στη soi buakao σ'ενα thai εστιατοριο. 100μπατ για 2 τεραστεια σνιτσελ με πατατες. τρωγαμε το απογευμα και ημασταν χορτατοι ολο το βραδυ! υπαρχουν και πολλα μπουφε σε ξενοδοχεια με 100-150μπατ. ο λακης πηγαινε στο lek hotel.

επισης στη soi bj (ws) εχει ενα thai bar με ταυλανδεζικο χυμα ουισκι. 80μπατ το μπουκαλακι και πολλες freelancers. ειχαμε ωραιες βραδυες εκει με τα παιδια!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για σου ρε Ζαν με τα ωραία σου travel(o)-tips!!
Λοιπόν η WS η αλλιώς Αραβοπεζόδρομος από τη πολύ μαλακία που κυκλοφορεί έχει τεντωθεί και έγινε έξι χιλιόμετρα μήκος  :2funny:

Εκτός αν από τις πολλές στάσεις-πειρασμούς  :tits: που θα κάνεις  :lheel: η διαδρομή θα σου φανεί μεγάλη  :think:

Εγώ πάντως η πιο μικρή διαδρομή που κάνω είναι μεταξύ δύο A-Gogos  :grin:
Κατά τα άλλα η Παττάγια ποτέ δεν πεθαίνει και εκεί που πήγε να κάνει κοιλιά ξαναφούλαρε same same high season τι κρίση και μαλακίες.
Στο Λεκ ο βραδινός μπουφές πήγε 250 μπατ και ο πρωινός 150.Φυσικά θα βρείς φτηνό φαγητό αλλού δεν τίθεται θέμα.

Κ-γερε μετά τα αστέρια (συγχαρητήρια) της Κίνας θέλω να δω τι θα μας στείλεις από Ταιλάνδη... :headbang:
Πιο καλά να έκανες το ταξίδι ανάποδα.Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σε συνατήσω στη Κίνα φέτος, αλλά άνοιξες νέα πόρτα αλερετούρ!!!
Αντίος και πάντα τέτοια :rockon: :rockon:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
pag εμαθα το insomnia ειναι κλειστο εδω και καποιες μερες. τι εγινε? ξερεις τιποτα?
παλι δεν πληρωσαν τους μπατσους???  :2funny:

απο τσουτσουνοκοριτσα πως παμε??? εχει τπτ καλο???  :2funny: :2funny: :2funny:

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
για τον kamagra:

η ws ειναι ενωμενη με την beach road. λιγο πιο κατω απο την soi 13/4 (pattayaland) ξεκιναει η ws.
ολη η ws ειναι γυρω στα 5-6 χιλιομετρα αλλα μετα το insomnia club δεν παιζει και τιποτα σπουδαιο. στο τελος της ws ειναι η mixx disco.

o solfez εχει παει πολλες φορες στη ταυλανδη. εχουμε βρεθει και στο sin city agogo.

800ευρω για 45μερες δεν φτανουν. εγω θα σου προτεινα να πας για λιγοτερο, 2βδομαδες ειναι καλα. και θα σου φτασουν τα 800 αν μπορεσεις να κανεις οικονομια γιατι με το που πατησεις το ποδι σου στη ταυλανδη τα λεφτα φευγουν χωρις να το παρεις χαμπαρι, ειδικα αν πας πρωτη φορα.

υπαρχουν πολλα tips για να την βγαλεις οικονομικα αλλα θελει λιγο ψαξιμο.

στο τελευταιο μου ταξιδι ημουν παρεα με τον fysarmonika και ενα αλλο παιδι και πηγαιναμε για φαγητο στη soi buakao σ'ενα thai εστιατοριο. 100μπατ για 2 τεραστεια σνιτσελ με πατατες. τρωγαμε το απογευμα και ημασταν χορτατοι ολο το βραδυ! υπαρχουν και πολλα μπουφε σε ξενοδοχεια με 100-150μπατ. ο λακης πηγαινε στο lek hotel.

επισης στη soi bj (ws) εχει ενα thai bar με ταυλανδεζικο χυμα ουισκι. 80μπατ το μπουκαλακι και πολλες freelancers. ειχαμε ωραιες βραδυες εκει με τα παιδια!

Ευχαριστώ για τις αναλυτικές πληροφορίες σου.

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
pag εμαθα το insomnia ειναι κλειστο εδω και καποιες μερες. τι εγινε? ξερεις τιποτα?
παλι δεν πληρωσαν τους μπατσους???  :2funny:

απο τσουτσουνοκοριτσα πως παμε??? εχει τπτ καλο???  :2funny: :2funny: :2funny:

Πως φαίνονται οι άνθρωποι που είναι στο Πουκετ.... Ενώ μου δίνεις πληροφορίες ρωτάς για να μάθεις. Και το insomnia  έκλεισε γιατι μαζεύτηκαν πολλοί μπατιρο Έλληνες σαν εμένα και δεν αγόραζαν ποτό. Δεν είμαι ο μόνος που πηγαίνει με 800 ευρώ και θέλει να περάσει καλά.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τυπε καμαγκρα ποσο χρονων εισαι;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σε εκανα για πολυ μικροτερο.κοιτα να εχεις πολυ γκαβατζα απο χρημα μαζι σου.με 800 ευρω για 45 μερες,δεν προκειται να ευχαριστηθεις τιποτα.εγω θα σου προτεινα να πας καμια βουλγαρια για 7-10 μερες και να τα φας εκει.αν περιμενεις να πιασεις γκομενα προτεινοντας της γαμο,μην το κανεις,θα γελαει μαζι σου.αν πιστευεις οτι θα πανε οι γκομενες μαζι σου,μονο και μονο επειδη εισαι λευκος,εισαι γελασμενος.αν και πιστευω οτι μαλον πλακιτσα κανεις και αδικα ασχολουμαστε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
θέμα.

Κ-γερε μετά τα αστέρια (συγχαρητήρια) της Κίνας θέλω να δω τι θα μας στείλεις από Ταιλάνδη... :headbang:
Πιο καλά να έκανες το ταξίδι ανάποδα.Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σε συνατήσω στη Κίνα φέτος, αλλά άνοιξες νέα πόρτα αλερετούρ!!!
Αντίος και πάντα τέτοια :rockon: :rockon:
Ασε μου εχει φυγει το μουσι, σε τρεις μερες μεσα ξοδεψα οσα ειχα ξοδεψει περυσι στην Ταυλανδη τις πρωτες δεκα μερες. Να δουμε πως θα τη βγαλουμε απο εδω και στο εξης που εχω αλλες 22 μερες.Δεν τα κλαιω ομως. Στην ηλικια μου δεν με παιρνει κιολας να κανω το γαμπρο. Μου φαινεται οτι θα ακολουθησω το προγραμμα του Πιπινου. :2funny:

Νασαι καλα ρε φιλε και υγειης του χρονου να βρεθουμε. Καλη επιστροφη.

Επισκέπτης
αρχηγε ειπες πως ειχες μασατζιδικο
που το ειχες?
και γιατι το αφησες?
θες να μας πεις?
beach road απεναντι απο  Savoi rest.στο αδιεξοδο στενακι! αφησα το μεριδιο μου 50% γιατι βασικα επρεπε να επιλεξω να μενω:ή εδω ή εκει αλλα και για αλλους λογους δευτερευουσας σημασιας....
αν θες αλλες λεπτομεριες πμ!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πως φαίνονται οι άνθρωποι που είναι στο Πουκετ.... Ενώ μου δίνεις πληροφορίες ρωτάς για να μάθεις. Και το insomnia  έκλεισε γιατι μαζεύτηκαν πολλοί μπατιρο Έλληνες σαν εμένα και δεν αγόραζαν ποτό. Δεν είμαι ο μόνος που πηγαίνει με 800 ευρώ και θέλει να περάσει καλά.

ποιο πουκετ ρε συ? δεν εχω παει καμια φορα εκει και ουτε προκειτε. μονο παταγια!

ρωταω τον pag γιατι ειναι τωρα εκει και εχω να παω 1,5 χρονο.

και το insomnia δεν εχει αναγκη τους ελληνες. δουλευει με πολυ κοσμο απο αλλες χωρες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom