Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έχω και στην Ακρόπολη αν θες.

Ρε φίλε ούτε το όνομα της Βότκας που κρατάς δεν ξέρεις πως την λένε.................................

Οσο για τα τα 18 ευρώ τη μέρα ήταν το πιο καλό αστείο που έχω ακούσει στη ζωή μου ,εγώ πάντως μετά 4 ταξίδια με πολύ προσοχή χάλαγα 50 ευρώ τη μέρα στη Πατάγια και χωρίς να δώσω τίποτα στο τιλάκ , που λέει ο λόγος,και κάπνιζα ταιλανδέζικο καπνό απο μπακάλικο που έκανε 5 Μπάχτ το φακελάκι με 25 γραμάρια μέσα, και όλα αυτά πρίν ένα χρόνο ακριβώς........................................................

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Ερώτηση κρίσεως: misterkamagra έχεις δοκιμάσει καμαγκρα? και αν ναι που?

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Έχω δοκιμάσει Kamagra και jely και pils στην Ινδία και εδώ στην Ελλάδα που έφερα από την Ινδία γιατι?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ρε μη τσακωνεστε ποιος μπορει να τη βγάλει πιο φθηνά στη Ταυλανδη..!!!
Άλλωστε μπροστα μου δε πιανετε μια...Σας έχω για πλάκα...
Διαβάστε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε για να ζήσετε στη Ταυλανδη με 500 μπατ την ημέρα χωρίς να σας λείπει τιποτα ..
Θα πρότεινα επίσης,ο παρακάτω οδηγός να ονομαστεί "Ύπνος,Σεξ και Μαμ σχεδόν τζάμπα στο Σιαμ" και βέβαια να γίνει sticky...
Α.Διαμονη
Στα ορεινά της Πατταγια και συγκεκριμένα στη third road και πιο πάνω,βρίσκεις δωμάτια με 4000 μπατ το μήνα,χωρίς περιττές πολυτελείας και A/C αλλα με ανεμιστήρα.Το ρεύμα χρεώνεται έξτρα και με μια σχετική οικονομία με συν 500 μπατ είσαι καλυμμενος...4500 μπατ λοιπόν σύνολο.
Β.Φαγητο-μασα
Κλασικά βέβαια απο τα καροτσακια,αλλα δε χρειάζεται να τρώτε μεσημέρι-βράδυ λουκανικουμπα...Υπάρχουν δεκάδες άλλες επιλογές μαγειρεμενων φαγητών σε τιμές 20-40 μπατ η μερίδα..Βασική βέβαια προϋπόθεση να συνιθισετε το Ταυλανδεζικο φαγητο και να έχετε στομάχι που μασάει σίδερα,γιατι τα φαγητά στο δρόμο δε φημίζονται για τη καθαριότητα τους.
Όταν σας πιάσουν χοντρές πεινες,υπάρχουν και εστιατόρια για Ταυλανδεζους που κάνουν μπουφέ με γύρω στα 100 μπατ το άτομο..
Γ.Διασκεδαση-πιωμα
Εδω θα σας πω μερικα κόλπα και tips για να πίνετε ακόμα και τζάμπα..
1.Το κόλπο "Ελα ρε φαρανγκ καρντασι"
Η Πατταγια είναι γεμάτη με bar complex,οπότε έχετε την ευκαιρία να επισκεφτεστε κάθε μέρα και διαφορετικο για να κάνετε το κόλπο.Καθεστε σε ένα μπαρ δίπλα σε κάποιο μοναχικό φαρανγκ..Παραγγελνετε μια μπύρα και του αρχιζετε κουβέντα..Στο καπάκι τον κερνατε μια μπύρα η ότι άλλο πίνει...Κέρασμα στο κέρασμα,μια αυτος,μια εσεις κι αφου έχετε φροντίσει βεβαια να του είσαστε συμπαθής για να παραμείνει στη παρέα σας,έρχετε η στιγμη του λογαριασμου..Εδω υπάρχει μια μικρη περίπτωση να προσφερθεί να πληρώσει ολόκληρο το λογαριασμό..Του κάνετε και Καλά λίγο τον δύσκολο,αλλα στο τέλος τον αφήνετε..Σε κάθε άλλη περίπτωση,κάνετε ότι χτύπησε το κινητο και σας πήραν τηλέφωνο..Απομακρυνεστε λοιπόν απο το μπαρ κάνοντας πως δεν ακούτε και...οπου φύγει φύγει...Εναλλακτικά υπάρχει και το κόλπο "πάω τουαλετα",αρκεί να είναι σε στρατηγικό σημειο για να τη κοπανησετε εύκολα...
2.Επειδη δεν είναι δυνατόν να κάνετε το κόλπο κάθε μέρα και επειδη θέλετε που και που να δείτε και λίγο σόου,σε όλα τα a go go υπάρχει draft μπύρα με 55-70 μπατ για όλο το βράδυ..Μπορείτε επίσης να έχετε αγοράσει και απο τα 7/11 καμμια εξτρα μπύρα,να την έχετε κρύψει στο τσαντακι και να συμπληρωνετε..
Δ.Σεξ
Εδω δεν υπάρχουν εναλλακτικές...Η συνταγή είναι μια...Πουληστε έρωτα...Και αν τεθεί θέμα χρημάτων,σας ζητήσει δηλαδη φράγκα,της κάνετε μια σκηνη και φεύγει τρέχοντας..."Δε ντρέπεσαι?".."Εγω νόμισα πως ήσουν διαφορετικη"..."Με αγαπουσες και δε με ήθελες μόνο για τα λεφτα".."Φύγε και μη σε ξαναδώ" κλπ κλπ...
Tip:Αν θέλετε να πηδηξετε οποιοδήποτε φρηλανς γκομενακι με μόνο 300 μπατ,φορτωστε το και πηγαίνετε το σε short time hotel...Εκει δε σου ζητάνε εσένα ταυτότητα,παρα μόνο στη κοπέλα..Εσυ απλα πληρώνεις τα 300 μπατ και σου δίνουν το κλειδί...Αφου λοιπόν κάνετε τη δουλεια σας,φροντίστε να εκσπερματωσετε πάνω της ώστε να είστε σίγουρος 100% πω θα μπει μετα για ντουζ...Την ώρα λοιπόν που πλενεται,ντύνεστε και τη κοπανατε..Στη ρεσεψιον λέτε πως κάνει η κοπέλα ένα ντους και φέρνει το κλειδι... ;)

Αφου λοιπόν καλυψαμε όλους τους τομείς,ας κάνουμε τη σούμα των ημερήσιων εξόδων...
150 μπατ το δωμάτιο,συν 100 μπατ το φαγητο μέσο όρο για 2 γεύματα τη μέρα,συν 50 μπατ για πιωμα γιατι άλλες μέρες θα πληρώνεις,ενω άλλες θα πίνεις τζάμπα με το κόλπο που περιέγραψα,μας κάνουν 300 μπατ την ημέρα..
Σε αυτα προσθέτουμε και αλλα 200 μπατ,δηλαδη 6000 μπατ το μήνα για γενικα έξοδα που είναι μετακινήσεις,κανα φαγητο της γκομενας,είδη προσωπικής φροντίδας και καθαριότητας,καμαγκρα,τσιγάρα κλπ κλπ.
ΣΎΝΟΛΟ 500 μπατ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ!! :dancing: (12 ευρω!)
Το ποσο αυτο μπορει να μειωθεί,αν δε χρησιμοποιείτε καποτες για οικονομία και καπνιζετε αποξηραμενες κουραδες βουβαλιου τυλιγμενες σε εφημερίδα.. :grin:

Μετα απο αυτόν τον ανεπανάληπτο οδηγό που έγραψα,νομίζω πως μου ανήκουν χωρίς δεύτερη συζήτηση οι τίτλοι "MisterTsipis","MisterLamogio" και "StarFtochompines"... :grin:

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν στη ταυλανδη χαλαγες 18 ευρωπουλα την ημερα ,στις φιλιππινες με 9 ευρωπουλα θα πηδαγες ενα barangay την ημερα και με τα ρεστα ολη τη roxas bulevard....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
Ρε μη τσακωνεστε ποιος μπορει να τη βγάλει πιο φθηνά στη Ταυλανδη..!!!
Άλλωστε μπροστα μου δε πιανετε μια...Σας έχω για πλάκα...
Διαβάστε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε για να ζήσετε στη Ταυλανδη με 500 μπατ την ημέρα χωρίς να σας λείπει τιποτα ..
Θα πρότεινα επίσης,ο παρακάτω οδηγός να ονομαστεί "Ύπνος,Σεξ και Μαμ σχεδόν τζάμπα στο Σιαμ" και βέβαια να γίνει sticky...
Α.Διαμονη
Στα ορεινά της Πατταγια και συγκεκριμένα στη third road και πιο πάνω,βρίσκεις δωμάτια με 4000 μπατ το μήνα,χωρίς περιττές πολυτελείας και A/C αλλα με ανεμιστήρα.Το ρεύμα χρεώνεται έξτρα και με μια σχετική οικονομία με συν 500 μπατ είσαι καλυμμενος...4500 μπατ λοιπόν σύνολο.
Β.Φαγητο-μασα
Κλασικά βέβαια απο τα καροτσακια,αλλα δε χρειάζεται να τρώτε μεσημέρι-βράδυ λουκανικουμπα...Υπάρχουν δεκάδες άλλες επιλογές μαγειρεμενων φαγητών σε τιμές 20-40 μπατ η μερίδα..Βασική βέβαια προϋπόθεση να συνιθισετε το Ταυλανδεζικο φαγητο και να έχετε στομάχι που μασάει σίδερα,γιατι τα φαγητά στο δρόμο δε φημίζονται για τη καθαριότητα τους.
Όταν σας πιάσουν χοντρές πεινες,υπάρχουν και εστιατόρια για Ταυλανδεζους που κάνουν μπουφέ με γύρω στα 100 μπατ το άτομο..
Γ.Διασκεδαση-πιωμα

Αφου λοιπόν καλυψαμε όλους τους τομείς,ας κάνουμε τη σούμα των ημερήσιων εξόδων...
150 μπατ το δωμάτιο,συν 100 μπατ το φαγητο μέσο όρο για 2 γεύματα τη μέρα,συν 50 μπατ για πιωμα γιατι άλλες μέρες θα πληρώνεις,ενω άλλες θα πίνεις τζάμπα με το κόλπο που περιέγραψα,μας κάνουν 300 μπατ την ημέρα..
Σε αυτα προσθέτουμε και αλλα 200 μπατ,δηλαδη 6000 μπατ το μήνα για γενικα έξοδα που είναι μετακινήσεις,κανα φαγητο της γκομενας,είδη προσωπικής φροντίδας και καθαριότητας,καμαγκρα,τσιγάρα κλπ κλπ.
ΣΎΝΟΛΟ 500 μπατ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ!! :dancing: (12 ευρω!)
Το ποσο αυτο μπορει να μειωθεί,αν δε χρησιμοποιείτε καποτες για οικονομία και καπνιζετε αποξηραμενες κουραδες βουβαλιου τυλιγμενες σε εφημερίδα.. :grin:

Μετα απο αυτόν τον ανεπανάληπτο οδηγό που έγραψα,νομίζω πως μου ανήκουν χωρίς δεύτερη συζήτηση οι τίτλοι "MisterTsipis","MisterLamogio" και "StarFtochompines"... :grin:
Ξεχασες να βαλεις και μερικα μπατ για ενα μικρο φαρμακειο που θα χρειαστει, τσιροτα επιδεσμους κλπ.
για το ξυλο που θα πεφτει σε περιπτωση που ξαναπεσεις δευτερη φορα στις ιδιες γκομενες :s&m_1:

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ τον pipinomaniac για τις πληροφορίες και θα της τηρήσω αυστηρά για να την βγάλω με τα 800 ευρό που θα έχω μαζί μου. Επιτέλους το ταξίδι μου παίρνει σάρκα και οστά. Σας ευχαριστώ και για οποίες επιπλέον πληροφορίες είμαι διαθέσιμος. Βετεράνοι φαίνονται, μακάρι αυτό το φόρουμ να είχε και άλλους σαν τον pipinomaniac βετεράνους για να δίνη τα φώτα του σε εμάς τους καινούργιους που θα πάμε σε έναν άγνωστο παράδεισο.

0GIANNISNIK

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
pipinomaniac      Είσαι πολύ αναλυτικός  στο θέμα  Ταϊλάνδης  αυτό  βοηθάει ακόμα πολλά  άτομα 
                      Που  έχουν  τον ίδιο  προορισμό

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Λίγο ακόμα και θα το χτυπήσω το εγκεφαλικό με αυτά που διαβάζω...

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ευχαριστώ τον pipinomaniac για τις πληροφορίες και θα της τηρήσω αυστηρά για να την βγάλω με τα 800 ευρό που θα έχω μαζί μου. Επιτέλους το ταξίδι μου παίρνει σάρκα και οστά. Σας ευχαριστώ και για οποίες επιπλέον πληροφορίες είμαι διαθέσιμος. Βετεράνοι φαίνονται, μακάρι αυτό το φόρουμ να είχε και άλλους σαν τον pipinomaniac βετεράνους για να δίνη τα φώτα του σε εμάς τους καινούργιους που θα πάμε σε έναν άγνωστο παράδεισο.
υπαρχουν ακομη φτηνοτερες επιλογες
πας παταγια (με λεωφορειο ενοοειτε)
βοηθας σε καποια κουζινα,λαντζερης ας πουμε,τρως τζαμπα εκει,ζητας να μενεις και σε καποια αποθηκουλα του ρεστοραν πχ εκει που εχουν τις πατατες και τα κρεμυδια,μην ξεχασεις το sleeping bag σε αυτην την περιπτωση
τσιμπας και κανα δυο μπυρες απο κει και βγαινεις βολτιτσα στην ws....περπατας και απολαμβανεις την δροσια της μπυρας.......τι να κατσεις σε ενα μπαρ εφοσον περπατοντας μπορεις να παρεις ματι σε ολα!!!!!
για γαμησια και τετοιες μαλακιες μην σκεφτεσαι,χαμενος χρονος και ενεργεια,θα εισαι και κουρασμενος απο την λαντζα,πεταμενα λεφτα :o :o :o :o

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ο τουρίστας απαγορεύετε να δουλέψει αν σε πιάσουν σε βάζουν στην μαύρη λίστα για 5 χρόνια. Εκτός αυτού είπαμε φτηνά όχι τσάμπα. Έχουμε και μια υπερηφάνεια.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ρε μεγαλε ΠΟΛΥ ψαγμενο σε βρισκω. Αλλα κατα τα αλλα.... δεν επρεπε να εισαι στο αεροπλανο των 606 Ε τωρα? Με ποιον τροπο καθεσαι και ποσταρεις? Ωραια μας διασκεδασες, αλλα τωρα κοψε το παραμυθι. Δεν ξερω αν απαντησεις σε αυτο μου το ποστ, εγω ομως δεν προκειται να ξανααχοληθω μαζι σου.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Nothing is better after shopping a white baby
stop for a shisha before you go dream together...

Συνημμένα

• 2012-01-28.jpg
    2012-01-28.jpg
    130,8 KB · Εμφανίσεις: 21

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μεγαλε ΠΟΛΥ ψαγμενο σε βρισκω. Αλλα κατα τα αλλα.... δεν επρεπε να εισαι στο αεροπλανο των 606 Ε τωρα? Με ποιον τροπο καθεσαι και ποσταρεις? Ωραια μας διασκεδασες, αλλα τωρα κοψε το παραμυθι. Δεν ξερω αν απαντησεις σε αυτο μου το ποστ, εγω ομως δεν προκειται να ξανααχοληθω μαζι σου.

Ρε μεγάλε φυσικά και είμαι ψαγμένος δεν θα πάω σαν αρνί για σφαγή. Είπα ότι έκλεισα όχι ότι φεύγω τον άλλον μήνα θα πάω (δευτέρα έχω να πάω Γερμάνια αλλά θα σας γράφω και από εκεί) Τώρα αν επειδή θέλω να μάθω πληροφορίες για παταγια σας διασκέδασα είσαστε πολύ φτωχή στο μυαλό. Και όσο για το παραμύθι ναι θέλω να πάω στην παταγια και να ζήσω μια ζωή σαν παραμύθι με της δικές σας συμβουλές αλλά υπάρχουν άτομα σαν εσένα που κατά την γνώμη μου δεν έχουν πατήσει στην παταγια και ζηλεύουν αν κάποιος θέλει να πάει.  Τώρα αν ασχοληθείς η όχι μαζί μου δεν με σκοτίζει και πολύ γιατι δεν με εξυπηρέτησες με καμιά συμβουλή το μόνο που ξέρεις είναι το δούλεμα και ότι θα βρω χρυσό ρολόι στη παραλία αν το βρω θα το αφήσω για σένα όταν κάποτε πας να το πάρεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
Φιλε Καμαγκρα, αν κανεις πλακα τοτε κακως σου γραφω. Αν ομως σκοπευεις στα σοβαρα να κανεις ταξιδι με 800 ευρω
σε μια ξενη χωρα που πας για πρωτη φορα για 40 μερες και δεν μπορεις να καταλαβεις αυτα που προσπαθουν να σου πουν ολοι εδω μεσα, τοτε παλι κακως σου γραφω. Φιλικα....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
Nothing is better after shopping a white baby
stop for a shisha before you go dream together...
Μας τα χαλαει η τριχωτη ποδαρα που ειναι απο κατω ρε φιλε. Μηπως να σκεφτεις για καμμια αποτριχωση; :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κωλογερε δεν εχεις κανα νεο απο μετωπο?  ασχολησαι με τριχες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom